Új privát üzeneted érkezett!

Lotti,
örülök, hogy valaki végre reménykedni kezdett!Kép Azok a legizgalmasabb pillanatok, amikor lehet izgulni valakiért. Kép

Én szerintem böbeszédü vagyok, csak tanulnom kell, úgyhogy napi 1 bejelentkezésre futja, max. kettöre. De a többi böbeszédü addig tarthatná a frontot!!KépKép

Többiek jelentkezzetek!!KépÉn holnap jövök.

Puszi
Jázmin

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok. Kép
Tényleg nagy a csönd, ahogy jön a nyár, vagy nem is tudom, hogy mi lehet az oka. Velem semmi újság, ismét csak belkontárkodtam Kép ebbe a topicban, mivel csak augusztus végén kezdünk próbálkozni!
De mindig olvaslak ám titeket!
Éva!
NAgyon kiváncsi vagyok, hogy alakul a sorsod, szerintem hamarosan babás leszel. Az akadályok szép lassan lehullnak.
Jázmin!
Neked is kezd jó kerékvágásba jönni a szervezeted, nem?
Szurkolok mindenkiért!
Puszi,
Évici
Évici

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok. Kép
Tényleg nagy a csönd, ahogy jön a nyár, vagy nem is tudom, hogy mi lehet az oka. Velem semmi újság, ismét csak belkontárkodtam Kép ebbe a topicban, mivel csak augusztus végén kezdünk próbálkozni! Olyan hosszúnak tűnik addig is az idő, de erről azért nem fogok panaszkodni. Kép
De mindig olvaslak ám titeket!
Éva!
NAgyon kiváncsi vagyok, hogy alakul a sorsod, szerintem hamarosan babás leszel. Az akadályok szép lassan lehullnak.
Jázmin!
Neked is kezd jó kerékvágásba jönni a szervezeted, nem?
Szurkolok mindenkiért!
Puszi,
Évici
Évici

Szia mindenkinek!

Lotti nem lehet, hogy valami rokoni szál köt minket össze? KépKép Na jó csak viccnek szántam, de nekem is a 23. nap táján szokott jelentkezni ez a barnás izé, vagyis a peteérést követõ 4-6. nap körül, de ebben a hónapban eddig semmi.KépKépKépKép
Nagyon drukkolok neked!KépKép
(és szépen lassan én is elkezdek reménykedni, bár nem élem magam nagyon bele a reménykedésbe.)

Szép napot mindenkinek!Kép

Sziasztok:
Ujka
ujka

Sziasztok!
Nekem ma minden elojel nélkül megjött. Úgyhogy most már egyértelmu a helyzet. Túl sokat vártam ettol a hónaptól!

Krita: 4 c 38 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 33 cn Budapest 22 év
Éva: 22 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 24 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 24 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 20 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 16 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 14 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 11 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 10 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 1cn Budapest III. 27 év

Lotti, Ujka, nagyon drukkolok a jó hírekért Kép

M.
Monique

Lotti, Ujka!

Én is szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba.
Ne adjátok fel a reményt!
Én ma fogok akcióba lépni és remélem, hogy most
már nekem is sikerül.

Monique!

Az én orvosomnak van magánrendelése, de nincs
ultrahangja. Igy sajnos mindig be kell járnom
a klinikára és van amikor rámegy a délelõttöm.
Nekem csak õ szokta csinálni az UH-át.
Ha a leleted alapján azt mondta, hogy az a fo-
lyadékárnyék megrepedt akkor megnyugodhatsz és
várj türelmesen.

Éva!

Nagyon csöndben vagy mi van veled?
Jelentkezz!

Puszi mindenkinek
Andi
Andy

Monique!

Most vettem észre, hogy írtál. Hát ez szomorú hír.
Ne keseredj el, tudom, hogy rossz érzés.
Fel a fejjel!
Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Bocsika , hogy idáig nem jelentkezdtem de sok volt a gondom .
Abba kell hagynom a munkámat mert káros az egézségemre és a várt babáéra is.Mükörmös vagyok amúgy.
Most elkezdek tanulni és nem foglalkozom semmivel.
Zsófi- BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Lotti!
Szóritok neked , szerintem lehet valami vagy valaki odabent, de én még várnék a tesztel mert lehet , hogy nem mutat még semmit de lehet , hogy terhes vagy.
Lotti mégegyszer is fel a fejel! - ismerös ez a hangulat változás sajnos nekem még mindig tart.

Jázmin!
Köszönöm , hogy elmondtad azt amit tudsz a cisztáról , remélem minnél elöbb felszívodnak.
Sajnos a ciszta miatt ment el a baba. De nem vagyok letörve mert tudom képesek vagyunk rá.

Amúgy nem tudok semmit várom , hogy megjöjönn a mensim és utána reménykedhetünk.Már két hete szedem a férjemmel együtt a Maca-Vibet majd meglátjuk mi lesz.

