Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BMárti,
Kép, köszi.

Itt a táblázatKép:

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

REmélem, nem hagytam ki senkit, ha mégis, szóljatok.

Ritkán jövök, mert egy csomó más dolgom is akad: elkezdtem gőzerővel gyártani a karácsonyi ajándékokatKép (némelyik ajándék elkészítése, akár 1-1,5 hónapot is igényel), másrészt eljárogatunk egy csomó helyre Hangával, harmadrészt nagyon nem hiányzunk senkinekKép.

Hanga rengeteget beszél továbbra is, egy csomó dalt is tud már, sőt mások által is már felismerhetően énekelget belőlükKép. KinőtteKép a 19-esKép szandálját is. Remélem, a sportcipő (20-as) még kibírja az őszt...

Most anyuéknál voltunk egy hétig, Hanga gyakorlatilag egész nap kint volt az udvaron, viszont nem aludt valami jól. Valószínű, hogy a melegtől, meg a szúnyogoktól. Meg a lábán is volt egy csípésKép (nem tudjuk, mi csíphette meg), amitől az egész lábfeje úgy fel volt puffadva, mintha vizes lett volna. Szerencsére már elmúlt.

Cory,
mi is esküvőn voltunk a múlt héten, szintén osztálytárs esküvője volt.Kép És igazán mi sem gondoltuk, hogy én megyek először férjhez....Kép

Lakásbiztonság: nálunk is úgy van, mint Coryéknál, hogy igazán csak az a tilos, ami veszélyes is - meg az adott helyzet úgyis eldönti, hogy lehet-e vagy sem. Tehát mondjuk játszhat a könyvekkel, a miniatűr könyvekkel is, de ha elkezdi tépkedni, gyűrni, stb. elveszem. Az sem zavar, ha az apja mérőcentijével játszik, vagy lenyúljaKép az egérpadot. Nyomkodja a cd-tartót is a gépben...Nálunk is kipakolhatja a szekrényeket...persze utána vissza is kell pakolni...Kép. Azért vannak olyan dolgok is, amikkel nem játszhat, mert egyszerűen az a dolog semmilyen esetben nem "módosulhat át játékká"Kép.

Tikk,
drukkok mennek a bölcsihez!KépKép

LÁnyok,
tud valaki valamit a Szérűskert utcai játszóházról valamit?

Meg még egy dolog: hol lehet hagyományos (azt a barna színűt)csomagolópapírt kapni?

Szila
szila

Sziasztok!

Zafi: nagy-nagy gratula Petikéhez!!! Kép Kép Kép

BMárti: megnéztem ám én is a fotóalbumotokat! Kép És örülök, hogy végre tudok arcot is társítani a szavaidhoz. Kép
PiciLaci pedig nagyon aranyos ám, hát lehet erre a tündérre haragudni bármiért is??? Kép Kép Kép

Sziasztok: Laura
p_laura

Szila!

Köszönjük szépen a táblázatot! Olyan jó volt nézni, hogy 8 pocakosunk van már! Kép Kép Kép
És bocsánat, hogy nem hiányoltunk, csak most annyian nyaraltak, én már nem is nagyon tudtam követni... Azért gyere gyakrabban légyszi!!!!!!

Szia: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Jaj, mit is írjak??? Annyi mindent kéne annyi muindenkinek, de már olyan rég olvastam, hogy elfelejtettem a felét Kép, de ki tudja, most mennyi időm van?

Zafi! Jaj, de jó, PETIKE! KépKépKép És Réka is édes lehet, ahogy mindent mond Kép (Apukád? Ha gondolod, mailben)

Szila! Jó, hogy vagy megint Kép De legyél is! KépKépKép Karácsonyi ajándékok????? Az mikor van? Télen? Az meg miiii??? KépKépKép Barna csomipapírt szerintem bármelyik Ápiszban, Kontúr papírban, stb. lehet kapni.

BMárti! Én is megnéztelek titeket! Lacika igazi nagyfiú - te meg, mint a bátyja! Tudom, hogy messze ülsz a fa alatt, azért (is) vagy kicsi, de hol vannak a plusz kilóid? Vagy nyáron nem hordod? Kép

Tikk! Nagy drukk holnapra, aztán várjuk a beszámolót! Kép

Olyan jó lenne már ezt a sok-sok beszélő gyereket mind együtt látni! Igaz, ti voltatok talizni - de talán már most kéne szervezni egy majdani őszi nagyot, amikor a dolgozók sem dolgoznak (mondjuk okt. 23?), hogy mindenki jöhessen! Mármint aki nem szül éppen KépKépKép Hihetetlen, hogy ezek a mi picike babáink beszélnek, kistesóik vannak/lesznek, lassan mennek oviba (mert a jövő ilyenkor nagyon közelinek tűnik, ha erre gondolok)

Rebi! TE írtad a reumatológus jó ismerőst? Lehet hozzá menni beutaló nélkül is? Merre rendel? Már néhány napja, hogy becsípődhetett egy ideg a gerincemben és a térdem is tropára men, így se guggolni, se ülni, se hajolni, se..., se..., se... nem tudok KépKépKép Írni is csak nagyon körülményesen Kép Fáj nagyon és félek is, nehogy így maradjak Kép Utálom ezeket a léápcsőket, csak a babakocsit emelgetve lehet közlekedni, szerintem ez a fő oka Kép Persze, biztosan a rajtam lévő felesleg is, de a babakocsis Vilka vagy Ármin + 18-20 kg-ja már nagyon sok Kép

Drukkoljatok, hogy jövő hétre meggyógyuljak! Akkor lesz az öcsémék esküvője, utána pedig elutaznánk egy kjicsit a Balatonhoz utószezonozni Kép

Vilka megtanult a jobb oldalára fordulni (Toncsinak ezúton is gratula a teljes forduláshoz! Kép), nagyokat vigyorogni, sikkantgatni. Már nem nő annyira gyorsan - igazából nem tudom, mitől nő egyáltalán, mert nagyon ritkán és keveset szopizik, inkább nézelődik az ujját szopizva! Bezzeg Ármin! Ő napi 15-ször vagycvtöbbször is igényli még a szopizást, sokszor semmi mást nem is kér, máskor pedig rengeteget - de acszopi minden előtt és után kell neki Kép Újabb mondókát tanult (mérges pulyka, rút-rút-rút... KépKépKép)

Na, megyek, mert nem bírok tovább ülni Kép

Nyuszimanó! Drukk még néhány hétig és nagyon kíváncsi vagyok rá(tok)!

