Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee!
Tessék magatokról többet írni!! :) Nem elégszünk ám meg ennyivel! ;)

Ivett!
Remélem minden okés lesz! Bizti jól veszi majd a kislegény az akadályt! Neked rosszabb lesz, mint neki!

No ehhez a hsz-hoz negyed óra kellett, míg megírtam... :lol: szereljük ezerrel az autókat Leventével...

Igazi kis hajcsár... kibulizta, hogy süssük sütit... (kivetette velem a levelestésztát a --- tágas :lol: --- hőtőből) erre lelécelt sütisütés közepén. :twisted:
szilbee

Sziasztok Lányok!

Remélem gyógyulnak a betegek.

Szilbee! Én is így jártam karácsonykor a mézeskalács sütéssel. Egész héten ezzel nyaggattak a fiúk, amikor pedig csinálni kellett, nagyon lelkesedtek.... kb. 20 percig. Amikor meglátták, hogy még mennyi van hátra, akkor köszönték szépen, és megkérdezték, Mehetünk játszani? Hát persze. De a süti elpusztításában tevékenyen résztvettek. :lol: Hála az égnek.

Na megyek, csinálok valami kaját...

Szazsa

[Kép
szazsanna

Máté!! Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket Nálunk sem megszokott frizura, de tegnap Csongi edzés után kikönyörögte, és annyira jól sikerült a fénykép, hogy muszáj volt nektek megmutatnom Tisztára úgy pózol rajta, mintha valami címlapfotó lenne.
Én is mondtam neki, hogy minden csaj belé lesz majd szerelmes! Ő meg csak vigyorgott :lol:

Judit van már valami hír bölcsi ügyben?

Elin, hogy van Lilcsi?

Cleo, írj már egy pár sort, hogy hogy vagytok!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ivett, látom kifeküdt a gyerek :lol: Mikor mentek oltásra? Vagy már túl vagytok rajta?

Petri, ezt a címlapképet hol csináltad? Fantasztikus :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!

1 órára viszem oltásra!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Tudtam most egy kicsit olvasgatni,remélem nem hagyok ki senkit sem majd,ha mégis akkor bocsánat,emrt szerencsére volt mit visszaolvasni :)
A mai éjszakánk remekül sikerült,2x kelt csak fel hamikázni Lucus :) Semmi gond nem volt most vele.Nem tudom mi lehetett a gond előző éjszaka.Gondoltunka teli holdra is,vagy ez hülyeség?Meg a frontra is,mert már megint itt a hidegfront :( /Évi,még nem lakunk a másik a háznál:( /

Betti,gratulálok az eredményeidhez :) Szép nagylány már Bettike :)

Évi,hát Csongi kész férfi :) Az a belőtt séró,majd csak úgy tapadni fognak rá a lányok,nem győzöd majd elhesegetni őket :) :oops:
Meggyógyultatok már?

Petri,nagyon jó lett a címlap fotó :) Antónia nagyon okos,hogy már szerepjátékokat produkál,és meg kell hagyni nem is akármilyet :)

Nóri,hát a kórházi parkolásról ne is beszéljünk :evil: Borzalom ami ott van.Lilcsi jobban van már?A főnököd még bírja?

Szilbee,majd mutass képet az új hűtőtökről,de biztos szép :) Mienk 1éves,csak indesit,de én olyan boldog voltam amikor megvettük,mert minden olyan klasszul el lehet benne pakolni,és a fagyós része is jó.A mienk is 3 fiókos.

Hajni,felétek mizujs?Férjed hogy van?Minden rendben van kint?

Ivett,jól kidőlt Máté :) Kis gyönyörűség :) Gondolok rátok oltás ügyileg,majd írd meg hogy mi volt!

Jaimee,gyere sűrűbben,de jó,hogy írtál megint :)

Judit,vigyázzatok az úton és várunk vissza benneteket!!

Szazsa,raksz majd fel képeket a gyerkőceidről ?

