Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint régen írtam, de hát ez van. :wink:
Gratulálok az új jövevényekhez, nagyon szépek! Nem írok külön-külön, mert most sincs sok időm, de azért próbálok képben lenni.

Zsókuci
Köszi a névnapi köszöntést. :D

Rólunk annyit, hogy átestünk az influenzán családilag, Milónak 40 fokos láza volt :( , nem kívánom senkinek, közben jön a foga, hasonló a sztori, mint Chestiéknél. Milo lassan egy hónapja nem eszik, még szerencse, hogy cicizik. A doki szerint nem kell aggódni. Hát nem tudom, mivel nem is hízik, sőt. Adós vagyok még a szülinapi és karácsonyi képekkel,szóval csatolok párat,talán még ezeket nem tettem fel.
Csak úgyKép Jó fiú voltam, nálam is járt a Mikulás Kép Kép
Anya egyik kedvence Kép imádok hintázni Kép egyik szülinapi ajándék Kép
Karácsonyi képek Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Mamm!

Az utolsó uh a 36. héten volt, Kaposváron. Ott ezeket mérték: BPD:8.5 cm, HC:31 cm, AC:31 cm, FL: 6.3 cm. Ezek alapján 2400 g-ra becsülték, a comcsontja hetekkel elmaradt a korához képest, ezért azonnal mennem kellett a laborba vérvételre, hogy jól működik-e a lepény. Nagyon megijedtem és másnap elmentem a régi dokimhoz Fonyódra. Ő másnap ezeket mérte: BPD: 90 mm, HC:310 mm, FL: 69 mm, AC: 338 mm. Ezek már jó eredmények. A lényeg, hogy nem elég megbízhatóak az uh-s adatok!!!

Mennem kell, mert Dóri éhes!

Kép

Kép
sharon

Málna
kitartás,tudom hogy nehéz,de a lényeg a végeredmény :oops: :oops: hamar elmegy majd az idő meglátod :oops: :oops:

Mamm
biztos nincs semmi gond,tényleg sokszor szarul mérnek ám :oops:

Agnes
nagyon jó képek a kis kópéról :wink: :wink:

Lippa
köszi drága vagy,remélem tényleg igy lesz :wink:

és pár kép a szerelmemről :P :P :P Kép Kép Kép

bibar

Sziasztok Lányok!

Már megint 1 hete írtam, de mostanában rengeteget sétálok a jó levegőn, ebéd után meg úgy ellustulok, hogy írás helyett inkább olvasgatok, pihizek.
Először is már megint gyönyörű képek kerültek fel gyerekekről. Nagyon élvezem a terhességet, de már úgy szeretném én is a karjaimba tartani.

Rebe - nem tudjuk a nemét, nem látták az ultrahangon. Pedig már nagyon kiváncsiak vagyunk. Igazából nekem semmilyen megérzésem nincs a nemére vonatkozóan. Azt beszéltük a párommal, hogy pár hét múlva bejelentkezünk 4D ultrahangra, lehet hogy ott jobban látszik majd.

Taptau - jól vagytok már, Máté meggyógyult?

Fiona - gratulálok Bencéhez, nem semmi amin átmentél, de a kisfiad most mindenért kárpotól

Elan - képet nem kaptunk most az ultrahangon, aznap aki genetikai ultrahangra jött senki nem kapott. Az AFP eredményemről csak annyit tudok, mert telefonon beszéltem a dokimmal, hogy jó lett, majd csak 3 hét múlva megyek hozzá, értéket nem mondott.
Én mostanában nagyon rosszul alszok, éjjel is többször fent vagyok, és van amikor már hajnali 4 órától nem tudok aludni

Gabicsibe - jók az ultrahangos képek, nagyon szép nevet választottatok.

Jucicuki - nagyon szép dolog amit kitaláltatok a pároddal a négy embrió sorsáról. Jó, hogy vannak még ilyen emberek, mert sajnos nem mindenki gondolkozik így.

Zsókuci - hogy vagy, mi újság veled?

Hát ez most jó hosszúra sikerült, mindenkinek szép estét, és influenzamentes időszakot.
toldikrisztina

Mamm:

Nekem utoljára UH a 34. hét 4. napján volt, ezekkel az adatokkal:

BPD: 89 mm
THQ: 90 mm
FL: 67 mm

Amit Te írtál az nekem nem volt, vagy az is lehet, hogy más rövidítése van, na ezt nem tudom.

Hétfőn megyek NST-re, elintézte a szülésznőm.
Vendég

Mamm:

Nekem utoljára UH a 34. hét 4. napján volt, ezekkel az adatokkal:

BPD: 89 mm
THQ: 90 mm
FL: 67 mm

Amit Te írtál az nekem nem volt, vagy az is lehet, hogy más rövidítése van, na ezt nem tudom.

Hétfőn megyek NST-re, elintézte a szülésznőm.
Vendég

Sziasztok,

Először is dobok egy új táblicskut! :wink:
Ha valami nem stimmel, légyszi jelezzétek!
Kép Kép Kép Kép

Még jövök ma :P

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Örülök, hogy már jobban vagy! :D Ja, és mindegy miről írsz, csak írj! :wink: És kívánom, hogy a következő évfordulón már egy babás Zsókuci írjon nekünk!

Juci,
Szépek a csajok! És nagyon szép gesztus az embriók felajánlása!