Sziasztok mindenkui vigyázzon magára.
Boglárka

Sziasztok!
Sajna tegnap reggel volt egy kis bibi a gépünkkel, ma meg kicserélték a modemet, igy nem tudtalak olvasni benneteket.
Elég sokat irtatok ahhoz képest, hogy milyen panaszkodások voltak, hogy "kihalt a topic"Kép
Jó sokáig tartott végigolvasni.

Andy!
Nagyon szerelmes écccakát kivánok nektekKép

Lotti és Újka!
Annyira jó, hogy újra lehet reménykedni! Tuti, hogy nemsokára ujabb kismamáink lesznek!!!!!!!!!!!Én valahogy nagyon érzem, hogy ezek a babák biza összejöttekKép
Nagyon jó jel, hogy nincsen barna trutyitokKép Ugye mondtam, hogy a napfény milyen jót tesz!!!

A napfény jótékony hatását tegnap délután én is teszteltem, egy jó nagyot napoztam, teljesen feldobott.

Szóval lányok, irány a napkúra!

Boglárka!
Köszönöm a gratulációtKép

Cili!
Gratulálok az esküvötökhöz! Le tudnád irni, mi a gond a férjeddel? Persze, csak ha nem túl indiszkrét a kérdés (Bocs, ha az) Szerintem is úgy van, hogy az ember mindenre képes, csak akarat, elszántság és társ kell hozzá. Örülök, hogy nálatok minden megvan, biztosan igy elöbb-utóbb sikerül majd megvalósitanotok az álmotokat, és gyönyörü kisbabátok(kisbabáitok) lesz(nek).

OFF:
Lányok, hogyan lehet pl. piros betüs szöveget irni ide?

Pusszantás mindenkinek: Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok lányok!
A régiek még talán emlékeznek rám.
Az uj kismamáknak gratula és vigyázzatok magatokra!
Bogitol kérdeznék,mert hasonlo cipöben járunk:
A te nyálkahártyád is elég vékonyka volt,nem mondta a doki,hogy esetleg ez a gond?
Nekem a mult honapban 6 mm-es volt és a doki szerint ez turo.Létezik erre vmi gyogyszer?
Nadin
Nadin

Sziasztok lányok,

sajnos én erre a hónapra feladhatom a reményt. Ma volt barnás trutyi (bocs a gusztustalanságért), tehát meg fog jönni......

Az is lehet, hogy most pihenek kicsit, nem hömérözök, nem LH tesztelek, csak élek... Annyire kifáraszt ez a végetérhetetlen körforgás, remény aztán reményvesztés... Kép

Puszi, nektek a legjobbakat kívánom.

Lotti
Lotti

Sziasztok!

Tegnap és tegnapelõtt nem tudtam jönni, mert
nem engedett be a gép. A net-en egyáltalán
nem lehetett elérni semmit.
Ma úgy látszik megy. Eddig...

Szonjának nagyon szorítok szerdán!!!!

Lányok!
Sajnos teljesen rám illik a topic neve:
"...ma megint megjött..."

Krita: 4 c 39 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 34 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 25 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 25 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 21 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 17 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 15 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 12 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 11 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 2 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 1 cn Nyíregyháza 26 év

KépKép

Éva
Éva

Nadin !
Egy másik meddőséggel kapcsolatos forumban olvastam, hogy a Palástfű tea kiválóan megvastagitja a méhnyálkahártyát pár nap alatt. Gyógynövényboltba biztos kapsz. Annyi volt a megjegyzés a végén, hogy úgy kell megfőzni ahogy le van írva a teára!
Ott többen is dicsérték, úgyhogy biztos jó.
Erika

Lányok !
Abban segítsetek, hogy hogy tudok magamnak azonosítót adni, mert mikor próbálom, mindig elutasít. Mi a titka ?
Erika
Névtelen

Sziasztok !!
Nem jelentkeztem, mert a vetélésem óta nem volt mit írnom, azt sem tudom hanyadik napja telik éppen a ciklusomnak.
A kedvesem 2 napja érdeklödik intenzíven, hogy nem jött-e meg, mindig nemlegesek a válaszaim,de beültette a bogarat a fülembe és ma reggel a gyereknap tiszteletére csináltam egy tesztet...

KépKépKép..nagyon halovány második csík látszik csak, de ott van, hárman is láttuk.
Nem merek örülni sem, mi van, ha még mindig az elözö terhességre emlékezik csak a szervezetem, vagyis még nem essett vissza a HCG szintem a normálisra??

Szóval ez van, amíg nem jelentkeznek a kísérö tünetek(nálam mindig szokott!Kép )addig lapítok, mint nyuszi a füben, és csak Nektek mondom el a titkomat, hisz itt jót-rosszat megosztunk egymással...Kép

Szorítok az izgulóknak, jó pihenést és szerelemittas buja éjszakákat a hosszú hétvégére.
Kinga
kinga

Sziasztok!

