Új privát üzeneted érkezett!

Encu, majd legközelebb mehetünk együtt sétálni, de már nem bírtam magammal, és már 11kor sétáltunk, meg Vince is elég nyűgi volt, most is szunyókál :D

Kép

Kép
sbarbi

Timci! Örülök ;)

Barbi! Te aztán nem veszetgeted az időd ;) Mi mostanában indulunk...remélem...

Kép
Kép
encu

encuuuuuu-sor?Mi az abra?Ird mar le! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!!! Bocsi.. :oops: :lol: Segített ;) Most már nem aggódom. Ittam még Laktoherbet meg soksoksok vizet és éjjel már teltek a cicik ;) És már nem akar 10percenként mellre kéreckedni :D HÁLISTENNEK!!!! Tökre ki voltam akadva..de hát láttad ;)

Veletek mizu? :)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok, Lányok??? :D

Kép
Kép
encu

Holnap lesz a tali, és senki nem jár erre izgulni??? Hmm...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Hála a jó időnek jó kedvre derültem, de sajna Flórának megint rosszak voltak az éjszakái!
Ma pedig úgy fájt a fejem, hogy hányingerem volt tőle és nem bírtam mozgatni a fejemet!
Sírógörcsöt kaptam, ráadásul nem akart hatni a gyógyszer, aztán 4 óra múlva úgy elillant, mintha soha nem is fájt volna! :shock:
Halvány gőzöm sincs, hogy mitől lehetett!

Szóval örülök, hogy megboszorkánykodtam a jóidőt! :wink: :lol:
Holnap igyekszünk a talira, de lehet, hogy nemtok vinni tiramisut! :oops:
Ugyanis délelőtt tücsökzenére megyünk, majd ajándékbeszerző körútra, így lehet, hogy valami kész nasit viszek! :oops:
Most mindenkinek jóéjszakát kívánok-amolyan átalvósat!!!!!!-és holnap végre találkozunk!!!!

Pusza

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Timcike!

Köszi az infót :wink: elraktároztam :D

Tesóka!

Nem tudom az antibionak milyen hatása van de most majd kitapasztalom én is :? Kaptam a gégészeten én is antibiot, de jó fej volt a doki és nem szájon át szedhetőt hanem szájba sprézőst írt fel, mivel szoptatok és így kevesebb jut át a tejjel :D A Ricsi is kapott, jó íze ven, tuttifruttis :D Tök jó, nekem garatgyulladásom van, Ricsinek meg gége, jól összeszedtük :twisted:

Holnapi tali :cry: hihetetlen hogy már megint kihagyjuk :shock: és már megint azért mert beteg a Ricsi :evil: Tesóka! Majd ha meggyógyulunk és ilyen szép idő lesz, csinálok neked tortát ha akkor is igényled , séta alkalmával eldobjuk felétek:wink: :roll: :roll: De az segg növesztő :twisted: :twisted:

Ne felejtsétek otthon a fényképezőgépeket holnap!!! És fényképezni se felejtsetek el! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Gabó! Hülye frontok járnak, szerintem azért fájt a fejed... Flóra hogy viselte?

Tesóka! Fertőző? Mert akkor jöhetnétek, ha nem... :roll: :lol:

Én most ettem meg vagy 2 tábla csokit..igazán nem számít.. :D

Kép
Kép
encu

enci-na vegre.Orulok neki.De meg tessek venni,ha ennyire bejott.En most is azt iszom. :wink:
Mi koszi,megvagyunk.Ma megvetettem Attilaval a furdeto kisszeket neki,es lattad volna azt a pancsi paradet,amit lerendezett,kesz elvezet volt nezni.Eddig is szeretett locsizni,de most,kesz volt tolle telyesen.Labaval lubickolt,kezevel pancsolt,nagyon edi volt.Es persze mi volt,mikor kivettem?Bomboles.Picit meg visszatettem,de meg rosszabbat csinaltam igy. :shock: Aztan miutan feloltoztettem a cicin megnyugodott.Kicsi draga.Most meg ugy alszik,mint egy kis angyal. 8)

momcsi-nagyon szivesen,maskor is.Nekem is a noverem mondta. :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt! :D :roll:

Nyaaaa kialudtam magam :D

Tesóka!