Hát most ennyi jutott eszembe,bocsánat ha kihagytam valakit :(

Kép
Kép
tundi24

http://www1.photofun.od.ua/

Igen ez egy orosz? oldal..
HA bejött a lap kiválasztod milyen képet akarsz-rákatt.
Középen lesz az 5betűs narancssárga szöveg, oda katt.
Beilleszted a gépedről a gyerek fotóját, majd betölti. Egy kis idő kell neki. Elmenteni pedig jobb egérgomb kép mentése..

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,bocsánat,hogy Antóniát írtam Timike helyett :( Tudtam,hogy nem fogom hiba nélkül megírni :(

Kép
Kép
tundi24

Semmi baj, értettem én :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hűtőnk... :)

Kép Kép Kép

Petri!
Húúú ezt én is kipróbálom! :)
szilbee

sziasztok.

Túl sokat nem tudok -újat-írni (szerencsére) Szisziről.jól van,rendesen iszik,igaz alig eszik.igaz ma nincs túl jó napja....nincs kedve semmihez...Lehet unatkozik Zsolti nélkül.Olyan édi volt reggel felébredt-rögtön kérdi-Zsolti hol van????

Évi.nagyon nagy fiad van már.kis sztár lesz???? amúgy szép arca van neki is!!!

Szilvi.Tuti a hűtő.amennyit ki tudok nézni a képből szerintem jó helye van ott a sarokban.

Pircsi.Aztaaaaa.tutik a képek.a címlapos haláli jó!!!!most mondjam én is:ki fogom probálni :lol: :lol:

Ivett.nagyon aranyos Máté.olyan kis aranyos,hogy az ember kedvet kapna simizni rögtön. :oops: Majd írd meg mi volt a tanácsadáson!!!

Erika.jó,hogy írsz újra.hiányoztál nekünk!!!!!örülök,hogy elmúlt a kis púp is!!!

Na...a lányom fürdőrucit vett!!! Lehet nem sejti,hogy dokihoz megyünk nem strandra?! :lol: :lol:
Remélem nem lesznek 1000-en :evil:

Elin!!!!!!!!!!! Lilcsi hogy van?????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee! Nagyon jó az új hűtőtök, ki is lesz használva 3 férfi ember mellett. Az enyém is ekkora, nagyon szeretem.

Levente milyen kis házias.

Petri! Nagyon csúcs vagy, hogy miket nem találsz a neten.

Judit! Jó utat nektek. Mi még pontosan nem tudjuk, hogy hová megyünk, de nem akarok nagyon messzire mert csak egy hosszú hétvége lesz.
A vadaspark mindennap nyitva van 8tól vagy 9-től 4-ig vagy 5-ig.
Lehet még kisoroszlánt simogatni, de azt előre telefonon meg kell velük beszélni.

Ivett! Nagyon édes Máté, olyan jó hogy nem sokára nekem is lesz egy ilyen kis kék gombócom. Én az oltásoktól már előre félek, Antóniát is mindig nagyon sajnáltam.

Betti! Bettike kész hölgy, szereti az ovit?
Nem tudod, hogy Antal Teodóra ott dolgozik-e még a szülészeten.

Évi! ajaj Csongi nem semmi kiskölyök, remélem hamarosan viszi neked haza a csajokat.

Ma megint nagy nehezen tudtam csak Antát elaltatni pedig csináltam neki délelőtt egy jó kis gyalogtúrát, utána meg teleette magát és pörgött.

Diácska! Mi újság, javul már Dius takonykórsága? Akkor megint nincs bölcsi?

Elin? Nagyon eltüntél, remélem nem rosszabb a helyzet.

Katlina! Milyen lett Robika Vizelet erdménye.