Van egy kérdésem. Én most nem mértem a hömet, meg nem csináltam tüszötesztet(Kép), csak a mellböl tudok kindulni és fontos lenne. Szóval szerintetek, ha kedden este besötétedett a bimbó és szerdán dagadt meg (és persze sötét maradt, mint szokott), akkor kedden vagy szerdán volt a tüszörepedés? Csak tippek is jól jönnének.
Mi a véleményetek?

Nadin, Boglárka, Erika,
A másik meddöséges topicban én írtam azt a hozzászólást a palástfüröl!!KépKép
Szóval itt is leírom, hogy tényleg nagyon jó, nálam bevált, kb 12-14mm-es azóta a 14.nap körül és az nagyon jó. Tényleg arra oda kell figyelni
Nadin, feljebb írtam Boglárkának a betegségéröl (PCO), sajnos az annál komolyabb, mint a méhnyálkahártya vastagság, ott a sok cysta miatt van a gond. De a méhnyálkahártyára nagyon jó a palástfü tea.

Kinga,
nem akarom elszólni a dolgot, úgyhogy még nem gratulálok. Szerintem addig te se nagyon éld bele magad, amíg az UH-on nem látják, hogy minden rendben van -csak a múltkori esetböl kiindulva. De nagyon szorítok, hogy most minden o.k. legyen, megérdemled.Kép

Rita, Pati jelentkezzetek!! Csíkok vannak azon a teszten??KépKép

Holnap, aki tud gondoljon rám a vizsga miatt. Ettöl félek a legjobban.Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok!

Kinga!
Annyira örülök, hogy ilyen hirrel jelentkeztél. Megérdemelnéd a sorstól (élettöl, istentöl, ki miben hisz), hogy ilyen gyorsan boldoggá és ismét kismamává tegyen.
Gondolom, nem fogsz mégegy tesztet csinálni, hanem egyböl irány a doki. Mikor esedékes????

Lányok, de jól indul ez a június!Kép

Jázmin!
Úgy látszik, mindenki ebben a hónapban unta meg a hömérözést. Talán pont ezért jobban alakul majd a hormonháztartásunk, nem görcsölünk, hogy mikor leszünk már fogamzóképesek. Hátha csak ezt várta a szervezetünkKép
A mellbimbó és ovul. közötti összefüggés kérdésében nem tudok semmi konkrétat. Csak annyi, hogy nekem nem szokott besötétedni, hanem csak a hegye lesz iszonyatosan érzékeny, na és az egy kicsit sötétebb. ez éppen tegnap volt, ma meg olyan furán érzem a jobb oldali petefészkemet. Te ezt szoktad érezni?

Kéz és lábtörést a vizsgádhoz!

Éva!
Csak nem letörni a mensi miatt! Most volt egy sikeres lapor.-d, csak várni kell, hogy elmúljon és jöhet a hálószobában a nagy premierKép

Puszz minden tesztvárományosnak meg mindenkinekKép
Zsófi
Zsó-fi

Kinga, istenem, bár tényleg kisbaba lenne a pocakodban!!

Nagyon szorítok, minden pozitív energiámat küldöm neked az éteren át!

Vigyázz addig magadra!

A palástfű tea jó tipp, én is fogok venni.

Sziasztok, Lotti
Lotti

Éva! Akkor mi most szinte egyszerre kezdtük az új ciklust! Fel a fejjel, hiszen neked most már biztos magasak az esélyeid.

Jázmin! A tüszorepedés témában nem tudok segíteni. Én viszont már az LH-tesztben is kételkedek, mivel ebben a hóban teljesen pozitív lett, és ugye nem valószinu, hogy megrepedt.
Nálunk is volt, aki képes volt szombatra tenni vizsgát... Szorítok!

Lotti, sajnálom Kép

Kinga! Szerintem már az elozo dologra nem emlékszik a szervezeted. De Jázminhoz csatlakozom, amíg doki nem igazolja, még ne örüljetek teljesen, nehogy utána csalódás érjen. Esténként azonban lehet érdeklodni apának: "Hahó, van ott bent valaki?" Kép

Mindenkinek szép hosszú-hétvégét!

M.
Monique

Zsófi!

Köszi a jó kivánságokat! Mi mindent megtettünk,
hogy megfoganjon a baba. Most már csak várok
"türelmesen".

Jázmin!

Én csak azt tudom ezzel kapcsolatban mondani,hogy mivel nekem tegnap volt a tüszõrepedésem pici fájdalmat éreztem lent a hasamnál, a petefészek-
környékén. De mára már elmúlt. Ezt a múlt hónapban is éreztem. Az is lehet, hogy az injekció váltja
ki ezt amit szerdán kaptam.
Holnap gondolok rád, egy nagy kalappal!

Éva!

