Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek az aggódást! Szerdán megyünk kontrollra, de telefonban mondta a doki, h kitenyészett Andrisnál a Chlamidia, ami azért érdekes, mert nálam nem...
Szóval jó kérdés, honnan szedte össze...
Lamme, gyógyuljatok meg gyorsan!!
Orrszívó - meleg vizzel átmosom minden szívás után, meg 3-4 naponta éjszakára domestosba rakom...lehet, h nem a legjobb megoldás
Éjszaka - múlt héten csütörtökön sikerült 10től 5ig aludni! De azóta sem...változó, h 1x vagy 2x kelünk, van amikor annyira kifárad a játékban, hogy fél8kor bealszik akkor tuti, h fél1 - 1 körül kelünk + 4-fél5kor...
De tegnap is fél10kor aludt el (megevett 180 tápszert + cicizett is..
) azt hittem, ezzel jól ki fogja húzni, de nem, 2kor keltünk...
Szóval nem tudom, mitől függ...
Mi még 7x eszünk 1 nap, és totál változó mennyit. Kicsit több tejem van, most kb 2/3 tejcsi és 1/3 tápszer egész napi megoszlás. Van, amikor elég neki a 2 cici (hjajj, régi szép idők, mikor még 1 is elég volt....
) és csak nyammog a cumisüvegen (ez jó esteben is 80 körül lehet napközben), van amikor cska 30at eszik hozzá vagy 50et..de most rászoktam arra, hogy lefekvés előtt csak tápszer, és akkor viszonylag sokat eszik. És csak akkor fejem le, amikor már elaludt, mert még van amikor cicizik egyet..de ilyenkor nagyon kevés van...
Éjszaka viszont még 60at le tudok fejni evés után, meg reggel is, így van egy kis tartalék. Bele szoktam keverni a tápszerbe
Nagyszülők - anyuék 230 km-re, anyósék 160ra...Anyu 2x volt, anyós egyszer sem...
mi viszont voltunk már náluk, dde most nem mozdulunk ki egy darabig még tuti! Anyu kicsit meg van fázva, már jönne, de mondtam, h addig ne jöjjön, mig meg nem gyógyult..
Viszont sógornőm nagyon rendes volt, bejött hozzánk Őrbottyánból, a férjére hagyta a kisfiát (1éves) és apával együtt vigyáztak Andrisra,én meg elmentem bevásárolni
szóval végre ki tudtam mozdulni..
Valamit még írni akartam, de nem tudom, mit..
Ja, mi még messze vagyunk a szilárd kajáktól...de majd zaklatlak benneteket, amikor aktuális lesz, ha szabad
Mikor kezdtetek mást is adni? 4 hónaposan egy kis gyümölcs??