Új privát üzeneted érkezett!

Nircee, van mindenféle partedlink. Fehér, mintás, kicsi, nagy, kötős, tépőzáras, műanyag, bebújós (ikeás), merev, pelenka, de semmit nem enged a nyakába rakni, soha nem is engedte, még amikor 3 hósan folyt a nyála, akkor is tépte ki a nyakából. Már adtam rá kispólót, nagy pólót, műtős ruhát minden szart, de csak a nagy bőgés van belőle.

Ezeket a képeket minden nap lefotózhatnám, mert minden nap ez van. A püré kaját nem hajlandó kanállal enni, nekem tilos etetni, hát akkor egyen ő. Az etetőszékünk úgy néz ki, minhta már vagy 8 gyerek használta volna, nem is tudom, hogy kistesónak jó lesz-e még...

Hát ja, már próbáltam lejjebb adni a vasalnivalókból, de nem megy, nem szeretem, ha gyűrött a ruha még az itthoni sem, a törölközőket meg csak vasaltan használjuk, hát, ilyen dinnye vagyok én. Az anyukám, anyósom is mindent vasal, az anyósom még a zoknikat is megpuhítja...szóval az uram is ehhez szokott. Viszont ő nem vasal. Amikor szültem és a kórházban voltam, hazavitte a pizsijeimet kimosni és hozta vissza, hát én annyira rosszul éreztem magam benne, hogy csak úgy hozta, ahogy a radiátorról leszedte.

Pilla, akkor már azért közelebb kerültetek a végéhez! Szegény Laja, biztos rossz lesz neki reggel, hogy nem ihatja meg a megszokott kakaóját és még az is lehet, hogy 8ra hívtak, de csak 10-11kor lesz valami.

Na végre itt a hugom...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Tüccs, nekem azt mondták, hogy a fülcimpa alatt háta mögött kell óvatosan megnyomkodni és ha fáj a füle, tuti elrántja a fejét vagy sír.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Szasztok!

Jó ég csak én vagyok akkor ilyen antivasaló.. :oops: Mert hogy a terítőkön és a férjem ingén kívűl semmit sem vasalok (az utóbbit is inkább ő maga)! Mondjuk úgy is vásárolok hogy inkább pamut cucc legyen! A pólókat meg vállfán szárítom,biztos nem tökéletes így de ez van. A mosógép pedig nálunk is mindennap megy,éppen ezért nem győzném vasalással. Az egyik barátnőm még a zoknikat is vasalja úgyhogy pimpóka nyugodj meg nem is vagy olyan kóros a boxerekkel :lol:

Piroska
Köszi,teljesen igazad van az én uram is áldott jó lélek, de az ördög nem alszik :twisted:

Ichtus
Nekem is azt mondta a mostani dokim hogy elég az elevit,de megnéztem a benne lévő folsav mennyiséget és az első 12 hétre ennél többet ajánlanak (kismama).Ráadásul az első terheségemnél az akkori dokim felírt Ferro folgammát úgyhogy én most is azt szedtem. De csak 12 hétig van értelme Czeizer szerint a velőcső elzáródások miatt. Mindenesetre ártani nem ártasz vele ha igy is úgy is szeded mert nem halmozódik a szervezetben.

Andi,tiop,thenus akkor vágjunk bele és legalább majd egymást erősítjük a fogyiba!
Én leginkább sporttal tudok fogyni,régen futottam de sajnos most nem lehet mert erőssen megsüllyedt a méhem a nagy bébitől és nem tanácsos a zötykölődös,rázkódós sport. Vettem egy lépcsőzőgépet és azon nyomom 5 napja és megpróbálom hogy 15 óra után már csak fehérjét eszem hal,tojás,sajt +gyümik.
Én már próbáltam régen a bogyókat nem jött be egy sem.De vannak jó fogyókúráim ha érdekel valakit,mind kipróbált!
Nekem még nem lehet drasztikusan majd csak szopi után!
Volt már valakinek mell citológiai vizsgálat!Nyugtassatok meg hogy nincs tűvel szövet vétel...

lice
Kép
Kép
lice72

Sziasztok!

