Sziasztok,
Babszi: tényleg nagyon szép a lakás! nekem a vidám színek tetszenek nagyon! tök vidám a narancs konyha és nappali! és a fürő, hú!!tök öttletes!!
egyébként tényleg tök fontos a megfelelő alapozás! mi is narancs nappalit akartunk, de sajna Após egy gagyi festőt hozott ! nem is nevezném festőnek, mi jobban megcsináltuk volna! bár a költözéskor nem volt pénzünk és ő keveset kért, de a munkája...pfujj. a narancs nappalink most a narancs és bugyirózsaszín keveréke, és ráadásul tök foltos!!
a válás , nem válás dolog meg nagyon nehéz!!
nálunk egy baráti pár ment szét, már kb 4 éve együtt éltek (nem voltak házasok). és egy másik barátunk (pasi ! ) mondta, h szerinte egy ilyen szakítás után szoktak jönni a rossz házasságok!
szakítanak, mert vmi nem klappol és nem beszélik meg. majd jön vki , aki nem is jobb, csak kicsit másabb, és mivel már közel a 30 hoz már felgyorsulnak a dolgok, nem ismerkedünk olyan sokáig , nem randizunk olyan sokat..stb, rögtön jön a házasság. és akkor jövünk rá, h a Géza semmivel sem jobb a Bélánál. és mégis a Béla volt az igazi szerelem! és ezt egy pasi mondta!!
egyébként attól , h elment, nem biztos, h nem jön vissza!
rengeteg pl van! párom munkatársnője férjnél volt és összeszűrte a levet egy munkatárssal és elvált, együtt élt a mtárssal vagy 1 évet, majd visszament a volt férjhez, újból összeházasodtak és szült neki 2 gyereket!!
és állítólag a 7. év a vízválasztó, akkor cserélődnek a sejtek! és visszagongolva a mi 7. évünkre, nekünk is kritikus volt! én is el akartam hagyni a párom! és egy nagy barom lettem volna! vannak hibái, nem tökéletes, de keresve sem találnék jobbat! és szeret!
azt meg senki se mondja, h mindig szerelemmel szeretjük a másikat! valóban vannak napok, amikor csak egymás mellett élünk! de ez nem csoda! felkelünk , rohanunk a munkába, hazamegyünk vacsi, fekszünk és heti 5 napon ezt csináljuk! és jön egy szikra és szerelmesek leszünk 1-2 -3 napot, 1 hetet, majd csak hiányzik, ha elutazik, és megint jön a mókuskerék! és valamikor a falra is mászunk tőlük, azt se felejtsük!
na pusza, megyek tanulni!
bocsi, h hosszú lettem!