A Ricsié fertőz :evil: az enyém nemnagyon, de apának is fáj a torka, úgyhogy nem kockáztatunk. :roll: :twisted:

Gabó!

Szerintem is a hülye frontok miatt fájhatott a fejed :roll: katasztrófa néha milyen idő van :(

Barbi!

Boldog névnapot Szilárdnak! :D

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, két táblát :shock: :lol: :lol: este sütiztem én is :wink:

Most olvastam el a gyógyim papírját, háát abban szó sincs antibioról :shock: úgyhogy valaki valamit félre de nagyon :roll: 8) még jó hogy fülészeten voltunk, de apa is antit hallott úgyhogy nem mi vagyunk a sükik :roll:

Vettünk újabb üveg panadolt és ebben volt fecskendő :shock: az előzőben nem volt csak egy kanál. Mennyivel egyszerűbb fecsivel beadni a gyógyikat :D

Na visszaálmosodtam, megyek, alszok még egy kicsit :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Bocsi, Vincének sok-sok boldogságot!
:oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, nagyon fogtok hiányozni a taliról, hátha egyszer majd tudtok jönni. Kiváncsi lettem volna, hogyan megy már a Ricsi :) Köszönjük a köszöntést, de majd csak áprilisban tartjuk a névnapját :)
Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!

Gabó, nem baj, leginkább magatokat hozzad :wink:

Még lehet benézek, de rengeteg a dolgom...mindenesetre délután talizunk :D :D :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Móni sajnálom, hogy nem tudtok jönni, ezekszerint most sem talizunk! :(
Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!
Egyszer majd csak látlak már titeket! :wink:

Bocsi lányok, de már megint panaszkodnom kell! :?
Az orrom végre nagyjából már helyrejött, a cicim is, most viszont tegnap este megjött, és most már rendesen, mert nagyon sok van és még a pocim is fáj! :(
Remélem azért délutánra a hasam legalább nem fog fájni! :roll:

Barbi!
Akkor háromra menjünk?

Zsuzsa!
Ugye ti is jöttök????? :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :)
Képzeljétek, Marci este 10-től reggel fél 7-ig aludt! :)
És tegnap este már azért sírt, mert Apája kivette a kádból! Úgy örülök, hogy megszerette a fürdést :)

Barbi
Köszi, így már biztos megtaláljuk :)

Encu
Este mi is együtt szoktunk elaludni :) Aztán átcsempészem Marcit a kiságyba (már ha nem alszom be előbb mint ő :D ).Apája elég sokat jön-megy, úgyhogy... :) Én kevesebbet, de mostanában
egyre többet mozdulok ki :) tegnap is én vitte Totyit sétálni. Alfit Apája viszi, mert Alfi engem nem vesz komolyan :D Neki én
játszópajti vagyok, meg aki kaját ad, meg akihez lehet bújni!
Kiskorában nagyon sokat volt a kezemben, meg ölemben, és vicces amikor most is az ölembe mászik a 40 kg-s lelkem :P
Legközelebb igyekszem úgy intézni, hogy tudjak menni én is!

Móni
Jobbulást nektek gyógyuljatok meg nagyon hamar!!!
Hát nem tudom, Érd ebből a szempontból fura egy hely... Az ottani
szomszédunk is mondta, hogy neki is volt boxere, és ellopták. Gondolhatod, hogy ezek után hogy őriztem a kutyáinkat! Félsz a kutyáktól??? A mi kutyáinktól is többen tartanak. Sokan azt hiszik, hogy harci kutyák, pedig ők örző-védők.
Szerencsém volt az itthon munkával, apája intézte nekem: reklámot szerveztem, meg Apájának volt egy zenekara, azt istápoltam, meg az ügyeiket intéztem.

