Új privát üzeneted érkezett!

Nina! Ez hülyeség, írd má meg lécci a topicomba, ez nagyon tetszik. Persze tudom, h ez csak kivülállókéntr vicces, de nekem is vannak jó szoriajim.
Igen én hozzá kerültem, épp ügyis volt, az Én dokim egy ... (nem igen tűr nyomdafestéket), és seholsem volt szüléskor, aztán megfogadtam a Keresztúrit.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Zsófinak elküldtem az adatokat,de leírom ide is:

Dániel László
2003. 06.15.
3150g 51 cm hazaadási súly:3140g
Sikovanyecz János
sz.nő:Szász Szilvia
Csak szopi.

Ildianyu:Gondolok Rátok hétfőn,puszikálom Jankát,a pici lábát,Képmi hétfőn ekg.-ra megyünk Danival.Kép
Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Karmen az én babán a Bence, Mesóé meg Anna Blanka.
Azért kicsit írigy vok, de tényleg jobb a te táblázatod:-)

Nincs erőm írni.
Fáradt vok.
Péter meg csak szórakozik velem:-((((

Úgyhogy el fogom felejteni.
Előbb utóbb.
Mindenkitől bocs, de most kissé depis vagyok...

Puszi:
Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

NA, szegénykém, ne legyél depis! VAn egy tündéri, -mostmár-egészséges gyönyörű kisfiad! Koncentrálj rá! Puszi

angiszeged

Köszönöm:-))))))

www.mamami.hu
zsuzsófi

SziasztoK!

Lehet, hogy meg fogtok kövezni, de megkóstoltattam Bencével a barackot.
(Ugyanis már megint egy hete nem volt széklete, és a kórházban mondták, hogy a barackot próbáljam)
Eredményről még nem tudok beszámolni, de hogy nagyon ízlett az biztos.
Kb másfél kávéskanálnyit kapott pici adagokban.
A pech az volt, hogy Panka észrevette az üveget, és megismeri a bébiételt.
Úgyhogy a mi kis diétás babánk bevágta a fél üveg sárgabarackot. A többit megmentettemKépKépKép

Nagy hírünk van!!!

Bence legtöbbször elalszik egy nyikkanás nélkül, ha lerakom!!!!
Van amkir kicsit sír, meg berág, de már ezek az esetek sem tartanak tovább öt percnél!
Ja, és tegnap este kilenctől reggel háromnegyed hétig durmolt!!!
Hallottam én háromkor a nyöszörgést, de mire odaértem, addigra az ujjával a szájában aludt.
Mondtam én, hogy áldás lesz, ha megtalálja az ujját!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZSófi, csodálod ennyi répa után. PErsze a barit add, ha lazítani adod a székletet, de lehet, h jobb lenne, ha friss barackot összenyomkodsz, és a levét adnád csak, a rostot nem, mert a kívánt hatást eléred, viszont a rosttal ám még meggyűlhet a baja, vigyázz!
AMúgy meg, SZVSZ ne akard hamar elválasztani, örömkrdjetek a szopik alatt, és szeressétek egymást! Az anyatej fedezi minden szükségletét, kár még mással bekavarni. Eljön az ideje annak is hamar. Azt pl biztos tudo, hogy amíg anyatejet kap(minél többet) addig ellenálló(bb) minden betegségnek. Mivel abból kap immunanyagokat. Az ember immunrendszere szoptatás végétől számítva 4-5éves korában a leggyengébb. Míg szpizik, no problem.

angiszeged

Ágci! Igen nekünk is oda kellene járni, de nekünk (ha van ott jó orvos) sokkal jobb lenne a Mátyás tér. Hátha elvállal akit itt ajánlottak.

Nina! Nekem nem fognak beleszólni mivel etetem a gyerekemet, ezt már elöre letisztáztuk Kép

Zsófi! Sajnálom hogy a kapcsolatod igy alakul.

