Sziasztok!
Jelentem, tegnap este óta napra kész vagyok! :-)
Először is szeretném megköszönni MINDENKINEK azt a rengeteg gratulációt, jókívánságot, amiket kaptunk és sajnos az izgalmat, amit átéltetek velünk együtt!!!
Nagyon kellemes érzés tudni, hogy így közvetetten is mennyi emberre lehet számítani!!!
Solya! Üdv újra itt! Hidd el, hiányoztál az oldalnak.
Sok puszi a csemetéknek is!
Angi! Jófej a gyerek dokibácsitok (fütyihúzogatást nézve).
Andris szomszédolásának története is nagyon tuti!
Annamari!
Nagyon gázos ez a fitymaügy. Én előre félek tőle, pedig minden vágyam a fiú baba volt. :-) Segíts léccci, hogyan lehet felismerni a fitymaszűkületet? Körömvirág krémet, vagy balzsamot használsz rá?
Tényleg szupi a géped.
Balázsnak mihamarabbi gyógyulást! Akkor a dokinéninek lett igaza?
Orsoly! Drukkolok, hogy gyorsan rendeződjön Lackó izomzata!
Shine! Tényleg nem kell az a hőmérőzés majd meglátod. Szorítok!
Kata! Terhességem elején Apa engem is eltiltott a nettől. Csak azért írom, hogy tudd, nem vagy "nehéz eset"
Magunkról: augusztus 1-én megszületett kicsiny fiunk, Nándi. Sajnos 9-én nagyon belázasodott (39,2 C) és emiatt bekerültünk a Heim Pál Kórházba, ahonnan a negyedik napon jobbulás miatt távozhattunk. Nándi 2 hetes antibiotikumos kezelésének köszönhetően a mai napon megtudott eredmények alapján, (picit félve még), de kijelenthetem, hogy sikerült a coli baktériumot kiűznünk a szervezetéből!
Egyébként Anya és Apa gyöngyszeme nagyon fantasztikus kiskrapek. Szépen szopizik, szépen is gyarapszik. Hogy milyenek az éjszakáink?! Este 10-től reggel fél7-ig egyszer ébred fel kajcsizni.
Egyszóval tényleg "csodagyerek"!
Mi a véleményetek a zöld színű kakiról? Ma még csak ilyet sikerült Nánusomnak produkálni.
Puszi mindenkinek: Benő