Új privát üzeneted érkezett!

Nekem most bejön az oldal, remélem így is marad.Kép

Mindenkinek nagyon-nagyon sok boldog szülinapot és névnapot kívánok.KépKép

Képzeljétek Beni 2 napja hátról hasra fordul. Még nem megy neki tökéletesen, de olyan kitartóan próbálkozik. Hason fekve meg már annyira kúszna, tegnap kb. 10cm-t sikerült is neki megtenni 5 perc alatt.Kép Ja, és már ülni is nagyon szeretne. Eddig nagyon elvolt magának, mostmeg még a végén egyszerre fog csinálni mindent.Kép
Dokinéni ma megnézte Beni inyét, kérdezte, hogy nem nyálaskodik-e? Mondom neki, hogy de nagyon. Hát úgy néz ki, hogy nemsokára egy fog boldog tulajdonosai leszünk.Kép

MarikaKép
Mi múlt héten voltunk csípőszűrésen, Benivel minden ok, de még 2 hónap gatyó és Siesta cipő.Kép De aznap mindenkinek ezt mondta a doktornő. Lehet hogy sablonduma?
Örülök, hogy összejött a házikó.Kép De azért anyosodékhoz ugye nem lesztek túl közel? Bentlakásos felújjításért nem irigykedem, volt benne részem.
Úgy volt, hogy vasárnap 90%, hogy megyünk majd úszni, de Beni a hét eleje helyett ma kapta a 4 hónapos szurit. Így most sem jött össze. De 2 hét múlva remélem már semmi és senki nem áll az utunkba.Kép

ZoliKép
Örülök, hogy Bendi szépen gyógyulgat és szupi, hogy már otthhon van.KépKép

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de mennem kell.
Táblát javítom és utána küldöm.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Hát ilyen nincs. Már megint nem működik.Kép
Akkor megadom a főoldal címét, remélem az jó lesz.
www.babanet.hu/album/main.php?album=405&p=5511067
A 2. oldalon vannak a friss képek.

P.

panka

Sziasztok!

Panka!
Így már ok.Kép
Mekkorát nőtt a fiad...Kép Már meg sem ismerném ha nem lennél vele. És, hogy szalad az idő. Nemrég szültél.Kép Nagyon édes minden képen.
A keresztszülőket ismerem valahonnan, de nem bírok rájönni honnan.Kép

Kriszta!
Boldog névnapot a gyerkőcöknek!!!!KépKépKép

Gyöngyöske!
Nektek is Boldog (másod)névnapot!!!!!!KépKépKép

Mi pedig köszönjük a névnapi köszöntést mindenkinek.
Ma tartottuk Dancsi névnapját a bővebb családdal, de örülök, hogy már vége.Kép Elég volt a sütés-főzésből ebben a melegben.Kép

Nem akarom elkiabálni, de egy rokonom szeptemberben indít úszást itt Miskolcon. Mi biztosan járunk majd, aztán majd beszámolok. A miskolciaknak közelebb lenne.

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Kicsit bekukk!
Mindenki nagyon hiányzik! Nálunk szokásos módon nyüzsgés van.
Laura tegnap megtette élete első 3 lépését önállóan. Azóta gyakorolja és igazán élvezi, hogy ő áll egyedül. Ez is váratlanul ért épp úgy mint mikor felállt.
Most nyaralást tervezgetünk 2-3 naposat de még nincs semmi konkrét.
Egyébként minden rendben nálunk. Iroda beindult és kezdjük megszokni, hogy ki mikor dolgozik és mikor babázik. Laura ebből nem sokat érez, hiszen mindig is így volt a váltásKép
Doduséknak gyönyörű a házuk olyan jóízlésre vall a berendezés, hogy teljesen lenyűgözött.
Krisztáék háza pedig szép csak még kicsit szellősKép Boldog névnapot a gyerekeknek!
Puszi mindenkinek.
neva
neva

Sziasztok Lányok

Csak azért jelentkezem, mert ha a matáv 1788-as telefonszámát felhívja bárki akkor 100 Ft-l támogtaja a Down Alapítványt, ha van rá módotok kérlek tegyétek meg.

Köszi

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak éppen netezni nincs időm. Azért néha bekukkantok és megnézem, ki mit írt. Mindenkinek gratula aki név- és szülinapos!
Karinám is szépen fejlődik. Percenként tízszer áll fel és ül le, ezen kívül ezerrel kotor négykézláb és mindent meg akar kóstolni, amit mi eszünk.
Szép napot mindenkinek! Kata
killes

Sziasztok!