Lányok! Majd lesz kismamás táblázat is, de ma annyi idöt elvett már, fáradt vagyok. Meg ahhoz is kellenek az adatok. Hányadik ciklusban sikerült, utolsó menszi dátuma,terv.szüleési dátum,hány hetes (napot nem irok, mert akkor naponta kellene frissiteni) kinél tervezi a szülést, hány gyerek van

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Ez van:-)))

Angi!

Eszem ágában sincs elválasztani, épp az a bajom, hogy a kórházi kalamajka miatt már kettőnk teje nem elég Bencének.
A barack pusztán a kaki miatt volt, meg kíváncsi voltam a reakcióra. Hát mit ne mondjak, neki mindegy, hogy milyen kanálból, milyen cumisüvegből milyen ciciből mit kap, mindent megeszik:-))))))))

Mit szóltok, az alvás-nevelésemhez?
Úgy örülök neki!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen: bocsika, kihagytam két adatot a táblázatból, szóval Viktóriának nincs testvére - és csak anyatejet kajcsizik. Köszi!
Petra
petra28

Sziasztok!

Nina!
Ez szörnyű! Kép Csak ne idegesítsd fel magad!

Erika!
Miért mentek ekg-ra?

Ildianyu
ildianyu

Karmen, Boginak Enikő az anyukája, Lottinak, meg Melinda

Zsófi

(Ja és Ágci Gabója nem hét hónapos, gondolom nem vetted észre, nem kötözködök:-))))))))

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
Karmen,
szerintem a betöltött kor nem fontos, mindenki ki tudja számolni, ha épp érdekli a születési időből.Kép
A kezelő orvosra a nőgyogyira gondolsz vagy a gyerekorvosra?
Gábornak nincs testvére.

Nina,
ha legközelebb anyósod arra jár, nyomd kezébe az augusztusi Kismama újságot...azt a sok anyakomplexusok gyerkeket aztán sajnálhatja, aki benne van...Kép Egyébként, ha Ranschburg Jenő, azt ajánlja az anyukáknak, hgoy szoptassanak, amíg a gyermeknek szüksége van rá, a WHO 6 hónapos korig a kizárólagos anyatejes táplálást (ennek hiányában a tápszert)javasolja, ajánlása szerint a szoptatás legalább kétéves korig javasolt, de ideális esetben addig folytatódik, amíg a kisbaba magától abbahagyja, akkor nincs min veszekedni és vitázni, úgy gondolom senkivel, hiszen azért sokkal okosabb emberek találták ki ezeket a dolgokat.

Felállás: amit a baba saját magától meg tud csinálni, azt nyugodtan engedheted neki.Kép

Zsófi,
anyatejes babánál, amennyiben van 4-6 pisis pelusa naponta, egészséges, akkor a napi 5 kaki ugyanúgy normális, mint a 7 naponta egy. Ez csak azt jelenti, hogy
1. vagy annyira jól feldolgozza a tejet a szervezete, hgoy nincs mit kikakiljon,
2. vagy vmi oknál fogva, pl. anyuka olyan ételt eszik vagy sok rostosat iszik, amitől annyira híg lesz a kakikja a babának, hgoy nem tudja annyira nyomni a falát a beleknek, hogy tudjon haladni, és ezért nem kakil.
Ha nem elég az anyatej, mint fenntebb olvashattad, akkor HA tápszert kapjon inkább a baba, a későbbi allergiák, asztmatikus és egyéb betegégek megelőzése miatt, ugyanis kb. 6 hónapos kora előtt a gyermekeknek nincs még kialalkulva a szervezetük a más ételek feldolgozására. Főleg nem a sárgabarackra, ami egyébként sem igazán javasolt hasfájás miatt.

Tudjátok, mi a magánvéleményemem is a szoptatásról, nem kötözködni akarok, csak segíteni szeretnék.
Ha nics elég anyatej átmenetileg, csak attól lesz, ha vki sűrűbben szoptat, odafigyel a babájára, mellette van, hogy akár 2 óránként, vagy még sűrűbben mellre tegye, sokx szoros testkontaktusban van, pl. hordozókendő, csak melltartóban van otthon, karjában a kicsivel, nagyobbacskáknál játék közben, és higgyétek el, működik a dolog!