Henkéről semmi hír? Mi lehet velük?

Andi! Mikortól dolgozol? Luca? Fel van készítve a bölcsire? HOgy áll a szopikkal? Úgy sajnálom őt Kép

Este jövök még, ha tudok Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Zsuzsi! Az, hogy Dr.Leónál, hol van pontosan? Most ezzel a hirtelen megugrással Lacika mindent azonnal kinőtt, persze, hogy a cipőcskéit is. A 21-es szandinak már éppen a pereméig kiér a lábujja, ha még sokáig ilyen meleg lesz, azt is vennem kell még neki erre a szezonra. Kép De talán egy zárt orrú őszi szandival már megúszom. Kép Még jó, hogy a pólók és sortok mérete viszonylag laza, azokkal még kihúzzuk ezt a nyarat, de a hosszúnadrágokból 2-3 hét alatt mindből halásznadrág lett. KépKép

Norci! Mostmár értem, hogy értetted, amiket írtál. Kép Ilyet, hogy odaadok valamit, amivel egyébként nem játszhat, de nem is tiltott dolog, én is szoktam csinálni. Pl. amikor főzök, és nagyon nem hagy, akkor kap egy-két olyan konyhai cuccot, ami fel szokott akasztva lenni, ilyen tálalókészlet, vagy minek nevezik, amit alapból nem ér el, de nincs semmi okom rá, hogy megtiltsam. Pl. merőkanál, nagy, lapos kanál, habverő, ilyesmi. Azokkal tényleg nagyon boldog tud lenni egy darabig. Kép

Cory! Köszi, akkor meg se állok az IKEÁ-ig! Kép Úgy is kellene pár dolgot vennem, vagy legalább néznem, úgyhogy kezdhetem is az IKEÁ-ban. Kép A sok babacsíny hatására ugyanis szabad kezet kaptam egy kis lakás átalakításra és felújításra, meg nagyon kellene tárolóhely is a kinőtt babacuccoknak, így most nagyon beindultam. Kép Gyorsan lezavarom a nagy munkákat, aztán jöhet a következő baba. Kép

Szila! Dehogyisnem hiányoztál! KépKépKép Karácsonyi ajándékok?! Te aztán nagyon előrelátó vagy! Kép Apropó, ajándék, nem tudsz véletlenül valahol itt a környéken olyan helyet, ahol monogramm hímzést vállalnak? Hova járogattok el Hangával? Ha tudsz jó kis programokat, áruld el légyszives, hova érdemes elmenni a környéken, mert Lacika nagyon rákapott a menésre. Kép Szeptembertől újra lesz tücsökzene, mostmár tuti járni fogunk mi is, de jól jönne még néhány 5let. Kép A Szérűskert utca játszóházról sajnos még nem is hallottam.

Laura! Köszi. Kép És igen, nagyon lehet rá haragudni... azután néz az emberre a nagy kék szemeivel, és már el is szállt a nagy harag. Kép Duplán végem, mert a szeme tisztára olyan, mint Anyukámé, amikor néz rám a gyerekem bánatos kis arcából Anyám nagy, könnyes kék szeme, az K.O. az anyai szigornak. Kép

Márti! Jobbulást kívánok, méghozzá gyorsat! Kép Te aztán igazán nem érsz rá betegeskedni! KépKépKép
Köszi-köszi a báty dolgot, jó kis kép az, szinte csak a kezeim meg a lábaim látszanak, kusza összevisszaságban. Kép

Pénteken kaptam egy levélkét Schilleréktől, hogy elkelt az autónk. Egy 22 éves srác vette meg. Szerintetek kiröhögne, ha írnék neki egy kis képeslapot, hogy sok boldogságot, meg balesetmentes közlekedést kívánok hozzá, és hogy Spurinak hívják a kicsi kocsit, és remélem, ő is úgy fogja szeretni, mint ahogy mi szerettük? Ez 22 éves fiú szemmel nagyon szentimentálisan hangozhat?!

Most megyek álmodozni, mit is kellene még átrendezni a lakásban. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Márti,
nem láttam ápiszban semKép. Már mindenhol néztem, de sehol nincs. És becsszó, igyekszem jönni.Kép

BMárti,
dr. Leó bolt van a Vörösvári úton, de van Szentendrén isKép. És egész jó áron vannak ott cipők. Monogramhímzés: talán a Sübában...vagy a Flóriánban. De ha jársz a Brico Store-nál, kérdezd meg ott is szerintem.

Szila
szila

Na, még egy-két mondat Kép

Én is kénytelen voltam Árminnak új szandit venni, mert nagyon kinőtte már a "régit", amit tavasszal vettem. Az új 24-es KépKépKép

Fiókzár: vigyázni kell vele, nem minden típusú fiókra jók! Mi vettünk, de a mieinkre nem használható Kép

Bogancsi! Heimpálos dokihoz hogy mentetek? Kell beutaló? Vagy csak bejelentkeztetek telefonon? Név szerint a dokihoz? Mi van bölcsiügyben?

Dzsili! De jó betűket csináltál! Kép És köszi a gilisztás infókat - én nem találtam gilisztát, úgyhogy kétrem beutalót allergiavizsgálatra Kép Légy jókedvű! KépKépKépKépKép

Szilvi! UH-ra drukk és utána beszámolóóóót KépKépKép

Hogy én hogy irígylem máris a pocakosokat ... KépKépKép

Ármin ilyeneket mond: biztosítótű Kép műanyag gyertyatartó KépKép és: apa hol van? apa a konhában van! (Én: mit csinál apa a konyhában?) Apa ételt főz! KépKépKép kérdései: aaaaz? abban? az minen? Betett egy fagolyót az egyik autójába és azt mondta: golyó vezeti autót Kép Vlikababa nem alkak (alszik), felébjedett. Vlikababa tejet eszik, apa ételt eszik, nuni (süni) bogajat eszik, mókusz dijót, mogyojót KépKépKép

Bocs, de nem állom meg hogy le ne írjam, olyan hihetetlen, hogy beszél és én úgy élvezem! KépKépKép Leálljak vagy bírjátok? Kép

Ismét megyek, majd jövök Kép

Márti++
márti

SZila! Én még egy évvel ezelőtt is rendszeres vásárlója voltam a barna csomipapírnak! PLd. a Ferenciek terén szokott lenni, de (akkoriban) tényleg másutt is! Lehet, hogy az elmúlt évben leálltak a gyártással? Akkor nincs ötletem Kép Mihez kellene?

