Sziasztok!
Jaj, nem ilyen hírekre számítottam
Monic, Nemone, nagyon-nagyon sajnálom
Szezso!
Hajrá nektek is! Az ötödik lesz a nyerő!
Viki!
Abszolút semmit nem érzek
Még az Utró se csinált semmi tünetet, max annyit, hogy a bevétel után kb. egy órával elálmosodok, de gyorsan túl is megy rajtam.
Vicuska!
Drukk a mai uh-hoz, és itt szállnak feléd a baloldali tüszőérlelő drukkok és energiák:++++++++++++++++++++++
Szilva!
Nálatok akkor már tuti, hogy egy kislány és egy kisfiú bérelte ki a pocit?
Velem sincs semmi jó
Pénteken tudtam meg, hogy az eddigi mérsékelt pajzsmirigy alulműködésem átcsapott durva túlműködésbe, köszönhetően annak, hogy az endokrinológus kicsit elnézte a gyógyszeradagomat
Az előző eredményem teljesen jó volt, a normál tartományon belül (3,4 volt az érték, és 4,94 a norm. felső határa) Erre megduplázta a gyógyszer adagomat, mert szerinte ez még túl magas a teherbe eséshez. Én balga meg hittem neki, végtére is ő az orvos, bár furcsálltam a dolgot. Mindhárom eddigi inszemet úgy csináltam végig, hogy nem volt rendben a pajzsmirigyem
(A Kaális dokim persze ellenőrizte az eredményeimet, mielőtt belevágtunk, és ő is normálisnak tartotta a 3,4-es értéket) Ezek után biztos, hogy ez az inszem sem sikerült
Most kihagyunk majd egy hónapot, és február végén megyünk újra, ha addig visszaáll a TSH- m
És feliratkozunk a lombikos várólistára is, ha lehet, ezt majd megbeszélem a dokival
Elképesztő, hogy elvileg semmi bajunk, az első inszemünk is sikerült, és most ott tartok, hogy lombikra kell mennem