Tegnap megkaptuk a 4 hónapos szurikat. Be is lázasodott kis tündér estére. Úgy sajnáltam csak az ölemben volt hajlandó aludni egy kicsit, akkor is cumikával, amit már kb 2 hónapja a szájába sem vett, sőt este is oda kellett adni neki. Szerencsére éjfél felé már nem volt lázas.
Képzeljétek hétfőn este végre sikerült hátról hasra fordulnia. Az elsőről lemaradtunk, a másodikat lélegzetvisszafolytva figyeltük, a harmadikat sikerült videóval rögzíteniKép Tegnap délután nem gyakorolta, de délelőtt megcsinálta párszor, már a pelenkázón is sikerült neki, pedig ott perem is vanKép

Panka!
A képek édik, nekünk is ugyanolyan tigrisünk van és nálunk is kajálja Dorka, úgy látszik biztosan megédesítették, hogy a kisbabák megegyékKép Vasárnap mi költözünk így úszás nem lesz, talán majd utánaKép

neva!
Gratula LauránakKép

Kata007!
Hol és mikor, hátha ott melegebb a víz, mert rájöttünk az a baja, ha itthon is hidegebb a víz, mint a szokásos, akkor sírdogál, pedig nem jellemző rá.

Puszika mindenkinek, Marika
Ui: még egy kép
Kép
Marika

Sziasztok!

Megjöttem a nyaralásból. Nagyon jól éreztük magunkat, csak rövid volt ez az egy hétKép
Látom azért termeltetek, amíg nem voltam itt.
Minden kedves névnaposnak és születésnaposnak sok boldogságot kívánok!Kép

MarikaKép Gratu az új házatokhoz! Akkor most pakolsz és csomagolsz ezerrel? És Dorka hogy viseli ezt, hogy nem vele foglalkozol? A kép különben nagyon jól sikerültKép F-1 augusztus végén lesz, 20-a utáni hétvégén, úgyhogy még nem voltunkKép Bérletet vettem, szomb-vas megyünk. Azt mondják, hogy füldugó is kell!Kép

PankaKép Többszöri nekifutásra sikerült megnéznem a képeiteket. Beni tényleg már kész nagyfiú. Nagyon édes kis bogárka. Gratulálok a forgáshoz!

ZoliKép Örülök, hogy Bendi sikeresen átvészelte ezt a füles dolgot. Sok puszit küldök neki. Remélem most már ugyanolyan elevenke, mint előtte voltKép

KrisztaKép De jó, hogy megint itt vagy! Kristófnak már kutya baja, ugye? Már megy a gyerkőc? Ez nem semmi. Mikor költöztök már??? Boldog szülinapot!Kép

AnitaKép Hálószoba bútor elkelt már? Hogy tetszett a fiatalúrnak a szoba, mikor hazaért? Kismama-klub?

Kata007Kép Nagyon jók a képek a topicodban. És amiket Dóri már csinál! Adj egy jó nagy puszit a nevemben neki.

Sajnos a munka megvárt engem, nem csinálta meg helyettem senki, így most beletelik egy kis időbe, amíg utólérem magamat.

Üdv, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ma vagyok utoljára, majd csak aug. 11-e után jövök, mert a chellonál valami új rendszer lesz és addig nem kötnek be senkitKép
Kriszta! Aug 11 után várlak netezniKép

Addig is puszi mindenkinek, írjatok sokat, hogy legyen mit pótolniKép
Marika
Marika

Sziasztok!

MarikaKép
Hú, már költöztök is. Ez jó gyorsan ment.Kép
Nem tudom, hogy a barlangfürdőben hány fokos lehet a víz, de szerintem ott sem melegebb.
Gratu a forgáshoz.

DodusKép
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. És merre voltatok?

KataKép
A keresztszülők Sárospatakon laknak, igaz a keresztmama miskolci.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok, most benéztem ideKép, hogy telik a nyár?
bbendi

Sziasztok lányok, nagy hírem van!!!

