Húú Csajok, jó sokat írtatok
nagyszülők téma: nálunk Rékus sokat van nagyszülőkkel, de mondjuk ő már 20 hónapos múlt ugye
De egész éjjelre még ő sem volt nélkülünk. Csak úgy, hogy letettük és valamikor érkeztünk az éjszaka folyamán. Ugyanígy voltam én is Panndi, első baba, meg különben is, magamnak szültem (magunknak) nem a nagyszülőknek
mármint nem közvetlenül, szóval értitek...
A beleszólásba mázlim van, anyuval sokmindent egyformán gondolunk, anyósom pedig tiszteletben tartja a dolgaimat
A dugi nasik meg normálisak, a nagyszülő feladata a kényeztetés (feltéve ha nem nonstop vele van a gyerkőc)
Nálunk inkább az anyai nagyi dumál hüleségeket, de neki megbocsátom, Ő már 83
Ildi: jobbulást
Lilly: a kórházban nem lettél volna köteles megadni az adataidat!! Nem olvastad el rendesen a papírt? Nem kötelezhetnek adatszolgáltatásra, csak aláírást kértek, hogy átvetted a csomagot. Én pl. csak a nevem írtam oda meg Bulcsi születési adatait, és alászignóztam, semmi mást nem írtam oda, pont azok miatt, amikről beszéltünk
Köszi a bókokat, majd igyekszünk frissíteni, mert ezek ugye elég régi képek Rékusról, Bulcsi meg fent sincs
A meghívás meg nagyon szívesen, én is utálok egyedül lenni, a Manók meg biztos jól ellesznek
Majd kibökünk egy szép napot, amikor jóidő lesz, és senki sem beteg, az udvaron és a teraszon mégiscsak jobb
Bár ha hosszú lesz a tél, akkor lehet, hogy nem várunk tavaszig, végülis bent is el lehet lenni
Eperke: cuki ez a kép nagyon
Babett: az együttalvást én sem bírom, ezzel nem vagy egyedül
Anyósoméknál együtt aludtunk szülés előtt 2,5 hétig
Ráadásul Rékus beteg volt, és egy 80 éves vén alkesz is megirigyellte volna a horkolását
A koránkelés eddig nem okoz gondot, egyébként Rékus azért ilyeneket nem sűrűn csinál, hála Istennek
A fél 7-et általában kivárja
Csajok, TELIHOLD van, no para, ha hisztisek a törpék
Amúgy gyönyörű, nálunk bevilágítja az egész teraszt, azt hittem, égve hagytam a villanyt
Na, eléggé szómenést kaptam, elbúcsúzom, jóéjt Mindenkinek
Pusszanat