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Nina!
Köszi a szülinapi köszöntést!Kép
Bálint foga kb. 2 héttel korábban bújt ki (júl. közepe).
A Dentocar-témához még annyit, hogy ha nagyobb lesz Vanda, és el tudja rágni a tablettát, akkor az esti fogmosás után adjad neki (nincs íze), úgy még hatékonyabb.

Angi!
Ki volt az a nőgyógyász, akit "lecseréltél"? Mi volt vele a gondod?

Karmen!
A kaját én is kihagytam a táblázatból. Szóval Bálint még szopik, de mellette már mindent eszik.
Beni elméletileg már mindent ehet, de gyakorlatilag...

Gabi3!
Nekem mindkét terhesség alatt szebb volt a bőröm, sehol egy pattanás, és 2 fiam van. Úgyhogy abból hogy "kirügyeztél" még ne következtess semmire! Egyébként hogy érzed kisfiú lesz v. kislány? A fiúnevet is te találtad ki, vagy apuka?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita! Én is boldog szülinapot kívánok!
Prof. Resch BÉla
Húúú, nincs erőm leírni, mi volt a gond, sok rosszat köszönhetek neki, nagy esély van rá(bizonyíték nem), hogy neki köszönhetjük mindazt, ami velünk történt:-(

angiszeged

Zsofi

Probaltam irni neked de visszajonn mindig , hogy tele a postaladad. Kép
Vegulis semmi fontos am csak en is drukkolok neked hogy vegre kivruljon feletted az eg is.

Napocska
napocska

Anita:Boldog szülinapot!

Angi:Merre találom a topikot amit nyitottál? /Fogadatlan prokátorok.../

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Nina: Anyóshoz mély részvétem.Kép

Anita: Mia2t én találtam ki. A Bátor már régen is meg volt csak akkor még nem tudatosult bennem. Egyébként változó, hogy mit szeretnék, ezt már befolyásolni nem tudom. Majd kiderül.

Angi: Én maradok a Csillánál, velem ngyon rendes volt, nem volt éppen ügyis és akkor is bejött, pedig csak telefonon beszéltünk egyszer.

Flóci úgy néz ki meggyógyult. Már szombaton evett egy kis hús levest.

Karmen: Utolsó menszi: 2003. június 26. első próbálkozás, Szülés várható időpontja: 2004. 04. 03. Doki és a szülésznő uagyanaz.
Gabi3
inecsg

SZilvi!
Index.hu
ezen belül fórum
ezen belül szülői munkaközösség
ezen belül fogadatlan prókátorok, jó?tanácsadók

angiszeged

Állítólag a Hipp kaljcsik a Rossmannba mától 165 ft os áron vannak, mert 8vagy10éves a rossmann.

angiszeged

Angi:Köszi megtaláltam a topikot.
Bele is olvasgattam egy kicsit.Hát vannak érdekes dolgok.

Valaki nem jár közülletek babaúszásra?/sportcsarnok/
szedem

Szijasztok!

Banita, Nina! Ti összetörtiek a Dentocart/Zimafluort és úgy adjátok oda? Én Zimafluort adok Hangának, nagyon szereti, van egy kis ize, nagyon finom. De már úgy utálom mindig összetörögetni, csak attól félek, hogyha egészben adom oda, akkor lenyeli, pedig a szájában kéne, hogy maradjon. Bár lehet, hogy mind1, mert úgyis utána mindig megiszik még fél liter vizet..

Karmen! A mi adataink:
Anyuka:Lara, Baba:Hanga, Kora:22hó+1nap,Szül idő:Szeged,2001.10.24., Súly,hossz:3480g, 50cm, Hazaadás:3300g, Doki: Daru József, szülésznő:Saci(teljes nevét nemtom).

Ágci! Milyen volt az elsö munkanap?