Pimpoka, mintha az én kislányomat látnám, ha Lellére nézek :lol: Sára dettó ugyanaz. Nem engedi magát etetni, kanállal meg nem mindig eszik, ill. még nem tökéletes a magától kanállal evés, így ma reggel is joghurtot evett, mondanom sem kell, kézzel...képzelhetitek, mi volt utána. De én már beletörődtem :D
Így Nircee nálunk az nem működik, hogy én etetem a maszatolós kajákkal, mert akkor megmakacsolja magát, és nem eszik egy falatot sem, hozzá meg visít :roll: :?
Ja, és az a "kedvencem", mikor este szépen megmossuk, megszárítjuk a haját, reggel lemegyünk reggelizni, és frankón beletörli a hajába a kezét, csimbókokban áll utána. Hajatmosni meg utál a kisasszony, de hát magának csinálja a bajt :wink:

Henus, tudja Réka, hogy szoptatok, mondta is, hogy hagyjam abba :? Viszont a gyerekorvostól is megkérdeztem, ő azt mondta, semmi akadálya. Amíg nem érzem úgy, hogy abba kéne hagyni(görcs, keményedés, vérzés), addig folytatjuk a szopit, eddig hála Istennek semmi negatív tünet. Nagy trauma lenne Sárának, ha most azt mondanám, hogy nincs több cici. Persze ha erre kerülne sor, a baba érdekében, nem gondolkoznék rajta egy percet sem.

Lice, ez a Ferro folgamma is magzatvédő vitamin? Én is azt hallottam, hogy a vitaminok is az első trimeszterben fontosak, utána meg inkább "árt"mert feleslegesen felfújja a babákat, azért lesz nagyon nagy súlyú a bébi.

Henus, milliomosak lettetek már? :lol:

Ma az én édes férjem csinált ebédet, fincsi tejszínes-gombás-sonkás spagettit. Azt mondta, holnap valami édességet csinál :shock: :lol:

Megyek, elaltatom Sárát, ma még nem aludt :?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Birom ezeket a nődokikat... :? Első reakció, hagyd abba... :? Reformálódhatna már a nődoki oktatás is kicsit!!! :roll:

thenus

Jutta

KépKép
jutta

Lányok, én is szedek elevitet, de a dokim szigorú tiltása ellenére. Ő tudniillik teljesen terhes- és egyéb multivitamin-ellenes,mert szerinte egy egészséges reform-étrend is tartalmaz minden fontos vitamint. hááát, nem tudom, talán, ha bioboltban vennék mindent, de ezekkel a mai mesterséges-vitamintalan ételekkel szerintem szinte semmi nem jut be, max. kalória. Úgyhogy Marcival is és most is szedem a vitamint, de én is csak az első 3 hónapban.

Verna, Pilla,
holnap megyünk?????

Kép
Kép
nircee

Henus, kérdésedre válaszolva: altatás, vágás, varrás, ébredés, hazajövetel. :wink: Remélem nem lesz semmi gond.

Nircee, nálunk Lajától függ, hogy megyünk -e, mert mostanában reggel 9-ig is elalszik. Ha felkel korábban, akkor megyünk. :roll:
A korit én is nézem ezerrel, de csak a pasikat. A női és jégtánc valahogy nem köt le. :oops: Bár Plushenko nélkül... Ő volt a nagy kedvencem. Amikor korizott én lúdbőröztem. :cry: Most Brian Joubert a kedvencem, viszont a Lambiel baromi jó pasi. :oops:

Tüccs, a cimpa mögötti, alatti részt (azt a puhát, a csont alatt) kell gyengéden megnyomni. Ha hirtelen odakap, vagy felsír, akkor valószínűleg fájhat a fülecskéje. Remélem nem így lesz!
Vendég

Pimpo, Pilla köszi a füles tanácsokat, kipróbáltuk és nincs semmi baj. Biztos csak egy rossz szokás..

Terhesvitamin szerintem is fontos, a mai műkaják mellett ártani semmiképp se lehet velük. A Ferro folgammát én is szedtem, az csak vas, semmi egyéb. (Remélem jól tudom.)