Ma arra mentünk be Bendi ébredése után a szobába, hogy a két lába kilóg a kiságy rácsán, ő pedig úl és fogja a rács tetejét, "beszélget".
Magától felhúzta ebbe az ülőhelyzetbe a testét Kép

Zoli
bbendi

Zoli!
Ez tényleg nagyszerű hír! Nagyon ügyes Bendi, biztos nagyon aranyos lehetett, ahogy mondja a magáét. Kép

Ma délelőtt elmentünk a Vadasparkba, Gyöngy nagyon élvezte. Talán legjobban az őzikék tetszettek neki, mondta, is hogy ott van Bambi. Na meg a kenguruk ugrálása is érdekes volt számára. Viszont állandóan megjegyezte, hogy jaj, de büdi (pl. a farkasoknál, majmoknál).
Hanga nagyon ügyesen mászkál a bútorok (kanapé, asztal) mentén, de még nem engedi el.
Már együtt fürdenek a nagy kádban a lányok, nagyon élvezik az együtt pancsolást. Gyöngy segít Hangát mosdatni, szappanozza a karját, hátát, pocakját.
Eddig étkezések előtt mindig megetettük Hangát, utánna mi következtünk, addig ő elücsörgött az etetőszékben, vagy az állókában eljátszott mellettünk a konyhában. Nos ez most már kivitelezhetetlen, mivel hiába lakott jól ordít, hogy ő még kér a mienkből is. Így most már mind négyen egyszerre eszünk.

Júliusban letöltöttem a 2 hetes szakmai gyakorlatomat is (addig anyukám volt a lányokkal), megbeszéltük a szakdolgozatom témáját, ill. keretét is. Most nyelvtanfolyamra járok, hetente 2X, mivel a diplomához kell egy nyelvvizsga.

Puszilok mindenkit

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske! Akkor nem unatkozolKép Gyakorlatra is kellett menned? Remélem nekünk nem kell majd. Milyen nyelvet tanulsz a tanfolyáson? Tippelhetek? Angolt?Kép

Marikáék ha minden igaz, akkor átköltöztek, és most biztos pakolásznak. Hát, emiatt nem irigylem, de biztos jobb lesz nekik egy családi házban. Majd kérjük a beszámolót!Kép Most már igazán nagyon-nagyon közel van az uszi...Kép

Zoli, ezek szerint Bendit nem viselte meg annyira a fülszúrás, ha ilyen szép dolgokat produkál Nektek! Azért adj egy nagy puszikát neki a nevemben!

Panka! Tiszavasváriban voltunk, mert ott van egy hétvégi háza a szüleimnek. Így adott volt a dolog.Kép Ti voltatok már úszni?

Most, hogy így belegondolok, lassan többen lesznek a nem Miskolcon lakók a topicban, mint a Miskolcon lakók!KépKépKép

Kata007! A képek ismét tök jók lettek! Gratulálok a három gyönyörű lánykádhoz!Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Üdv, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ma reggelre becsipásodott Beni szeme. Pont jött ma a védőnő és azt mondta, hogy ha nem lesz jobb, akkor hétfőn irassak dokinénivel szemcseppet rá. De addig is nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak vele?

Puszi, Panka

panka

Szia Panka!

Egy kis kamillás borogatás? Nekem mindig azt tett rá anyukám. Bár nem tudom, egy ilyen pici hogy viselné. Jobbulást neki! És gyógypuszikat is küldök!KépKépKépKépKép*100

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezésKép Szalad a ház, festés ezerrel, közben fürdQszoba szétverése, laminált parketta, szóval minden ami jóKép Dorka nagyon aranyos baba, eddig egészen jól türteKép

Panka! Nekünk is volt ilyen probléma, kammilás vattával törölgettem neki naponta többször.

Zoli! Bendi nagyon ügyiKép

Most már rohanok haza
Puszika, Marika
Marika

Sziasztok Lányok

Valóban ügyes a sác, most megint virusos a torka Kép, de a nagyok is szintén zenész.

Kamilla az jó a szemre, de nem vattával, hanem gézzel, lehetőleg steril.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Ismerős a helyzet!Kép
Nálunk már annyival jobb, hogy Dodó sok kajcsit megeszik egyedül is. Igaz nagyon folyékonyat még nem, de a kanál és a villa már egész jól áll a kezében.Kép
Jobban vagytok már????

Dodus!
Köszi!Kép

Zoli!
Hatalmas gratula Bendinek!!!!KépKépKép
A vírusért viszont: Kép

Panka!
Ezer bocsi, de nem tudom Beni szopik-e még. Ha igen, akkor cseppents neki bele anyatejet. Dodónak kétszer is rendbehozta.Kép

Pusssz!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Dodus, Marika, ZoliKép
Köszi a kamillás tippet. Lehet, hogy túlaggódom a dolgokat, de a kamilla elég erős allergén, ezért még nem mertem vele próbálkozni.

