Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem, hogy nagyon nagyon nagyon irigykedem érte..... na jó,nem hiszem, hanem tudom.... de azért annyira örülök neki 8) :lol: 8) :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska: Luca jó példával járt előttünk, úgyhogy majd gyorsan meg kell tölteni ezt a fórumot hasonló jó hírekkel. :oops: :) :oops:

Judit
Kép
sonny

Luca,
pedig ez bizony erősödött, úgyhogy mostmár egyértelműen babás vagy! Gratula! :lol:
sirkici

Bien :D
Nem kell megijedni a barnától!
1. lehet, hogy idő előtt meg fog jönni (bár akkor a hődnek változnia kellene)
2. lehet, hogy valami klassz dolog történik veled
3. lehet, hogy nem jelent semmit :wink:

Persze ezt kívülállóként mindig sokkal könnyebb. :?

Jártam én is így egy dokival. Én 90 %-ig meg voltam győződve, hogy babás vagyok. Felhívtam és mondtam neki, hogy aggódom, mert előfordulhat, hogy alacsony a progim. Erre ő azt mondta,hogy előbb produkáljak egy pozitív tesztet. És egyébként is én ne foglalkozzak a progival, majd foglalkozik vele a nőgyógyász. Hát.....

Luca :D
Látható a különbség! :wink: :D
Gondolom még nem mered elhinni?! :D
Mennyi volt a "várakozási időtök"?
Vendég

Sziasztok!

Mire végigolvastam, elfelejtettem, h ki mit írt...
bocsi, de msot értem haza.
Holnap megint dolgozom, szóval sztem lefexem....

Talán csak még annyit: van fűtésünk!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!

babszika

Sziasztok!

most kezdem a munkát!
mindenkinek szép napot kívánok!!!!
pusza!

babszika

Sziasztok csajok!

Biztos vagyok benne, hogy rövidesen rengeteg ilyen zebrás tesztet fogtok ide feltenni!

Még tényleg nem merem elhinni, úgy vagyok vele, hogy valami elindult, aztán meglátjuk, mi lesz belőle.Persze bízom a legjobbakban!
Júniusban volt a műtétem, utána volt 2 hónap pihi, aztán most jött össze, egy kis segítséggel. :lol:
Vendég

Sirkici, most látom a vonalzódon, Te már mennyire elöl jársz! :lol:
Lassan lesz 4D-s képetek, de jó!!!
Vendég

Babszi:Jóóó reggelt a munkásnép nevében! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Luca :D
Milyen műtéted volt?
Vendég

Cherry!
Hát a missed ab. utáni. :cry:
Vendég

Ja, értem. :(
Vendég

8 hetes volt a baba, akkor voltam először uh-n, és nem volt szívhangja.Ezért kellett befejezni a terhességet.

De most minden rendben lesz, tudom. :lol:
Vendég

Persze :D

Ez nem is kérdés :D
Vendég

Cherry: veled mizújs? Látom a ciklusod vége felé jársz ;)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Luca!
Akkor már te is igazán megérdemled a babátokat! Tudod: csak pozitívan!

Nóri!
én annyira kidolgoztam amgam, h hulla vagyok.

Most értem haza a háztól... húúú, látnotok kéne.... holnap viszek gépet és lefotózom, mert már csak a bútorokat kell bevinni és a függönyöket felrakni. Már egy fotel bent van. Vicces is volt, mert Bálinttal kettecskén csak ültünk ott az előbb és néztük.
Persze, még biztosan lesz ami máshova kerül, de nagyjából kész :wink:

Jó éjt nektek!

babszika

Babszi: akkor repesve várjuk a képeket. Biztos álom szép lett minden :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát hol jártok??? Csak nem lustálkodtok???
Ha igen, akkor nagyon helyesen teszitek!!! :wink:

Én is csak azért keltem fel, mert Bálint ment dolgozni és előtte még rosszalkodni volt kedve :oops: :)

Szép napot nektek!

babszika

Szia Babszikám!!

