Új privát üzeneted érkezett!

Vicuskám!

Füdöszoba bútor. Most fagyizok (mostanába nagyon kívánom), aztán kitakarítom és bepakolok. Aztán lefotozom nektek, nagyon teccik. Megbeszéltük a gyerekbútort is, hamarossan lesz árajánlat.

madiani

Ani!

fürdőszoba?az se rossz :lol: :wink: :oops:
én is mingyá megyek fagyizni,jó hogy mondtad 8)

szinte sose szoktam,és a héten vettem egy doboz jégkrémet,amit el is felejtettem volna,ha te nem mondod,pedig ma már a mekiben is ettem fagyit.....még jó,hogy fogyóznom kéne :oops:

ez lehet,már babás tünet!!!! :D :shock: hiszen 3 napos babás vagyok!!!! :wink:
Vendég

Vicuska!
Lenne egy kérdésem hozzád! :D
Van egy golden retriever kutyuskánk,május 1-én lesz 1éves!
Nem mértük mostanában,de szerintünk már több mint 30kg!
A kálcium tabletátt meddig kell még neki adni? :roll:
Ja,és bocsesz,hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak! :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Íme a képek: remélem ki tudtok valamit venni belőle. Annnnnyyyyyirrra teccik! :) Ha kell valakinek asztalos, tudom ajánlani.

Jah, azért fotóztam kicsit a fürdőt is hogy jobban el tudjátok képzelni. A csempét, kádat csapot ne nézzétek, azt nem mi választottuk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

madiani

Vicuska, biza ezek lehetnek babás tünetek. Vikivel van egy közös ismerősünk aki a terhessége allat több kiló fagyit megevett. Amikor elösször mesélte, azt hittem túloz, de most már tudom hogy nem lehetetlen. :D Milyen fagyit ettél? Én csokis mandulás, vaniliást, hümmmm fincsi volt (csak kevés)

madiani

Andesz!
a goldik hajlamosak az elhízásra :D 1 éves koráig nyugodtan mehet a ca,sőt menjen is :wink:

Ani!
tök jó lett!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,és ma volt az első szurim,és máris kaptam laptetőt!!!!!szerintetek??????? :lol: :wink:

Kép
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek meg a babuciknak is!

Gyors hő jelentés, a reggeli hőm: 36.8, drukkoljatok, hogy így is maradjon :D !

Na megyek Leventém felkelt, csak gondoltam gyors megosztom a hírt veletek :D . Pusz

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike, drukkolok, hogy sikerüljön!!!!

Ani, tök jó a szekrény. Ha nem vagyon indiszkrét, mennyibe került??

Gabi, remélem minden oké lesz a zacsival!!

Szilvi, már közel vagytok a háztűznézéshez! :lol: remélem mostmár pontot tudtok tenni a végére!!

Vicuska, mikor mész dokihoz??

Judy?? Egyben vagy még?? Többiek??

Ma nem sokat leszek, 9-kor jön egy kolléganőm, 11.30 körül a védőnő, utána a hugimmal gyakorlunk a felvételire. Holnap írja (középiskolai felvételi). Este meg hokimeccs.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt!

Szétfúrják az egész házat :evil: Vezetik a digi t-t. Az a szerncséjük hogy csak 8-kor kezdték, és tegnapis pontban du. 4-kor abbahagyták. Bár azért így is idegesítő.

Kata, jó sürű programod lesz ma :) vigyázz magatokra azért, este nehogy megfázz! Nem vagy indiszkrét, de inkább priviben írom meg.
Ha bárkit érdekelne szívesen megírom privibe.

