Szia Krisztina!
Hétfőre mennek a drukkok apának!!!!! Legyetek milliomosok!!!!
Az eredmény nálunk egy napa alatt elkészült, mivel 1 órán belül néznek eredményt. Másnap mehettünk már az eredményért!
A lombik ingyen van ( tüsző-leszívás, megtermékenyítés, ágy) a többit (gyógyszerek, stimu, vizsgálatok) van amit az egészségügyön keresztül - olcsóbban, van amit magánklinikán - ez utóbbi a drágább.
Eddig:
Spermavizsgálat - 1200,00 din + bacivizsga 300, 00 din.
Nekem vérvétel (hormonok) - 2800,00 din + apának - 2000,00 din.
Nekem bacivizsga + chlamidia - 1200,00 din.
Kedden megy a párom chlamidia + trichonomas vizsgára, még nem tudom mennyi, de ezt Újvikéken az "Institut za Javno Zdravlje" is csinálja, úgyhogy ő kiiratta a beutalót a körzeti orvosánál. - Így olcsóbb lesz, mint ahogy a hormonteszteket is kiítattuk a körzetivel.
Monyó szerint sokkal olcsóbban megúsztuk mintha magánlaborban készítettük volna.
Kell még egy ASA (?) eredmény amit nem néznek az "Intitut"- ban. Azt sem tudom vért vagy vizeletet kell hozzá adni. Azt majd megkérdezzük a magánklinikán.
Csütörtönön megyünk a "Genesis" magánklinikára ahhoz a dokihoz aki majd a meddőségiben csinálja a lombikot. Ott spermavizsga és nekem egy Uh-lesz. Az árakról majd beszámolok. Engem is érdekel hogy mennyivel fognak megrövidíteni bennünket!
- Ez azért fontos hogy kapjunk egy szakvéleményt attól a dokitól aki majd csinálja az egészet.
Egyébként kísérjétek a híreket, mert most kell hogy meghozzanak egy törvényt a natalitás serkentésére és többekközött azt hiszem nem csak egy, hanem több ingyenes lombikot is lehet majd csinálni.
Szép vasárnapot mindenkinek!
Cupp!