Én pedig már azt hittem, hogy neked sikerülni fog.
De ne add fel!

Erika!

Én is sokat szenvedtem mire rájöttem. Küldj egy
E-mailt a babanet szerkesztõségébe. Add meg az
az azonosítódat és a jelszót. Vissza fognak írni,
hogy megtörtént a regisztráció. Utána már elég
csak az azonosítót beírni ha üzenetet küldesz.
Remélem tudtam segíteni.

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Andi
Andy

Sziasztok lányok,

most olvasgattam a friss kismamák topicját (néha át-át ruccanok, hogy mi van a lányokkal, akikért izgultunk), és Beja írta, hogy Ancsi elveszítette a kisbabáját... Kép

Remélem hamar visszatalál ide hozzánk. Nem is tudom lehet-e bármit mondani neki, ha lehetne virtuálisan megölelni, én megtenném.

(Sírva is fakadtam) Ez a fránya PMS.

szép hétvégét nektek,

Lotti
Lotti

Sziasztok lányok,

hétvégi listafrissítés:

Krita: 4 c 40 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 35 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 26 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 26 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 22 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 18 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 16 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 13 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 12 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 3 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 2 cn Nyíregyháza 26 év

Bár úgy tünik, magammal beszélgetek... Senki sincs hétvégén? Kép

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok!

:-(((( Ancsi miatt.
Én nagyon készülök az elkövetkezendö pár napra. HÁtha most sikerül. Olyan jó lenne, ha egy egész nap csak a miénk lehetne pl. hétfőn a 14. napon:-))) De sajnos senki sem ér rá vigyázni a manókra. Bár már ezt is megszoktam:-(((

Lotti:
Te is nemsokára megtudod, hogy sikerült vagy sem, ugye?
Ritával, Patival vajon mi lehet???

Kicsiandi
Kicsiandi

A vasárnapi lista:

Krita: 4 c 41 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 36 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 27 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 27 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 23 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 19 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 17 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 14 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 13 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 4 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Kicsiandi, igen én holnap megtudom, mert meg fog jönni, a fenébe.......... Kép Szorítok neked, hogy lehessetek kicsit kettesben a fontos napon. Kép

Szép hétvégét, a további napokra is.

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Köszönet mindenkinek aki értem aggódott. Sajna nem tudtam jönni, mert átszervezés alatt állunk, úgy néz ki, hogy az internetes napjaim is meg vannak számlálva. Kép

Van még egy szomorú hírem: szombaton megjött, de ezt már kedden sejtettem, mert jelentkezett a "barnás izéke". Kép
Szóval most ismét benevezek a következő körbe.

Pati: 7 c 36 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 27 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 27 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 23 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 19 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 17 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 14 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 13 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 4 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 2 cn Nyíregyháza 26 év

Nálam most indul a Closty-kúra, ma kezdtem el szedni, érzem az apró szúrásokat, hol a jobb, hol a baloldalt.

Éva!
Fel a fejjel! Most szinte együtt haladunk, de neked rövidebbek a ciklusaid. Egy héttel korábban izgulhatsz!

Kicsiandi!
Szorítok nektek nagyon! Mindent bele! Kép

Cili!
Én is emlékszem Rád! Kép Üdv újra köztünk!

Lányok! Mire szolgál a Maca Vibe?

Rita
Krita

Sziasztok!

Hát túl vagyok a nyelvizsga írásbeli és labor részén és hát nehéz volt!! Úgyhogy nem tudom sikerült-e. A szóbeli pénteken lesz és utána végre jön a jól megérdemelt pihenés!!Kép
Köszi a szorítást!Kép

Én nekem a ciklus több részén rövidebb-hosszabb ideig fáj, szúr valamelyik petefészkem, úgyhogy ebből nem sokra tudok következtetni.
Csak azért kérdezősködtem, mert azt hiszem elszúrtam ezt a hónapot.

Annyira haragszom magamra, hogy csak na!! Ebben a hónapban ugye kiderült a 14.napon váratlanul, hogy mégis van tüszöm, söt egy már megrepedt. Belehúztunk a második kedvéért és kedvünk is volt hozzá, így együtt voltunk majdnem naponta, aztán jöttek a vizsgák és hát nem volt idegzetem hozzá, stressz...ezt gondolom ismeritek. Akkor én azt hittem, hogy már túl vagyok a tüszörepedésen, de minden jel arra utal, hogy nem. Szóval együtt voltunk a 14.,15.,16.,17. napokon, aztán semmi, (illetve vizsgák azok voltak, csak akció nem) és a 21. nap.:-/// Kb a 2 idöszak között történt meg a tüszörepedés és hát erősen kétlem, hogy ~75 órát megtermékenyítőképesek lennének a srácok. Szóval ezt a hónapot jól el****tam. KépKépKép

Ennek ellenére nem nagyon vagyok lehangolva. Talán azért, mert ezt a hónapot amúgy is hagytam volna úszni, amíg nem tudtam, hogy mégis csak van tüszöm. Meghát megcsináltam egy vizsgaidőszakot és egy nyelvvizsgát!!KépAz se piskóta!Kép

De mit szóltok hozzá, jól el tudom szúrni a dolgokat, ugye? KépKép

Jázmin
Jázmin

Sziasztok!