Vikikém, mennek ezerrel a drukkok! :)

Csajok, az normális hogy éjszaka, ha háton fekszem (tudom hogy nem lenne szabad, de ha alszom nem tudom kontrolálni) felébredek arra hogy valamim fáj belül? Nem nagyon, és ha oldalra fekszem vagy felülök abbamarad. Nyomhat Roni? Tegnap este is felültem, apát jól megijesztve (egyből felugrott és kérdezte hogy baj van), de mire kimondtam hogy nyugi, már el is múlt a fájdalom. És tényleg nem erős a fájdalom. Szerintetek mondjam a védőnőmnek?

madiani

Sziasztok,

Egyben vagyok ám még, csak elég sok helyre kellett rohangásznom. Ma is voltam már a Tesco-*ban bevásárolni, délben meg megyek Bazsi korizását megnézni.
Szóval most csak olvasni tudok, de drukkolok Vicuskának és Vikikének is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán a jövő hét nyugisabb lesz. :lol: :lol: :lol:

Rólam csak annyit, hogy iszom a málnalevélteát, eszem a bogyikat, fájdogálok, vizesedek és már alig tudok menni. minden mozdulat fájdalmas. Gyomorégés a tetőfokára hágott, alig alszok.
Röviden ennyi. Nagyon meg kellene már szülni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy drágám!
Vigyázz magadra! Már nincs sok, kitartás! Bármelyik pillanatba jöhet már Barbika.

madiani

Te Judy!

Asszem Andesz volt így hogy elment Patrik előadására és megindult a szülés. Erre hajtasz? :D

madiani

Ani,

Nagyon nem bánnám, ha kori után beindulnék. Igaz nincs itthon senki, de legfeljebb beülök a kocsiba és bemegyek egyedül. Képes vagyok ám rá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Judy!
Kitartás,mindjárt megszülsz! :D
Vikike!
Megy a drukk ezerrel! :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek,ma kaptam Pestről a dokitól levelet!
Nagyon betojtam,de csak az ambuláns lapot küldte el,amit ott csinált!A végére az van írva,ha valami nem okés,akkor telefonon értesítenek :( ,ha minden okés,akkor levelet kapok!
Szóval csak pozitívan......várom a levelüket! :)
Lányok,elkezdtem a topicot olvasni a legelejétől,és nagyon jó visszaolvasni!Most járok a 28.oldalnál :lol: !

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Tényleg így volt! :lol:
Judy!
Nem mondták,hogy kb mennyi most a babó sulya?!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Gabi! Remélem igy is marad az állapototok! vigyázzatok nagyon magatokra!

Vikike, Vicuska drukk!

Jeges macikának is a házat illetően.

Nekem fájdogála torkom, nehezen megy a nyelés. El sem tudom hinni, hogy 1 órát voltam benn az oviban tegnap, és elkaphattam valamit. 2 hós terhesen vehetek ilyen szopogatós cukorkát torokfájásra? Mebucain meg ilyenek? Vagy menjek dokihoz?
Mondjuk oda nem nagyon szeretnék, mert ugye ott is összeszedhetek mégvalamit. Szerintetek?

Akinek nem írtam, bocsi, helyette egy nagy pussz!
n.k.ildi

Judy! Vigyázz magadra!
n.k.ildi

Ildi!
Kismamiknak szopogatos gyogyi:Tantum Verde
Ezt szabad!
Mindenképp vegyél,és vigyázz magatokra!!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Mostanában nem volt uh, majd jövő hét szerdán lesz, akkor remélem meg tudják mondani, hogy kb mekkora. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Én a bioparox-ra esküszöm, (kismamák is használhatják) nekem mindig beválik, persze ezt csak akkor használd ha nagyon fáj a torkod. Ha csak kicsit akkor Andesz által ajánlottat szedd inkább.

Ja, és jobbulást!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz drukkolok, hogy minden rendben legyen, de rendben lesz :D !

Ildi jobbulást és vigyázz magadra, én is ezért nem viszem az ovinkba Levit még, nehogy elkapjon valamit, majd tavasszal meglátogatjuk a kolleganőimet meg a lurkókat mert aztán nyáron elballagnak.

Judy kitartás most már nem sok van hátra, Levi várja Barbikát :D .

Anitám csak óvatosan a vasalással meg porszívózással!