KataKép
Egyenlőre én is az anyatejjel próbálkozom, bár elég nehéz beletalálni a szemébe. Van, hogy a fél arca már csupa tej, de a szemében még nincs egy csepp sem.Kép De a lényeg, hogy ma reggelre már nem volt csipa a szemében.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Sikerült végre kiásni a gépet a lomok alól!
Remélem már mindenki jól van,és utólagos gratula,ha lemaradtam valami jeles eseményről!
Hát a szobák átrendezése,és az új bútor berakása is felért egy kisebb költözéssel,de most már lassan minden apró kis dolog a helyére kerül!
Ki legóztuk magunkat Petivel,és a tesómmal,ugyanis az új bútor lapraszerelt állapotban érkezett,és volt mit összerakni,mert 4,10m x 2,30m-es,de legalább van jó sok helyem!
Találkoztam Neváékkal a Spárban,és elképesztő,hogy Laura mekkorát nőtt!Nagyon édes volt!
Panka!
Az anyatej csodákra képes,mi a horzsolásokat is azzal gyógyítjuk!Ádinak ha fáj valamilye,odajön,hogy meg cicizzük!Kép
Máté már kezdi eszegetni a zöldséges dolgokat,bár még mindig a tejcsi a gyümi sláger.
A sok munka viszont rányomta a bélyegét,mert eléggé megcsappant a hozam!Kép
Most ennyi,ki vagyok dőlve,ma Tiszaújv.-ban voltunk strandolni,és a gyerekek nagyon élvezték a pancsolást,nekem meg sikerült megpirulnom.

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Holnap elhúzzuk a csíkot egy kicsit nyaralni, majd csak 25.-én jövünk haza. Addig is legyetek jók és írjatok jó sokat.Kép

Mindjárt dobok egy javított táblát (remélem annál javítottam akinél kellettKép).

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Látom nemcsak Pankáék nyaralnakKép Haladunk, bár szerintem soha nem lesz kész, még a végét nem látom, majd idővelKép
Anita! irigyellek, hogy ti már készen vagytok, és megy a pancsolás ezerrelKép

Zoli! Jobban vagytok már???

Nagy hír: Dorkának kijött az egyik alsó fogaKép Már szombaton fehérlett, vasárnap kis vége megvolt most már lassan kint lesz a többi isKép Forgás egészen ügyin megy, lerakom már hasra is vágja magát és játszikKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok Lányok
Valóban pang a net egy kicsit.

MInendkinek sok jó dolgot kívánunk, Bendi szokásához híven - remélem igy lesz ez mindvégig az életében - már a dokilátogatás másnapján EXTRA rossz volt Kép

A fogamat pénteken elvitte a kisegér Kép, ennek ellenére tegnap kaparáson voltam Kép, kitisztították a helyét, mert begyulladt, holnap is mennem kell, de már sokkal jobb.

Zoli
bbendi

Sziasztok Lányok
Valóban pang a net egy kicsit.

MInendkinek sok jó dolgot kívánunk, Bendi szokásához híven - remélem igy lesz ez mindvégig az életében - már a dokilátogatás másnapján EXTRA rossz volt Kép

A fogamat pénteken elvitte a kisegér Kép, ennek ellenére tegnap kaparáson voltam Kép, kitisztították a helyét, mert begyulladt, holnap is mennem kell, de már sokkal jobb.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Marika!
Biztos nagyon édes lehet Dorka az egyszem rizsfogával Kép
Hétvégén (szomaton és vasárnap is) Szikszón usziztunk az uszodában. Gyöngy imád pancsolni, hancúrozni a vízben, Hanga már óvatosabb. Sőt a vasárnapi bébiúszás kifejezetten nem tetszett neki. Igaz nagyon álmos volt, akkor szokott aludni.

Gyöngy jár úszni "tanulni", korához képest nagyon ügyes, bátor. Beugrik a mélyvízbe akkor is, ha nem ő következik, szóval kapkodni kell néha utánna.

