Kunkli: Na jó de a két család létszáma nem azonos
Amúgy persze amíg nem ad pénzt nem hozhat ide semmit. Ezt meg is mondtam. Meg azt is ha valaki jön és netán megvenné én annak adom aki fizet. Üzletben nincs barátság.
Ma volt egy ujabb telefon a ház iránt érdeklődtek. Mondtam persze meg lehet nézni. Vissza szólnak majd mikor jönnének. aki fizet azé.
De ha ma is ide jönne és egy órát locsognak nekem akkor nagyon mérges leszek. Tegnap azt mondja a pasi mikor kirohantam, hogy ne csöngessenek mert a szabina fel kell.Szóval azt mondja szunyokált?? Mondom én nem de a gyerek igen. Mondom nem lehet, hogy telefonon szól ide mert nekem dolgom van és ha minden nap beállít 1-1órára magyarázkodni akkor nagyon mérges leszek. De eddig mindig akkor jött mikor a szabina aludt. Na meg könyörgöm ha én nem érek rá naponta dumcsizni vele akkor mi van? Pénz nélkül ne kelljen már jopofiznom vele.
Igazából a pasi tényleg perverz ezért nem szivesen veszem ha ide jön miközben nincs itthon a Tamás.
A Tamás mondta , hogy fog neki szólni ez igy nem jó, hogy engem állandóan zargat.