Hát túl vagyok a nyelvizsga írásbeli és labor részén és hát nehéz volt!! Úgyhogy nem tudom sikerült-e. A szóbeli pénteken lesz és utána végre jön a jól megérdemelt pihenés!!Kép
Köszi a szorítást!Kép

Én nekem a ciklus több részén rövidebb-hosszabb ideig fáj, szúr valamelyik petefészkem, úgyhogy ebből nem sokra tudok következtetni.
Csak azért kérdezősködtem, mert azt hiszem elszúrtam ezt a hónapot.

Annyira haragszom magamra, hogy csak na!! Ebben a hónapban ugye kiderült a 14.napon váratlanul, hogy mégis van tüszöm, söt egy már megrepedt. Belehúztunk a második kedvéért és kedvünk is volt hozzá, így együtt voltunk majdnem naponta, aztán jöttek a vizsgák és hát nem volt idegzetem hozzá, stressz...ezt gondolom ismeritek. Akkor én azt hittem, hogy már túl vagyok a tüszörepedésen, de minden jel arra utal, hogy nem. Szóval együtt voltunk a 14.,15.,16.,17. napokon, aztán semmi, (illetve vizsgák azok voltak, csak akció nem) és a 21. nap.:-/// Kb a 2 idöszak között történt meg a tüszörepedés és hát erősen kétlem, hogy ~75 órát megtermékenyítőképesek lennének a srácok. Szóval ezt a hónapot jól el****tam. KépKépKép

Ennek ellenére nem nagyon vagyok lehangolva. Talán azért, mert ezt a hónapot amúgy is hagytam volna úszni, amíg nem tudtam, hogy mégis csak van tüszöm. Meghát megcsináltam egy vizsgaidőszakot és egy nyelvvizsgát!!KépAz se piskóta!Kép

De mit szóltok hozzá, jól el tudom szúrni a dolgokat, ugye? KépKép

Jázmin
Jázmin

Sziasztok Lányok!

De jó idonként vissza-visszajönni hozzátok!

Kinga! Nagyon szorítok neked!

Cili! Én most kismama vagyok, de mivel ebben a topicban töltöttem izgalmas hónapokat, ezúton köszönöm neked, hogy létrehoztad.
Ha nem vagyok túl kíváncsi, hogyan lehet közös gyermeketek úgy, hogy a párodnak nem lehet?

Éva, Jázmin! Szerintem ti már mindketten egyre közelebb vagytok a babához. Tudom, hogy ez most kicsit hülyén hangzik, de olyan vizsgálatokon (Éva) illetve vizsgákon, idegeskedésen (Jázmin) vagytok túl, ami után már szabad az út! Minden este azzal a gondolattal feküdjetek le aludni, hogy ma is egy nappal közelebb kerültetek a babához. Nagyon szurkolok értetek is!

Laura
Laura

Nadin!

Mégis csak jól láttam, hogy újra itt vagy!

Mi volt veled???? Miért tuntél el? Bejával már hiányoltunk a chaten múltkor!

Hogy vagy? Máskor légyszi ne tunj el!

Laura
Laura

Sziasztok!

Nadin!
Nekem a méhnyálkahártyám a vetélés után volt 4mm,
a dokim azt mondta ahogy a tüszö termeli az ösztrogént úgy növekszik a nyálkahártyád,gyógyszeről én még nem halottam.

Kinga!
Ne keseredj el szerintem a vetélésed óta a hormonszint viszaeset,lehet , hogy van odabenn valaki , de addig is ne éld bele magad amig az ultrahang nem bizonyit. Várj még.
Amúgy én is ugyan ebben a cipőben járok mint te, én sem tudom most mi van, várok.
De elkeztdtem szedni a Maca-Vibet.

Jázmin!
Szerintem a mellbimbó is kiszámithatatlan , amióta elment a baba néha érzékeny néha nem.
Miért nem csinálsz ovulácios tesztet?
Rita!
A Maca-Vibe egy perui gyógynövény , a megtermékenyitést növeli,felgyórsitja a nemi érést és a spermatermelödést is növeli.
Mi a férjemmel két hete szedjük,és várjuk az eredményt. 1dobozban 100db van,és 2x1 szedünk belőle.Elöször a tévében hallotunk róla.Gyógyszertárba megveheted , csak arra figyelj , hogy ne a macskakörmöt adják.
Remélem tudtam valamit segíteni.Ja 5200Ft.