Bibar,
Remélem minden rendben volt a kardiológián! Voltatok nem? Szép a kisfiad!

Chesti,
Annyira aranyos Niki, az utolsó képen olyan bájos, olyan igazi csajszis!

Benszi,
Azta, hűha … :shock: Nem semmi kuki! :shock: És az a száj! Kész vagyok tőle! :lol:

Gabi,
Szép nevet választottatok! :D Nem is csoda, hogy ilyen boldog vagy/tok, örülök nektek nagyon!

Elan,
Mostanában én is hamar lefekszem, és sokat alszom, bár nem túl jól. Sokszor felébredek éjszaka, sehogy nem jó! :roll:

Málna,
Kitartás a kórházi bentléthez!

Gomba, Agnese,
Jók a képek, aranyosak a fiúk!

Tkriszta,
Akkor drukkolok, hogy a 4d-n már lássátok, hogy nunist vagy kukist rejt-e a pocakod! Az alvással én is így vagyok, ahogy te!

Mi holnap megyünk a genetikai uh-ra, már nagyon izgulok, remélem minden okés velük, és talán a nemüket is megmutatják majd!
Kicsit ideges is vagyok, mert tegnap óta fájogat a hasam, a köldököm magasságában, nem görcsöl, hanem fáj, bár nem vészes, csak tudnám mitől lehet. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe - hogy fájdogál, nem úgy mint ha nagyon sokat ettél volna és ezáltal nehéz volna, mert nekem így fájdogált, pedig alig ettem, mert ráadásul hányingerem is volt pár hete. Akkor az orvosom azt mondta, hogy mivel nő a méh, és helyezkedik feljebb, ez okozhat ilyen tüneteket. Azóta Magne B6-t kell szednem és azóta nem érzek ilyet.
toldikrisztina

Viszont az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy ilyen idősen másnak is keményedik vagy keményedett esténként a hasa.
toldikrisztina

Kriszta, Rebe, ma reggel nekem is szurkált a hasam, de nagyon lent... Valahogy olyan nehéznek érzem (nem tudom, milyen az, amikor keményedik :roll: ), szóval nem tudom, normális-e, hogy én már most úgy érzem, mintha egy sószsák nőtt volna rám :) Ja, és hogy teljes legyen a kép, tele lett a kézfejem apró piros viszkető pöttyökkel, és azt hiszem valami enyhe hüvelygombát is összeszedtem.... mint egy állatorvosi ló, komolyan :) Már a saját agyamra megyek, hogy mindig van valami bajom :lol:

Kép
elan

Tkriszta,
Hát nehéz megmondanom, hogyan fáj, de talán úgy ahogy írtad. Olyan nehéz, és feszül, de nem lent, hanem fentebb. Szedem én is a Magnerotot, 2*1 szemet. Te mennyit szedsz a Magne B6-ból?
Nekem néha keményedik egy picit, de nem este, hanem ha sokat állok, vagy járkálok.

Elan,
Honnan gondolod ezt a hüvelygombát?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, már ebben sem vagyok biztos, mert reggel általában még nem jelentkezik az érzés, csak kb. déltől... Nem tudom, olyan, mintha belülről csiklandozná valami a hüvelyemet (bocs, nem tudom jobban leírni :oops: ). Már arra is gondoltam, hátha a méh növekvő súlya miatt van, egész nap ülök, és ahogy telik a nap, úgy érzem egyre jobban ... de csak találgatok. Mindenesetre nem kellemetlen igazán, csak fura.

Rebe, Gabicsibe, bocs a kérdésért, de nektek is gyakran kell pisilni? Óránként járok :shock:

Kép
elan

Elan,
Szerintem, ha lenne valami gomba, akkor a vizeleteredményedből az kiderült volna, nem? Azért is kérdeztem, mert nekem a mostani vizeleteredményemnél a baktérium szám, meg a fehérvérsejt kicsit több lett mint a referencia érték. A doki azt mondja valószínűleg a rossz vizeletleadási technika miatt lehet, mivel viszketés vagy egyéb kellemetlen tünet nincs. Így majd megismételjük, aztán meglátjuk. :roll:
Lehet, hogy ezért érzed a csikladozást. Én is arra gondolok, hogy nekem is ezért fáj picit, mert helyezkedik a méh, és én is sokat ülök, bizti nem túl jó. Tegnap feküdtem többet este, és sokkal jobb lett. Úgyhogy ma már a munkahelyemen is felteszem a lábam, félig fekvő pozíciót vettem fel! :lol:

Ja, én is sokat megyek pisilni, nyugi! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi, Rebe, tényleg sokkal jobb, ha fekszem kicsit. Utoljára múlt hét kedden néztek vizeletet, de csak a védőnő, és ő maximum annyit tud mondani, hogy van-e benne cukor vagy fehérje. Az nem volt.
Meddig dolgozol még?
Én "hősiesen" bevállaltam még a teljes márciust, de már most sincs túl sok kedvem :)

