Sonny!
tudom én. én sem úgy gondoltam ám!!!!!
csak sima kijelentésként gondoltam és legfőképp a bébinknek szólt a kérdőrevonás.
bocsi, ha félreérthető volt!!!!!!!!!
Nálunk sajna igen.... szegénykém kollégájának vasárnap kivették a vakbelét, úgyhogy az ő munkáját is el kell végezni......bár ma mondta nekem, hogy megint vett "férfivitamint". Segíti a többszöri merevedést Ezt le kell tesztelni
Kis mázlista.......Nálunk az van, hogy párom elmegy itthonról általában fél9-9kor és este 7-8 óra, mire hazajön.... szóval megértem, hogy nincs kedve semmihez.....szegényke szerintem azért vette, mert PÉ előtt nem nagyon sikeredett neki teljesítenie
Mi egyszerre megyünk és jövünk (mióta egy kocsink van... ), napi 9-et dolgozunk és néha én is olyan vagyok, mint egy felmosórongy...de ő, basszus, mint egy bika.Néha már menekülnöm kell.
Babszi,
de jó, már csak 1-2 hét a költözésig, szuper! Drukkolok, hogy össze is jöjjön akkorra, már olyan régóta vágytok rá! Meglátod, elköltöztök anyóséktól, könyebben fog jönni a bébi is...
Mi lett a mai eredményed a laborban? Javult valamit a cukrod?
Hát Babszi, tényleg szuperül álltok! Nálunk most kezdődik az elmebaj, kész a pince és garázs, közben meg eladtuk a lakást, februárban hurcolkodunk albérletbe, majd onnan kitudjamikorra majd az új faházba. Azért jó lenne, ha Csiribébi már oda születne!!!
Remélem, mindenki jól van a tegnapi varázsceruzás foglalkozás után.
Azért apát én is hozzásegítettem a jobb alváshoz (olyannyira, h mikor csörgött az órája, még akkor is arról álmodott )
Sajna nálunk elmaradt a rajzolás.....még este lementünk barátnőmékhez számítógépet szerelni és babáztam egyet a 4 hónapos kisfiával.....olyan édes Aztán mire haza értün már éső is volt, még meg kellett etetnem párom korgó gyomrát. Aztán mire ágyba kerültünk és nekifoghattam volna a hegyezésnek, csak hortyogó hangokat hallottam Hát ez van Azért remélem, ma be tudjuk pótolni
Húúú, nem volt túl sok minden, amit végig kellett volna olvasni....
Velem ma annyi történt, h megrendeltük Bálintom öltönyét. Olyan álalti dögös volt, h én csak ámultam. Van neki öltönye és jól áll neki, de ez karcsúbb és fiatalosabb..... eszméletlen jól néz ki. Kedvem lett volna most azonnal hozzámenni
Febr. 22-én lesz kész.