Márti++
márti

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, majd nem sokára elolvasok mindent, de most megyek vacsit készíteni, mert éhes a banda.
Képek is vannak, azt is majd felteszem, de most egyelőre utol kéne érnem magam az olvasásban.

De ami fontos, mert még 8 napon belül kell, hogy legyek!KépKép
Andi3 Lucájának nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Beussal!KépKépKépKép

Ja, és még valami. A Bea kb fél órával ezelőtt fogta magát elővette a bilijét, és végre valahára bele is pisilt.KépKépKép Egész nyaralás alatt a nyaralót végig "tisztelte" nem győztem felmosni a termést.Kép.

Este jövök, olvasok, és megpróbálok majd képben lenni újra.KépKépKép

Sziasztok! Zsuzsa + Beababa és népes családunk

beababa

Sziasztok!

Zsuzsa!
Üdv újra itthon!Kép Luca nevében is köszi a jókívánságot!Kép
Gratula a bilibe pisiléshez!Kép

Márti!
Mesélj csak, olyan jó olvasni!Kép Én is nagyon szeretem ezt az időszakot, amikor elkezdenek beszélni.Kép
BecsípődésKép Jobbulást!
Luca 1 hét múlva kezdi a bölcsit, amennyire lehet, fel van készítve. A szopitól kicsit tartok, nagyon rákapott megint, főleg októbertől, akkor már sokkal többet leszünk egymástól távol. Én valamikor október közepén kezdek. Korán indulunk, és csak későn érek haza. Én sem örülök a helyzetnek, de nincs más választásom....
Henke még mindig nem válaszolt az üzenetemre, én sem tudok róluk semmit. Ha lesz hírem, megírom.

Zafi! Gratula Petikéhez!KépKép

Szandál: Luca már lassan a 24-es szandiját növi ki... Azt biztosan venni kell még neki, félcipője szerencsére lesz ekkora.

Még jövök, most mennem kell.
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Köszi a gratulákat PetihezKép! Azért még izgulok kicsit, hogy minden rendben menjen, hiszen még nagyon messze van február!

Dzsili! Tényleg nagyon boldog voltam/vagyok/ vagyunk!Kép Az UH nagyon feldobott, mert tényleg nagyon látványos volt, másrészt meg olyan jó volt látni a kismanót!Kép Nem is gondoltam, hogy már most megtudjuk a nemét, nem is kérdeztem volna meg, ha nem látszik ilyen jól mindene még nekem is!Kép Nem tudom már, hogy ki kérdezte, hogy már ilyenkor meg tudják-e állapítani a nemet, de nagy szerencse, hogy már most látszanak a kis heréi!Kép Annyira megirigyeltem Cory uh-képét, amit a talin mutogatott, hogy én is akartam egy olyat!Kép

Zsuzsi! Egyáltalán nem borzasztó terhesnek lenni ilyen melegben!Kép Inkább az időjárás borzasztó, de szerintem az mindenkinek aki él és mozog! Azt én is sajnálom, hogy ilyen gyorsan elment a nyár, de már várom a telet! VACOGNI AKAROK!!!KépKépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó! Már akartam gratulálni Doncihoz, hogy ilyen szépen fejlődik! Kép Örülök, hogy fellélegezhettek! További jó pihengetést a pici babának a pocakban még vagy 2-3 hétig!KépKépKép

Szila!Kép De jó, hogy megint írtál! De hagyd már ezt a senki sem hiányol dolgot! Hidd el, azért, mert nem kérdez rá senki kétnaponta, hogy ki hol van, attól még várjuk mindenkitől, hogy újra jelentkezzen és örülünk az újabb beszámolóknak a gyerkőcről és minden egyébről!Kép

Hol van BSzilvi?

Márti! Küldök mailt. Gerinc, térdKép vigyázz magadra! Ármin is milyen ügyesen beszél! Ez a Vlikababa duma nagyon tetszik!Kép

Tegnap reggel Réka közölte, hogy pisilni kell. Ráültettem a bilire és erre belekakilt!Kép
Megmértük szoba-centivel és 88cm! Nem hittem a szememnek, rengeteget nőtt!

Talira nekem nincs tippem, de szeretnénk menni! Délelőtt még van egy tanítványom, pótvizsgázik németből, van 3 napom, hogy csináljak vele valamit! Utána még el kell mennem a védőnőhöz, szóval mi csak 12 körül tudunk odaérni legkorábban... de hova is?
Tegnap kinn voltunk a Népligetben, elég lepukkant, de nagy zöld terület van bőven. Csak az a baj, hogy oda rengeteg kutyát visznek. Nem is értem, miért nem teszik már rendbe, így senki sem megy oda!Kép
Remélem mielőbb eldől a tali kérdés, de ha egy tuti résztvevő küldene nekem egy mobilszámot, akkor még délelőtt tudnék érdeklődni!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Tikk
Naná, hogy nem jött ki és ez a kedvenc gatyóm.Kép Újra kimosom, hátha...

BMárti
PiciLaci igazi kis kópé.Kép

Zafi
Örülök veletek.Kép

Nyuszimanó
Nekem rögtön a terhességem elején elkezdtek nőni a cickóim, és hónapokkal a szülés előtt beállt a későbbi méretem. Szerintem is vegyél egyet, aztán szülés után meglátod.