Kép
Kép
mongi

Jajjj Petri már akartam írni, hogy szerintem tök jó lett Timi haja. Nekem cseppet se fiús!! Tök jó, hogy a csajszid ilyen jól viselte a hajvágást.
Én is le akarnám már vágni Levente loboncát... most már csak közeleg a tavasz... Na jó ez csak duma... mert hát még a héten is milyen hideg lesz... de én már úgy unom, hogy sehogy se áll a haja és a sapi is folyton elnyomja...
Viszont kizárt, hogy nyugodtan bírná a hajvágást. Mikor nyáron ledúrtam neki a haját géppel, azt se viselte jól. A fodrássznál meg tutira kiverné a balhét.. :|

Mongi! Te hogy vagy? Rosszullétek? Kívánósság? Képet ugye teszel a gömböjödő pocidról??!!

Cleo! De jó hogy Sziszi már jobban van!

Nóri! Ti hogy vagytok?
szilbee

Nagyon jó a hűtőtök!!!!Jó tágas!!!

És hát a fénykép ez is csúcs!!!!!!

Vizelet negatív,nincs gyulladás,viszont vashiány sem,így csütörtökön megyünk egy újabb vérvételre :(

Szerintetek normális hogy kinn van egy rágófoga??? :shock: ,már három embernek mutattam hogy nézze meg hogy biztos-e de mindenki azt mondta hogy kinn van :shock: :shock:

ja és férjhez megyek

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Szilbee!
Tuti a hűtő,jó sok hely van benne,és azt a kis sarkot ott a konyhában pont ennek találták ki! :wink: Jól tetted,hogy apát rábeszélted,hogy mégse a kamrába legyen,így legalább minden kéznél van!

Cleo!
Örülök,hogy Sziszike már jobban van.Édes,hogy hiányolja a tesóját biztos sokat szoktak játszani együtt!
Fürdőrucit??? :D :D De jó is lenne ha már itt lenne a nyár!

Tündi!
Nálunk semmi különös nem történt mostanság,Dávid már nem köhög annyira de azért még adom neki a gyógyszert! Franci is jól van még eddig kopp kopp! Apával is minden rendben,csak már nagyon hiányzunk neki,de már nincs olyan sok hátra! Kint is minden rendben,leszámítva,hogy borzasztó hideg van,tegnap pl.-15 fok volt! :( Bár egy jó katona nem fázik csak érzékeli a hideget! :wink: Valahogy így szól a mondás! :wink:
A teliholdas dolog szerintem nem hülyeség,Franci is rosszabbul alszik olyankor,és emlékszem nekünk is volt olyan éjszakánk anno,hogy felkelt,és nagyon sírt és csak úgy lehetett megnyugtatni ha ringattuk.

Mongi!
Bizony bizony nem sokára újra babázhatsz,de jó neked! Antónia várja már a kistesót? Már biztosan szépen gömbölyödik a pocakod,tehetnél pár képet magatokról! :wink:

Erika!
Egyem meg,hát ő is küzdötte magát kifelé,gondolj bele azon a szűk kis résen kibújni! :D De az a jó hogy már elmúlt a púp!

Ivett!
Máté baba nagyon tündéri!

Judit!
Érezzétek jól magatokat! Várjuk a beszámolót,és a képeket!

Petri!
Tök jó ez az oldal! Ha találsz még ilyeneket oszd meg velünk légyszi!

Na puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Hát Pircsi! Teljesen felizgattál engem is ezzel a képpel! Rákerestem, ezt is megtaláltam, de van még egy jó pár progi, ami hasonló, azokat tesztelgetem... :wink:

Az egyik ismimnél most született pici, és a 21 hónapos nővérkéje is gyakorolja a babájával a szoptatást...front van :wink:
Évi! Nagyon szép Csongi, ilyen jó képet még nem is láttam róla! Azok a szemek!!

Erika! Jó, hogy végre mi is eszedbe jutottunk! Tessék többet jönni és élménybeszámolni! Igen hiányoztál, nem kellene tőmondatokra szorítkozni! :lol:

Szilvi! Gondolom, azóta is meg-megállsz a hűtő előtt és repes a szíved!