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Ildianyu:Azért mentünk ekg.-ra mert Van Daninak egy kis bemélyedés olyan kis lukacska a mellkasán,főleg amikor csuklik akkor nagyon látszik.Meg nézték uh.-n is,s arra jutottak,hogy öröklött a dolog.Valszeg tőlem.Kép
Mi volt az oltásnál?Nagyon sírt a kis Janka?Lili is ment veletek?

Szilvi:Mi szeptember vége körül megyünk majd Danival babaúszásra.Megvárjuk amíg betölti a 3 hónapot s a tetőt felhúzzák az uszira.

Gabi3:Örülök,hogy Flóra jobban van.akkor nem biztos a Levente?

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Erika: Én is örülök, hogy meggyógyult, már nagyon lefogyott a pocakja. De a Levente biztos, az lesz a második neve. Flórának is van, Kitti. Ha fiú lesz Bátor Levente, ha lány Minna Alma. És Daninál mit állapítottak meg az EKG-n? Milyen öröklött dolog lehet?Ugye nem komoly?

Anyukámat valószínűleg szombaton hazaengedik. Még nem állhat fel. Majd lehet, hogy holnap. De csak egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Karmen: Ildianyu Lilije mégnincs 2 éves.

GAbi3Kép (8+4)
inecsg

Sziasztok,

Angela,

ha van kedved, 1x ird mar meg, hogy mit muvelt Resch bacsi? Mostanaban jot nem hallani rola.
Laranak is Kovacs dokino a gyermekorvosa, de o asszem nincs vele megelegedve.
A Hippeket majd megnezem.
Viragnak mi van a szivevel? Jazmint is majd muteni kell, Katona Martahoz jarunk vele.
Az en vedonom Szobatfalvy Zsuzsa.

Szilvi,

en is makoi vagyok eredetileg, de mar 10 eve Szegeden elek.

Karmen,

Anyu: gabomamo
babok:
Jazmin Hajnal, 2001. 11. 03.
1980 g, 45 cm, hazaadasi suly 2500 g
Dr. Molnar G. Bela, Makoviczka Barbara

Simon Andras, 2003. 02. 06.
3530 g, 53 cm
Dr. Molnar G. , Róka Katalin
szopi es repa+alma

g.
gabomamo

Sziasztok!

Erika:Remélem mi is fogunk még akkor járni.Amíg nem jön be a nagyon rossz idő és át tudunk járni szerintem megyünk.Mikor húzzák rá a tetőt az uszira?

gabomamo:Végre van aki "falumbéli".És ráadásul majdnem egyidősek a fiaink.A múltkor Lara irta hogy Simci is jó kondiba van.Most mennyik vagytok?Mi ma méretkeztünk 8400 gr, 67 cm.
Ti milyen időközönként szopiztok és hányszor egy nap?Ádi 3 óránál többet nem nagyon bir ki, bár mostmár kezdünk pürézni.Hála Istennek mindent megeszik kivéve a gyümileveket, de végülis azzal nem sokat vesztünk.Makón merre laktál?

Szilvi
SZ.EDEM

Hát most nem tudom mit csináltam hogy "nem regisztrálként" ment el.Na mindegy.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Karmen! Jól írták, igen, az én lányom Lotti.

Voltunk szombaton lagziban. Lottusra a mama vigyázott. Reggel 1/2 5 -kor értünk haza. Persze felébredt, és reggelig a karjaimban aludt.
Vasárnap most nem volt ránk annyira mérges, mint a múltkor.

Ma voltunk súlymérésen. 8740 gr / 72 centi a kisasszony. Kicsit megint kiakadtam a Szabó Idán. Mondjuk, most nagyon kedves volt, de kérdezte, hogy hogy állunk a bilizéssel. Mondtam, hogy sehogy, nincs is bilije. Erre ő, akkor ideje elkezdenünk. Én evvel egyáltalán nem értek egyet. 1 éves korban ez hülyeség, nem érett még a lány erre. Az meg ha véletlen sikerülne is valami a bilibe, nem szobatisztaság, de nem is vezet arra. Jól gondolom?