Mindenkinek jó pihenést , és akinek most van hozzá a legjobb idő akkor mindent bele !!!!!
Boglárka
Boglárka

Sziasztok lányok!

Jázmin, gratula a vizsgákhoz! És nem biztos hogy elszúrtad ezt a hónapot, mert - ha jól emlékszem - te hömérséklet emelkedés alapján nézed, hogy mikor volt peteérésed. De nekem is - és olvastam hogy többeknek is - nem a peteérést követö napon ugrik a hömérsékletem feljebb, hanem kb. 3 nap alatt emelkedik. Ha pedig te is ez a tipus vagy, akkor nem szúrtad, el... Kép

Ne add fel a reményt...

Boglárka, hol kapható pl. Pesten a Maca-Vibe? Vennék én is...

Puszi mindenkinek, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Boglárka!
Köszi az infót a Maca-Vibe-ről. Én most Closty kúrára vagyok fogva, de ha ennek vége feltétlenül kipróbálom!
Feltéve, ha még aktuális lesz...

Jázmin!
Gratulálok a vizsgáidhoz! Kép Ügyi vagy!
Tényleg nem biztos, hogy elszalasztottad a lehetőséget, az élet produkált már furcsaságokat, rácáfolva a szuperbiztos hőmérsékleti görbére. Úgyhogy semmi sincs veszve. Kép

Rita
Krita

Sziasztok!

Na ma este lesz a nagy nap:-)))
Már magoyn várom:-)))
Utáőna meg a számolgatás.

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok lányok, itt a lista:

Pati: 7 c 37 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 28 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 28 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 24 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 20 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 18 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 15 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 14 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 5 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Kicsiandi! Küldök + sugarakat!!! Kép

Lotti
Lotti

Köszi, hogy bíztattok!Kép

Az a helyzet, hogy én eddig összesen egy ciklusban mértem a hőmet, de annyira átvert, hogy az utóbbi 2 hónapban nem mértem és nem is akarom elkezdeni, kamu az egész(37,1-37,3 volt végig, jött a reménykedés, a beleélés, aztán meg a koppanás).
LH-tesztről is hasonló negatív dolgokat hallottam a megbízhatatlanságáról (egész ciklusban + ,meg hasonlók), úgyhogy azt is kihagynám.
Meg őszintén szólva, ha naponta-kétnaponta együtt vagyunk, akkor nem hagyjuk ki biztosan, amivel eddig nem volt(és remélem ezután sem leszKép) gond, csak most a vizsgák miatt csúszott a dolog.
De jövö hónapban nincsenek vizsgák!KépKép

Kicsiandi,
mindent bele!!KépKép

Pati,
jelentkezz!

Lotti, profi lista-frissitö lettél!KépÉs hogy állsz menzi ügyileg? Profi babanövelö is lettél?KépKép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Lotti!
Már nagyon tartasz a finish felé, mert ugyebár még mindig nem jött meg nekedKép Tessék csak reménykedni. A barna valami megjelenése még nem a világvége, attól még minden- babóca- lehet.

Irjál, hogy elmúlt-e, vagy végigkisér ált. a mensiig. De ugye most majd várhat az a fránya menzi úgy 1 évet!!!!!!

Jázmin!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan lenyomtad a vizsgákat. Mikor tudod meg, hogy sikerült-e a nyelvvizsgád? Milyen nyelvböl volt?
Most akkor szabad az út apánakKép

Kicsiandi!
Hajrá, hajrá, hajrá! Itt vannak a pozitiv sugaraim, remélem használni fog:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majd én is kérek töled meg a többiektöl ugy két hét múlva, addig is szaporitsad öket!!!!!!!!!!!!!

Pusszantás: Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok lányok!

Annyira profi vagyok, hogy megint írok listát, mert nekem "megint megjött..." Kép

Tehát a valóság:

Pati: 7 c 37 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 28 cn Maglód 33év
Jázmin: 25 c 24 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 20 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 18 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 15 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 14 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 5 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 1 cn Budapest 31 év

Lassan az esélytelenek nyugalma lesz úrrá rajtam... Kép

Puszika, Lotti
Lotti

Zsófi,
én is virítok, hogy milyen ügyi vagyok, hogy 10 vizsgát lenyomtam!Kép
A nyelvvizsga középfokú angol volt, de tartok tőle, hogy még egy nekirugaszkodás lesz. Kb 3 hét múlva derül ki, úgyhogy nem halnak bele a kapkodásba, az biztos.:-/
Ezen a héten pénteken lesz egy szóbeli és utána itt a nyár!!:-D Meg az akcióhalmok!KépKép

Lotti,
KépKépKép.Többet nem nagyon lehet mondani. Pihenj nagyot és merülj bele valami újságba, munkába vagy TV-be. Ezek szoktak rajtam segíteni.

Én csak azom izgulok, hogy késsen legalább egy picit (a legjobb 9 hó lenneKép), mert pont a szóbelin lesz a 28.nap és hát nem lenne valami nyerö páros.:-/ Remélem a hétvégéig kihúzom.