Megyek, közben nézem a kézimeccset is, apa Dórizik. :)

KépKép
tüccs

A ferro-folgamma vasat,folsavat és B12 vitamint tartalmaz.

lice
Kép
Kép
lice72

Gyerekek,

enyém ember nem normális!!! MOST HOGY A FENÉBE FOGYÓZZAK ÍGY???? Hazaállított egy csokitortával :!: mondván meglepi a kicsi feleségét... szerencsére Bogi elrekvirálta, és belehelyezte a kicsi mancsát a torta kellős közepébe, majd a csuklóig krémes-szutykos kezecskéjét végighúzta a ruháján és az arcán, aztán elkezdte szétkenni az előszobában. :shock: Nem durrant el az agyam, ááá, dehogy... Így már rögtön csak a fele van meg a tortának, de azt is elég lesz megenni...
andibab

Pilla,
na ja, Plushenko..... hajjaj, azok voltak a szép idők! :oops: Nekem a férfiak közül Lambiel az abszolút kedvencem, anno a 2004-es Budapesti EB-n láttam személyesen is Plushenkoval együtt edzeni (a hivatalos edzésen), és hát nem semmi a pasi!!! :lol: :lol: :lol: Én a nőket és a táncot is nagyon szeretem, a táncot csak azóta, hogy elkezdtem szinkronkorizni, mert az a tánchoz van közelebb, mint az egyénihez. Addig untatott, azóta már látom a "lényeget". :lol:
Jó volna, ha jönnétek!!!! Nálunk meg én szoktam 1/2 10-ig aludni mostanában, de beállítom az órámat.

Kép
Kép
nircee

Andi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fééééééérfiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Andi
Nekem tegnap hozott Szamos csokitortát az uram a Pólusból, tudja hogy annak nem tudok ellenállni,de kibírtam ma délelőttig aztán mindent bele. Hiába nem akarják hogy újra csinosak legyünk! :lol:

Piroska
Nagyon köszi bejött a kifejés! Fene sem gondolta hogy 3,5 hónaposan kell bizonygatnunk hogy a ciciből igenis tejcsi jön,eddig miért tudták????

lice
Kép
Kép
lice72

Ez mindig lemaradt:

Giga,
látod, ilyen az Éva! Engem is hetente hívott, hogy mizujs. Nagyon lelkiismeretes, gondoskodó, szinte azt éreztem, hogy a saját anyámnál is jobban odafigyel rám. Biztosan nem fogsz benne csalódni a szüléskor sem!

(és most irány a csokitorta... holnap úgyis megyek tornázni, majd ledolgozom... :oops: :lol: )
andibab

Sziasztok!

Pilla, drukkolok majd nektek... mi április elején megyünk hasonló ambuláns izére... háááát borsódzik a hátam is tőle... :cry:

Nicree, nem semmi a férjed! :lol:

Andi, mi volt a tortával? :P
Lice, és melyiket szereted? (torta)

Pimpo, Lelle... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, ti miért mentek? :shock:

thenus

Bocsi a sok képért, de ezek olyan jóóóóók!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

na még egyet és ígérem bedugulok, de teljesen rákattantam erre...

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpó, Pimpó, hol lehet ilyeneket csinálni??????????????? Nagggggyon tetszenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Pimpoka, nagyon állat, hol csináltad?
:shock: :D

thenus

A képeket ezen az oldalon lehet csinálni. De nem kell megijedni, ez egy ukrán oldal, biztonságos,a férjem lecsekkolta. A képeket pedig úgy kell készíteni, hogy ráklikkelsz a mintára és lesz középen egy narancssárga feliratos "O63op..." erre klikkelsz és betöltöd a képet amit oda szántál, majd lemented magadnak.

http://www1.photofun.od.ua/

Jó szórakozást!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Lice:
hát igen, néha elfelejtik, hogy a ciciből tej jön, talán akkor, amikor túl kényelmes nekik szopizni. Nem tudom. MIndenesetre nekünk nincs más lehetőségünk, mint kitrükközni a dolgokat, ha máshogy nem megy :)

Tiop, Nircee:
meggyőztetek :). Érdekes, pedig még néztem is, milyen jó az a két kép a Sárikáról. Az az igazság, hogy Didrike annyira rám van gyógyulva, hogy nem sok időm van elolvasni, amit írtok. Azt gondoltam, hogy vége lesz a vizsgaidőszaknak, akkor majd jobb lesz, de egyáltalán nincs több időm :(.