Gabó
Sajnálom a fejfájást :( Ismerős, nekem is szokott lenni ilyen a
frontoktól,és ilyenkor semmi gyógyszer nem használ nekem se!
Remélem most Flóra jól aludt az éjjel!

szisszka

Niki, gyertek nyugodtan 3ra, vagy ahogy tudtok, ugyanis Szilárdot délben elhozom az oviból (nagyon örül neki, hogy nem kell ottaludni...), úgyhogy itthon leszünk, a szopit meg nem tudom időzíteni :) Remélem elmúlik a hasfájásod!!!

Zsuzsa, merre vagy? Gyertek mindenképp!!!!!!!!!!!!

Szisz, nagyon ügyes babád van, 6 hetesen én örültem, ha egyhuzamban aludhatok 4 órát, most már szerencsére Vince is 9 órát alszik éjjel :D Látod, belejött a pancsiba is. És sétáltatok már, tegnap gyönyörű idő volt!

Képzeljétek mi tegnap még Szilárddal is kimentünk a kertbe, fél4 körül, olyan jó idő volt...ugyanis Szilárdra rájött a focizhatnék, eddig nem volt valami nagy labdázós, de tegnap voltak az ovival a műfüves focipályán, és irtó nagy élmény volt neki :D Még a végén focista lesz :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

nem hiszem hogy megyek mert most én vagyok lázas nem sok 38.2 de nem tudom mi van fály mindenem igy nem merek menni .nehogy vigyek a babáknak valamit :cry:
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Jobbulást! :wink:

Barbi!

8) Emlékeztem arra hogy írtad nem most tartjátok, de én arra gondoltam hogy majd a hétvégén :roll: :lol:

Szisz!

Jó sokat aludtatok :D :D

Igen, tartok a kutyáktól, legyen egy kis tacskó vagy akár egy nagy dög. :oops: Nem bízom bennük, nem egyszer hallottam már hogy az addig szelíd kutya odakapott a gazdijának, persze biztos volt valami háttere is ennek de inkább megtartom a háromlépés távolságot. :roll:

Hát én tök hülye vagyok :roll: Most olvastam megint el a gyógyim papírját mert nem emlékeztem hogy hányszor lehet fújni egy nap. :roll: Nincs is benne :shock: csak hogy max. 10 napig lehet alkalmazni. Viszont a nevében benne van hogy antibiotikum úgyhogy megyek megint elolvasom hátha harmadjára sikerül meglelnek az adagolást is :roll: :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Sajnos nem talizunk :( És Nonót sem látom :(

Egyébként ennyire készültök hogy senki nem jár erre felé??? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt vagyunk ragyogunk, megjöttünk a csípő uh-ról, minden rendben van,
szerencsére. Marci nagyon jó kisfiú volt oda és visszafele is végig
aludta az utat. De olyan jót aludt, hogy én is tök elálmosodtam :)
Aztán megetettem Marcit, most itt szunyókál mellettem :)
A vizsgálatot is jól viselte, kicsit hüppögött csak.

Barbi
Hát, rám fért már az alvás :) Nagyon ügyes Vince, hogy ilyen sokat
alszik!
Na, mire jó az ovi ? :) Nagyon édes lehetett focizás közben :)
és sosem lehet tudni, lehet, hogy tényleg focista lesz :D

Zsuzsa
Jobulást Neked! A lányok jól vannak?

Móni
Hát, az tény, hogy hallani rémtörténeteket kutyákról...
Valamennyire én is tartottam a kutyáktól, de mindig is szerettem volna
saját kutyust, csak a szüleim nem engedték. Aztán amikor összeköltöztünk
Apájával, akkor már Totyi megvolt neki. Aztán egy évre rá vettük Alfit,
hogy Totyinak legyen társa. Egyébként más kutyáktól én is tartok ám, de
a saját kuytáimban megbízok.
Na, sikerült valamit kibogózni a gyógyi papírjából????