Zsuzsa
Üdv.Kép

Szila
Ha a selyempapírra gondolsz, azt mindig szoktam látni a papírboltban. Köszi a táblázatot, így legalább rávettelek, hogy írj magatokról!Kép

Márti
Gyógyok mennek.KépKépKép Árminon csak ámulok-bámulok.

Talira nincs ötletem, de közben lehet, hogy nem is tudunk menni, mert apa bekavart nekünk.

Beja
Mikor lehet elnézni hozzátok ruhaügyben?
Milyen volt a nyaralás?

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Én nagyon örülnék a Feneketlen tavi játszótéri talinak. Ha odamennénk, akkor autózósoknak jó tanács, hogy a Villányi úti részen, közvetlenül a tér mellett a parkolás ingyenes, de csak a tér mellett, csak a Villányi úton ez kb. 20 méteres szakasz. Vagy a Flamenco mellett, Diószeghy utcában sem kell parkolási díjat fizetni, és ott is van egy árnyékos játszótér, csak ott sok a beton.

BMárti: a Ráday utcai Dr. Leonál volt ez az akció, kérdezz utána, hogy más üzletükben is érvényes -e.

Szila: köszi a táblázatot. Én azt hittem, Te untál ránk, ezért nem jelentkezel. Tudhatnád, hogy nálunk demokrácia van és nincs diszkriminációKép Szóval, ha van időd és kedved írj, biztosan elolvassuk és örülünk neki!
Csomagolópapírt talán ilyen szecessziós papírboltban kaphatsz, a Westendben is van egy bódéjuk, a belvárosban több üzletük (Ráday utca eleje)is van, pontosan nem tudom a nevüket.

Zsuzsa: Isteni volt ma a Balaton, mi csak ma ugrottunk le, hogy elbúcsúzzunk tőle és a szép időtől. Ha belegondolok, hogy 3 héten át ti végig balatonoztatok, akkor bizony elsárgulok. Ti biztosan csoda barnák lehettek!
Bilizéshez gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!!!

Márti: ez a becsipődés nem hangzik túl jól, nem kéne egyszerűen csak egy jó masszázsra menned? Bár tudom, hogy tejcivel teli mellekkel kissé lehetetlen kivitelezni.Kép
Anno Bejának volt ilyen gerinc fájdalma, mikor Bálint még pocaklakó volt, ő akkor labdán csinált gyakorlatokat és az helyrehozta. Beja biztosan elmagyarázza, mit javasolt akkor a gyógytornásznő (Mávban).

Képzeljétek, ma hallgattam a rádióban, hogy Londonban csomó múzeumban szuper programok vannak gyerekeknek, persze ingyen, plusz ők adják a festéket, a textilíát, az alapanyagokat, sőt a hadtörténeti múzeumukban, direkt kiképzést tartanak a kicsiknek, ami persze tele van kalanddal!Kép Azért mi messze vagyunk ettőlKépKépKép
Vagy tud valaki hasonló programról itthon? Mintha rémlene valami, hogy a Nemzeti Múzeumban, volt valami zenés tárlatvezetés kicsiknek, de már ez olyan rég volt!

Remélem minden rendben van Henkééknél, biztosan csak a netük rossz, mintha régebben írta volna.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa!Udv ujra itt!Gratula Beanak a bilibe pisiléshez!KépNagyon ugyi!

Zafi!Gratulalok a kisfiuhoz!KépAnnyira kiérezni a boldogsagot a hozzaszolasaidbol!KépRékanak is gratulalok a bilizéshez!Kép

BMarti!Hogy ennek a PiciLacinak milyen kis csibész fejecskéje van?!Ra van irva,hogy egy kis rosszcsont!Kép
Rikinek vettem a nyaron Dr.Leo szandit,amikor otthon voltunk.En nem vagyok annyira megelégedve vele,mert szerintem tul merev a talpa.Olyan furan megy benne Riki.Mar nem emlékszem az utca nevére,valahol a Forgacs utca kornyékén van.(De kérdezd meg BSzilvit,o jobban tudja.)Ez a szandi 3800 Ft volt.
Ha képeslapot irsz,ugysem latod,hogy kinevetett e,de szerintem kedves otlet.Kép

Szila!De jo,hogy végre tobbet is irtal magatokrol.En tudtam,hogy dolgozgatsz,mert lattam mashol,hogy boszen keresztszemezel is.KépJo neked,hogy ilyen kreativ vagy!

Marti!Armin irto édes lehet,ahogy igy dumcsizik.Ugy meghallgatnam!KépRiki még nagyon nem akar beszélni.Csak nyogdécsel.Kép

Bogancsi!Juli hogy érezte magat?Mi a véleménye a franciakrol?

BSzilvirol,utolagos beleegyezésével adok hirt.A héten nyaralni voltak.Egyébként pedig mar elkoltoztek,szinte mar csak a szamitogép van a régi lakasbanKép,tehat nem tud nekunk irni.En is csak egy kurtacska mailt kaptam tole.Szerintem biztos jon,ha tud.Kép

Jaj én is olyan szomoru vagyok,ha belegondolok,hogy oktobertol nem tudok jonni kozétek.KépKépKép

Riki ma extra hisztis volt.Nem akart aludni délutan.Csak uvoltott,hogy ki akar jonni az agybol.Apa mondta,hogy ne vegyem ki,mert akkor tudja,hogy ha sir,akkor kivesszuk.Aztan egy ido utan nem birtam hallgatni,osszepakoltam magunkat,Riki babakocsiba és tettem vele egy jo nagy sétat.Azt hittem leszakad mindenem,mire hazaértunk.Van egy to,ahova kocsival szoktunk menni,de én legyalogoltam(nem eloszor).Mondanom se kell,hogy Riki jol birta,jatszoterzett,koveket dobalt a vizbe(ez az uj maniajaKép),labdazott.Végén hazafelé a babakocsiban aludt el.KépUgy latszik tele volt energiaval.Kép

Jo éjt mindenkinek!

Edit
edith16

Edit!