Lehet, hogy éreztem icipici szurkálást, de nem biztos, lehet csak beképzelem :roll: . Már alig bírom kivárni a jövőhetet. Reggel megint mérek hőt ha tudok aztán jelzek.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vicuska, annyira de annyira drukkolok neked is!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Köszi lányok a segítséget, akkor elmegyek gyógyszertárba. nagyon nem fáj, de érzékeny, ha nyelek.
Remélem vény nélkül kapható.

Aztán jövök vissza pihizni.

Köszi mégegyszer Andesz, Judy és Vikike!
n.k.ildi

Ja, és lányok melyik jobb? A szopogatós cukor vagy az a fújókás? Vagy azt ugyis tudja a gyógyszerész!
n.k.ildi

Sziasztok!

Még élünk, csak nem nagyon történik velünk semmi, azért nem írok. Néha szoktalak benneteket olvasgatni. Na meg aztán az itthoni dolgokkal is mindig el vagyok úszva. Mire utolérném magam, kezdhetek mindent előlről. Azért ok minden, Martinka egyre többet van fent, és sokat gagyorászik és rengeteget nevet. Újabban már szopi közbe is fülig érő szájjal nevet rám, és mikor mondom neki, hogy egyél, akkor még jobban. Imádja ha dobáljuk felfelé, hangosan kacarászik, meg szereti a zsipp-zsupp-ot is, akkor hangosan nevet, mi meg az ő nevetésétől kapunk röhögőgörcsöt és nem tudjuk tovább énekelni. Szóval elvagyunk!!!

Vicuska, Vikike-megy a drukk ezerrel!

Ani! Jó lett a szekrény!

Judy, Kata! Kitartás! Már nemsokára babázhattok! Kiváncsi vagyok melyikőtök szül meg előbb!!! Ki kiváncsi jobban a világra: Barbi baba vagy Geri baba? De azért drukkolok nektek nagyon!

Macika! Szép a pocakod már neked is és jó ház nézést!

Ildi! Jobbúlást neked, gyógyulj meg mihamarabb!

Andesz! Remélem én is, hogy nem lesz semmi baj!

Bocsi akinek nem írtam, azért igyekszem majd jönni!

Többiek? Nati, Éva, Alexa, Zsuzsó, Bessy, meg akit még kihagytam-merre vagytok?
Vendég

Halihó!

Képzeljétek, megkaptam tegnap a laboreredményemet, és a vizeletben cukrot találtak. Nos, így most mehetek én is a terheléles cukovizsgálatra. Hát ez tényleg nem hiányzott nekem. Na mindegy, megyek mindenhova, ahova küldenek, csak Gréta babának ne legyen semmi baja!

Ani
A szekrény tényleg jó! Szépen dolgozik a ti asztalosotok is.

Ildi
Pihengess, igyál egy csomó folyadékot, főleg mézes teát!

Judy, Kata
Már nagyon szülési lázban égtek! A gyerkőcök tudni fogják, hogy mikor kell kibújniuk!

Vicuska
Nagyon drukkolok, hogy ez a ti hónapotok legyen (na meg a november :wink: )!

Andesz
Visszajelöltelek az iwiw-en!

Gabi
Hogy vagytok?

Kérdezném mindenkitől, hogy melyik gyerekorvost ajánlanátok? Kiről mit hallottatok?

Kép
tand

Hello,

ILDI, JOBBULÁST!!

Chrissy, milyen édes lehet Martinkátok, ahogy gügyög és huncutkodva nevetgél!! :wink:

Tand, nekünk Dr. Felker Zsuzsanna lesz a gyerekorvosunk, szerdán voltam nála: egy szóval jellemezve: egy tündér!! Merem ajánlani!! A tesómék még ügyeletbe vitték hozzá az unokaöcsémet, és azt mondták, nagyon kedves is volt, meg meg is gyógyult hamar Roli bébi!! A Fiskális úton rendel. Nem tudom, jó-e neked a hely, de merem őt ajánlani!!