Nóri! Ismerted a Lakatos Misit meg az Esztert? Ők is a Károlyiban laktak, januárban mentek fel Pestre.

Gabi3! Örülök, hogy jobban van Fló! Mentek tornára szerdán? Úgy tudom,akkor megint lesz.

Ágci! Amíg a Móra utcában laktatok, ki volt a védőnőtök?

Nina! Az anyós téma ismerős, de .... le. Nem kell vele foglalkozni. Vanda a Te gyereked, nem az övé.

Ja, Lotti profin kezeli a rádiót. Odamegy, be-ki kapcsolja, lehalkítja, felhangosítja. Édi bébi!

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Szilvi!
Én vagyok az a makói mama, akit Ágci említett. Fellegi Anitának hívnak, a kisfiam, Márton 2001 július 27-én született. Most várjuk a testvérkét, a 9-10 hétben vagyok. Merre laktok? És hol dolgoztál, mint vámügyintéző?

A múlt hetet megint Csornán töltöttük, a férjemet nov. 1-től áthelyezik, tehát már csak október közepéig vagyunk makóiak...

Gabi3!
Köszönöm kérdésedet, én nagyon vacakul vagyok. Már nem csak a gyomorfájdalmak meg a hányinger, de folyamatos fejfájás is kínoz, ami néha olyan fejgörcsbe megy át, hogy nem tudom megúszni a bogyót. Komolyan betegnek érzem magam. Szerinted ez normális? Jövő héten megemlítem Sárinak. S Te hogy bírod? Jól viselkedik a babu? De jó, hogy vannak neveitek, mi még mindig csak álneveken szólongatjuk a kicsikét...

Sziasztok!

Anita
fanita

gabomamo!
Virág szívének az a baja, hogy a tüdő felé vezető artérián (pulmonaris) van egy közepes szűkület. MAjd 2évesen kell beavatkozni. ÉS neketek? KAtona Márta. A legjobb helyen vagyunk, uyge tudod? NEm tudok róla elfogultság nélkül beszélni, inkább nem is mondok semmit. ZSuzsát is ismerem, jó fej.

LAra! Mi a gond Kovács MAriannal?

angiszeged

Sziasztok,

Szilvi,

mi a Jozsef A. u. 24-ben laktunk, de anyukam is mar bekoltozott 3 eve. A gimibe jartam es 86-ban vegeztem, tehat nem 1 korosztaly vagyunk, csak a gyekocok 1 idosek. Latom 1 honap van koztuk. De ti vagytok a gyoztesek, mert Simon csak 8480 g es 71 cm. Es gondolom 1 honap mulva a fiad tobb lesz. Simon mar nem gyarapodik olyan orult tempoval, mint ez elejen. Mi most kezdtuk a hamikat, de meg csak almat es repat kapott. kB 8-9x szopizik 1 nap. Es nem tom mennyit bir ki szopi nelkul, mert en kb. 2 orankent szoptatom v. surubben. Ejszaka meg amikor megmukkan szoptatom, pedig gyanitom, par perc mulva visszaaludna. Na de akkor meg ataludnam az ejszakat, ha nem szopizna? Kép

Melinda,

ti minden hetvegen lagziztok? Nem semmi! Kép Kép

Angi,

Jazminnak pitvari sovenyhianya van, ami 1 pici lyuk a pitvaranal. Nem surgos a mutet, altalaban csak felnott korban okoz problemat, de gyogyszert az szed Jazmin allandoan. Mivel kicsi a sulya Jazminnak igy tologatjuk az idopontot. En ugy tervezem, hogy kb. 1 ev mulva lesz a mutet. Te nem akadtal ki amikor kiderult, hogy muteni kell Viragot?

Zsuzsa kicsit szetszort szerintem, de jopofa.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Angi, Szilvi!
Köszi a szülinapi gratulációt!

Angi!
Nekem anno mikor nőgyógyászt kerestem ajánlották a Resch Bélát, de végül nem őt választottam. Ezek szerint szerencsére...