Csajok
Jó talit Nektek!!!

szisszka

Jó talit! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok, akik nem voltatok! Hiányoltunk ám titeket....

Gabó! Teszel fel képeket? :D

Kép
Kép
encu

Lányooook!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nálunk zajlanak az események. Én reggel 7-től este 7-ig a kórházban vagyok, kaptam egy ágyat, ahol szopik között lehet kicsit pihizni. Dávid 20-30 g tejet szopik egyszerre, az adagja 40, így minden etetésnél cumisüvegből pótoljuk... Ő jól van, a fején lévő "zsákocskát" rendszeresen ürítik. A fehérjetertalma egyre jobban csökken, így remélhetőleg hamarosan sor kerül a végleges berakására, és legalább őt hazahozhatjuk végre... :roll: :roll:
Bálintról sajnos nincsenek ennyire jó hírek... :cry: :cry: Holnap viszik át a II. Szemklinikára, mert a szemfejlődése megállt, illtve nem jó irányba halad, ezért meg kell műteni lézerrel. 1/2 2-kor indul a mentő, előreláthatólag 1,5 órástól 4-5 órásig lehet a műtét. Őszintén szólva nagyon félek tőle, de ha nem nyúlnak hozzá, akkor valószinűleg levállna a retinája és megvakulna. Sajnos a pocakja még mindíg nem az igazi, püffed. Nem adnak neki csak desztilált vizet, aztán meg várják, hogy termeljen a pelusba! ... de mitől???
Most megyek vacsorázni és pihenni kicsit, hisz holnap ismét hosszú napunk lesz!
rnecsi

Csilla!!! Minden eddiginél jobban megy a drukk!!!! NAgyon irigylésreméltó erőd van!!! Alig várom, hogy itthon légy a kicsikkel és lássunk titeket!!!! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan így lesz! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soksoksoksoksok puszi és angyalka!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla!

Szegény Bálint, megy a drukk hogy a lehető legjobban sikerüljön a műtét +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Annak örülök hogy végre sikerült egy kicsit nyugodtabb körülményt biztosítani neked odabent.
Dávid meg egyre többet szopizik, szuper :D

Tesóka!

Mesélj milyen volt a tali!!!?

Képeket kérünk!

Na megyek leütöm apát, úgy horkol mintha fúrnának, :shock: :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szisz!

Szupi hogy minden ok volt a csípő uh-n :D Ügyes fiú a Marci :wink: :D

gyógyszeres papír: 4szer olvastam át :roll: :oops: , basszus fél kilóméteres volt és minibetűs és csak átfottam rajta de most végig rágtam magam rajta és megtaláltam a napi adagot is, sőt azt is hogy szoptatás alatt nem alkalmazható :shock: Rákérdeztünk a gyerekdokinknál hogy használhatom e és ő is azt mondta hogy igen, úgyhogy nyomatom :roll:

Úgy utálom ezt a nagy szelet, ilyenkor zúg az egész emelet :shock: :twisted: plusz horkol apa és Ricsi meg fáj a fejem. :( Megyek nézem a születettet és egy horkolás-szélmentes pillanatban megpróbálok elaludni :roll: :D

Jó éjt mindenkinek! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!!!

Gabó, Niki, Encu!
Örültem, hogy itt voltatok meg a babák is!!!!
Gabó, neked külön köszönet, hogy átvállaltad a házigazda szerepemet :oops:
Flóra nagyon ügyes kiscsaj, jól feltalálja magát :D
Nonóka nagyon ügyesen mászik, és gyönyörű kispasi!!!
Kiskarcsi meg akkorákat mosolygott mindenkire, nagy nőcsábász lesz belőle! :wink: Ja, és láttam ti is pamperst használtok.

Móni, Zsuzsa, Szisz sajnálom, hogy nem tudtatok jönni!!

Csilla, neked meg kitartás!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy eddig nem biztosítottak neked ágyat!? És megy a drukk Bálintnak a műtéthez!