Kép
elan

Sziasztok!
Én még csak most léptem be Hozzátok! Én is BMC-s vagyok, és a Kislányom febr. 17-én lesz két éves!! Én is a János K.-ban szültem, és nekünk is van négy "fagyikánk", és nem tudom, hogy mit csináljak az "érdekükben"! legszívesebben világra hoznám Őket, de én már elmúltam 46 éves, és ezért nem merem...! Na meg az orvos is azt mondta, hogy ne...! Nagyon nehéz söntés ez, nehezen tudok dűlőre jutni ezügyben! És most megláttam Jucicuki írását, és ezért mertem írni!! Nagyon tisztelem érte amit tesz, vagyis hogy felajánlja valakiknek a Fagyikákat!
Hát én még nem tudom, hogy mit tegyek!
Beszélgessünk még Róla, ha lehet...!
Előre is köszönöm, ha szóltok hozzám!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Ja, igen!
A "nevem" azért nagykismami, mert már két uncsikám is van, akik jóval nagyobbak, mint a Kislányom!! :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Elan,
Még februárban dolgozom, utána már nem. Én is unom már kicsit, sokszor jobb lenne otthon. :oops: Nem mintha nem lenne nyugis a munkahelyem! Igazából idegeskednem nem kell, nincs is nagy hajtás, ezért mertem vállani.
Én pénteken megyek védőnőhöz, biztos megnézi nálam is!

Nagykismami,
Üdv itt! Gratula a kislányodhoz! :D
Hát ez tényleg nehéz kérdés. :oops: Nekünk is van még 6 fagyikánk, de most először a mi kis drágáinknak kell megszületni egészségesen, aztán gondolkodunk majd mélyebben erről.
Már amikor kértük ennek a 6-nak a fagyasztását, akkor is rendelkezni kellett, akkor mi is felajánlottuk más pároknak őket, hátha tudunk valakinek segíteni ezzel. Aztán gondolom majd később újból rendelkezni kell, mi is legyen. Nehéz! Nem tudom akkor is ezt fogjuk-e dönteni. :roll: Megsemmisíteni mi nem akartuk őket, azt hiszem azt ezután sem akarjuk.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi Rebe!
Persze, igazad van, nekünk is azért tették el, mert senki sem hitte, hogy én még tudok szülni 44 évesen! De a 4. lombik sikerült!!
Ennek eredménye a kis Liliróza!
Nagyon gratulálok Neked az Ikrecskékhez!!!
Majd teszek fel vonit, de még nem nagyon egyszerű!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

MIndenkinek szép napot!

Bibar
Helyes pasi Oli úr :D

Elan,Rebe
Nyugi én is sokat járok pisilni,ez a várandósság velejárója,és persze a rossz alvás is.nekem azt mondta a védőnő,hogy a keményedés olyan mint egy menstruációs görcs ami lesugárzik az alhasig,de csak rövid ideig tart és imétlődik.A sok ücsörgés nekem sem esik jól és Botond is reklamál egy idő után :D

Málna
Sajnálom,hogy bent kellett maradnod!De ha társaságra vágysz vagy kell valami nyugodtan szólj!!Tudud szivesen segítek!!

Juci
Ez nagyon szép gesztus tőletek!

Nagykismami
Üdv itt és gratulálok a lánykádhoz és az uncsikhoz!
Mi egyenlőre úgy rendelkeztünk ha meghalunk akkor adják oda másnak!Az egy év alatt nagyon sok lánnyal és problémával ismerkedtem meg és úgy gondolom ha úgy alakulnak a dolgok hogy már nem tudjuk felhasználni a fagyisainkat akkor mi is felajánljuk másnak.Az biztos hogy nagyon jó szülökhöz fognak kerülni,mert aki már ide jut az megbecsüli azt amit a sors adott neki.Ha attól félsz,hogy mi lesz ha összetalálkoznak és szerelmesek lesznek egymásba,szerintem igen minimális az esélye.És különben is ott a "nagy" korkülönbség :wink:
gabicsibe

Szia gabicsibe!!

Igen, ilyenektől is félek! De a legjobban attól, hogy esetleg nem fogják úúúúúúúúúúúúúúgy szeretni Őket, ahogy mi a Lilinket! :oops:
Mert látom a Kislányunkon, hogy annyira "kell" Őt szeretni!!!!

Mi 13 évig próbálkoztunk a lombikkal, mire végre sikerült, én is szeretném még akkor is ha "másé" lenne!!
Amíg nem született meg Lili, én is másképp gondoltam, de most hogy látom, milyen, már nem vagyok olyan bátor a döntésben!
Minden nappal jobban szeretjük, hiszen Ő a legnagyobb ajándék az Élettől amit csak kaphattunk!!
Én az utolsó 4 hónapot végigfeküdtem a kórházban, haza se engedtek, de nem is nagyon tudtam volna jönni!
Minden nap kaptam a magnézium infúziót! :shock:
Ezt csak azért írtam, mert látom, hogy Málna is kórházban van, kitartást Neki!!! :wink:
Nem tudok belépni a profilomba, hogy vonalzót csináljak... :cry:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok csajszik.

ime néhány fotó. Szóval ő az én legkisebb gyémántom.
Sajnos eddig nem sikerült elcsipni nyitott szemmel de azért nem adjuk fel. Az a helyzet hogy én nem tudom lefotózni mert az a gép amivel fel lehet rakni a lányomé. Csak akkor tudunk fotózkodni mikor a Szabina is itthon van.

Kép baba
itt egy naposak vagyunk.

Kép gz
És egynaposan már mosolygunk!!!

Kép hzht
Kényelmes az ágyam

Kép hjz
És ime két hetesen.....

Kép m
KAJAKÓMA......

Kép
fiona66

Fiona!

Nagyon szép Bence!

Nagykismami!