Szilvi!
Mi jártunk mindkét fiúval babaúszásra, de most már Bálint is babaúszástól függetlenül jár a Sportusziba. Egyébként ha megoldható inkább a vasárnapi úszásra járjatok, az jobb. Igaz elég korán kezdődik (fél 9-kor az 1 év alatti babáknak, és negyed 10-től az 1 évnél nagyobbaknak). Ha szombaton mentek akkor viszont nem kell annyira sietni 8 és 10 között bármikor mehettek.

Lara!
Én Bálintnak is egészben adom oda a Dentocart, szépen elszopogatja, v. elrágja.

Melinda!
Hogy ti mindig lagziba jártok! Én életemben nem voltam annyi lagziban, mint ti ezen a nyáron!Kép
A szobatisztaságot illetően teljesen igazad van. A doktornénitek eléggé őskövületnek tűnik. Úgy kb. 30 évvel ezelőtti nézeteket vall. Beni 22 hónaposan lett szobatiszta egyik napról a másikra. Addig a bilire rá sem ült. Jövő nyáron pelus nélkül rohangál majd Lotti, és sitty-sutty egyszer csak leszokik a pelenkáról.

Fanita!
Mit dolgozik a férjed, hogy így át tudják helyezni? Ez azért jó hír, hogy novemberre már Csornán fogtok lakni!Kép Legalább nem kell nagy pocakkal költözködni, és Marcinak is lesz ideje megszokni az új lakást, mire jön a tesó.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Na, megvolt az oltás. Janka éppen mosolygott, aztán legörbült a szája, végül ordított. Aztán felvettem, és kb. 5 másodperc után már nem is sírt. Amikor öltöztünk, már mosolygott. Kép
Aztán itthon kapott egy fél kúpot. Viszont Lili ráborította a babatornáztatót, kicsit megütötte a fejét, utána nagyon sírós volt. Nem tudom, hogy az oltástól-e, vagy a kopptól. Kép
Lili meg extra hisztis volt ma. Ráadásul egész nap fúrtak a szomszédban Kép, Lili meg fél a fúrótól, és egész nap a kezemben lett volna, de hát néha Jankát is etetni kellett, főzni stb. Kép

Karmen!
Azt elfelejtettem, hogy Lili 46 cm-vel született, Janka 48-cal. Ja, és Lilit egy évvel öregítetted. Kép

A fluortablettát receptre adják?

Ildianyu
ildianyu

Melinda:Hányadik lagzinál tartotok?Mi tavaly hatba voltunk.Fú de elég volt.Még jó hogy az idén egy se volt/lesz.

Fanita:Nekem is egy kisfiam van aki idén március 2-án született.Mi a Huszár utcán lakunk. /a nagyállomás felé a Csokonaival párhuzamos kis utca/Ezt azért irtam mert sokan nem tudják hogy merre van. Én se hallottam róla mielőtt ide nem költöztünk.Először a Hungarocamionnál dolgoztam amikor az megszünt dolgoztam 3 évig Hmvhelyen a vámon,most pedig mielőtt eljöttem szülni a Phoenixnek csináltam a vákezeléseit.
Ti merre laktok és hol tanitottál?
Miért költöztök el a férjed mivel foglalkozik?

Angi,gabomamo:Nekem is van egy Orosházi barátnőm akinek szintén ugy született a kisfia hogy valami gond volt a szivével /pontosan nem tudom hogy mi de azt hiszem valami hasonló mint a kis Virágnak valamiféle szükület/.Őt azonnal meg kellett műteni meg azt hiszem másfél évesen is.Éppen holnap jönnek hozzánk,de hála Istennek semmi baja a kicsinek.
Nekik is a Katona Márta volt a dokijuk.Ők is meg voltak vele elégedve.

gabomamo:Igen látom hogy nem vagyunk egy korosztály csak a babók.De viszont a férjem már közelebb van hozzád ő 67-es.Lehet hogy ismeritek esetleg egymást.Mi is nagyon lassan gyarapodunk mostmár.Tegnap is méretkezni voltunk és két hét alatt kemény 5 dekát hizott Ádi.Nem mintha látszana rajta.:-)Mi éjszaka ritkábban szopizunk.Este 8-tól kb reggel 4-5-ig birja Ádám esetleg iszik egyszer egy kis vizet és alszik tovább.

