Csajok!
Köszönöm a drukkokat, nagyon ideértek. És azt is köszönöm, hogy így velem vagytok és örültök velem! Hihetetlen ez az eredmény, doki nem hiszi el, hogy ilyen rossz volt az előző eredmény! Bár itt tényleg nagyon felszerelt labor volt, akkor meg csak mikroszkoppal nézték, lehet ezért ilyen nagy az eltérés! Azt teljesen kizárta, hogy a műtéttől javult volna ennyit! Én azért mélyen hiszek benne, mert magyarázatnak kell lenni!
De ami benneteket érint! Egyetlen olyan dologgal találkozott, ami komplex vitamin és tapasztalata van, hogy javul tőle a spermakép, az a Califoria fittnes! Ettől szépen felgyórsulnak! Az E-vitaminra azt mondta, hogy jó, de elég belőle 2-3 naponta bekapkodni, ha szed mellette az ember mást is! Amit apjuknak javasolt, hogy elinduljon a 48%álló is: Mucropont 2X1, Magne B6 1X1, Pentoxyphilin 400mg 1X1, Supradyn 1X1, Unicink 2X1, L-arginin 2-4g/nap 3 hónapig!
Cherry!
Nincs, azt még nem próbáltuk! Apjuk csak E-vitamint, magnéziumot szedett az utóbbi időben, de ezt is abbahagyta pár hete, hogy ne kavarjon bele az eredménybe!
Egyre inkább úgy érzem, hogy valami csoda mindig történik velünk! De az igazi csoda még várat magára! Nem igazán értem az előző eredményt.... Tudom nem is kéne vele foglalkoznom, de bosszant, hogy ilyen tudatban kellett élnünk másfél évig! Most olyan érzésem van, mintha eddig fuldokoltam volna és hirtelen levegőhőz jutottam volna! Nem tudom máshoz hasonlítani! Olyan felszabadult és boldog vagyok! Apjuk is! Az a rengeteg feszültség ott a váróban ki is jött rajtam, sikongattam, kiabáltam, hogy nem hiszem el!
Soha nem tapasztaltam még ilyent, hogy valaminek ennyire felszabadultan tudtam volna örülni! De ami a legrosszabb a jóban és ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy nem tudjuk megosztani senkivel az örömünket! Persze nekem itt vagytok ti és meghülyülnék, ha nem írhatnék itt róla, de szegény apjuk csak velem beszélhet, pedig annyira örül! Mintha büszke is lenne, amin nem csodálkozom!
Ezalatt a másfél év alatt nem volt nap, hogy ne tenyészbikáztam volna poénból, erre meg tényleg az!