Nem volt könnyű döntés nekem/nekünk sem, mert végül is a mi gyerekeink, de jelen anyagi helyzetünkben ezt a két kislányt szeretnénk szépen felnevelni.
Azt meg nem érzem igazságosnak, hogy tíz évig ott tárolgatjuk, aztán meg megsemmisítjük. Szerintem az aki ilyenbe belevág, az nagyon fogja őket szeretni. És úgy gondolom ( lehet, hogy butaság) hogy minél kevesebb ideig ültek a jégen, valakinek annál nagyobb esélye van egy/két egészséges kisbabának belőlük, ezért adjuk oda már most.

Judit

jucicuki

Mamm!

Szerintem ezek az adatok nagyon jók, de ne aggódj az uh nem elég megbízható, még a 10%-os hibahatár is heteket jelent! Azt is vedd figyelembe, hogy mi, felnőttek sem vagyunk egyformák és ez így van jól. Emlékszem én is sokat aggódtam, de aztán kiderült tök feleslegesen!

Bibar!

Oli nagyon jó pasi! Kár, hogy már foglalt!

Benszi!

A férjem elmentette a kukis képet! Nem semmi pasi lesz a fiadból!

Rebe, T.Kriszta! Elan!

Nekem a 15. héttől keményedett a hasam végig, és sokat szurkált a méhszáj körül! Vigyázzatok magatokra, ha még dolgoztok jobb lenne abbahagyni, mert ez az első figyelmeztető jel, hogy már nem szabad annyit virgonckodni, pihenni kell! Én is próbáltam pihenni, de nem nagyon ment és a 21. héten kinyílt a méhszáj. Ez persze nem azt jelenti, hogy nálatok is így lesz, de inkább pihenjetek többet, nehogy gond legyen! Kitartás hozzá!!!

Fiona!

Láttad már, hogy egy napon szültünk????

Kép

Kép
sharon

Ez ma készült: így ébredünk Kép

Kép

Kép
sharon

Rebe, Elan - Én a magne b6-ból 3x1 szemet szedek. Pisilni nekem is nagyon sokat kell, éjjel is van hogy háromszor is fel kell kelnem.
Engem az elejétől fogva nem engettek dolgozni sajnos. Az elejénél még nagyon élveztem a dolgot, de most már néha úgy érzem hogy besokkalok az itthonléttől.

Sharon - köszi a tanácsot, mondjuk én Rebéhez és Elánhoz képest sokat tudok pihenni, de ennek ellenére még is időközönkét bekeményedik.
Mondjuk délelőtt elcsalt a barátnőm egy kicsit vásárolni, hát mire hazaértünk mint a kő olyan volt. Azt sajnos már észrevettem én is hogy a nagy csavargások ideje lejárt, mert nem birom.
toldikrisztina

Sziasztok!

Fiona, Bibarka, hú de jóképű fiúk vannak is a topicon! :lol:
Isteni cukik!!

Sharon
, én tényleg megnyitom a Dominika fun clubot!!! Ez a haj! Hát..kész vagyok tőle!

Szia Kisnagymami! Én biztos felajánlanám a fagyikat! Szuper, hogy nagyi is vagy és kismami is! Belevaló csaj lehetsz! Nekünk még van 1 fagyikánk, ha Rami befejezi a szopizást elmegyünk érte hátha...

Amúgy ma pont 1 éve, hogy megvolt a petesejt leszívásom! Holnap után meg 1 éve a beültetésnek! Nem semmi! Emlékeztek? Én és a férjem voltunk az akkori Házon kívűlben a lombik program kapcsán.

2 új fotó: Kép először van Ramin farmer kertész Kép a kis gondolkodó...:)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!
Bocsi lányok, de csak a képeket futottam át!
Sharon:Dóri tündéri!
Benszi:a Te Dórid is és Bazsi szerkezetéhez nem fűzök semmit...:)
Bibar:Olinak de kis édi pufók arca van!!meg kell zabálni!
Én is dobok egy képet, aztán irány a konyha... :? Kép nyitva a szemem!!:) Kép beájulva büfi közben

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sharon, köszi! Felhívtam a dokimat, elmondtam neki, hogy elég durván szurkál a hasam, azt mondta, holnap megnéz. Lehet, hogy túlparázom a dolgot, de nem szeretném, ha szemrehányást kéne tennem magamnak később, ha valami történik. De úgysem fog :D

Kép
elan

Rebe, Elan, T.Kriszta!

Vigyázzatok magatokra nagyon! Pihenjetek amennyit csak tudtok, sőt annál is többet. Én 3 és fél hónapot nyomtam az ágyat úgy, hogy csak pisilni kelhettem fel. Az elején úgy éreztem, hogy hamarosan begolyózok, ezt nem fogom kibírni, előtte egy nagyon aktív, pörgős életet éltem. Minden nap egy kicsit bele akartam halni az unalomba, minden könyvet kiolvastam, minden filmet megnéztem és már minden rejtvényt megfejtettem....de mégis kibírtam, és meg van az eredménye, szerintem jól sikerült kislányom lett!!! Kitartás!!!!

Vicuska!

Egy-két hét és a lányomat vinnem kell a fodrászhoz! Csak hajszárítóval szárad meg a haja, de nagyon szereti a meleg levegőt, nem fél tőle. Ramóna is csoda szép kiscsaj, azt hiszem nem lehet okunk panaszra! Nagyon cuki ez a farmer gatyó! Ilyet én is fogok venni, tündéri, és ahogy mosolyog! Zabálni való!