Így érzem magam az utóbbi hetekben:
Kép

Hát ezt meg tudjátok... :wink:
Kép

Tündi! Örülök, hogy jobb estétek volt! Szerintem a frontok voltak a ludasok...de a Holdra is rá lehet fogni, nekem is el kell húzni a függönyt, mert hajnalban rámnéz a telihold... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: Hát ez is naggggyon jó! :lol:

No én meg befejezem mára a netezést. Skacok felébredtek... meg szopi idő... egyebek... :lol:
szilbee

Megérkeztünk az oltásról!
Szegény Máté nagyon sírt biztos nagyon fájhatott neki,mert még könnyei is voltak!
Még sosem láttam így sírni,hogy könnyei lettek volna!
Azóta alszik szegénykém!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Mongi!

Nagyon jo érzés egy ilyen kis csöpséget a kezembe tartani!
Lassan már te is babázhatsz!
Tudod már hogy kisfiú vagy kislány lesz?
Van fogadott orvosod?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Elin!
Ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol:

Ivett!
Szegény Máté, de legalább egyen már túl van!
Franci is mindíg nagyon sírt a szuriknál,alig tudtam megvigasztalni a szivem meg majd megszakadt! :( Fránya szurik,de hát muszály!!
Vendég

Katlina! Gratulálok! Nagyon kisbetűvel írtad! :D Kép
Vendég

Kép Katlina! Gratulálok!!

Mikor lesz a nagy nap? Várom a fotókat nagyon.

Örülök,hogy Robikának a vizelet eredménye negativ.
A fogacskák nem mindig tankönyv szerint bújnak ezen ne izgulj. Gondolom a négyese jött ki. A többi nem mutatja magát?Csak mossátok mert a barázdákba nagyon jól beleragad a kaja.

Antóniának a felsö két nagymetszője jött ki először az alsók helyett.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!

Igaz,hogy hozzám nem igazán szól senki Letti kivételével kösszi Letti :) Igen járunk bölcsibe hál'istennek már nem taknyos Dius :)
Petri!!!

Csúcs szuperek a képek Timiről :) Ha nem gond én is megcsináltam Diusról ua. a sablont :)
Kép [/b]

KépKép
diÁcska

Szilbee! már én is gondoltam rá, hogy felteszek egy két pocakos képet, csak elromlott a fényképezőnk akutöltője és most igy üzemképtelen. De majd igyekszem pótolni.

Köszi jól vagyok, néha szédelgek egy kicsit meg fáradékony vagyok.
Hát ami a kivánósságot illeti, a spagetti reklámtól már a nyál is összefut a számban.

Manó! Anta már nagyon várja a kicsit. A köldökömnél próbál bekukucskálni hozzá és hasonló technikával eteti is. Puszilgatni is szokta a hasamat.
Majd meglátjuk, hogy a mit szól hozzá ha élesbaen mennek a dolgok.

Ivett! Nagyon sajnálom Mátét.
KIsfiam lesz, név még sajnos nincs. Dr. Faragó Béla az orvosom,Antát is nála szültem.

Kép
Kép
mongi

Vali,nagyon jó lett a kép :) Dius is egy kis címlap lány :)

Nóri,haláliak a képek :) :) Főleg Lilcsi Balázzsal :)

Katlina,gratulálok!Írhattad volna nagy betűkkel is :oops:

Ivett,szegény Máté,Luca is sokat aludt a 2hós szuri után,és ő is nagyon sírt,de a 3hósnál már alig :)

Hajni,nekem az utolsó hónap telet a legnehezebben amikor apa kint volt,főleg azért is mert volt aki hazajött ő meg nem,de kibirtuk és eltelt!Kitartás!

Szilbee,nagyon szép a hűtő,pont oda a sarokba találták ki!

Lucánál újra előjött a nyűgi,jó éjszakának nézünk elébe:(

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Jó éjt 5 órakkor? :shock: Én is álmos vagyok, de azért ennyire nem szaladok előre :lol:

Katlina! Gratulálok, bár azt hittem, ti már régen meg vagytok esküdve... :oops: ...akkor semmi nagy kanál nem lesz?