Németországban nem lesz netetek???? KépKépKép Hú, én nem bírnám ki már babanet nélkül Kép Vagyis csak nagyon nehezen... Mi lesz akkor? SMS? Papírlevél? Vmi kell, hogy legyen! Kép

LÁtom, Riki sem mindig akkor alszik, mikor ti akarjátok Kép Hihetetlen energia van a kispasikban KépKépKép

Márti++
márti

Edit: hogy hogy elköltöztök? különben, ha Németországban mentek, akkor ott szinte a legolcsóbb a net, mi compuserve-re voltunk előfizetve, az 10 DM volt, plusz a telefon tarifa, ami sokkal olcsóbb, mint itthon.

Na lányok, irgum-burgum, most nem lesz tali vagy mi van?

reggel benézek!
Üdv: zsu
zsu26

Legyen-legyen! A Feneketlen-tó nekünk is jó. (Max. ha esik, 40-es sel kimegyünk a budaörsi IKEÁ-ba.)

Márti! GyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép-ok szállnak!
Zafi! Gratula Petikéhez!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa!
A Feneketlen-tó ok lenne, de arról volt szó, hogy kerüljük el a játszótereket, menjünk inkább a zöldbe.
Budaörsre én biztos nem mennék ki, vissza kell érnem Zsófiért, és az a világ másik vége....)

Edit! Olyan nincs, hogy nem lesz netetek! Tessék elintézni!!KépKép

Andi

Andi
andi3

Jó reggelt!
Látom, semmi változás. Mi most elmegyünk az oviba, ha hazaértünk, még benézek.
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

De jó Nektek, hogy talira mehettek Kép

Nagyon nem jó itt bent... Egyelöre egyedül vagyok... vagyis most jött be a kolleganöm, aki "fél 8-ra járok" felkiálltással fél4-kor mindig elmegy... Rossz volt PindúrPandúrt otthon hagyni - még aludt... De éjjel kb. óránként ébredt... Vagy a foga, vagy érezte, hogy nem leszek (mondjuk ezt próbáltam neki elmondani, hogy ne féljen, ha nem talál)Kép ... nincs hosszú ö,ü... Ha az utált kollegám bejön, akkor keresnem kell egy másik helyet (gépet), mert nem vagyok hajlandó vele egy levegöt szívni...

... most nem is tudom, miket írjak... nagyon rossz kedvem van Kép

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Hmmm... A Feneketlen-tó körül ugyan van fű is, de eléggé kiégve. Viszont ha átvágunk a régi buszpályaudvaron, a töltés alatt végig zöld park van.

Esetleg Gellért-hegy, a Cicadella alatti füves rész, vagy megpróbálunk a Népligetben mérsékelten kutyagumis részt találni?

De talizzunk má'!!!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ha a Gellért-hegyre (vagy ez - nélküli???) mentek, akkor oda fel tudunk menni 1-2 órára... Naaaaa...

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Nekem a Gellérthegy szimpatikus, bár így nem tudom, mire gondolsz Borcsa, nem vagyok arra ismerős.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mennénk mi is talira, nekünk mindegy, a Feneketlen-tavat (tótKép) nem ismerjük, de megismernénk szívesenKép, a Citadellához is szívesen feltolnám a verdát... Nem foglalok állást egyik mellett sem, de várom a végkifejletetKép

Cupp,
Beja+Bálint
beja

... a Népliget nekünk meg egyenesen ász lenneKép De tényleg mindegy...

B.
beja

Sziasztok!
a G.hegy nekemm is jónak tűnik, de valaki mondjon egy pontos talihelyet, nem vagyok ott nagyon ismerős.
Andi

Andi
andi3

Szió ismét, GOrsiKép

Hívj fel vagy írj (bbs@fibermail.hu), és megbeszéljük, mikor jönnétek, de a legjobb lenne ma talizni Veletek isKép

Cupp,
B.
beja

A G-hegyen én sem vagyok ismerQs... a Citadellát talán megtalálom... de onnan merre??? KépO

R.

rebi

még mindig én... a Gellért(-)?Képhegyre érkezett a legtöbb szavazat, Borcsa, kérünk pontos leírást, hogy melyik füves részre gondoltál a Citadella alatt... (asszem én sejtem) és hogy a hegy mely részéről érdemes oda felkapatni (szerintem a Gellért-tér felől, nem?
beja

A Gellérthegy tetején, a Citadella alatt van egy nagy játszótér, még alább pedig egy nagy zöld rét, ahol fehér magas vázák vannak Kép

De, mivel isszonyú nehéz feltolni a babát, ezért mondom, menjünk az első szinti kis játszótérre, rögtön a Gellért tér felett van. A Barlang-Templom felé kell menni, de balra, azaz csak 1-szer kell nagy emelkedőn menni. Ott volt régen víz, a tér felett van egy kis lejtős zöld rész.

jaj, nem tudok, jól magyarázni, valaki magyarázza el jobban!

üdv: zsuzsi
zsu26

Zsuzsi
Nem játszóra kellene menni, mert akkor csak rohangászás van...
R.

rebi

Tehát, Gellért tér, rögtön egyenesen fel a Hegyre. magasföldszint: ahol a Barlang-Templom van, majd tovább egyenesen, ez elég meredek, 1.szint: rögtön balra kisjátszótér.
2.szint jobbra, ahol a nagy csúszdák vannak
3.szint, lépcsők után: nagy zöld terület vázákkal

Na hol legyen?
zsu26

Felülre fel lehet jutni a Móriczról a 27-es busszal, nem? Akkor nem kell tologatni a babakocsikat.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

ok. Akkor legyen a nagy zöld rét a fehér vázákkal!!!?
zsu26

Szedhetünk majd mogyorót, ilyenkor tele vana hegy mogyoróval!!!!
zsu

most mennem kell, mi Dorkával, akkor a nagy réten lkeszünk, ha ott vagytok, akkor találkozunk, ha lenne változás smsezzetekj nekem!%
KöszI:
Zsuszi
zsu

Igen! Nagy, zöld rét vázákkal!!!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Mi ma délelőtt a Marcipán múzeumban voltunk Szentendrén, nagyon jó, érdemes megnézni!

Zafi,
bocs, hogy Titeket kihagytalak, hatalmas gratula PetikéhezKépKépKépKépKép!.