A héten találkoztunk Krisztáékkal, mindkét gyerek nagyon aranyos, Kinga és Gyöngy egyből egymásra találtak. Kézenfogva mentek egymással és bőszen beszélgettek. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a nyarat hiszen nagyon pang a topik.
Mi is csavargunk nagyokat ha apa itthon van azért nem nagyon írogatok én sem. Na meg néha ez a fránya chello is közbeszól.
Én nem tudom mi van, de mióta volt ez az utóbbi karbantartás csak rosszabb.Kép Pedig állítólag jobbnak kellene lennie.Kép
Olyan lett mint a mesében: hol van, hol nincsKép Természetesen akkor sosincs amikor én szeretnék netezni.KépKép

Zoli!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul jártál a fogaddal. Én utálok fogorvoshoz járni! Pedig én is elkezdem a hónap végén.Kép

Marika!
Gratula a fogacskához!!!Kép
Olyan jó olvasni, hogy milyen öröm is ez nektek. Eszembe jutnak a Dodó első fogacskái...Kép Most meg már 11-nél tartunk!Kép

Panka!
Bár nem olvasod, de jó nyaralást!KépKépKép

Gyöngyöske!
Gratulálunk Gyöngynek, hogy ilyen bátor! Gondolom Te ennek nem örülsz annyira.Kép Hihetetlen, hogy mennyire nincs még félelemérzetük ezeknek a gyerekeknek. Dancsi már 8 éves, de még néha őt is figyelmeztetni kell dolgokra. Pl. ha átmegy az úton, a felénél jut eszébe, hogy szét is kellene nézni.Kép És még sokan azt kérdezik, hogy kísérem-e 2. osztályban is suliba...Kép

Ma felköszöntöttük Neva Lauráját! Képzeljétek a kisasszony már jár!KépKépKép

Pusssz! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Marika!
Gratulálok az első fogacskához!Lehet venni fogkefét!Kép

Zoli!
Te szegény!Biztos nagyon fájt!
Bendinek további sok huncutkodást!Már biztosan sokat nőtt!

Máténak a fopgacskáin van valami szürke folt,azt mondta a védőnő,hogy figyeljük,hogy fokozódik-e,vagy sem.Szerinte ártalmatlan valami,de én aggódom,nehogy elromoljon a foga.Még egy hónapja jött ki,és nem adok neki édes rárcsálnivalót és édes gyümileveket sem!Ja,és át szoktam dörzsölni a fogit vizes fogkefével.Akkor meg mitől lehet?Remélem nem valami hiány betegség.

Szegény Ádikám tegnap óta lázas,nagyon hirtelen jött,de nem köhög,az orra sem folyik,de a szájában viszont vannak afták,amik megnehezítik az evést és ivást.Kép

Tegnap a nagy szélvihar letépte a redőnyünket,de teljesen,még a tartó sínt is kitépte a helyéről!Volt nagy riadalom,amikor megláttam,hogy a redőny lobog a szélben!!!!

Mondtam már,hogy rövidre vágattam a hajam?
Mindenkinek további jó nyaralást,a dolgozóknak pedig kitartást!
Puszi!
AnitaKép
kacajka

Sziasztok!

Most már tényleg kell egy fogkefe, ma délben vettem észre, hogy már kettő fogacska harapdálja a kajátKépKép

Anita! Jó az új hajKép Remélem Máténak a fogai rendben vannak. Ádámnak lement már a láza???

Zoli! Ezekszerint kisegér idehozta a fogacskádatKép

Gyöngyöske! Lányaid nem semmikKép Édes lehetett a két kiscsajKép

Kata007! Olvastam, hogy Dodóka megunt tégedKép Már nagy lány és biztosan Ő is érziKép Egyébként én néha már most visszasírom a maratoni szopikat, mikor képes volt egy órát rajtam csüngni, most meg néha 10 perc után megun. Csak este lenne képes több órán át cicikézni, de akkor egy óra múlva már nagyon fáradt vagyok, így csendben lelopom rólaKép

Marika

Sziasztok Lányok

Fogam talán rendben, Bendi is növöget, jönnek a fogai is, túl van a betegségen is ezért beoltották 15 hónapossal. Várjuk lesz e hatása, reakciója.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Csak gyorsan bemutatnám az új barátnőketKép2 és fél hónap van közöttükKép
Kép
Kép
Kép

Puszika, Marika
Marika

sziasztok!
Egy anyuka vagyok a chatről.
Örömmel tudatom veletek, hogy 2003.aug. 21-én reggel 6.20-kor megszületett Leskó Balázs, Vicky kisfia 3250g-mal, és 51 cm-rel hosszú vajjúdás végén császárral. A baba és a mamája is jól van!
Sziasztok
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Anita!
Mailt megkaptátok?
Jó a hajad!!!!!!KépKépKép

Marika!
Nagyon újat nem tudok mióta beszéltünkKép, de a szopiért még mindig irigyellek.Kép
Nálunk most már teljesen vége, nem kell neki.Kép Azért annak nagyon örülök, hogy 15 kemény hónapig sikerült szopizni. Minimum ennyit kívánok nektek is!Kép
Klasszak a képek! Mekkorát nőtt Dorka...Kép Kis tündér a másik hajasbaba is!Kép
A lányod viszont igazi nő! Jobban érdekli a fényképezőgép mint a másik baba.Kép

Zoli!
Két hét múlva mi is kapjuk a 15 hónapos szurit.Kép
Hány szuri volt? Kellett kiskanál?