Hát én reggel már felkeltem fél nyolckor....kipattant a szemem....úgyhogy tévét néztem. Apácska lukált......aztán bundás kenyeret sütöttem. Ebédre pizza lesz és almás rétes :lol: :lol:
Képzeld, apácskának este támadt kedve rosszalkodni....én már jó régen húztam a lóbőrt és arra ébredtem, hogy puszikált :lol: :lol: :lol:

Húúúúú de szépek lehettek már. Nagyon várjuk a képeket :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hát, a tegnapi képfeltöltés elmaradt, mert csak este 11re értünk haza (vagyis lassan már azt is mondhatnám, h anyósékhoz 8) ).
Remélem, ma hamarabb hazajutok, és így lesz még enerdzsim a gép elé ülni.
Bocsesz!!!!! :?

babszika

Sziasztok Csajok,

Babszikám, nagyon várjuk a képeket :wink:

Ne haragudjatok, most nincs időm visszaolvasni, de természetesen mindenkinek nagyon drukkolok!

Háát, nekem teljesen meghülyült a ciklusom, szóval elegem lett a hormonokból - ráadásul még életemben nem voltam ennyire ragyás :evil: Már nagyon várom a homeopata nődokis randit, és háát, az este Apával elkezdtünk beszélgetni az örökbefogadásról is :roll:

Most szaladok!

Szép napot mindenkinek, lehet, h csak holnap tudok jönni :cry:

Pusza,

K.

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Babszi: én már olyan kíváncsi vagyok a kéróra! Mikor költöztök?

Bien: szerintem még korai örökbefogadásról gondolkodni. Nem akarsz elmenni egy meddőségi klinikára? Ott azért kifejezetten erre szakosodott dokik foglalkoznának veled. Meg szerintem neked sem ártana egy átjárhatóságit csinálni. Szerintem még rengeteg lehetőséged van arra, hogy segítsenek összehozni a babát.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Sonny :D
Diétáznom és tornáznom kellene, de nem nagyon megy. :(
Úgy néz ki, hogy a csökkentett szénhidráttartalmú diéta nem működik nálam. Kénytelen leszek megtanulni a GI-diéta alapjait. Még egy kicsit idegenkedem tőle, de a cél szentesíti az eszközt.
Sajna én csak pirit várom most. :D

Babszi :D
Olyan irígy vagyok, már annyira szeretnék ott járni a házzal, ahol ti jártok, de nekünk még ez jó néhány hónapba bele fog kerülni.

Bien :D
Miért akartok örökbefogadni. Ekkora a baj? :(
Vendég

Sziasztok lányok!
Valakinek talán még rémlek... :D

Köszönöm szépen a gratulációkat, amiket kaptam Réka születése alkalmából!! Nagyon jól esett!

Babszi: marha jó kéglitek lesz!!!!!

Bien: Örökbefogadás nálunk is felmerült, jót tett az idegeinknek. De sztem nálad még nagyon korai ez. :wink: :wink:
jaimee1

Sziasztok lányok!

Babszi: Már majd kilukad a kíváncsiságtól oldalam....KÉPEKET AKAROK :!: :!: :!: :!:

Bien: Hogyhogy most felmerült az örökbe fogadás? Vagy már gondolkodtatok rajta régebben is :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaimee: de jó hallani rólad!
Mi ez az új nick? Van már netetek otthon?
Réka annyira édes kis hajas baba :D
Hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok? Mesélj!

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok lányok!

Brrrgg...vége ennek a napnak, végre! Szigorlatoztam, szörnyű volt :( Remélem sikerült.

Cherry: drukk a diétához, remélem hamar sikerül megválnod a feleslegtől. Utána indul a baba-projekt?:)

Szia Jaimee! :) Küldj képet Réka babáról (persze csak ha van kedved ), úgy szeretek babás képeket nézegetni.

Uhh, hát én ma nagyon rosszul érzem magam, nem nagyon lesz esélye a babusnak ebben a hónapban :(

Judit
Kép
sonny

Sonny :D
Szigorlat, bakkkker.
De jó, hogy nekem már nincs ilyesmi.....
Már rajta vagyunk a babaprojekten 2 éve, de most már meg van a probléma (remélem).
Vendég

Sziasztok!

Sonny: Remélem,sikerült a szigorlatod :wink:

Cherry: Az jó, ha megtaláltátok a gond okát......reméljük,hamar lesz eredménye gyerkőc formájában :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Uj vagyok itt es nem gyozok ennyit visszaolvasni, amennyit ezalatt a 3 het alatt irtatok :) De azert bizom benne, hogy hamarosan kiigazodok a sok nev es fejlemeny kozott, de addig elore is bocsi, ha nem vagok mindent.