Márti,
Hangának kellene rajzolni, de szerencsére ma találtam Szentendrén egy aprócska papírboltot, ahová holnap hoznak, 380 ft 5 ívKép

Rebi,
jókedv Kép-k: KépKépKépKépKépKép!

Most mennem kell, sziasztok!

Tettem fel új képet a profilombaKép.

Szila
szila

Szila!
Én is ilyet ragasztottam fel a falra Árminnak Kép - sajnos szinte ez az egyetlen hely, ahová nem rajzol Kép A lakásunk nonfiguratív falfestményekkel és grafittikkel van teli Kép Szerencsére a vizes technikát még nem ismeri KépKépKép Nagyon szépek vagytok a képen! Kép

Rebi! Sok Kép a dolgozáshoz! Reumatológus? Írnál róla?

Bogancsi! Te a gyerekfütyigyógyászról?

Bejelentkeztünk allergiavizsg-ra: szept 17-re van időpontunk, Vilkával meg szept. 10-re a MÁV-ba UH-ra (mert a 6 hetes elmaradt)

Megyek, mert Vilka felébredt, Ármin pedig ma nem is hajlandó aludni Kép Ebédre pedig natúr kukoricapelyhet evett (krumplipüré volt rántott csirkemellel), meg egy kis kovászos ubit és reklamálta az olajbogyóját ... a palacsintára többnyire fintorog ... milyen gyerek ez??? KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

gyorsan bejelntkezek.

Szila! Én például már nagyon hiányoltalak.Kép Megmondanád nekem, hogy pontosan hol van ez a Leo bolt és mennyiért vannak cipők? Mert itt kinéztem egy siesta szandit Hannának, de 5000ft leértékelve. ennél van olcsóbb?
És a családi kép nagyon tuti hogy ilyen szintelenKép

Gorsi! Győzött a vanish.Kép Próbáld ki.

Márti! Hanna is rákapott az olajbogyóra, imádja a görög salátátKép Ma viszont ő sem nagyon akart enni. Jön valami időjárás téma, mert fáj a fejem is.

Beja! Tök jó, hogy megvagy. Valamikor elmennék én is. Jól vagytok?

Rebi! Kitartás!!

Az iskola ma fergeteges voltKép MÁr fél 10-kor itthon voltam, mert nekem nem kellett rárabolni a kiselejtezett padokra, meg székekre, hogy gyüjtögessek az osztályomnak, mert nem vagyok osztályfőnök.Kép Hanna nagyon élvezte a bölcsit, persze most még ilyen játszótérre megyünk hangulatban telt a mai nap, hogy bementek játszani, ez lesz szerdáig, aztán élesedik a helyzet egy ebéddel meg alvással is. Pénteken már vihetem én, mert aznap nem kell bemenni a suliba.
Már mondja a bölcsis néni nevét, meghogy bölcsi, menjünk.Kép

Irigyellek benneteket, hogy taliztok!

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Végül nem mentünk talizni, mert apa tanfolyamra ment és itthon kellett lenni valakinek, mert hoztak vmi vackot a géphez.Kép Peti most szunyál, nekem meg tanulni kéne, de nincs kedvem, lehet hogy én is ledőlök. Persze mosni és takarítani is kéne vkinek, mert nem voltunk itthon a hétvégén. Sátoroztunk egyet a Balcsi közelében a barátainkkal, közben meg buli volt. Peti is élvezte, hogy végre igazi sátorlakó lehetett. Az itthoni paplant ezek után igen szegényes megoldásnak találja.Kép (Alá szoktunk bújni együtt és olyankor sátorlakók vagyunk.)

Szila
Olyan jó ez a kép rólatok!Kép

Rebi
Küldök egy kis jókedvet.KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Márti,
én csak le akarom tenni a földre rajzolni, a falat egyelőre még nem fedezte föl....vagyis egyszer igenKép.

Köszi a gratulákat a képpel kapcsolatban, direkt fekete-fehérben csinálta apaKép.

Tikk,
hááát, ennél olcsóbban szerintem nem találsz cipőt Hannának (persze attól függ, hogy milyet szeretnél...van-e speciális igényed, stb.). A Leónál tavasszal 5400 ft volt Hanga szandija, aztán 5000-ért vettük Békáson a piros szandit (abban a boltban, ahol te is jártál) és most elvileg megint kéne szandál, mert ezt is kezdi kinőni Hanga, de lehet, hogy megússzuk még a nyárvéget vele... A Vörösvári úti Leó-bolt címét nem tudom pontosan, csak annyit, hogy nagyjából a McDonald's-szal szemben van a házak aljában. Viszont van egy a 7. kerületben, a Rákóci út 69-ben. Itt vettük a szandálját tavasszal Hangának. De szerintem a legközelebbi az Szentendrén van. Ahogy mész a belváros felé, át kell menni a kis hídon is, és bal oldalt lesz egy kínai üzlet, és valamivel utána van ez a bolt, ahol lehet Leó meg Siesta cipőket is kapni. De még a híd előtt van egy másik kis bolt is, ahol Melánia cipőket is lehet kapni...azt hiszem, most talán akció is van, nem biztos.

GOrsi,
de jó lehetett a sátorozásKép. Nem volt nehéz elaltatni Petit?

Szila
szila

Sziasztok!

Tali jó volt, Még jó, hogy visszalatattam Vilit, aztóta is alszik. A buszon közölte, hogy busz és békésen szundikált tovább.

Rebi!
Mi volt a dokinál?

Márti
Vili sem volt hajlandó enni tegnap, ill. reggel hisztizett, amiért nem volt itthon joghurt, majd apa vett neki megetette vele a téren, de így tízórait nem volt hajlandó enni, ebédelt rengeteget, viszont nem volt hajlandó uzsizni és vacsira kizárólag vajas kenyeret evett, se a sonka, se a sajt nem kellett neki, viszont gabonapehely magában minden mennyiségben. (Igaz ezt a műsort nővéremnek adta elő)

Tegnap este Vityával kettesben voltunk vacsizni, utána sétálgattunk a belvárosba, mint régen Kép Bár a vacsi alatt egész fura volt, hogy senki nem koldult a tányéromból Kép Kép Kép , azért jó volt újra kettesben kimozdulni.