Pimpoka:
Nagggyon jók a képek. Azok is, amiket csináltál, meg a Lelléről készült fotók is :). Rémes, hogy Didri is így fog enni, dehát ez van, már előre fel kell készülnöm, hogy nincs más, el kell viselni.

Giga:
már csak egy hónap :):):)

Lányok, megyek jogot tanulni.

Szép napot kívánok nektek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Giga
Éva nagyon aranyos és közvetlen a szülés előtt én is csak egyszer találkoztam vele de a szülés alatt már mintha ezer éve ismertük volna egymást. El sem mozdult mellőlem és nagyon pozitív,erőt sugárzó a lénye. Az orvosok is szeretik mert nagy tapasztalata van,úgyhogy ha nincs választod orvosod ő a legjobb választás kijár majd neked mindent. Engem most is bevisz soronkívűl az ügyeleteshez is ha bármi problémám van (az pedig adódott azóta egy párszor)

Jutta
Trüffel :lol: :lol: :lol: Imádom
Nagyon édes Dorka milyen kis vékony!Persze az én Dundus Fláviómat nehéz lenne túlszárnyalni :lol:
Hiába a nőcik már most vigyáznak az alakjukra :P

Na lépek a kórházba szorítsatok!

Szép napot mindenkinek!

lice
Kép
Kép
lice72

Sziasztok!
Kép
Pimpo!
Nagyon jók a képek!Lelléről is a kajcsisok,meg a szerkesztettek is tutik!Próbáltad már úgy etetni,hogy az öledbe veszed és odaültök eggyütt az asztalhoz?Én Zsanit úgy szoktattam rá a "szép" evésre,hogy hagytam őt enni(kanálal),de közben én is becsempéztem pár falatot a szájába!Aszem mutattam már videót is róla!Próbáld meg,mert megkíméled magad sok-sok vasalni valótol! :lol: :wink: Egyépként jó,hogy hagyod kibontakozni,de azért ha irányítod egy kicsikét adtól nemfog elmenni a kedve szerintem!Na nem akartam beleszólni,úgy csinálod ahogy neked (nektek)jó,csak jót akarok!Én nekem három gyereknél türelmem nem lenne ehez! :? :oops: :cry:

Pilla!
Hála istennek,hogy van fix időpontotok!Szorítunk értetek! :wink:

Nircee!
A párod ,hogy csinálja a tejszines sonkás tésztát??? :?: Előre is köszi!Tényleg jó dolgod van!Egy szavad nem lehet!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Vasalás!
Na én már nagyon rég nem vasalok!! :oops: :oops: :oops: :oops: Rolinál és Anettnál kb 1 éves korukig vasaltam,de akkor az uram asóit is stb....!amióta Zsani megvan azóta nuku vasalás,csak ami szükséges alkalmanként! :oops: Zsaninak a ruháit úgy fél éves koráig vasaltam!Kövezzetek meg érte!Mondjuk nekünk álltalában olyan rucik vannak amik nem gyűrödnek!Apa meg "munkás"ember így nincsen ingre gondom!!! :wink:

Giga!
Húúúúha készülödik kifelé a legényke!!!Jól tudom,hogy legényke? :oops: :roll: Már nincsen sok hátra!!HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Lice!
Miért is mentek a korházba??Elkerűlte a figyelmemet,vagy nem írtad???? :roll: :oops:

Ferro-fol..nekem Rolinál írta fel a doki,mert kevés volt a vasam!Aztán szopi allatt is szedtem!

Katica!
Szerintem,ha nincsen semmi görcs stb.... nyugodtan szopizzatok!Ti úgysem szopiztok már annyit,nem!? :wink:

Jutta!
A képek nagyon édesek!Ügyesen emeli a fejecskéjét! :wink: :D

Úristen vagy fél órán át írtam ezt a keveset!Zsani folyton itt lógott az ölemben!Ma kivételesen korán kelt! :? :lol:

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

egy utcsó és lépek! :wink: Pimpo,nagyon jó!!!!!!!köszi
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Csajok!

Nagy király az a képszerkesztő progi!!

Lice, a melled miatt mész dokihoz?