Egyebkent 25 eves vagyok, es 6 honapja nem vedekezunk a parommal, de valahogy nem allt vissza a mensim a fogamzasgatlo utan a rendes kerekvagasba (kb 42-45 naponkent jon csak meg) Most kezdem raszanni magam, hogy elmenjek vele dokihoz,mert szerintem megadtam a kello turelmi idot, hogy visszaalljon. Mar egyre jobban szeretnek babat, de igyekszem meg nem gorcsosen. A ferjem egyenlore elzarkozik a mindenfele idozitestol (homerozes, ovulacios teszt), o spontan akar babat :)

No elso korben ennyit rolam.

eva
schvargaeva

Sziasztok!

Most értem haza..... :?

Néhány kép, csakhogy nehogy meghalljatok lukas oldal miatti szélátfúvásban :lol: :lol: :lol:
Előre bocsájtom, h csak kék huzattal volt szék, de miest találok megfelelő anyagot, azonnal lecserélem (de olyan olcsó volt a garnitúra, h nem hagyhattuk ott) :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Most sajna nincs energiám visszaolvasni, de ígérem, h holnap este megpróbálok jönni (bár, nagy erőkkel dolgozom, h mielőbb költözzünk).
Reggel nem leszek, mert vérvételre megyek.

Pusz nektek!!!! :wink:

babszika

Babszi,
ez egyszerűen csodálatos! Olyan szép házatok van! Nagyon jól fogjátok benne érezni magatokat! És azt tudjátok már, hogy mikor költöztök? Még mi hiányzik?
sirkici

Jó reggelt csajócák! Szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Sirki!Hogy érzitek magatokat?

Babszi: Egyszerűen fantasztikus és gyönyörű és isteni és......nem találok szavakat.(luk bezárult oldalamon, szél nem fúj át :lol: ) . Ide csak úgy potyogni fognak a csöppségek,meglásd :wink: Vérvétel :?: Te szegény.... remélem,minden oks lesz :shock: 8) :shock: 8) Na megyek értekezni, aztán jövök vissza.

Pusz mindenkinek :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa,
kösz, jól vagyunk, de egyre izgatottabban (mármint gondolom csak én vagyok izgatott, a picur nem). Próbálom megbeszélni vele, hogy mutassa meg szépen magát csütörtökön. És ti? Látom akciódus napjaid vannak! :lol: Vagy már csak voltak?
sirkici

Szép reggelt Mindenkinek!

Eva,
Üdv közöttünk és gyors babásodást kívánok! :wink:
Szerintem érdemes lenne elmenned dokihoz, elsőre úgyis csak rákszűrést és labort szoktak csinálni. Nekem is 40-42 naposak voltak a ciklusaim fogigátló után, aztán Nóri javaslatára inni kezdtem cickafarkfüvet és szépen beállt 28-32 naposra. Na most kíváncsi leszek, mert 3 hónap után ez az első ciklusom amikor nem ittam a teát. :roll:

Babszi,
Annyira modern, kreatív és mégis otthonos a lakásotok! Nagyon ügyik vagytok! Kívánom, h. gyorsan beköltözhessetek! :)

Zsuzska,
Hogy vagy?

Sirkici,
Nagyon drukk, h. lássátok, h. kislány! :wink:
Vendég

Hali Csajok!
Élni nincs időm, de nem akarok kimaradni, ezért rakok fel képeket!!!! Kép

Kép
Kép
gabi82

Kép

Megjegyzem ezen látni igazán, hogy a drágám nem KÉK öltönyben volt!!!! Hanem gyönyörű homokszürkében!!!! Viszont a hivatalos képeken mind kéknek látszik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Kép
Kép
gabi82

Kép

Kép
Kép
gabi82

Megálltam a fogyásban és nem akar megjönni... :evil:

Már azon gondolkozom ellövök egy tesztet, dehát majdcsak nem vagyok terhes.

Babszi, nagyon jól néztek ki!!!!!! Bár már itt tartanánk mi is.

Kép
Kép
gabi82

Mindenkinek mielőbbi babásodást!!!
Luca, nyugi, minden rendben lesz. :)

Bien, van egy-két ismerősöm, akik akkor lettek terhesek, amikor az örökbefogadás felmerült......

Kép
Kép
gabi82

Arikon,
köszönöm, aranyos vagy! Remélem azt fogjuk látni! :wink: :D
Látom neked lassan lehet drukkolni...