Pusszancs
Jázmin

Szioka!

Lotti!
Biztos lehet kapni Pesten is Maca-Vibet , én Győri vagyok , és minden gyógyszertárba kapható.
Majd legközelebb sikerül , fel a fejjel!!
De nem most voltál beteg valamikor?

A hömérözéshez én is hozzászolnék,én két hónapig mértem, az első hónapban nem észleltem a tüszörepedést, de a másodikban már igen a 14.napon leesett és 3nap után ment fel 37,1 fölé.
már én sem mérem elegem van a reggeli méregetésből.

Rita!
Most szeded elöször a clostit?, nem akarlak megijeszteni de a legtöbbünknek a gyógyszer alatt jött elő a ciszta , erről kérdezd meg azért az orvosod!

boglárka
Boglárka

Sziasztok!

Az elsõ fordulón már túl:-)))

Hõmérés:
Hát még anno én próbáltam. NEm nyert.

LH teszt:
Na ez sem.

Azon egyszerû okból nem nyertek ezek nálam, hogy nekem kb. 35 naposak a ciklusaim, ami ugye azt jelentené, hogy a 21. napon van tüszõrepedésem. A hõmérõ, és az LH teszt szerint is így LETT volna.

Ehhez képest mind a két lurkóm a 14. napon sikerült - illetve a kisebbik a 15.-en.

Kicsiandi
Kicsiandi

Szép idöt, melegebb napokat!
Teszteltem újra, határozottan látszik a másiknál jóval erösebb csík...tehát nött a HCG szintje.
Nem is merek örülni se, bízni se, csupa kétely közt vergödöm.
Remélem nagyokat pihentetek, a rossz idö a puha ágyba tereli a szerelmeseket...bízom benne, hogy fogant egynehány kismanó a pünkösdi hétvégén?!
Majd írok még.
Kinga
kinga

Rita !
A MAca Vibeből 3x1-et kell szedni, akkor hatásos. Kétfajta van, úgyhogy ha veszel nézd meg jól. Az egyik potencianövelő - ez kell neked, a másik immunerősítő. Sok sikert hozzá. Egy próbát megér.

Sziasztok lányok !
Sikerült azonosítót kérnem, köszi a segítséget.
Erika2 leszek, mert már úgytudom van egy Erika régebbről.

Jaj, most nagyon ideges vagyok, mert hétvégén kellett volna megjönnie. Csüt-pénteken volt egy kis hasmenés- a szokásos meneses előtt-, jó erős menstruációs görcsök, a derekam majd le szakadt. Szombaton úgy tünt, hogy megjön, de aztán mégse. Hát remélem, hogy nem is fogja már meggondolni magát így utólag. Jó lenne már egy pocaklakó. Ha hétvégéig nem történik semmi, elmegyek egy dokihoz. Drukkoljatok. Köszi
Erika2
erika2 (erika2)

Sziasztok!

KInga! Nagyon remélem, hogy babóca lakik
a hasadban és a teszt nem ûz tréfát veled!
Ha esedékes lesz, menj el dokihoz, hogy biztos
légy a dolgodban. SzorítokKép

Jázmin!
A mellbimbó sötétedése és az ov. közötti
összefüggésrõl sajnos nincs tapasztalatom,
mert nekem nem szokott soha besötétedni a mell-
bimbóm.

Monique!
Honnan lehet azt tudni,hogy nem repedt meg a
tüszõ?

Rita, Lotti!
Teljesen együttérzek veletek a mensit illetõen,
hisz én is most éltem át ugyanezt.
De ugye nem adjtátok fel?

Laura! Kedves vagy, hogy bíztatsz, köszi.
Neked is minden jót, vagyis Nektek is minden jót.

Nálam annyi történt, hogy beszéltem a dokimmal,
hogy nálam az a nyák, ami a termékeny napokat
jelzi a 10. nap körül van, a hõmérõzés szerint
meg a 13.-14. napon van a peteérés.
Mondta, hogy ennek kb. egy idõre kellene esnie.
Így hát minden Closty és egyebek nélkül uh.-t
fog csinálni nekem a 8. 10. 12. és 14 napokon,
hogy lássuk mikor is van a peteérés.
De ez a nyák nem azért kell, hogy legyen, mert
ez segíti a spermákat a feljutáshoz?
Mert nekem amikor nyák van, akkor nincs peteérés,
amikor meg peteérés van, akkor nincs nyák.
Mondjatok errõl valamit, mit tudtok?

Pusszancs mindenkinek.

Éva
Éva

Sziasztok!

Bocs, lányok az Off-ért!

Éva!
Próbálok neked írni, de eddig háromszor jött vissza a levelem. Nincs valami gond nálatok, amiért nem kapod meg?

Szia
Gabi
Bánhidi

Drága Kinga!