Ivett! Oda se neki, ahogy nő Máté, majd egyre nehezebb lesz az oltást is beadni, mert akkor már több erő lesz benne, és még okosabb is lesz.

Valika! A múltkori kérdésedre...nem hívtam fel a dokinőt. Dius visszazökkent a bölcsibe? És te megkérdezted már az oltást?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mongi!

Igazán boldog lehetsz,hogy kisfiad lesz!
Én amikor megtudtam,hogy fiam lesz nagyon örültem neki!
Faragóhoz jár az egyik barátnőm is,azt mondja nagyon rendes!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hát ja semmi nagykanalas,lagzizós dolog nem lesz mert igazság szerint csak a szocpol miatt házasodunk össze,mert aláírunk mégegy babónak és csak úgy lehet ha megesküszünk,amúgy nekem eszembe sem jutott volna de Robinak sem :D
Talán ez is ajövőhónapban lesz,nagyon szoliíd két tanu na meg mi

Mongi!
Van foga,egy felül kettő alul,de a szemfogak is fehérednek nagyon ezt a hátsót tegnap véletlenül vettem észre nem tudom mikor bújhatott ki de a hegye már szépen kinn van
Olyan össze-vissza kuszán jönnek!

Ivett!
Nálunk is ordított Robi az elsőnél aztán a négyhósnál már hangja se volt

Nóri!
Hát Lilcsinek nagyon jó ízlése van és hogy összeillenek!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
katlina

Katlina.

így is tök jó!!!! de...tényleg nagy betűkkel kellett volna írni :D .Mennyi korkülönbséget szeretnétek a kicsik között.én majd a nagy nap után gratulálok csak,de nagyon örülök :)

Vali,Elin.szuperek a csajok a fényképeken.

Letti.de édi Anta.nálunk ugyanezt csinálta Zsoltika,de imádta krémezni,puszilgatni...hallgatózni stb.Szupi,hogy fiúcska lesz!!!Neveken gondolkodtok már?

Hajni.de jó,hogy Dávid nem esett bele a betegségbe.

Rólunk:Sziszi mehet oviba (ha nem jön közbe semmi).De holnap még itthon lesz.szerencsések voltunk,mert 3-an voltak előttünk (képzeld Évi úgy,hogy 14:15-re mentünk),de 10 perc múlva már szülőkkel együtt kb 100-an voltak a rendelőben :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[color=red]Szép jó reggelt mindenkinek!![/color]

Nóri,azért írtam már 5kor,hogy jó éjt,mert nálunk 6kor Lucának alvás van,és utána már nem szoktam netre jönni :)

Katlina
,jól teszitek,hogy igénybe veszitek a szocpolt,mi nem vehettük,mert apa már betöltötte a 35évet :( Vén ember már :P :oops:

Cleo,örülök,Sziszike mehet oviba:)

Kisbetegek,nagy betegek hogy vannak ma reggel,milyen volt az éjszaka?

A mienk elég jó:) A kezdeti nyűgi után,pancsiztunk egy nagyot,hamikázott és aludt is a kis drága.7körül felébredt,jól tele termelte a gatyót,apa cserélte ki,de én úgy nevettem rajta,hogy még a könnyeim is folytak,le is fényképeztem mit csinált apa:) Majd lehet felrakom a képeket :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin, ezek a képek marha jók! Kifejezik tragikomikus állapotod :lol: Remélem azóta már javult a helyzet Lilcsivel! Van még láz, vagy hat már végre az antibogyó?

Katlina, ne ijjedj meg, nem lesz rosszabb a házasság sem, mint a "sima" együttélés :wink: Gratulálok!

Cleo, a barátnőmék hétfőn voltak a dokinéninél. 12 körül végeztek, de még voltak utánuk egy csomóan :shock:
Jó, hogy Sziszi rendbe jött!
Halkan mondom, képzeld, tegnap nálunk volt a barátnőm aki az Újvárosi suliban dolgozik. Értekezlet volt náluk, márciusban döntenek a suli sorsáról. Hát, ha bezárják, akkor végünk. Az a sok kisebbség ha bekerül a Piros iskolába, én rosszul leszek!