Mi áprilisban a nyakán lévő kis zsírmirigy szerűt megyünk leműtettni, születése óta ott van, már akkor mondták, hogy műtét lesz, kontrolon is voltunk és az időpontot telefonon fogjuk fixálni a dokival.

Jutta

KépKép
jutta

Hát igen, már most érzem, hogy nagyon jól jártam az Évával! Remélem minden rendben lesz szombaton is.

Tiop!
Igen, fütykösös! :D

Pimpo!
Nagyon jók a képek!!!

Kép
Kép
giga1

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a rendszert Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a „Virág” és „Ékszer” alkalmazásokban, amelyek eddig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.

Mindezek mellett a frissítést követően a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et , ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és a WRC 3.0.

Most már a Beszélgetés 8.0 sem működik, és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-al kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Üdvözlettel: Elkeseredett Felhasználó

Kedves Elkeseredett Felhasználó!

Először is, ne felejtse el, hogy a Barát 5.0 csak egy szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel.

Gépelje be a következő parancssort:

C:>Azt hittem, szeretsz [Enter]

Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és a Virágok 3.6 alkalmazásokat.

Kérem, figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, és ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.

A Sör 6.1 kártékony program, amely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 lemerevedhet a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén, ezeket csak akkor indítsa el, ha előtte már telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt!

Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítse az új fejlesztésű Barát 6.0 programot se, mivel ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszerének összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, és nem kompatibilis néhány újonnan bevezetett alkalmazással - ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3. A futtatás zavartalansága érdekében érdemes lenne fontolóra vennie néhány kiegészítő szoftver beszerzését is.

Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

Üdvözlettel: Technikai Segítség

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andibab

Ja, és az ideális férj:

Kép

:wink: :D
andibab

csak szerényen... :oops: :lol:

Kép

Sziasztok, még össze kell készülnöm, ha Apa hazaért lépek tornázni... a csokitortából pedig még van, nem sikerült tegnap felfalni, pedig igyekeztem! :P :lol:
andibab

Andibab!
:lol: :lol: :lol: :lol: Jók a képek nagyon!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Andi, nagyon jó a duma!!! :lol: :lol: :lol:
Én is úgy ennék egy kis csokitortát... :P :P :P

A képek is jók, én is szórakozom vele. :D

thenus

Sziasztok!
Nagyon jók a képek, kár, hogy nincs időm... :(

Azért elmentettem az odalt, hátha...

Vasalás: na, az nálunk nincs. Ünnepnapokon... Lolo cuccait vasaltam egy ideig, de már rég nem, helyette szárítógép van, ami ugyanolyan puhává teszi a cuccot, ha nem puhábbá, mint a vasalás... Én még nyáron is szárítógépezek, mert utálom, ha durva a törülközőm, elszoktam tőle...

Jó volt a zeneház, végre találkoztunk! Mennyit nőttek a gyerkőcök! :)

Na eldugulok, mert megyek holnap Pécsre...
Vendég

Sziasztok!

Nagyon tetszik nekem is a fényképszerkesztős oldal! Jók lettek a képek :lol:

Ma volt az utolsó vizsgám, megkönnyebbültem :D Egy hét lazítás, Sárikázás ezerrel, mert utána jönnek a sanyarú napok :cry: Ugyanis febr. 4-től újra járni fogok a Petőbe, minden nap be kell mennem, van, hogy 8 óra távollét Sárától :cry: :cry: De muszáj. Utálom a tömegközlekedést is, Pécelről Buda 1,5 óra. Napi három óra csak az utazás :twisted: Na jó, nem panaszkodom tovább. Majd lesz valahogy. Sárikára a dédi fog vigyázni, meg apa, mert apa itthon dolgozik, meg tanul, sokat van így itthon.

Ma megyünk haza Nyíregyházára, így nem leszek netközelben a jövő héten, péntekig maradunk. Apa jön utánunk a hét közepén, még vizsgái vannak. Pénteken megyek beíratkozni a suliba, utána meg dokihoz. Alig várom, hogy láthassam már Picúrkámat, ahogy dobog a kis szíve :D

Megyek pakolni, nemsokára megyünk.

