Nóri,
az biztos, hogy huncut, de a lényeg tényleg az, hogy minden rendben.
Heni,
drukk az uh-hoz!
Arikon,
Jaimee,
teljes mértékben igazad van!!! Tudom én ezt, de hát akkor is...
Bibi,
igen, én is ezt mondom, hogy már mindegy, csak legalább már tudjam. Úgy néz ki mi ketten fogjuk legkésőbb megtudni. Ti mikor mentek 4d-re? Drukkolok, hogy legalább ti megtudjátok.
Judy,
remélem...
Bár a vásárolgatással mindenféleképpen várok még, meg ha biztos lányt mondanak, akkor is sárga vagy zöld, meg ilyen szineket akarok venni addig, amig meg nem születik, mert akkor a biztos. Feltéve persze, ha kibirom, hogy ne vegyek egy-két rózsaszinet is...
Neked pedig kitartás, már nincs olyan sok. Már tényleg max 1 hónap, és a karodban tarthatod Barbikát! Egyébként meg hátha a málnalevél tea meghozza a gyümölcsét, és megszülsz előbb...
Chris,
igen, a lényeg, hogy rendben van. Emlékszem, hogy neked is 2d-ben mondta meg, mondjuk nekem is. A legközelebbi a 28 hetes uh lesz, talán ott is mondd valamit a dokim. Ha ő is akárcsak tippel is kislányra, akkor már talán jobban el fogom hinni, mert akkor ő már a harmadik doki lesz, aki nem lát fütyire utaló dolgot.
Bár egy ismerősünk mesélte, hogy nekik az uh-n mindig a fenekét mutatta a pici, és egyértelműen látszott mindig, hogy fiú, mert ott lógott a csomag! Ez egy halvány reménysugár...