Zsuzsa!
Bár én nem ismerem Vicky-t (Leskót viszont elég sokat), de így látatlanban is gratulálok neki. Sok boldogságot és sok-sok tejcsit a kis Balázsnak!KépKépKépKép

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hazaértünk a nyaralásból, jó volt, de azért jó újra itthon. Beni nagyon élvezte a vizet és a homokot.Kép

MarikaKép
Gratu a fogacskákhoz. Fotó nincs még róluk?
Beninek még mindig nem bújt ki egy sem, de már 2 nyügis éjszakánk volt miatta.
Dorkának adsz már az anyatejen kívül mást is?

AnitaKép
Jó az új frizud.

ZoliKép
Fogad helye meggyógyult már?

KataKép
Ez a 15 hónap szopizás nagyon szupi. Persze biztos nagyon rossz érzés, hogy nem kell Dórinak többet a cici.

Többiek merre jártok?

Nincs kedvetek mostanában egy talihoz?Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Kata, Kanál kellett, két szuri volt, eddig semmi nyoma hála az égnek, csak nyugtalan kicsit.

Panka, fogamhelye mára rázodott bele a kerékvágásába Kép) közel 4 hétig szenvedtem.

Marika egyre inkább látszik, hogy tiszta anyja Dorottya Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Kata,Zoli!
Sajna a 15 hónapos oltás után eltellik egy hét is mire van reakció,Ádám egy hét után lett lázas tőle!

Máté is már egyre kevesebb időt tölt a cicin,van amikor 5 perc,és kiüríti mindkettőt!Most már elég kevés is a tejcsi!Pedig nagyion jó lenne,ha ő is szopizna addig min Dóri!Egyébként megkaptuk a mailt,de akkorra már letöltöttük ugyanazt a progit,Köszike!

Köszi a hajammal kapcsolatos véleménnyilvánítást,nekem is tetszik,és egyszerű bánni vele!

Panka!
Szerintem is jó ötlet lenne a tali,mert már akkorát nőnek ezek a babák,hogy nem fogunk senkire ráismerni!

Máténak is nagyon készülődik a harmadik foga,/felső jobb 1-es/és kicsit nyűgösebb is vagy két napja.

Marika!
Dorka szerintem is teljesen rád hasonlít!Rengeteget nőtt!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Pár kép ment, remélem meg is kapjátok. A lenge öltözék miatt gondoltam ide nem rakom felKép

Panka! Fogacskákról nincs képecske, de majd próbálok készíteniKép
Múlt héten kezdtünk egy kis őszibarackot enni, mert kinézte a kezemből és sikerült is egy darabot kiharapnia, így gondoltam itt az időKép Ezen a héten az alma a favorit, most a barackot hanyagoljuk, mert csúnya zöldet kakilt és dokinéni tanácsolta, hogy inkább alma.

Tényleg kérdezném azokat akik ezen már túl vannak. Ti mikor adtátok babuciknak az első falatokat, mert én kaja után max egy fél órával, de Dorka miután megette az aktuálisan elkészített barackot/almát még szopizni visszasírja magát. Szóval tejecske kell neki még utána (biztosan leöblíteni). Tapasztalt valaki hasonlót, vagy ez egyedi. Ha nem kap gyümit, akkor szopi után jól elvan a következőig. Szóval nem értem.

Kata007! Tény, hogy mihelyt meglátta a gépet rögtön azt nézte, pedig előtte Marikával nevetgélt (és azt akartuk megörökíteni), de úgylátszik Ő már ilyen lesz, meglátja a gépet és minden addigi tevékenységét abbahagyjaKép

Anita, Zoli! A végén még tényleg igazam lesz. Aki azt mondta, hogy apjára hasonlít az rögtön kapta a választ, hogy majd kinöviKép Szóval, lehet, hogy ténylegKépKép

Marika

Sziasztok!