Vali, hiányolunk ám attól, hogy nem írjuk minden nap :wink: Gyönyörű Dius, igazi kis címplafotó ő is :lol:

Mongi, tök édes lehet Anta, ahogy kukucskál :wink: Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá, ha megszületik!

Szilbee, nagyon jó a hűtő, (én is ilyet akarok), és tök jó helyen lett ott a sarokban!

Tündi, ti már 6-kor fektetitek Lucát :roll: És meddig alszik?

Évi és
Kép
csongianya

Hali!
Láz nincsen, de a füle nem javult sokat... :? MOst azt a tippet kaptam (végre!!), hogy egyszerre fújjam a Sterimaret az egyik lyukba, míg a másikat uakkor szívatom. Ez az orrmelléküreg átmosás. Hátrafelé folyik szegényemnek a váladék, azért nem gyógyul. Ez a módszer meg hátha kilöki...vagy mi? De hogy ezt senki nem mondta eddig?

Andi! Ilyen gyorsan oviba engedik?? :shock: Ez igen...

NA, ha a piros isi lesz a kisebbségi iskola, én is mérges leszek! De ha most tavasszal nem is zárják be az Újvárosit, attól még ott lebeghet Demoklész kardja felettük, nem? :evil:

Tündi! Erről a 6 órai takarodóról tényleg írhatnál...mikor kel utána? Ilyenkor már álmos, azért teszitek le? Nem azért alszik rosszul este, mert nem fárad el eléggé?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Elin: Marha jók a képek! :D :D

Ma vagyunk 6 hetesek! :D :D

Ide is írom, hogy aki az elmúlt 6 hétre kíváncsi, annak elküldöm néhány naplórészletem e-mailben.

A jelenről: Jól vagyunk, csak Réka nyafisodik. Csak a kezemben vagy a cicin érzi jól magát. Tegnap azt is végigordította, amíg fürödtem és az apja dajkálta. Már bizti tudja, hogy hol is ered a tej.... :D :D

Tündi: Én is akarok takarodót hatkor!!! Réka lassan felcseréli a nappalt az éjszakával, este 8 és hajnali 1 között marha éber... :? :?
jaimee1

Elin, hú, és ezt a fújás-szívás dolgot hogy oldod meg egyszerre? :shock: Ha belegondolok, hogy nekem le kellett fognom Csongit orrszíváskor... jaj, rémálmaimban se jöjjön vissza!

Igen, az a baj, hogy most hiába agyalok rajta, hogy akkor máshová adjam, 8 év alatt még annyi minden történhet.... A fene essen beléjük, lassan többen vannak mint mi :twisted:
Sok időm nincs rajta filozofálni, tavasszal beiratkozás.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Katlina!
Most esett le ,hogy a szocpol miatt esküdtök össze,azt mondták az idén már nem lehet igénybevenni mérgelődtem is miatta,de akkor ezek szerint nem igaz a hír!!?? :shock:
Az tök jó!!Ja és nagyon jó az új vonalzókép! :lol:

Vali!
Diust a címlapra teremtették,nagyon jó lett a kép! :lol: Örülök,hogy már visszarázódott a bölcsibe,remélem nem szed össze megint valami kórságot! Zolikának milyen lesz a félévi bizi? Dávidnak lesz egy pár hármasa az elmondásai szerint,na majd meglátom,mert az az igazság,hogy nálunk a rossz jegyek nem mindíg kerülnek be az ellenőrzőbe!Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok!

