Na, megjöttem. Mindkét lányomat kb. 1 órahosszáig altattam külön-külön. Azt hiszem, cseppet elkényeztettem Őket.
Most pedig írok mindenkinek (legalábbis azt hiszem).
Szami: Gratula a házhoz, jól hangzik. Jó nagy, kergetőzhettek benne. Majd este gyere, mondd el, mit mondtak Máténak Pesten.
Jaimee: Jó, hogy visszajöttél. Én is kérek naplót:
csniki@freemail.hu
Merre szoktatok sétálni?
Balwin Judit: Galyateőre szeretnénk menni, 4 napra négyesben.
Judit: Sajnálom, hogy nem jöttök. Remélem mi igen, ugyanis még mindig vannak új báránykások a bölcsiben és amilyen szerencsénk van, elkapjuk mielőtt indulnánk. Grétinek jobbulást!
Fanna: A bölcsibe mindig tavasszal kell beíratni a csemetét, de szeptemberben kezdődik a beszoktatás. Fokozatosan szoknak be, de általában csak akkor mehet a gyerek, ha betöltötte a kettőt (hamarabb is, de akkor a gyedről le kell mondani). Szóval, akár decemberben is lehet kezdeni, de mivel Nimi is meg Kata is tavaszi,szerintem csak szeptemberben kezdhetnének. Szerintem már tavasszal nemigazán mehet új gyerek. Te mikor akarod beadni Nimit?
Betti: Gratulálok. Nagyon ügyes vagy! Nem semmi gyerek mellett ilyen eredményt elérni.
Ditke: Zsófi nagyon szép, annyira édes a pofija. Kata jól van, köszi az érdeklődést. Nem jöttök Höcögteni? Ti a Vasút felé laktok, nem?
Évi: Csongi nagyon jó pasi. Menyasszonyjelöltjeim nekem is vannak.
Dorka: Ha elromlott és úgyis utáltátok, akkor ez a sors keze. Szerintem, ha tehetitek, vegyetek másikat. Szabi is nagyon cuki.
Szilbee: Jobbulást Dávidnak! Próbáld a husit fogpiszkálóval össetűzni kenyérrel, sajttal vagy valamivel, amit szeret, hátha így nagyobb kedve lesz megenni.
Katlina: Gratula a mennyasszonysághoz! Mindegy, ha csak a szocpol miatt, akkor is férjhez mész.
Kati: Jók a képek. És hol ez a ház?
Ivett: Szegény Máté! Milyen a doktornő?
Jó hosszú lettem, de mindenkinek akartam írni valamit. Ezt elküldöm, aztán még jövök.