Banita:Azt hiszem maradunk a szombati uszinál mert az tényleg jobbb időpontban van és főleg igy hogy még egy fél óra az út is.MÁr 2x voltunk nagyon tetszik a picurnak.

Na most jól kiirtam magam.
Szilvi
szedem

Sziasztok!

Melinda: Még nem vagyok benne biztos, mert elég sok a teendőm van abban az időben. Tudod anyukám kórházban van és a kutyit nekem kell sétáltatni. Rohanni meg nem szeretek. Lehet, hogy rábeszélem Zolit, hogy vigye le ő, ha hazaér. Biztos nem fog örülni. Én nem bántam meg, hogy eljöttünk az Ida nénitől. A bili még tuti korai. Nem olvasta a Kismamát, nem régen erről volt benne szó.

Fanita: Szerintem a tartós görcsös fejfájás nem túl jó. Vérnyomásod hogy van ilyenkor? Én most, lekopogom jobban érzem magam. Már tudok sütit is enni. De a csokira még nem tudok ránézni. A pofás felemről kezdenek múlni a rügyek, lehet hogy a kakaótól volt. Csornán hol fogsz szülni, kinél? Netetek lesz, ugye?

Olyan baromságot álmodtam...Megszületett Minna Alma, de császárral. Azt hiszem inkább legyen Bátor Levente, csak ne legyen műtét. Még meg sem próbáltam megszülni, azaz nem engedték. 3300g-mal született . Flóra után óriás bébinek tűnt. Még fogai is voltak.Kép És már tudott ülni.Kép Jó hülyeségeket tudok összeálmodni.Kép

Gabi3
inecsg

Az idén 3 lagziban voltunk, és nem megyünk többe az idén. Jövőre eddig 2 valószínű, a hugom és a sógornőm. De ezek még nem biztosak.

Gabi3! Hát Iduska nem egy modern szemléletű doki. Képzeld, volt egy anyuka a tanácsadáson, akinek a 7 hónapos kislánya alig hízott valamit, és szörnyű dolgokat mondott neki. Pl. főzzön neki jó zsírosan stb, a szopit meg lassan be is fejezhetik, mivel úgy látszik, nincs abba már semmi. Hát Iduska agyába sincs!!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Ezt jól megmondtad. Kép Nekem is ajánlotta a zsíros és lisztes kaját, de soha nem adtam. Fél éves kora után egyébként sem híznak olyan ütemben mint az első fél évben. És még maradtok nála?

Gabi3
inecsg

GAbomamo! Az sem tűnik súlyosnak. MIvel ezzel élnek együtt felnőttek, és mondjuk csk 30-40évesen derül ki, h miért olyan vérszegény és aluszékony. PErsze egyik sem jó. Miért van ennyi sövényhiányos? TAnárnőt kedvelitek?
Hogy kiakadtam e? Asszem nem. Néha el is felejtem. Akkor már abban a stádiumban voltunk, h nevettünk rajta. Ez komoly. Most képzeld el, a gyereked gépen, a másikat nnemrég temetted, és előállnak azzal, hogy az a kis incifinnci gyerek, aki nem tud lélegezni, enni, sírni... rossz a szíve. ÉS ez nem a koraszülöttségből adódik, hanem VELESZÜLETETT rendellenesség, ami már a terhesség első 80napjában kialakult. A családban senkinek nincs baj a szívével, sőt semmilyen rendellenesség nincs. Akkor miért? De már akkor ezt sem kérdezgettük, hanem húztunk még egy strigulát a betegségeinkhez, és kész. Ez komolya ívy volt, és így is van, én nem gondolok ráKép

Igen tényleg szétszórt, szakmailag sem ismerem, de jó fej, az tény. (egy* a terhesgondozóba a pisis poharakból ivott, mert nem volt más) ezt a saját szememmel láttam, elég durva.