Majd rakok fel a taliról képeket .

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Tesóka! Jó volt a tali, jó volt látni különböző korban lévő babákat! :D Flóra már ezerrel huncutkodik, a Nonó most kezd el igazán ficeregni (szerintem) és Vince meg igazi méltóságteljes szemlélődő! Nem dobálja csak úgy szanaszét a mosolyokat, ki kell érdemelni! KArcsika bezzeg fűt-fát csábít már most... ;)
Az én párom is horkol...jól jártunk ;) Ja, én szerencsére befejeztem az antibiotikumot, most megint rendeset kakil a kicsi, mert eddig hasmenése volt...meg lehet, hogy a tejem minőségének sem tett jót...

Jól éreztem magam nagyon, Barbi, örülök, hogy bevállaltad :) Remélem nem csináltunk visszafordíthatatlan károkat;)
Igen, mi is Pamperst használunk, anyum vett véletlenül egy Tescosat, és az is egész jó..vészpelusnak kiváló.

Lányok, tegnap Anna tanácsára megmértem kaja előtt és után a kicsit. Kaja előtt 6,06 volt, kaja után meg 6,18. (Persze ruhástul) Az jó, ugye? És még csak nem is evett olyan marha sokat, legalábbis szerintem szokott többet enni.

Csilla!! Mesélj, hogy sikerült a műtét!!!! NAgyon megy a drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Többiek??

Barbi! Kérünk képeket!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Csilla szoritunk .

Szisz hála égnek a lányok jol vanak .

Lányok én nekem az jutot eszembe hogy lehetne valaki babás mert olyan rossz igy egyedül soha senki nem volt velem gyütt terhes .És amikor már meszültem után lett kismama és mindig egyedül babáztam nerm félreérteni.én itt arra gondolom mint ahogy encu és barbi :lol:

na nem bonyolitom tovább . remélem értitek .
anha

Sziasztok!

Barbi!
Mégegyszer köszönjük szépen a vendéglátást!!!! :D
Nagyon jól éreztem magam, és csoda, hogy ennyire jól viselkedett Nonó, még én is meglepődtem! :lol:
Szilárd a végére egész jól feloldódott szerintem és annyira nem is volt szégyenlős, helyes kis pasi nagyon! :D
Vince pedig szép súlyban van, és hát kicsit nyűgöske volt, de nagyon szép baba, és jó volt látni nagyon!!!

Gabó!
Nagyon imádnivaló Flóra, és, hogy hogy tud veszekedni... :wink:
Kis huncut!!! :wink:
Nonóka teljesen le volt nyűgözve Flórától! :wink:

Encu!
Kiskarcsi, rengeteget eszik! :lol:
Nagyon édes baba, jó volt kicsit fogni! Köszönöm, hogy odaadtad! :D

Én is sajnálom, hogy a többiek nem jöttek!

Zsuzsa!
Lázas vagy még?

Csilla!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok erőt és kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi nektek!!!!!

Kép
niki+baba

ja igen tudom mit akartam még kérdezni!

Gabó!
A babamasszázst még Nonónak is lehet csinálni???? :roll:

Kép
niki+baba

Niki!

Örültem, hogy meg tudtad nyugtatni! :D

Igen! Gabó! Mikortól lesz babamasszázs? És mit kell olyankor vinni? És neked? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Várom ám a képeket a taliról!!!
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, biztosan nagyon jó volt!
De legközelebb remélem ott leszünk!

Csilla
Örülök, hogy Dávidka ilyen jól szopizik, nagyon ügyesek vagytok!!!
Bálint babának pedig nagyon nagyon drukkolunk!!!!

Móni
Nálunk se volt semmi a szél, itt a 8.-on!
Azért birom az ilyen leírásokat, hogy a fontos dolgokat írják
legkisebbel... Gyógyulj meg minél előbb! Ricsi hogy van?