Tündi!
:shock: 6-kor,és mért ilyen korán? Meddig alszik így erre én is kíváncsi vagyok. Rakd csak fel a fényképet mit produkált apa! :wink:

Cleo!
Örülök,hogy Sziszike már mehet oviba! Itt a szecskán a zöld bolt melletti turkálóban láttam jelmezeket,mondjuk dínót nem! :? Pókembereset ,meg hercegnőset,ezek ki voltak rakva,de tudod mit holnap bemegyek és megkérdezem milyenek vannak még! :wink: Vagy már sikerült venni,vagy kölcsönözni!A kölcsönzéssel kapcsolatba csak annyi,hogy ne az utolsó pillanatban menjetek,mert addigra már nem lesz semmi! Tapasztalat!

Mongi!
Biztos sokat fog majd Anta segítkezni neked a kistesó körül! :D De jó is lesz! Mikor jössz Faragóhoz legközelebb?

Elin!
Ti meg ma mentek vissza a dokinénihez,majd írd meg mi volt! Mostanában nem írod mi van Lilcsivel,én ezt úgy veszem,hogy jobban van csak már nem akarod elkiabálni!Vágom??? :wink: :D

Na pusszancs mindenkinek!
Vendég

Gondoltam,hogy addig sz@rakodok,hogy mire elküldöm lesz egy csomó új hozzászólás! Nagyon lassú vagyok! :roll:

Jaimee!
Nem csinálsz Réka babának vonalzót?

Elin!
Akkor a héten még pihi?

Vendég

Évi! Lilcsi nem csinál ügyet az orrszívásból! Mikor meghallja, hogy bekapcsoltam a poszívót, már jön oda... :lol: Így, hogy közben spriccelek is neki, kicsit nem tetszik neki, de nem megy el. Az a baj, hogy nem tudom, fújom-e, mennyit fújok? Nem hallom a poszívótól... :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee! Nekem küldheted!!! Majd jól elcsámcsogok rajta :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Most csak 1-2 sort mert most értünk haza.Sziszi elaludt a buszon-vállon cipelem hazáig-itthon lenyomott még az ágyban 1percet és vidul azóta.

Elin.mi is csináljuk ezt az átmosást egy ideje.figyelj arra,hogy a feje valamivel lentebb legyen a mellkasánál.
Én is örülök,hogy mehet oviba-szívem szerint már ma is mehetett volna-de már kihúzattam ugye-reggel pityergett is,hogy bemegy (kísérte Zsoltit)

Végülis azért mehet korán,mert úgymond csak szombaton volt láza+hányt.vasárnap már csak 2*hányt.az orrát még szívni kell (de neki ugye mindíg) és még holnap vesz be gyógyit és ennyi...

Évi. Én úgy tudom,hogy nagy-nagy eséllyel be fogják zárni az Újvárosit-és ugye akkor szétszórják a ........at a város iskoláiban-de amilyen "szerencséje" van a környéknek a Piros-Mátyás lesz a fő cél :evil:

Hajni.köszi szépen,ari vagy,hogy gondolsz ránk.nem még nem vettem/és nem is érdeklődtem- a héten nincs nálam kocsi,úgyhogy csak ovijáratozunk :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát, Andi! Ezt nem tudom, hogy fogom megoldani :shock: !?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Tegyél párnát a háta alá!
szilbee

Elin.

Szilvi ötlete jó :)

De...elvileg úgy a leghatékonyabb-de pl. Sziszi sem engedi úgy,viszont ha máshogy nem megy akár ülve is elég sok cuccot kiszed az arcüregből,orrból.

hogy melegíted a fülecskéjét?

Vali.a munkaügyi kp-ban mondtak pézügyi ügyintéző munkát.igaz nem tudom kér-e szakirányú pénzügyi végzettséget (a Szolnoktej-hez amúgy).Ha gondolod pr.meg.

KépKép
KépKép
cleo27

Hát ez a megemelés nekem is eszembe jutott, csak hát, hogy ez a fújás-szívás nem annyira tetszik neki, meg még meg is fektetem...ezt már biztosan nem fogja hagyni szó nélkül... :?
Eddig amúgy inkább csak azt szedte ki, amit be is fújtam, 1-2 kósza takonnyal... :oops:

Hogy melegítem a fülét? Ráteszem a sapit... :) .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin.