Gratulálok a második csíkhoz! Kép Meglátod minden rendben lesz, csak vigyázz magadra nagyon, pihenj és ne idegeskedj.

A legjobbakat kívánom:

Mamacica
Mamacica

Sziasztok Lányok!

Kinga! Hurrááááááááá! Kép Ne szorong, légy oly kedves, bízz a testedben. Ha megfogant a baba, ilyen hamar, akkor alkalmas is voltál rá. Szorítok.

Megpróbálok ma Maca-Vibe-t venni. Mennyi idő alatt hat? úgy értem, mennyi ideig kell szedni?

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok csajok!

KingaKép
Ez csodálatos. Annyira örülökKépKépKépKép Ez a második erös csikos teszt már nem tévedhetKépKép Hiszen ha nött a HCG szinted az csak egy tündéri kisbabát jelenthet. Istenem, annyira jóKép
Mikor mész dokihoz, hogy megerösitse a babócát?
Addig is vigyázz magadraKép

LottiKép
KépKépKépKépKépKépDe sebaj, biztos a kis édes nyáron akar megfoganni és nem télen akar megszületni!

Éva!
Szerintem, amikor nyák van, nyugodtan együtt lehettek, mert az apuci sejtjei kb. 3 (max4) napig megtermékenyitöképesek. Ha jól számolom, akkor az pont jó nektek. Próbáljátok meg ebben a hónapban igyKép Hátha összejön és ez volt a trükk az egészben.

Jázmin!
Kéz és lábtörést a pénteki szóbelihezKép És aztán VÉGRE VÉGE-VÉGE!!!!!

Magamról annyit, hogy megint jelentkezett a 18. napon (tegnap) a barnaság. Ilyen késön még soha nem jelentkezett, és tényleg csak min.-san volt barnás mára meg elmúlt. Szóval úgy tünik tényleg használ a napfény meg hogy nem idegeskedek a hömérözés miatt.
Jövö hétfön lesz a vérteszt, hátha valami biztató fog kisülni.
Csajok én elkezdtem reménykedni. Hátha normális lesz a hormonháztartásom végreKép

Amúgy lehet, hogy felelötlenek tartotok, de repülöutak ide, repülöutak oda, mi képtelenek vagyunk védekezni. Szóval bármi lehetKép

Szurkolok továbbra is mindenkinek!

Erika2!
Üdv a körünkben, de ahogy elnézem, lehet nemsokára te már a következö topicba fogsz irogatni, hiszen friss kismama leszelKép Nagyon izgulok, hogy igy legyenKép Remélem nemsokára mindannyian ott folytatjuk majd tovább!!! (Úgy legyenKép)

Pusszantás mindenkinek Zsófi
Zsó-fi

Kedves Gabi!

Örülök, hogy végre sikerült összetalálkoznunk.
Vagy 4 levelet is írtam már neked, egyet már
ma is, hogy miért nem írsz?
Én nem tudok semmi bajról, ami miatt ne kaphat-
nám meg a leveleidet.
Kérlek próbáld újra!!!!
De ha végképp nem sikerül, akkor itt tartjuk
majd a kapcsolatot. Oké?

Írj

Éva
Éva

Éva!
Én nem kaptam levelet!!!
Valami gond valahol tényleg lehet. Küldök most más címröl, hátha az megtalál.
Szia
Gabi
Bánhidi

Sziasztok!

Kinga: Gratula, csak kitartás. Most már nem lehet gond. Nem szabad, hogy legyen!!!

Mindenkinek akinek kell sok-sok +++++++++++++++.

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok Lányok!

Itt a mai lista:

Pati: 8 c 38 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 29 cn Maglód 33év
Jázmin: 25 c 25 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 21 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 19 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 16 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 15 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 6 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 2 cn Budapest 31 év

Remélem nem tévesztettem el.

Jázmin!
Gratulálok a vizsgáidhoz! Nem hiszem, hogy elszúr-
tad volna, mert a legjobb napokon voltatok együtt.
Az ondósejtek 48 órát is elélnek.
A hõmérõzésrõl annyit, hogy én 3 hónapja mérem és mind a három hónapban volt peteérésem. Ezt a doki
mondta. Nekem kötelezõ mérni.
Amúgy ha már 3 napja magas a hõmérsékleted, akkor már nem valószínû a teherbeesés. Nekem a 19. napon
emelkedett meg a hõmérsékletem, és a 16. 18. napon
voltunk együtt. Remélem most összejött.

Rita!
Ne izgulj én is szedtem 3 hónapig Clostit és nem lett cisztám. Van aki hajlamos rá.

Éva!
Nekem a múlt hónapban csináltak egy PCT-t és a 15.
napon volt a peteérésem. Azt mondta a doki, hogy
minden jó mozognak az ondósejtek és szép érett a
nyák. Mégse lettem terhes.

Puszi

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?