ZoliKép
4 hét, nem semmi. De az a lényeg, hogy most már rendben van.

AnitaKép
Beni is van amikor már 5 perc alatt letudja a kajcsizást, igaz mi csak egycicizünk.

MarikaKép
Dorka nagyon-nagyon aranyos. És már olyan nagylány. Ha minden igaz nekem is lesznek a héten új fotóim Beniről.

Most várjuk a dokinénit, ma fogja megkapni Beni az 5 hónapos oltást. Remélem most is megússzuk láz nélkül.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

MarikaKép

Mi is próbálkoztunk már egy kis őszibarackkal, de szerencsére nem volt semmi hatása a kakira. Én is kajcsi után kb. 1/2 órával adom, de utána nem kell Beninek tejcsi. Most jó sokat segítettem ugye?Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Egy taliban mi is benne lennénk, de hol és mikor? Mivel senki nem mondott időpontot, feldobom én, hogy nekünk mikor jó.
6-7 vagy utána bármelyik vasárnap.

Zoli!
Köszi! Mi kedden megyünk.Kép

Anita!
Azt én is olvastam, hogy egy hét is eltelhet a szuri után. Bár mi még meg sem kaptuk. Csak azért kérdeztem Zolit, hogy hány szuri, hogy mire készüljek lelkileg.Kép Na meg apa is, mert ő a váróban szokott várni. A 2 hónapos szuri után azt mondta, hogy ő ezt mégegyszer nem nézi végig. Persze én sem nézném ha nem lenne muszáj.

Marika!
Én eddig mindig azt mondtam, hogy tiszta apja, de a mostani képeket nézve, tényleg kinőtte.Kép
Szopit nyugodtan adhatsz neki előtte utána, amikor kéri.

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Merre jártok?

Hétvégén volt Beni keresztszüleinek az esküvője Sárospatakon, már úgy ahogy kipihentük magunkat.Kép Beni nagyon jó gyerek volt, este 10-ig bírta, utána felváltva vigyáztunk rá.
Off: Képzeljétek Patakon a várban volt a polgári esküvő és amikor a várudvarban már ott volt a mennyaszony és a násznép is megjelent a vőlegény egy lovon (igaz, hogy nem fehéren) egy szál rózsával a szájában. Tök jó volt. On

Hétfőn elkezdtük a hozzátápit. Most minden nap pár kiskanál őszibarackot kap Beni, de nincs túl nagy sikere. Olyan pofákat vág hozzá.Kép Jövőhéten majd az almával próbálkozunk.

KataKép
Talit úgy gondoltam, hogy még kint lehetne tartani, de amilyen hideg lett most.Kép De biztos lesz még jó idő.

DodusKép
Olyan régen jelentkeztél, minden rendben?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok, itt megint Annamari. Egész nyáron vidéken voltunk, így nem olvastam mi újság veletek. Vilmos már elmúlt 1 éves, még mindig nem ül, nem mászik és egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy 1 éves baba. Ma voltunk a gyek-rehab. intézetben és a dokinő szerint centrális hypotóniás a sok oxigénhiány miatt. Ez most nagyon aggaszt, ismer valaki ilyen babát? Kérlek, segítsetek!
Neva! bocs, hogy eddig nem jelentkeztem!
zannamaria

Sziasztok Lányok

Kicsit szétesett a topic Kép
De itt az ősz, elindult a suli és sokan ismét a gép elé kényszerülnek Kép

Minden e és múlthavi szülinaposnak sok boldogságot.

Kata a szuri? meg volt? Nálunk semmi mellékhatás Kép

Marika a lányok azért, lányok Kép

Panka, jó gyermek Beni ez látszott rajta elsőre is Kép

Annamari igen én ismerek ilyen babát, többet is. Köztük volt Bendi is, a Down szindróma és nem az oxigénhiány miatt teljes hypotoniás volt. A rehabot mi is látogatjuk. A hypotónia kezelésére nagyon sok módszer van, de nyilván már jártok valamire?

Nekem is hiányoztak a többiek, van akiről semmit nem tudok, de lassan már kisbabánk is lesz a topicban nem? ( Matek nem ment soha jól )

Sajnos nem lesz Chello, mert anya nem engedi a pénztárcánkat szélesebbreKép, igy marad a voda 200 MB-ja de igyekszem valamit kitalálni.

Zoli

Jaj elfelejtettem a lényeget, Bendi már 6 fogúúúú
bbendi

Sziasztok Anyukák, Apukák!