Réka!

Nagyon édes pofija van Botondnak! Olyan szép az arca, már nincsenek pöttyök az orrán vagy nem is voltak?

Kép

Kép
sharon

Réka!

A beájulós képet csak most láttam, nagyon jó!!!!

Kép

Kép
sharon

Elan

én is annak a híve vagyok,hogy inkább küldjenek haza,minthogy ne menj be. :) Nem lesz semmi gond,de jobb utánajárni,akkor te sem idegeskedsz.
Keményedés nekem is volt nagyon sok,főleg frontra.Pihi és magnézium.Egyébként a magnézium pezsgőtabiban jó sok van,a pharmavitot adták a kórházban azoknak,akiknek nem volt olyan gáz,hogy infúziót kelljen adni.
Mellesleg tokaji aszú és metaxa volt a nem hivatalos gyógyszerem,nagyon durva alkalmakra,pár korty.Brutálisan hangzik de bejött.Egy doki javasolta és a nővérke is mondta a kórházban. 8)

Vicuska

gratulálok a fordulóhoz,én emlékszem,láttalak titeket a Tv-ben is. :D Hihetetlen,hogy már egy éve. :shock: Rami csudaszép és olyan nagy már!!!

Sharon

az a hajkorona :shock: :shock: :shock: eszméletlen!Nagyon szép a kicsid. :D

Fiona

A mosolygós képtől teljesen oda vagyok,annyira tünemény!!!!!!!!!!

Bibarkám

örülök hogy halad a szopi dolog,kitartás.Holnap hívlak.
Már alig várom hogy lássam személyesen ezt a csodaszép kisfiút :D

Kép
lukrécia

Gabi,
Hát akkor nem is tudom, lehet hogy amit én keményedésnek hittem az nem is az. Mert nekem nem szokott egyáltalán görcsölni! :oops: Hanem csak kemény lesz felül a hasam, de az is ha sokat állok vagy megyek.

Fiona,
Gratula a kis Bencéhez, nagyon szép!

Sharon,
Ez a csajszi egyszerűen gyönyörű! :wink:

Vicuska,
Rami továbbra is milyen kis mosolygós, és de jó a kis farmerrucija!

Réka,
Már szebb Botond arca, szerintem nem annyira pöttyös mint a múltkor! Cuki nagyon!

Elan,
Inkább nézzen meg a doki, ha ennyira szurkál! Nekem szerencsére már nem fáj a hasam.

Tegnap voltunk a genetikai uh-n. Hát lányok, vegyes érzelmek vannak bennem azóta. :shock: :D :(
Szóval, aminek nagyon-nagyon örülünk, hogy úgy tűnik 2 kiscsajszink lesz! :D :D :D Az egyikőjük tuti, a másik meg nagy valószínűség szerint, hiszen fiúra utaló jel nincsen! Méretre majdnem egyformák, koruknak is megfelelőek. Minden szervük rendben van! Elég nagy volt a ramazuri bent, a doktornő alig tudta őket vizsgálni, annyira elevenek voltak, még egymást is piszkálták! :D
De, ami kicsit sokkolt bennünket :shock: , az az hogy az egyik kislányunk a bal lábát néha befelé rotált állapotban tartotta. Először az orvos azt mondta nem tudja hogy a csont ilyen-e (donga láb), vagy csak neki így kényelmes. Vizsgálgatta, aztán mondta, hogy amikor mozog, rúg, akkor fordítja a másik irányba is. Szóval azt mondja, szerinte semmi gond! De a bogarat beleültette a fülünkbe, és azért aggódunk nehogy mégis legyen valami. A párom teljesen lesápadt, én meg magamban aggódom. :( Úgyhogy hétfőn fel is hívom a saját dokinkat, hogy nézze már meg ő is, lát-e ilyesmit!

Teszek fel képet, bár annyira a másodikról nem sikerült, mert egyszerűen nem akarta mutatni magát :wink: :
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, hogy emlékszetek-e rám. Nagyon eltüntem.

Először is minden uj anyukának gratulálok a babához/ babákhoz.
Jó egészséget, sok tejcsit, sok boldogságot kivánok nekik.
Szebbnél szebb képeket láttok róluk.
Ezért megérte a küzdelem, minden könycsepp.

Rólunk annyit, hogy már 15 hét 5 naposak vagyunk.
A terhességem egészen jó idáig. Kisebb gondok voltak, amiken gyorsan tul léptünk. Szerencsére a sulyomat tartom, a 3 kg minusz azóta is meg van. Jól érzem magam.
Igaz elejétől táppénzen vagyok. Ami nagyon jó. Legalább nem vagyok örökös feszültségben.
A picit jan.4-én láttam utoljára uh-án. Akkor voltunk 12 hetesek.
BPD 22 mm Fl 7 mm NT 1,6 mm.
Azt mondta a dokim, hogy jó az eredmény. A picivel minden rendben van. Majd hétfőn kell mennem megint a dokihoz, hogy megismételjük a vizsgálatott. Február végén meg Pestre megyünk genetikai vizsgálatra. Magzatvizből is megnézik. A korunk, meg apa probléma miatt.
A védőnénink nagyon rendes. Szerintem jól kifogunk jönni. Igaz még csak kétszer találkoztunk.De már most rengeteg dologra felhivta figyelmemet, sok sok tanácsot adott.

