Zsuzsi,
Szegény Olivér!
Remélem most már csak jobban lesz! A kiszáradást jelzi még az, ha a bőr veszít a rugalmasságából. Pl. összecsíped neki, és ha ugyanúgy kirúgja magát, mint a tied, akkor nincs baj.
Tiko,
Köszi!
Pompi,
Aztaaa mekkora a fiad!
Jól beelőzött!
Köszi a neked is!
Szerintem a massza nem jó, abban egy csomó más cucc is van. Bár lehet, hogy ők már elég nagyok masszát enni…
Vízkőre mifelénk ecetet használnak, ill. ecetes vizet. Az is lehozza csillivillire!
Emma,
Ma meg üzentek, hogy végre megjavították a mi mérlegünket is!
Én is vettem a múltkor olyan főtt, reszelt, fagyasztott gesztenyét, de még nem csináltam meg. Mosogatógépbe szerintem azért nem jó műanyagot tenni, mert valahogy nagyon szagos lesz, mintha kicsit oldaná a gép a műanyagot. Én se sterilizálom a kajás cuccait, csak a cumijait néhány naponta. Kiskanalát, tálkáját elöblítem, igaz, én saját szivaccsal. Mivel nem főzök a mi szivacsunk ugyan „tiszta”, de pl. anyuéknál tele van ragadva nyers hús-, meg mindenféle ételdarabbal, én azzal el nem mosom a cuccait!
Andi,
Köszi neked is a hófordulóst!
Jó izmos lehetsz, ha ekkora babakocsit kell cipelned!
Milyen babakocsi ilyen nehéz? Esernyős és így is ilyen súlyos?
Orsi,
Tudom…, de a szemem máshoz szokott!
Te is olyan keveset írsz mostanában...
Zsebi,
Tényleg olyan nagyon hosszú egy nap, ha nem történik semmi…
Márpedig nálunk sokszor nem történik semmi, még csak séta se, mert túl lusta vagyok…
A golyónál a „mászkálást” úgy érted, hogy zacsin belül? Mert úgy a fiamnak is mászkál… Talán a hasába nem csúszik föl, vagy csak nem vettem észre?
Kismóki,
Nahát, de édesek a fogai!
Alvásügyben nem irigyellek!
Anikó,
Hová mentek? Nekünk már csak 6 nap.
Megjöttek a jegyek, úgyhogy most tudatosult az egész… Hát, eléggé megrémültem, hogy az eredetileg 11 órásnak indult út 17 órás lesz úgy, hogy egyszer sem szállhatunk le a gépről!
Mit kezdek egész idő alatt az én forgolódó, hasaló, kúszó fiammal?
Szétordítja majd a gépet…!
Apával már most válaszokat gyártunk a „minek hozták ezt a gyereket”- beszólásokra…
A másik parám, hogy az influenza-járvány közepén egy 300 fős gépen szerinted hány influenzás lesz? Mondjuk sajna egy is elég!
Úgyhogy ho. úgyis jön a gyerekorvos szurit adni, majd íratok fel mindenféle finomságot…
Wish,
Akkor én is boldog szülinapot!
Így szokott ez lenni....! Mire kimondod, hogy nem, akkor máris igen!
Katyerina,
Merre vagy?
Kata,
Most meg téged daráltak be a gyerekek?
Gyere már!