Judy fog előbb szülni, én biztos vagyok benne....
Judy, akkor jövő szerdán megyün kegyütt nst-re, ugye?? Csak ne reggel menjünk, mert ezren vannak, hanem 10-11 körül!! Még mindig nem vettem homeós bogyesokat, meg mwlltartóbetétet, de lassan arra is sor kerül!!

Kép

Kép

hoppá

Ani!
Szerintem is szupi a szekrény!
Vicuska!
Drukkkkkk!!!!Jelöltelek Téged is iwiw-en! :lol:
Ja,holnap disznóvágás lesz nálunk! :?
Nem szeretem,de a husinak örülök! :lol:
Kata!
Néztem a közös ismerőseinket,és találtam 3 emberkét,akik nem a b.netről vannak!
Pl a Bóza Rolit honnan ismered?!
Ja,és lányok,Zsuzsónak leírtam a számát,szerintetek küldjek rá egy üzit,hogy mizu?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Szerintem egy üzit megér, hogy tudjuk mi van vele/velük!

Tand!Írtam neked privit!

Kata! Tényleg nagyon édi, ahogy gagyorászik meg nevetgél. Már nemsokára te is élvezheted Geri baby-t!
Vendég

Sziasztok!

Voltunk ma dokinál a picivel.Azt mondta,még nincs gond,de ha belázasodik vigyem vissza hétfőn.Akkor nem kap szurit se.Mondta,hogy adjak neki c vitamint.Nekem már szerencsére nem fáj a torkom,de csúnyán köhögök.

Vikike!
Nagyon drukkolok ám!Jövöhéten mikor tesztelsz???Gondolom alig bírod ki,hogy ne csinálj már most egyet!

Vicuska!
Egymillió és még annál is több drukk,az utolsó inszemhez.Most sikerülnie kell és sikerülni is fog!!!Bízz magadban és abban a csöpp kis életben amely akarja,hogy a Tietek legyen!!!

Ani!
Hú...nagyon szép ez a szekrény és milyen sok hely van benne,nekem is valami hasonló kellene,de mostanában biztos nem lesz.
A hanyattfekvés miatt ne aggódj én is így voltam.A természet megoldja és felébredsz,ha már nem jó-ez így van rendjén.

Judy!
Harmadik gyereknél,Te csak hívj mentőt ha menni kell és nincs aki bevigyen-remélem nem gondoltad komolyan,hogy még kocsiba ülsz!!!Lehet,hogy úgy fog jönni,mint a gyorsvonat,lehet észre se veszed és már kint is lesz.Én is 3. gyerek vagyok a családban és csak annyi hogy úgy jöttem hogy anyunak még beöntést se tudtak adni,mert annyi idő se volt. :wink:

Ildi!
A tantum verde tényleg jó én most is vettem és egy nap alatt enyhítette a torokfájásomat.Szerintem inkább szopogatósat vegyél.Nagyon vigyázz magatokra,remélem nem lesz komolyabb bajod!

Tand!
Ne izgulj nem lesz semmi gond a cukor miatt.Meg már nincs sok hátra azt a pár hetet diétázva is ki fogod bírni!

Puszika!
Vendég

Chrissyy!

Tündéri lehet Martinka!El tudom képzelni a kis huncutot ahogy kacarászik.Hú,de várom már,hogy Noel is ilyeneket csináljon!!!
Vendég

Ok,írok Neki!
Chrissyy!
Tényleg nagyon édi lehet Martinka! :lol:
A lila csíkok a hajadba festék,vagy színező?! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, a B.Rolit tanítottam kb 3 hónapig matekra a Tataiban, a P.Laci csoporttársam volt a BGF-en, a P.Timi évfolyamtársam volt a Petőfi Ált. Isk-ban, a S. Szabinát meg most tanítottam a suliban, sőt még osztályfőnöke is voltam. És te honnan ismered őket??
Szerintem is írjál neki egy üzit, hátha megtudjuk, mi van vele!! Disznóvágás? Abban a pecsenyét szeretem a legjibban, meg később a füstölt husikat, meg sütnivaló kolbászt, meg folytathatnám!!