Gabi,
nagyon jók a képek, szépek voltatok! Mit mondott a dokid, most rendszeres lesz a mensid mindjárt?
sirkici

Köszi Sirkici!
Annyit mondott, hogy kb2-4-6 hét múlva jön meg, amint nega lesz a tesztem. Ez december 23-án volt. :(

Helyreállhatna a rend, mert már nagyon várom, hogy leteljen 2 ciklus....

Kép
Kép
gabi82

Gabi! Nagyon királylányos voltál menyasszonyként! :)

Babszi: gratula az új házhoz! Aztán remélem hamar mutogatsz nekünk babaszobás képeket is ;)

Éva: Üdv közöttünk! :) Fogigátló után nekem is megzavarodott a szervezetem :( Bár nekünk ez a 3. hónap, de szerintem érdemes mielőbb elmenni dokihoz. És csak nyugi! Jön a baba úgyis!

Sirkici: de jó Neked, hogy ilyesmin kell izgulni! Bárcsak mi mind ott tartanánk! Majd kérünk képeket!

Judit
Kép
sonny

Gabi,
akkor ha jól számolom ez az 5. heted azóta. Drukkolok, hogy mihamarabb megjöjjön, és minél előbb kezdhessétek a babaprojectet újra. :D

Sonny,
ok, de ti is hamarosan ott fogtok tartani. Ez az új topic biztos szerencsét fog hozni mindenkinek, a 2007-es topicból is már hányan babásak lettek, sőt, hányan már meg is szültek, úgyhogy ha a számot nézzük, akkor ebből a topicból az idén mindenkinek kötelező babásnak lennie! Csak pozitivan! :lol:
sirkici

Arikon, Sonny, köszönöm a tippet, ki fogom próbálni a teát. Nagy híve vagyok a természetes módoknak. És jó tudni, hogy nem nekem van/volt egyedül ilyen problémám.
schvargaeva

Sziasztok újra :!: :!:

Gabi: Igazán szép kis menasszonka voltál te is :lol: :lol: :lol: :lol:

Arikon: Én voltam jobban is....tegnap este olyan hullámokban jött rám a hányinger, hogy még a szemem is könnybe lábadt.....pláne, hogy nem vagyok egy émelygős fajta :cry: azt meg csak()-benjegyzemmeg, azt is halkan, hogy az LH tesztemen kettő :!: :!: csík van, ami remélem, megmarad és piri nem jelentkezik többé..... amúgy elég akciósan telt az utolsó egy hét :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!

Babszi, klassz a kégli! Mikor költöztök?

Visszaolvasni nem tudok, csak a képeket nézegettem végig, milyen szép kis menyasszonyok voltunk! :lol: ...meg leszünk! Jó kis csapat!

Luca, még nem is gratuláltam! Ne izgulj, minden rendben lesz!

Csók a csapatnak!
Vendég

Zsuzska,
De izgi!! De szupi lenne, ha összejönne ez a hónap!

Bíbi,
már 23 hetes vagy! Tök jóóóó! Te is fogsz menni 4D-re?

Nóri, Bien, Pöttye merre jártok? :roll:
Vendég

SziasztoK!

Köszi-köszi-köszi!!!!!

Cherry!
olvass vissza, h mennyit nyűglődtem egy pár hónappal ezelőtt, h sosem lesz készen.... a csajok néha már biztos nagyon unták :oops: :D de végre a finisben vagyunk! csak azt tudom mondani, h tarts ki!!!!

Bien!
örökbefogadtok egy cicát? vagy kutyát?????
mert másra nem angyon lesz szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hacsak nem akarsz karitatív lenni) :wink:

Sirki, Bíbor!
minden nap későn jövünk haza, emrt már msot sem akarjuk ott hagyni a házat... de remélem, h 1-2 hét és költözhetünk. Apósom kéne hgoy megcsinálja végre a villanyt és be kell szerelni még a fürdőkádat. aztán beköltözhető és közben lehet dolgozni.

Sonny!
nem rajtam múlik a gyerekszoba fotója, hanem azon, h végre a bébi a pocimba kerüljön.... de megint nem akart.... :roll:

rólam:
hazaértem, de még csak most!!!!!!!
inzulinos betegként még most eszem először!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mindegy. túlv agyok rajta, bár mivel megjött, 3 nap múlva újra kéne mennem.... :? :shock:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?