Szilvi! Az anyagilag sem rossz (mármint ennyi lagzi)

Egy 7hónaposna lisztet??? No comment.

Anita! Hát valóba jobban jártál, akárkihez kerültél, majd egy* leírom, csak nagyon bedühödök rajta...

Nos jelentem, KIss Virág meg5szrözte születési súlyát, 4010gramm!!!! Olyan boldog vagyok, holnap lesz a leányzó a fél éves, addigra beéri az én születési súlyomat(4050gramm), Apájét, meg 1-2héten belül(4300gramm). Jó súlyban voltunk, ugye, lány félévesen el is éri:-)))

Most voltunk gyógytornán, Virág végigsírta, de már látom a javulást, szupi ez a torna.

Halli

angiszeged

Angi: Azért nem semmi, Flóra félévesen csak meg4szerezte a súlyát.Kép(6030g volt) Szegény Virág még a tornát is végig bömbizte.Kép

Gabi3
inecsg

Gabi! Mondjuk szép lenne, ha féléves korára mindenki meg5örözné a súlyát:-)))) Képzeld el, én 4050gramm voltam, a férjem 4300. Szépek lettünk volna félévesen:-)))
MEg5örözni is szép teljesítmény.

angiszeged

Ágci! A kezelöorvost gondoltam eleinte nem teszem bele, mert csak egyvalaki irta, hogy másnál szült, mint akihez járt. Szerintem mivel itt föleg anyukák vannak, inkább lehet érdekes a gyermekorvos neve, nem?

Anita! most olvasom, boldog szülinapot kivánok én is!!

Melinda! Nekem most a Militárné Zsuzsa.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Szokott Szegeden is lenni babaruha börze, vagy Csak Pesten van, amit a Kismama szervez?

Gigi 19+1
gigi1

Sziasztok!

Karmen!
A kismama táblázatba küldeném az adataimat:
ciklus: 1
utolsó menszi: 2003.juni 29.
hét: 8
szülés várhatóan: 2004.04.7.
doki: dr. Kajtár, dr. Sári
szülésznő:? erről még semmit sem tudok

Aktív olvasótok vagyok ám, csak keveset írok.
Lányok, hány hetesen kell először védőnőhöz jelentkezni?
A terhestornát mikor ideális elkezdeni?

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

gabici,
ráérsz 12 hetesen. Terhestorna 20 hét körül. Ahova fogsz járni, ha szeretnél, úgyis elmondják. Meg a dokitól kell papír.

Karmen,
nekünk is a Zsuzsi volt, őt is megkérdezheted doki ügyben. nagoyn aranyos, nagyon szerettem. No, ő tőle nem fogsz hülye tanácsot kapni.Kép

Gigi,
nincs olyan. nekem a pestivel sem voltak egyébként jó élményeim.
Ágci

Kép
Ágci

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ma megtörtént Lottus első balesete. Négykézlábállásból akart elengedett kézzel felállni,az eredmény fejreesés lett. Iszonyatosan ordított, bekékült a feje, és lett egy kis púp rajta. Ahogy kicsit megnyugodott, elmentünk sétálni, az idő alatt kiheverte, kutya baja. De én nagyon megijedtem, pedig tudom, hogy ezeket nem lehet kivédeni.

Gabi3! Remélem hamarosan el tudunk költözni, akkor úgyis váltunk. Lottus pedig hála, nem beteges, így nem nagyon találkozunk Idikével. Legközelebb a 15 hónapos oltásra kell csak vinni. Az meg ugye novemberben van.
Ja, ma összefutottam egy anyukával a klubból. Kingának hívják, Anna Dóra a kislánya, mondta, hogy te mondtad neki, hogy szept. első péntekén lesz klub. Én meg elkottyintottam, hogy babát vársz, remélem, nem baj.

Angi! Gratu Virágnak a súlyához.

Anita! boldog szülinapot (így utólag is).

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?