Norci
norci

Sziasztok!

A tali első feléről fotók:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=821&page=1

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Szila: nagyon jó, hogy jelentkeztél és tök jó a táblicsku Kép Mik azok a karácsonyi ajándékok, amik ilyen sokáig tartanak? Barna csomagolópapírt már én is kerestem, nem sok sikerrel én sem.

Márti: gyógyok Neked!!! Gratula Árminnak a dumákhoz!!! Nem kellett beutaló sehova sem a Heim Pálban, csak lent kellett mondani, hogy kihez megyek. Fütyidokibácsi: dr. Kiss András Pál, fiatal, jóképű és kedves Kép Bölcsiről még nincs hír, csak szept.1-jén tudok intézni bármit is.

BMárti: asszem én is írnék annak a srácnak Kép AMikor a bátyámmal közösen eladtuk a visegrádi telket+házat, én is mondtam a vevőnek, hogy: ha csak feleannyira lesznek ott boldogok, mint én voltam, akkor már jól jártak a vétellel.

Zsuzsa: nagyon ügyi Bea Kép

Zafi: én nem szeretek vacogni Kép Nem lehetne valami jó kis közepes hőmérséklet ??? Kép
Réka-kaki Kép

Edit: Juli végülis jól érezte magát kint, eltekintve attól, hogy a szabadidős programok kevesen voltak és sokat volt egyedül. Nem túl jó a véleménye az ún. nyugati fiatalokról, semmi nem érdekli őket, csak a vásárlás, a pénz, a mozi, az evés-ivás. Volt olyan, hogy egyedül ő jelentkezett városnézésre, a többiek a vásárlást választották Kép Nem lehetne mégis netetek ott is ???

Rebi: jaj! Mintha én írnám majd szept. 8. után ezeket a sorokat... Ráadásl én nem is leszek net-közelben, csak este itthon.

Norci: irigyellek a kettesben eltöltött vacsi miatt, nálunk 100000000 éve nem volt ilyen... De hát, végül is mit akarok romantikázni 18 év után Kép

Most telefonáltak a munkahelyemről, hogy a héten szeretnék, ha bemennék szerdán v. csüt., hogy átvegyem a munkát, mert a jövő héten nem lesz senki a helyemen már.
Ma nagy sütés-főzés volt/van/lesz, mert holnap lesz Dani 13. szülinapja és apósom is holnap tartja a szülinapját. A lányokkal már alig vártuk, hogy Dani elmenjen focira, mert akkor nekiugrottunk a tortának Kép Ebben a 2 hétben megpróbálok mindenfélét még elintézni, utána úgyis reménytelen lesz. Jaj, úgy szeretnék előre látni, vajon fog-e menni minden, hogy bírja majd Tomi a bölcsit, egyáltalán felveszik-e??????????

Tominál különben elkezdtem a kísérletezést a tejjel. Hát, mit mondjak, folyton hasmenése van, de nem a legrosszabb fajtából. Bár lehet, hogy azért a bölcsibe beadok egy kis tápszert is.
pusz: a Rebihez hasonlóan kissé borongós bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Zsu, köszi a képeket, nagyon jók lettekKép

Bogancsi: Ezexerint Tomi eddig nem ivott tejet? Van valami allergiája ez ügyben? Bálintnak csak éhgyomorra van a tejtől hasmenése, bár mondjuk ilyen esetben nekem is...

GOrsi, a sátorozásért irigy-irigy, én nagyon szeretem a nomádozástKép

Márti, becsípődésKépKépKép Én a harmadik harmadot Bálinttal becsípődött ideggel csináltam végig, hát sz*r volt, mondhatom... Jártam terhestornára a MÁVba, és aki tartotta gyógytornász lány (Forgács Kati) órák után mindig masszírozta a gerinctájékomat, plusz feladatokat csináltam és különböző házi feladatokat is adott... Megvolt pl a módja, hogyan keljek fel az ágyból reggel, milyen mozdulatsorral (nem tart sokáig), és akkor tűrhetőbb volt a felkelés...
Ha gondolod, megadom az elérhetőségét, biztos foglalkozna Veled, hiszen Te is MÁVos voltál/vagy, már ha jól emlméxem...

Na megyek, még van két adag teregetnivalóm... jóéjt mindenkinek!

cupp,
Beja
beja

Beja!
Forgács Katinak hívják a gyógytornászt? Fiatal csajszi? Volt egy ilyen nevű osztálytársam a gimiben és gyógytornász lett, csak nem ő?

Márti!
Gyógyok mennek! Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Nézzétek, ezt találtam:

GYERMEKVILÁG MAGYARORSZÁGON IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁS

2003. május 23-október 5.
Gyermekvilág Magyarországon című kiállításunk a magyarországi gyermekvilágból kíván ízelítőt nyújtani, a 19. század második felétől napjainkig követve a falusi és mezővárosi gyermekélet legfontosabb fordulópontjait. Külön figyelmet szentelünk a gyermekjátékok közül azoknak, amelyek a megújuló hagyomány révén a mai gyerekek számára is fontosak lehetnek.

A kiállítás főbb témakörei
1. Születés és kisgyermekkor
2. Gyermek a családban
3. Gyermekek ünnepelnek
4. Gyermek és munka
5. Az iskola
6. &#8222;Játszani is engedd&#8221; - Gyermek és játék
7. A történelem sodrában
8. Megújuló hagyomány &#8211; Gyermekvilág ma

1157 Budapest, Zsókavár u. 15.
tel.: 1/418-3776; 401-0836

Szerintetek érdemes gyerekkel megnézni?

Végignéztük Romolával a talifotókat, olyan jó nektek!

Jaj, lányok, olyan sok mindenre szeretnék sokszor reagálni, aztán annyi minden úgy elsikkad... Kép De gondolom, ez mással is így van...

Zsuzsi: tudom, régen kérdezted, de a levendula nagyon jó a molyok ellen. Szárítsd meg, tedd egy már használaton kívüli harisnyanadrág szárába, kösd be a két végét és tedd a ruhák közé. Nálunk bevált, a ruhák molytalanok, pedig sajnos a spejzban vannak molylepkék.

