Kamcsatka, de jó, hogy ezt a minőséget felvetetted, mert erről ritkán beszélünk. Pontosabban nem tudom, hogy te is a tartósságot értetted-e alatta. Ha igen, azt ajánlom, ne egy hét alatt teszteld őket, hanem 1-2 éven át.
Íme az én teszteredményeim (mely 2,5 év alatt gyűlt össze, ebből 1,5 éven át két gyereket pelenkáztam):
Monapel belső (ritka használat mellett): gumi egy év alatt szétment
Kushies Basic belső (gyakori használat mellett): 2,5 év után jó, gumi ép
Kushies külső (gyakori használat mellett): gumija 2,5 év után szétment
Kushies Classic (gyakori használat mellett): 1 év után jó
Bambino Mio belső, kicsi (gyakori használat mellett): 1,5 év után jó
BM belső, nagy (ritka használat mellett): pár mosás után eldeformálódott
BM külső (viszonylag ritka használat mellett): 1 év után gumi
szétment
(Ja, és még egy: s.k. gyapjúkülső, 2 év rendszeres használat mellett kitűnő állapotban van, pedig azt hittem, a gyapjú lesz a legkevésbé tartós.)
Hozzáteszem, hogy tudom, hogy a BM külsőt normálisan nem használja 1 éven át az ember, de nálunk az 5-7 kilós ennyi időn át jó volt, anélkül, hogy nagyon meg kellene erőltetnem. De úgy tűnik, úgy tervezték, hogy csak azt a pár hetet-hónapot bírja ki.
Popolinink nincs.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ár-érték arányban a fentiek közül a Kushies Basic a legjobb.
Egyéb szempontok alatt még azt is értettem, hogy honnan ered a pelus. Pl. hogy egy angol cég olasz nevű termékét Kínában gyártják. És ezt csak akkor tudja meg az ember, mikor már megvette a készletet.
Ma már val.szeg Kushiest sem vennék.
Pindi