Encu
Nagyon cuki lehet Karcsika, ahogy dobálja a mosolyokat! Vigyázz, mert
hamarosan már le kell vakarni róla a csajokat, ha így folytatja :)
Mi most amúgy Tesco pelust használunk, nálunk Apája vette. Nekünk a
Pampers nem jött be, minden folyt belőle minden felé, de állítólag
egyéni, hogy kinek milyen pelus jön be.
Örülök, hogy jól vagytok már!

Zsuzsa
Örülök, hogy a lányok jól vannak! Remélem neked sincs már lázad és
jobban vagy! Gyógyulgass!!! :)

Jajj, képzeljétek, tegnap hallgattunk Marcival Óvodások Aranyalbuma
1-2-t! Nagyon aranyos, kisgyerekek éneklik a dalokat, ilyeneket pl.:
bújj bújj zöld ág, boci boci, én elmentem a vásárba...
Meg van Péter Szabó Szilvia lemeze, meg valami Mini Hitmix, az utolsó
kettőt nem hallgattuk meg.

Ja, meg azt akartam még kérdezni, hogy torok fájásra mit lehet bevenni?
Tegnap csak kapart a torkom, ma már fáj :S

Na mennem kell, Marci épp készül "éhenhalni", már dráma van :D

szisszka

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon köszönjük, hogy vendégül láttál minket mi jól éreztük magunkat és én kérek elnézést Flóra csintalanságaiért! :oops: :lol:
Még annyit, hogy Szilárd (Istenem) GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!
Annyira imádom, amikor a csoportomban ilyen Szilárd gyerekek vannak, jaj elájultam a csodálatos szemeitől! :wink:

Niki!
Isteni fini volta süti és Nonó is nagyon édes volt, ahogyan udvarolt Flórának!
Ráadásul hihetetlen, hogy mennyit fejlődött, változott!

Encu!
Kiskarcsi igazi kis macsó!Azért nem semmi, hogy mindenkinek dobott egy nagy mosolyt!

Ja és itt egy kép arról, hogy tegnap mire hazaértünk Flóra bealudt és apa megcsinálta a franciaágyat neki! Kép

Babamasszázs!
Az a javaslatom, hogy nálunk legyen, mert irtó meleget tudok csinálni itt a tetőtérben és az pedig kell!
Hozni kell: pelenkázó matracot
babaolajat
rongypelust!
Niki!
A masszázs nincs korhoz kötve Flórát még most is szoktam, ha engedi, szóval gyertek!!!!

Amikor jöttök hagyjátok otthon a gyűrűket és a karkötőt, mert nem lehet!!!!
Most pedig mondok egy időpontot és eldöntitek, hogy jó vagy nem!
Kezdjük február 6.-án és legyen akkor minden héten szerdán!
5 alkalom szokott lenni, de szerintem mivel, mi már ismerjük egymást és jó megbeszélni erről-arról dolgokat és átismételhetjük, így szerintem tuti több lesz!
Szóval várom a véleményeteket!!!!

Csilla!
Megint küldöm az angyalkákat és a pozitív energiát hozzátok!
Írj, ha tudsz a műtét után valamikor!!!!

Kép
gabriel79

Gabó! Nekem jónak tűnik ;) Pont 3 hónapos lesz a legénykém ;) :D

Kép
Kép
encu

Gabó!
Nekem jobb lenne, a hétfő, kedd vagy a csüt. Apa mindig olyan későn jön haza szerdán meg pénteken. :cry:

Nonó is hamar bealudt tegnap. :)
Már negyed nyolckor aludt! :D

Kép
niki+baba

Sziasztok

igen kicsit jobb de lázam még van

de a cicim miatt is lehetek lázas mert nagyon meleg ég és jol be is van duranva olyan mintha mü melleim lenének
anha

Gabó! Nekem jónak tűnik ;) Pont 3 hónapos lesz a legénykém ;) :D

Kép
Kép
encu

Na, ezt érdekesen küldte... :)

Zsuzsa! NEm a tejed indult be? :D

Kép
Kép
encu

Na, ezt érdekesen küldte... :)

Zsuzsa! NEm a tejed indult be? :D

Kép
Kép
encu

HÁT AZ MÉG KORAI LENNE
NEM :shock:
anha

Zsuzsa, nemtom ;)

Lányok! Merre vagytok?