Csak azért kérd,hogy hátha használna ha váltanál fülmelegítési módszert. (nem akarok belevau,csak pr.hátha segítene a drágán)
Mellesleg mi is használjuk a sapit,de ha nagy gáz van-inkább sót teszek neki rá-éjjel meg infra.tök jó találmány a fülmelegítő sapi,csak szerintem nem elég meleg a fülnek,vagyis nem tartja sokáig a hőt.De az is igaz,hogy a sót meg a melegsége miatt vagy elviselné-vagy nem....Na befejeztem az okoskodást :oops:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Ne má'!! Én már minden épkézláb ötletre vevő vagyok!!!
Amúgy most láttam a MediaMarktba, az infra akciós...be kéne ruházni 1-re, nekem is melegíteni kellett volna az orcámat

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nahát akkor elmesélem nálunk,hogy történik az esti program :) De még el kell előtte mondanom,hogy igy alakult ki amikor hazahoztuk a kórházból,próbáltuk azóta kitolni,de ha nincs akkor fürdés amikor megszokta ott akkor vége mindennek :)
Szóval,fél6 körül szoktunk nekilátni előkészülni a pancsihoz,minden fürcsi előtt le kell testápolózni a bőrét,mert nagyon száraz az egész kis teste,utána még egy kis móka apával,és jöhet a nagy pancsolás :) Pancsi után szépen felöltöztetem,és jöhet a hamika.Szopizás közben bealszik,és húzza a lóbőrt 7ig,utána még fel kell egy fél órára,apa magához veszi,telerecsegteti a gatyóját,kicsit viháncol és alszik vissza 9ig.Utána éjfélig fél1ig szunya,és utána fél4kor és reggel ébred.Ami hétköznap fél7,de szopizni csak 8kor szokott,és utána még általában szunyókál 1-1,5 órát.Hétvégén fél8körül ébred,és később is hamikázik :)
Szóval igy néz ki az esténk.Próbáltam már kitolni neki a fürdési időt,de hiába szopiztattam meg,addig sírt amíg nem kezdtem el levetkőztetni,utána meg már nem volt semmi baj vele :)

Nóri,sajnos ehez az orrfújásos dolgohoz nem tudok szólni :(

Jaimee,hol vezetsz naplót Réka babának? Ide is írhatnál róla sűrűbben :) És boldog 6 hetes fordulót kívánok neki :)

Hát nem túl jó hír,hogy bezárják az újvárosit,mert akkor gondolom a liget útiba is többen lesznek :( Persze én már nem vagyok ott,de hátha visszavesznek majd :)
Jó hírem is van,ma talán átutalták a pénzt a tulajoknak :) Holnapra meg is érkezik nekik :)

A fényképeket mindjárt csatolom :)

Kép
Kép
tundi24

Kép Kép

Hát ezek azok,de igy nem adja annyira vissza,lehet inkább videót kellett volna készítenem róla :)

Kép
Kép
tundi24

Elin!
Én ezt az orrspray-zést úgy csináltam, hogy az amúgyis kifolyó taknyot kiszívtam a géppel. Aztán befújtam a sóoldattal, hagytam 10-15 percig hatni... aztén újra szívtam. Szerintem míg fújod és szívod rögtön, nem tudja a sóoldat átrágni magát a taknyon... vagy nem?? :? :roll:

Andi!
Én meg pont fordítva vagyok a sapi és a sós párna dologban. Míg a sapi 30 percig is bírta melegen a sós párna nekem gyorsan kihűlt. Valszeg kicsi volt a párnám... csak erre tudok gondolni. :roll:
szilbee

Szilvi, eddig is így csináltam, de ez most más....szerintem itt az lenne a lényeg, hogy az átáramló sóoldat kirántsa, kimossa azt, ami bent pang.
Azért elég jól eltémázgatunk itt a :lol: kicsi-zöld-nyúlós-dolgon

Tündi! Itt mit csinált a párod? Letüdőzte a krémet? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?