Megpróbálok gyakrabban jelentkezni, de semmit nem igérek.
Rájöttem, nem vagyok a gép rabja. Van, hogy hetekig nem ülök elé.
Nem hiányzik. Pedig előtte 8-10 órát dolgoztam rajta. Jó nélküle.

Minden kis maminak könnyű terhességet kivánok. Jó egészséget.
Vigyázzatok magatokra.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Fiona
Nagyon ari:D főleg a mosolygós képen

Sharon
Azt hiszem Botondot ráfogom szabadítani Dominkára :D

Vicuska
Úristen már olyan régen volt :shock:Élesen emlékszem a képekre mintha tegnap történt volna!És olyan jó látni hogy megvan Ramika :D

Elan
Inkább nézzenek túl aggodalmaskodónak mint hogy bármi gond legyen!Helyesen döntöttél és vigyázz magatokra!!

Rebe
Én is inkább kikérném más orvos véleményét!Sőt bármibe is kerül én elmennék egy másik uh-oshoz!De szerintem nem lesz gond,nyugi!!!

Réka
Édes Botond és tényleg nem tűnik már annyira pöttyösnek!
gabicsibe

Erika
Végre!!!Már azt hittem valami gond van!!!!!Elhiszem,hogy nem hiányzik a gép,de azért gyere gyakrabban!!!
gabicsibe

Sziasztok LÁnyok!

Köszönöm a gyerekek dícséretét, nagyon jól esett. :)

Gabi!
Gratulálok a fiatalemberhez! :)

Bibar, Vicuska, Agnese, Chesti, Lippa, Napcsi, Rékaróka, Benszi, Sharon!
Nagyon édesek a gyerekek! Olyan jó nézegetni, hogy fejlődnek, növögetnek. :)

Juci, Nagykismami!
Hát nem egyszerű a kérdés. Szerencsére nekünk nem kell ezen gondolkodni, mert a mi gyerkőceink itt vannak velünk. Nem lett lefagyasztva senki.

Lippa!
Hűha, már szülőire jársz? Tényleg nagyok már a lányok! :)

Rebe!
Nyugi, nem lesz semmi gond, de azért a saját nyugalmatok érdekében nézegessétek meg újra a bébiket.

Zsókuci!
Hogy vagy?

Kismamiknak minden jót, vigyázzatok magatokra!

Mi jövő hét szerdán újból oltásra megyünk, aztán egy időre pihenő lesz. Végre. A héten orthopédián is voltunk, minden oké, legközelebb majd akkor kell menni, ha már járnak. :) Az még azért odébb van ugye, de ahogy repül az idő, hamar eljön... :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Ja és még valami!

Mit tudunk Numáról? Úgy eltűnt. Remélem jól vannak!

Gica

Kép
gica1

Rebe

a keményedésről sok tapasztalatom van,görcs nélkül :shock: szerintem nem jár feltétlen együtt a kettő.
Remélem a dokid megnyugtat,szorítok nagyon.

Tényleg,Numa nagyon eltűnt. 8)

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Először is köszönöm szépen, hogy kíváncsiak vagytok rám, édesek vagytok, de tényleg :oops: Ígérem akkor, hogy magamról is fogok írni, amikor csak van mit, jó? :wink:
Nem tudom amúgy, hogy mi van velem, de kb. a műtét óta rendszeresen vannak rémálmaim. Mindig más, tehát egyik sem visszatérő, de eléggé fura… lehet, hogy ilyen sokkhatás ért volna a műtét miatt? Vagy lehet, hogy nincs is összefüggés? :shock: Némelyikre nem is emlékszem pontosan, de tudom, hogy nem kellemes…
Képzeljétek, egyik nagyon kedves kolléganőmnek megszületett ma a kisfia! :D Úgy örülök nekik! :D:D

Bibar drága,
Köszönöm!!! :D Mi a helyzet? Hogy vagytok? Látod-látod, nőni fog a tejci mennyiség, legyél türelemmel, és tényleg ne idegeskedj! :)
Szuperek az Olis képek, annyira helyes kissrác! :D

Chestikém,
Mesés a képeken Niki, annyira sokat változik hihetetlen! Édes nagyon! :D

Lippa,
Sok puszi Nektek, köszi neked is a kedves sorokat! :)

Judit,
Édesek nagyon a lányok, főleg ahol egymás kezét fogják! Olyan kis megható… És milyen jó kis súlyuk van :lol:
Nagyon becsülendő, ahogy döntöttetek a fagyibabákkal kapcsolatosan! Le a kalappal! :D

Benszi,
Gyönyörűek a gyerekek! De tényleg, mindkettőjük pofija egyszerűen tünemény :D Milyen jó, hogy így szeretik a vizet! :D

Gabicsibe,
Szép nevet választottatok! :D Teljesen érthető az örömöd! :D

Elan,

Szerintem annyira alkati kérdés, hogy valakinek mennyire „lent” vagy „fent” van a pocija :D

Zuzmó,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D

Gomba,
Jó, hogy nálatok is minden rendben! Olyan hihetetlen, hogy már több, mint 2 hónapos Benedek! Nagyon édi a képeken! :D

Málna,
Sajnálom, hogy nem mehetsz már haza! :( De biztos nem véletlenül döntött így az orvosod, vigyázz magatokra és kitartás!

