Sziasztok!
Eszter!
Én a Dover nyelviskolában tanítottam, ott elég jó volt a fizetés, szerintem egy önéletrajzot beadhatnál. Én ott nagyon jól éreztem magam, viszont az Effy-t kerüld el!
Hanna már a wc-n ül?
Ügyes! Keve pár hónapja még a bilin is félt.
Hogyan meditálgatsz? Én agykontrollt végeztem, meg most van ez a Bálint Sándor féle félelemoldó meditáció.
Kislány név csak polgárpukkasztásból titok, mindenkinek mondjuk, hogy új nevünk van, de titok. Meg olyan név, ami sokaknak nem tetszene (persze nem kell a sajátjuknak is ezt adni), de nekük nagyon bejön, úgyhogy majd ha már nem akarhatnak minket meggyőzni arról, hogy mennyivel jobb az ő ötletük, csak akkor lesz nyilvános.
(Remélem, három héten belül.)
Nosztalgiázol?
Hannának mikorra terveztek kistesót?
Boscó!
Boldog névnapot!
Tanulgatsz?
Vali!
Gondolj arra, hogy ha minden jól megy, már nem kell sokáig utálnod a hétfőket!
Én nem mondhatom, hogy ha ekkor, meg akkor ismertem volna Attilát, akkor szóba sem állok vele, mert hat éves korunk óta ismerjük egymást. Azért neki is volt néhány durva korszaka!
Betti!
Szia!
Irígykedem, hogy még nincs nálatok dackorszak!
Én már parázok, hogy kimerülten hogy fogom bírni, merthogy kistesóval tuti nem lesz olyan mázlim, mint a Kevével volt, hogy hagy aludni.
Bár ma egy szavam sem lehetett, nem hisztizett egész nap!
Marci nagyon helyes a képeken!
Gyöngyi!
Köszi!
Szerintem még kérd ki egy-két orvos véleményét a műtétről! Általában nekem is az a véleményem, hogy a természet tökéletes, de akkor mi van pl. a vakbéllel?
Saját tapasztalat mandula-ügyben: Én öt éves koromig folyton beteg voltam, de nem vették ki a mandulámat. Aztán egyik délután a lábaim elkezdtek akkorára dagadni, mint egy cipó (én nem emlékszem, de állítólag félelmetes volt). Rohantak velem az orvoshoz, és kiderült, hogy AZONNAL ki kell venni az összes mandulámat. Azóta kb. háromszor voltam lázas, és láz nélküli beteg is ritkán vagyok. De ez csak egy ritka dolog, én is igyekeznék elkerülni a műtétet, ha az én gyerekemről lenne szó! Csak azért írtam le, hogy bizony van olyan, mikor jót tesz, ha belepiszkálnak a természetbe.
Tünde!
Remélem, jobban vagy már! Barátnőm is náthás, neki azt mondták, hogy sokaknál így kezdődik az influenza.
Bálnaságot nem feltétlenül a kinézetemre értettem, inkább a közérzetemre.
Most már érzem, hogy a szervezetem tartalékolja a vizet. Nem vizesedek konkrétan, csak már mindenhova rakódik le, és ez zavar.
Kevénél általában bejön az elmagyarázásos módszer.
Mamacka!
Szerintem Andor így még jobban fogja szeretni a majmot, mert mindkettőtök keze munkája és szeretete benne van!
Keve is imád rajzolni, és én is mindig mondom neki, hogy milyen szép. Persze valószínű, hogy ha nem kérne "papíííjt", akkor én sem értékelném.
Ildi!
Örülök, hogy eddig minden oké a fogaddal, remélem, most már kitisztul körülötted az aura!
Holnap kell megint menned?
Én pénteken voltam ctg-n, baba lejjebb volt, mint az előzőn, de szombatra megint szemmel láthatóan följebb vándorolt. Tegnap éjjel meg megint meg akart fordulni - ha jól éreztem -, hosszában húzta végig a kifeszített lábát a hasfalamon, kegyetlenül fájt! Még mindig érzem a helyét!
Kézrecsapás: Én ha olyasmit csinál, amire már elmagyaráztam, hogy nem szabad, és veszélyezteti vele önmagát, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül rácsapok a kezére, vagy a fenekére. Olyanokra gondolok, mint konnektorozás, lépcsőhöz való közelítés kézfogás nélkül. Mondjuk soha nem ütöttem nagyot, inkább csak a hirtelen mozdulat volt benne a lényeg, de bevállt. 2-3 alkalom után már nem csinálta az adott dolgot, akkor sem, ha egyedül volt. Egyéb dologért talán egyszer-kétszer "kapott ki". Az ilyen veszélyezteti önmagát dolgokkal meg úgy vagyok, mint a védőoltásokkal: Inkább sírjon most ő pár percet, mint esetleg én egy életen át.