Engedjetek meg egy kis reklámot, bár a város több pontjára juttattunk el szórólapunkból.

[color=#ff0000]
(Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban, Sárospatakon, Sátoraljaújhelyen, Szikszón, Szerencsen, Mezőkövesden)

[color=#ff0000]
Foglalkozás a legfogékonyabb időszakban.
Már 6 hónapos kortól 3 éves korig.

* Amire minden kisgyermeknek szüksége van: biztonságot jelentő szülői háttér mellett kerülni be közösségbe
* Amire minden szülőnek szüksége van: nyomon követni gyermeke nyitottá, barátságossá válását
* Amire mindenkinek szüksége van: együtt örülni

2003. szeptembertől indulnak 10 hetes kurzusaink, folyamatos csatlakozási lehetőséggel, délelőttönként.

Felvilágosítás és jelentkezés:
06-70/317-69-07
06-46/494-025

Mazsola muzsikán csak előzetes bejelentkezése alapján lehetséges a részvétel, a csoportok kialakítása érdekében!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk:

Mazsola muzsika
Mazsola muzsika

Sziasztok!

Tali: kint most egy kicsit hűvös lett, várjuk meg a vénemberek nyarát (biztosan lesz)

Panka! Beni milyen rendes gyerek, mi hétvégén voltunk a dédinagyinál, az ott eltöltött 1 órából, kb 40 percet sírt. Ehhez hozzátartozik, hogy pont a kapu előtt aludt el és felébresztettük, így nagyon álmos volt. Mikor hazafelé indultunk kb 3 perc alatt elaludt, de ott az istennek sem akart elaludni.

Kata007! Kapja a cicit rendesen a kis édes, bár mostanában sikerül elterelni a figyelmét. Már arra is gondoltam, hogy az a baj, hogy elfogy a levecske és kellene neki még egy kicsiKép Szuri rendben van?

Zoli! Nem kell matekszakosnak lenned, hogy a táblázatot megnézd KépKépKép

dKriszta! Most már jöhetsz hozzánkKép Kristófnak Nagyon Boldog 1. Szülinapit
Kép

Pá mindenkinek, Marika
Marika

Helló

Marika ez egy kicsit erős volt Kép
a vénemberek nyarát (biztosan lesz)

Zoli
bbendi

Zoli!

Vénemberek nyaránál nem rád gondoltam, ha erre akarsz célozniKépKépKép Egyébként miért pont vénasszonyok (bár olyanok sincsenek a topicbanKép) nyara?

Marika
Marika

Sziasztok!

De jó, végre van egy kis élet a topicbanKépKép

AnnamariKép
A hypotónia tornával nagyon jól gyógyítható.Kép

ZoliKép
Én is épp a táblázatot akartam javasolni, de látom Marika megelőzött.Kép
Bendinek gratu a 6 fogacskához.

MarikaKép
Dorka is rendes gyerekKép, biztos az alvással volt gond. Alma ízlik neki?
Én is úgy gondoltam, hogy talival várjuk meg a vénemberek nyarátKép, igaz már tegnap egész meleg volt.

KrisztaKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Kristófnak.Kép Lakás hogy áll, vagy már beköltöztetek?

Képzeljétek, tegnap a nagyágyon ült Beni az ölemben úgy, hogy a lába az ágyhoz ért és 3× felnyomta magát állásba, és pár másodpercig meg is tartotta magát. Persze fogtam a hónaalatt, de nem tartottam.Kép

Szerintetek milyen lehet ez a Mazsola muzsika?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka! Beni milyen ügyi, Dorka a rugizásnál tartKép Almalevet kap, eddig élvezi egyszer szoktam adni neki, akkor kb fél decit megeszik/megiszikKép Őszibarackot nagyon szerette a végén már egy nagyot megevettKép
Meleg: ma kint melegebb volt mint bent, de már ott sem az igazi. Pár réteggel több ruha kerül mindenkire. Még jó, hogy Dorkának amúgy is most kellene nagyobb ruhákat venni, így nyáriasabbat már nem kell venni, csak az őszi ruhaadagotKép
Mazsola muzsika: passz, most hallok róla először és itt Szikszón nem is láttam semmilyen hirdetését. Bár mi majd kicsit később szerintem kipróbáljuk (feltéve, hogy még akkor is leszKép)

Többség merre vagytok????????? Ebben a hidegebb időben igazán jó a gép előtt üllniKép

Puszi, Marika
Marika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?