Agnese,

Sajnálom, hogy betegek voltatok, és persze legjobban Milót sajnálom :cry: Köszi a képeket, nagyon aranyos mindegyiken, főleg ahol bontja az ajándékot! :D

Mamm,
Nyugi, tuti nincs semmi baj, akkor azt már korábbi UH-n is észrevették volna! És tudod, hogy mennyire félre tudják mérni… :?

TKriszta,
Örülök, hogy nálatok is minden rendben. :) Köszönöm, megvagyok, ma kb. 13 óráig egy picit sem fájt! :D

Nagykismami,
Üdv itt! :D
Nagyon gratulálok a kislányodhoz! Szerintem jól döntenél, ha odaadnád valakinek a négy fagyibabádat, gondolj bele, hány embernek ez az utolsó reménysugara, hogy legalább Ő hordja ki azt a babát, akit felnevel. Abban is biztos vagyok, akinek már ez az utolsó esélye, az legalább annyira szeretni fogja a gyerkőcöt, mint amennyire Te a kis Lilirózát! :D Persze teljesen megértem, hogy nehéz a döntés :)
Ja, és persze nagyon gratulálok a két uncsikádhoz is :wink:

Fiona,
Jaj de kis drága!!! :D Ez a mosoly… zabálni való Bence, de tényleg! :D:D:D

Sharon,
Kéééész vagyok ettől a csajtól. Álomszép, de tényleg! :D:D:D Képet méééggg :D

Vicuska,
Ramitól is kééészz vagyok :D Ez a farmerkertész, ezzel a mosollyal, egyszerűen zabbantani való :D:D
Hű, én is emlékszem, hogy Ti voltatok a műsorban, tényleg mintha „most” lett volna :D :roll:

Réka,
Látom, múlnak a pöttyök :wink: Nagyon jók a képek! :D

Rebe,
Gratulálok a két nunishoz! :D Örülök, hogy minden rendben van! :D:D:D Annak persze nem, hogy beparáztattak a lábikóval kapcsolatosan, remélem, nincs semmi baj! :roll:

Jerika,
Jó, hogy jelentkezél, és örülök, hogy jól vagytok! :D Azért gyere gyakrabban, és mesélj, hogy vagy?

Gica,
Puszi nektek! :D Köszönöm, jól vagyok, hétfőtől újra meló :? :)

Ballagyo,

Mi a helyzet veled? Hogy vagytok?

Kismamik,
Kérlek, ha bármi szokatlan fájdalmat, vagy sok keményedést, esetleg görcs-szerű érzéseket éreztek, ne habozzatok, egyből irány a doki. A sok keményedéstől kinyílhat ugyanis a méhszáj. Inkább nézzenek „hülye aggódós kismaminak”, minthogy baj legyen…

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Rebe!

Szerintem is nézesd meg kicsit másik dokival is, de azt ne felejtsd el, hogy ma már azt is észre veszik az uh-n, ami nincs is!!! Én is sokáig stresszeltem magam minden uh után, mert valamit mindig mondtak, főleg azt, hogy túl kicsi, retardált, nem nő a combcsontja...teljesen kész voltam tőle. Aztán megszületett, normális súllyal, hosszal és szép combocskával! Próbálj meg megnyugodni, bár tudom, hogy nagyon nehéz, de az idegeskedés még rosszabb. Egyébként nagyon sok baba tartja befelé a lábát méhen belül, mert kicsi a hely. Dóri is "csámpásan" született, mondták, hogy lehet hogy egy kicsit majd tornáztatnom kell, de mire hazajöttünk a kórházból, már nem is látszott.

Gabicsibe!

Már alig várom, hogy Botond megszülessen és megkérdezzem Dórit, hogy mit szól hozzá? :D

Zsókuci!

Már meg is volt a műtét? Én lemaradtam róla! :shock: Milyen volt? Nagyon fájt? A csoki nem csípett utána? Remélem most már vége lesz a sok gyulladásnak. A nővérem is most gondolkodik rajta, hogy ki kéne vetetnie, mert hetek óta beteg, folyamatos gyulladásban van a torka és a fogainál a csonthártya is. Erre a hülye orvos, azt mondta, ha akarja kiveszi, ha nem nem! Milyen orvosok vannak!!!

Anyucik!

Nektek mi vált be hasfájás ellen??? A tündéri, sosem síró kislányom tegnap egész éjjel sírt, nagyokat kuruttyolt a hasa, hallani lehetett ahogy a belei tekeregnek. Büfizni most sem tud, pedig próbálkozunk!Ne vált be a vissz. függő helyzet váltogatása, a tigris lóg a fán helyzet sem, a torna sem...semmi. Utáloma köménymagot, de ma abból főztem teát, hátha nem csavarja annyira majd a hasát... Ha van még ötletetek....Köszönöm!

Majd rakok fel képeket!

Kép

Kép
sharon

Szia Sharon,
Igen-igen, már túl vagyok a műtéten :D Hétfőn már megyek dolgozni is, amúgy 9.-én volt :wink: Hát, eléggé rossz volt, sajnos megbántam, hogy nem kértem altatást :? :roll: Szóval, ha a tesód rászánja magát, akkor mindenképpen kérje, ha kell, leírom priviben, hogy nekem miért kellett volna… Ha tényleg ilyen gócpont, akkor vetesse ki minél hamarabb, csak bajt csinál, ha bent marad! A csoki csípett utána, de már megy :oops: :lol: 2 hét múlva megyek vérvételre, remélem most már jók lesznek az értékeink :wink:

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm:

Mai UH-adatok: 37. hét 6. nap

BPD: 93 mm
THQ: 95 mm
FL: 71 mm

Kp. magzatvíz. Lepény a mellső falon II.-III. st.