Gabi, ez a tantum verde gyógyszertárban kapható csak??

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Rolinak az egész családját ismerjük,jóban is vagyunk Velük!
Holnap az apukája lesz a böllér Nálunk :D
Szabina apukája meg jó barátom!Meg a gyerkőceim uncsitesójának a barátnője! :D
Timi munkatársam volt,Lacit meg az Árpád suliból ismerem! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kata!

Igen azt hiszem csak gyógyszertárban lehet kapni.
Vendég

Lányok!
Zsuzso válaszolt!
Tegnap 14:55 kor megszületett Kata,4020 gramm,és 57 cm-rel!
Ha minden okés vasárnap jönnek is haza! :D
Írtam Neki mindenki nevében,hogy nagyon gratulálunk,és sok-sok tejcit kívánunk! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Nagy gratula Zsuszónak! Szép súlyú Katája lett!

Chrissy! Tényleg édes lehet Martinka!

Képzeljétek lányok! Bevettem egy tantumot, pihentem egy órát, és ha hiszitek ha nem, már nem fáj a torkom. :) Se láz, se köhögés. Remélem mostmár így is maradok.

Gabi! Remélem Noel is mihamarabb teljesen egészséges lesz. Meg hát persze Te is kigyógyulsz teljesen. Bár ugye mondtam, hogy hétvégére rendbejössz!

Vikike! Mi is májusban elballagunk. Örülök, hogy őket végig tudom vinni(terveim szerint).
n.k.ildi

NAgy gratula és sok tejci Zsuzsónak!! Nem semmi súlyú lett Kata baba! Simán szülhetett?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

ÓRIÁSI GRATULA ZSUZSÓNAK A BABÁHOZ !ÉS JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK NEKI!
Vendég

ldi örülök,hogy jobban vagy!

Amúgy Csajok!
Andesszal azt beszélgettük,hogy Zsuzsó biztos azért nem jött mert megbántottuk.Megnéztem az utolsó hozzászólását és több mint valószínű,hogy ez volt az ok nézzétek:
Miután Zsuzsó gratulált Mártinak....
[quote="hoppá"]Z írta:hoppásuzsó, bocs, de nem biztos, hogy értelek. Meóihez gratulálsz Mártinak?? Nem szült, hanem görcsölt, és bent van a kórházban, megfigyelésen.... :oops:

Szerintünk ezen besértődött,mert ezután már nem írt,pedig Kata csak képbe akarta hozni.

Reméljük azért még majd jön és hoz képet az ő kis Kincsükről!
Vendég

Hát csajok, akkor én vagyok a hibás. :oops: Lehet, hogy bunkó voltam, nem akartam!! utólag is bocsi érte, Zsuzsó!! :oops:
Nem akartam megbántani!!

Kép

Kép

hoppá

Zsuzsó!
gratula a kicsidhez!!!!

Andesz,Gabesz!
visszajelöltelek titeket! :lol:

Judy!
kitartás!mindjárt jön Barbi! 8)

Ildi,Gabi!
jobbulást nektek :wink:

Andesz!
jó disznónyisszt :D

Kata!
hétfőn megyek asszem UH-ra,majd ma este kell hívnom RL-t :P
Vendég

Vicuska!
Barátnőm is RL-hez jár,már egy éve nem jön össze nekik a babó,ma ment volna hozzá,csak a dokinak szülésre kellett mennie!
Ja,azt néztem az iwiw-en,hogy nekünk is van közös ismerőseink,3-an ott dolgoznak,ahol Te! :D
És a Visnyovszky Anitát honnan ismered?

KépKép
KépKép
andesz78

Ja,és Kata!
Szerintem nem voltál bunkó!
Ja,engem meg Zsuzso,Anival kevert össze,mert ugye Ani,Te megadtad Zsuzsonak a telcsiszámod,Ő meg azt hitte,hogy Én vagyok Te! :D
Na szóval ezt jol megasszondtam! :lol: :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!!