Sziasztok, legyetek jók! :wink:

Giga, már nem sok van, megy a drukk!! :wink:

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Hi!

csak ezt akartam mellékelni, mint drága párom hozzájárulását a fogyókúrámhoz :roll: :wink: (a krátert Bogi csinálta bele, és a többi sérülésnek is ő az okozója):

Kép

majd később jövök, mert Roni épp most ébredt, eddig pletykáltunk a szomszédasszonnyal, most ment el, netezhetnék, erre ébredés van... :shock:
andibab

Sziasztok!
Andibab!
Jól néz ki a torta!Még jó,hogy én nem rajongok a csoki tortáért!Inkább ha választani lehet akkor a gyümitorta a nyerő nálam! :wink: :D

Katica!
Jó utat és jó pihenést!Azután pedig sok-sok erőt és kitartást kívánok! :wink: Írigyellek,hogy ennyire van akaratod!!!! :wink:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok,

csak szeretném veletek is megosztani, hogy Villlő megszületett 13-án, és köszi a kórházról adott infokat, tényleg valóban jó tapasztalataim voltak benn. Végül fogadtunk szülésznőt, és megcsíptük a családi szobát is, így szinte olyan volt, mintha otthon lettünk volna!

Minden jót nektek! Kép [/img]

Jutka
Kép
jutka78

Gratulálok Villő babához!!!!

Mesélhetnél szüléstörténetet, ha időd engedi..

KépKép
tüccs

Jó reggelt!

Jutka, gratulálok Villő babához! Ha van kedved, írd meg a szüléstörténetedet.

Tüccs, sok sikert a babaprojekthez! Február eleje már mindjárt itt van. Hamarosan újjabb pocakos kismamink lesz? :wink: Dórinak Boldog Hófordulót!

Ha így folytatjátok lányok, én is megfűzöm apát, hogy nagyon kéne egy kistesó a lányoknak. :oops:

Andibab, csinos kis torta. :wink: Szép a díszítés is... :lol:

Jutta, Ti miért mentek ambuláns izére? :shock:

Pimpoka, jó ez a progi. Még apának is tetszett, pedig ő nem lelkesedik ilyenekért, de amikor meglátta, hogy lehet Jedi lovagot is csinálni... :oops: :lol:

Na... Felébredt a ház ura, úgyhogy megyek.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

újjabb=újabb
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, megint betegek vagyunk :( de már a javuló tendencia felé vettük az irányt :wink: ha minden oké akkor jövőhéten visszacsatlakozom :D ez ugye kisprücsöktől függ, mennyire enged gépezni, próbálok visszaolvasni is

Puszi nektek

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Czakoca, jobbulást Nektek! Influenza?
Vendég

Sziasztok!
Jutka!
Gratulálok Villő babához!
Kép :wink:

Tüccs!
Dórinak boldog hófordulót!
Kép

Czakoca!
jobbulást nektek! Kép

Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Hol van mindenki???? :shock:
Elfújt titeket a szél?? :lol:

Jutka, gratulálok Villőhöz! :wink:

thenus

Három és fél órája fől a pacalom, de még mindig kemény... :shock:

Laurának alvás közben sikerült kicserélni a fülbevalóját. Majd dobok képet róla. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mostanában Apa garázdálkodik a gépen, így semmi időm ide jönni. :?

GRATULA VILLŐ BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!! Nagyon édes azon a képen!!!! Majd tényleg írhatnál történetet, ha lesz egy kis időd!

Na, képzeljétek, Marci ismét kinőtte a cipőjét, 20-as volt, de most 22-est kellett venni. A szandija 21-es, és éppen hogy jó, zárt cipőben már végigérne a lábujja, szandiban még jó lesz egy ideig. Hihetetlen, milyen tempóban nő a lába!!!
És ma akartam venni hosszú ujjú 92-es bodykat tavaszra, na nehogy azt higgyétek, ilyen méretben lehet bármit is kapni!!!! Tesco, Auchan, Cunda, Háem, mindenhol max. 86-as van, az is rövidujjú. :evil: Végül azért a Cundában sikerült kitúrnom 2 db hosszúujjút. Persze Kenguru Goldban van millió féle, 2000-ért /db. Ez olyan bosszantó!

Czakoca,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?