Kb. 3.3,10 kg lehet azt mondták.

NST-n is minden oké volt.
Dokinál is voltam: Cervix: 2100

Remélem tudtam segíteni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de nagyon nagy hírem van. Azt hiszem megtörtént velünk a csoda!
Késett a menzim csináltam ma egy tesztet és full pozitív. Felhívtam a dokim és hétfőn kell mennem. El sem merem még hinni. Nem akarom magam bebeélni, de nagyon nehéz.

KépKép
zami25

Zami,
Szívből gratulálok! Ez szuper hír! :D:D:D:D:D Remélem, azért nem tűnsz majd el :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Nagykismami, szia itt :) Én sajnos nem tudok tanácsot adni... Teljesen más így, a partvonalról, mint ha nekünk is lennének fagyibabáink. De a többiek látom már válaszoltak :)

Fiona66, Bence csodaszép, és ez a szívdöglesztő mosoly...:D

Toldikrisztina, ettől félek én is, hogy meghülyülnék otthon az unalomtól... de ha kellene, persze otthon maradnék.

Vicuska, Rami nagyon vagány ebben a kisvakond-szerkóban!

Rékaróka, Botond olyan ebben a sapiban mint egy aranyos kis eszkimó :)

Lukrécia, köszi a tippet keményedés-ügyben, be fogom vetni!

Rebe, amilyen paragép vagyok, én is tuti csináltatnék egy kontroll UH-t. De nyugi, tuti nem lesz baj! Biztosan látott már ilyet a doki.

Jezsoerika, hogy ne emlékeznénk? Gyere gyakrabban, mesélj magatokról!

Zsókuci, a rémálmok rendben vannak ilyenkor; jó, hogy így dolgozod fel a téged ért stresszt, így hamarabb túl leszel rajta. El fognak múlni, meglásd :)

Zami, gratulálok!!! :D

Nos. Akkor most jelentés :) Elmentem ma dokihoz, és hát ahelyett, hogy elhajtott volna, megdícsért, hogy időben mentem. Tudniillik csodaszép kifejlett hólyaghurutom van, azért a késszúrás-szerű fájdalom és a 15-20 percenkénti pisilés. Amikor megnyomta a hasam, azt hittem, kiugrom a székből :oops: Azt mondta, ha nem kezeljük ki időben, a gyulladás átterjedhet a méhre, és akkor nagy valószínűséggel elvetélnék :shock: Kaptam Augmentint, Canesten hüvelykúpot a gombára, ami majd az antibiotikumtól lesz :roll: , és a magneB6 adagomat felemelte 3x2-re. Jövő héten táppénzen leszek itthol, gyakrabban jövök majd ;)

Kép
elan

Erika,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D Gyere gyakrabban azért, hogy tudjuk mi van veled!

Gabi, Gica
Ja, mindenképpen ki fogjuk kérni másnak a véleményét is, hétfőn hívom a dokinkat, hogy mi legyen. Meg gondolkodunk azon is, hogy elmegyünk máshova is még!

Lukrécia,
Akkor az is keményedés, ami nekem van néha. :oops: Szerencsére csak tényleg néha, akkor ha sokat járkálok, állok, de ezeket most már kiküszöbölöm, mert rájöttem hogy nem jó az nekem. Köszi a szorítást!

Zsókuci,
Köszi! :wink:

Sharon,
Ma voltam a védőnőmnél, és ugyanezeket mondta mint amit te is írtál :!: :!: :!:
Hogy most már olyanokat is észrevesznek, ami nincs is. Meg hogy tényleg sok baba tartja a lábát a méhen belül befelé, és sokan így is születnek, és később tornáztatni, maszírozni kell, és kész. Próbálok megnyugodni, és nem idegeskedni, de azért nagyon nehéz. :roll:

Zami,
Hatalmas gratula, ez nagyon-nagyon jó hír! Örülök nektek! :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan,
Pffű, de jó, hogy időben mentél! És kiderült mi a baj! Gyors gyógyulást neked!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszönöm a gratukat. De azért elraktározom őket hétfőig. Remélem akkor is ilyen boldog leszek. Egyszerűen hietetlen! Na de majd csak felfogom valahogy! :)

Zsókuci
A táblába szeretnék bekerülni. Egyelőre a meglévő picikémmel. De ha majd teljesen tuti lesz és az orvos is rámondja, hogy nem tévedett a teszt, akkor majd beírhatod a kisebbik picikémet is! :)
Zami, 25 év, Derekegyház, Danika született 2066. 12. 31. 2550g és 46 cm. Dr. Bugyi István Kórház, Szentes második beültetés, fagyis transzfer. A BMC-ben Dr Konc János volt az orvosom. Itthon Dr. Loboda Fábián.
Remélem minden adatot beírtam ha többet is bocsi, de remélem nem hagytam ki semmit!

Megnéztem a babás képeket! Írtó édesek! Annyira imádnivalóak, nem is lenne az életnek értelme nélkülük.

KépKép
zami25

Sziasztok!

Azt mondta a mi Judit nénink, hogy szépen javul-lazul Lilusunk és ma nem is volt olyan nagy sírás, csak a végén, persze az is szörnyű volt :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?