BMárti: amikor a párom eladta az ő réges-régi Ford Taunusát, egy fiatal pár vette meg, és megígérték, hogy újra fogják fényezni, és majd küldenek róla fényképet! (Sajnos nem küldtek, pedig jól esett volna.)
Szóval, szerintem nyugodtan mehet a képeslap. Kép

Márti: becsípődés: Kép. Gyógyok mennek: Kép Kép Kép Kép Kép.

Rebi: nem lennék a helyedben... Kép. De legalább netezni tudsz... Kép

Edit: mi ez a Németország??? Én nagyon lemaradtam ezek szerint valamiről! És miért nem lesz ott netetek?

Lányok, nálatok nem volt ma valami front? Nekem mindkét imádott gyermekem olyan nyűgös-hisztis-sírós volt... Kép

Megyek, gyűjtöm az energiát holnapra. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Mindjart felrobbanok!!!Mar az utolso mondatokat irtam volna a nagygygygygyon hosszu hozzaszolasomban és valami tortént!KépKépKépKépKép
Ezt nem hiszem el!Kép

Roviden:
Laura!Novemberben 3 hetet otthon leszunk,mert okt. végével lejart a Lidonal a szerzodés.Végre!KépUtana megyunk Németo.-ba.

Utana gondolkodtam,hogy annyira nem vészes,mert februartol visszajovunk fél évre és megtarthatjuk ezt a lakast,szoval akkor tuti lesz netunk.
Dusseldorfban a baj,hogy nem hiszem,hogy két honapot elo lehet fizetni internetre.Vagy van ilyen?

Marti!Gyogyok a hatadra!Nekem is volt ilyen.Munka elott sminkelésbol alltam volna fel és nem tudtam.Majd nagy nehezen sikerult,santikaltam,mint egy kutya.Igy dolgoztam le,hogy alig birtam lehajolni,leulni,felallni,stb.Kép

Szila!Nagyon szép a foto rolatok!Kép

Bogancsi!Ilyenek ezek a mai fiatalok!KépMi anno még a csoportommal dolgoztunk itt 5 honapot.Minden héten mas varosban.Minden varost tovirol hegyire megnéztunk.Gyonyoruek a francia varosok,imadtunk sétalni bennuk.Kép

Zsuzsi!Nagyon jok a talifotok!

Rebi!Ne haragudj,hogy nem valaszoltam multkor.Késobb lattam,hogy sok minden kimaradt.Nekem egybol mutétet javasolt a doki,mert szerinte munkaképtelenné valt volna a kezem.Jo neked,hogy nem mutik,vagyis volt valasztasi lehetoséged!Még lehet,hogy felszivodik!Drukkolok érte!KépHa mész a dokihoz,kérdezd meg légyszi,de csak akkor,ha mész!Miattam ne faradj!KépRemélem mar jobb a kedved!Ezt neked!KépKépKépKépKépKépKépKép
Voltatok végul talizni?

Borcsa!Nagyon hasonlit rad Luca!Kép

Most ennyi jutott eszembe!

Edit(aki mérges)
edith16

Sziasztok!

Laura: Dorka ma kicsattanó jókedvű volt, este még játszott egy kicsit, pedig tescoban is voltunk vele és fürdetés időn túl értünk haza, sőt a legoit magától visszatette a dobozába és úgy jött aludni! Biztos front van, mert a kisasszony nem szokott mindig így viselkedni, igaz enni ma alig evett.
Különben van a Tescoban hosszú ujjú body akciósan, elég jó minőségűnek látszik 799,-Ft/2 db body, 3-24 hónapos korig, még talán elcsíptek belőle, én is az utolsó darabokat vettem meg.

Norci: nagyon látszik rajtad, hogy a férjeddel többet tudtok kikapcsolódni, úgy kivírultál!Kép
A gyógytornász lány szőkés-barna hajú, olyan magas mint mi és halk, kedves, de határozott lány.

Gorsi: Így kell stílusosan búcsúzni a Balatontól, ahogy Ti csináltátok! Jaj, de jó lehetett!!!!KépKépKép Család és barátok együtt, szuper! Merre voltatok?
Nekem is úgy hiányoznak a barátaink, de sajnos ők egész nyárra elutaztak, végre jövő héten jönnek haza, nagyon várom az élménybeszámolójukat!

Rebi: hogy bírtad az első napot? És Csenge? Ne szomorkodj nagyon, hiszen nemsokára jön a kistesó és újból együtt lesztek!Kép A kollégáiddal meg ne törődj, 2 füled van és net közelben leszel!

Bogancsi: milyen nemzetiségű fiatalokkal volt Juli? nyelvileg, hogy érzi, mennyit fejlődött? Daninak boldog szülinapot kívánunk! Remélem ő örül a 13. szülinapjának, ha jól emlékszem, nekem nagyon nehéz volt ez az időszak, de talán fiúknak nem ez a legnehezebb, majd talán 15.-16. Szóval Dani, Isten éltessen sokáig!Kép
Kép
Te se szomorkodj, Tomi nagyon klassz srác, meglátod minden rendben lesz!Kép

Ma kaptam levelet a Németországban élő cseh barátnőmtől, 3400 g-mal és 53 cm-rel megszületett 14-én a kisfia, Jan!Kép Olyan kedves üdvözlőlapot küldött, itthon ilyet nem is láttam (egyik lapon a kismama az újszülöttel, a másikon az adatok, kedves szavakkal, mókás formátummal).

Cory: hogy vagy, ki tudtad pihenni magad a nagy túrázásból! Azt hiszem, egy életre megutáltad a GellérthegyetKép Én ennyi idős terhesen emlékszem, pár métert tudtam csak tenni, úgy belassultam, mindenki rajtam röhögött, hogy 10 méterenként megállok. Jó energikus lesz a második fiad, ha ennyi mindent enged neked!KépKépKép vigyázz azért magadra!

Üdv: zsuzsiék

P.S.: leírnátok lányok, azoknak a löttyöknek a nevét, amiről talin beszélgettünk (immunerősítők)? Köszi
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?