Barbi! Nem teszel fel képeket? :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Látom nagyon jól sikerült a tali :D kár hogy nem tudtunk menni :? :cry: Képeket nem kapunk? :roll:

Sziszka!

C-vitamin, negro, orrcsepp, a gyerekdokink azt mondta hogy a szopogatós tabikat is lehet ilyenkor de ezeket én nem mertem, vannak homeopátiás bogyik a gyógyszertárban megfázásra, gyógynövényteák. Hirtelen ezek jutottak eszembe megfázásra :wink:

Hú hát akkor nálatok sem lehetett semmi a tegnap esti szél :( 8.-on bizti fújt :shock: . Barinőmék a 7.-en laknak és volt hogy ott voltam épp egy jó kis viharnál és félelmetes volt ahogy keresztűl zúgott a szél, kisértetkastélyos hangok voltak, ajtók nyíltak -csukódtak, brrr...

Tesóka!

Soha nagyobb problémánk ne legyen velük a horkoláson kívül :wink: :D Karcsika is zajos? A Ricsinek nagyon megy a horkolás :roll:

Balázs?? :shock: ez az öreg banya fúúúúj na meg a cicagatyás pasi :shock: :lol:

Mi is pamperst használunk :D

Barbi!

Én is nagyon sajnálom ám hogy nem tudtunk menni :cry:
Várjuk a képeket :wink: :D

Gabó!

Nagyon csajszis Flóra :D Bizti jól elfáradhatott hogy így kiterült :lol:

Zsuzsa!

Jobbulást :wink:
A tejcsi még szerintem is odébb van :D :wink:
Hihetetlen hogy rohan az idő, már 15 hetes vagy :shock:
Igen, én is gondoltam már rá hogy jó lenne ha valaki megint babásodna :roll: :roll: :roll:
Mikor mész megint dokihoz meg uh-ra?

Szisz!

Marcinak tetszettek a gyerekdalok?

Niki!

Milyen sütit vittél amiért ennyire odavoltak a csajok? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És te Tesóka miért nem teszel fel? Tán nem fényképeztél? ejnye-bejnye :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka! Balázs? Jókat röhögök ;) :D:D:D:D
Nem fényéképeztem, mert engem végig szinte evett a gyerekem ;) :D
De jó volt! Legközelebb nálunk lesz! :D Mikor legyen? Már várom! :D

KArcsika nem horkol, csak szörtyög néha, ha tele van a nózija.

Csinálok sütőtököt! Fini-fini! :D

Kép
Kép
encu

Na azt hittem új emberkével bővültünk :shock:

Tesóka!

Akkor már értem a Niki írását, miért írta hogy rengeteget eszik Karcsika :D :D :D Édi lehetett :wink:

Már én is várom :D elhiheted, csak ne a héten, még betegek vagyunk :wink:

Jó sütést, a sütőtökben azt nem szeretem hogy szaglik tőle az egész lakás :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

szaglik :lol: micsoda szó, még sosem használtam :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Anyósom csinált sütit. Az a neve, hogy mézes süti, és tiramisu krémmel van megtöltve. Örülök, hogy mindenkinek ízlett! :D

Nálunk a huggies pelus a nyerő! Nekünk az vált be legjobban eddig! Mi csak akkor veszünk liberot, vagy pamperst, hogyha pl . a 3-as és 4-es között órási különbség van, és addig amíg belenő a következő huggiesba, addig pont lehet kapni pl. liberoba olyat ami a kettő között van. Na ezt jól leírtam. :lol:

Ma nagyon hisztis Nonó, ennyit a tegnapi jó viselkedéséről! :? :roll:

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?