Én is nagy Grat Zsuzsonak!!

Gabi & Lányok
Igazad lehet a megbántásos dologban az az igazság hogy terhesen minden máshogy jön le és megmondom őszintén mostanában én is úgy éreztem tök fölöslegesen jövök ide mert mintha szinte nem is léteznék..csak 1 max. 2emberkének...de tudom hogy ezen az érzékenységen később nevetni fogok de most úgy éreztem lehet töröltetnem kéne magam.A reakciókban nincs hangsúly stb. és lehet valamit nem gondol csak max viccesen az ember de mégis úgy jöhet le hogy mintha most kioktatni akarnának vagy ilyesmi.Szóval értitek.Ez a fórum nem azért van hogy esetleg túl tegyünk a másikon hanem hogy segítsük,bíztassuk a másikat.Nekem voltak az elején pillanatok hogy örültem hogy itt lehetek és sok erőt kaptam...na mindegy bocsánat hogy most ezt írtam de gondoltam nem árt ha megírom ezeket a dolgokat még akkor is ha most azt gondoljátok megint hisztizek. :( És nem szól ez senkinek külön csak egy vélemény...és lehet ezzel más is így van.Én mindenkit kedvelek itt mindenki egyéniség és mindenkinek igyekeztem külön írni még akkor is ha úgy éreztem az illető direkt tudomást sem vesz rólam..mindenkinek van hibája nekem az hogy nagyon érzékeny vagyok dehát mit csináljak az élet ezt hozta sajna.Légyszíves ezért ne haragudjatok.

Ani

Nagyon klassz a bútor,nagyon tetszik nekem is!!

Ildi és Gabi

Remélem hamarosan meggyógyultok pihizzetek sokat!

Bocsánat ha másnak nem írtam csak ezt akartam veletek megosztani!Szép estét és hétvégét MINDENKINEK!!
Vendég

Halihó!

Andesz, nagyon drukkolok hogy levelet kapj. :) Köszi az infót Zsuról. Igen jól tudod, én megadtam a számom Zsunak, de nem írt.

Ildi, kúrálgasd magad, a citromos mézes teát ajánlom, nekem az mindig segít. Na meg sok pihi.

Vikikém, vigyázok, vigyázok! Végül egész nagytakarítás lett a pórszívózásból de vaslni még nem vasaltam.

Chrissy, nagyon édi lehet Martin baba, már én is nagyon szeretném ha láthatnám Ronit.

Tand, sajnálom a cukrot, de ha kell is diétáznod, már nem sokat. Dr. Kovács István lesz a mi gyermekorvosunk (ő volt nekem is meg most Viki Levijének is) a Széchenyi úti rendelőbe van.

Gabi, mihamarabbi gyógyulást kívánok Noelnek. Ha szükséged lenne az asztalos számára szólj nyugodtan. Köszi az infót a fekvésről, én is erre tippeltem :)

Zsu! Nagy gratula a nem éppen pincuri Katához. Várunk a beszámolóval. Sok tejcit és egészséget kívánok!

Kata, sztem nem volt bántó amit írtál Zsunak. Ezeregy oka lehet hogy nem jött.

Vicuskám, na hívtad a dokit? Mit mondott?

madiani

Szia Kriszta!

Laptetőhöz juttatál :)

Hát igen, bántó vagy nem bántó ez van. Lehet félreértette amit Kata írt (én tudom hogy nem rosszindulatuan írta). De ennyi erővel Márti is megsértődhetet volna hogy gratulált neki egy görcshöz. Amit mellesleg én úgy gondolom, hogy ahoz gratulált hogy már minden oksi, csak ez is félreérthető volt. Na de most lehet én is az vagyok........ :wink:
Nem akarok rizsázni (egy másik fórumon is megpróbáltam, de félreértették), írásba nem lehet úgy kifejezni magunkat mint szóba. Még Vikikét a legjobb barátnőmet is, aki ismer mint a tenyerét, néha megtéveszti amit írok, hisz nincs hangsúly se mimika.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?