Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,megjött a dolgozó nő is :),olvasgattalak ám Benneteket,de írni sajna nem volt időm.Na majd most bepótolom :wink: !

Fiona gratulálok Kisfiatok érkezéséhez,nem semmi amin keresztül mentetek a lényeg,hogy jól végződött minden!

Sharon nekem is egyből az ugrott be mint Chestinek,hogy Dóri baba olyan mint egy Anna Geddes baba,gyönyörűséges!

Bibarci hát végre kezedben tarthatod a Kisfiadat :) .Nagyon szép Kisfiú,együtt pedig pláne gyönyörűek Vagytok!

Chesti drága remélem Niki már jobban van és a pisiben sem találnak semmit.Nagyon édesek együtt a Csajok látszik,hogy jól el voltak.Tavaszi talira mindenképp megyünk!Mindenfélét mondanak már legutóbbi kedvenc aranyköpésem Lillától talált rajtam egy anyajegyet kérdezte,hogy mi az,mondom Neki erre ma talált magán egy pöttyöt és azt mondta "anya nézd Lilla jegy" :lol:

Málna mi újság Veled?

Rebe örülök,hogy minden rendben van a kis Ficánkákkal :D !Drukkolok,hogy jövőhéten kiderüljön a nemük is!

Taptau biztos vagyok benne,hogy Máté hamar megszokja majd a közösséget.Ti hova viszitek Őt oviba vagy bölcsibe?Mi is ezen dilemmázunk :roll: .

Benszike továbbra is kitartást örülök,hogy már jobb a helyzet.Majd hívlak,millió puszi Neked!

Vicuska édes a kis kópé Rami :) !

Zami üdv itt,nagyon helyes kisfiú Dani!Drukk a kistesóhoz!Most hol tart a projekt?

Napcsika hát igen semmire nincs időm sajnos,a lakás is feje tetején áll :roll: .Csajok szerencsére visszaszoktak már bölcsibe!

Gica de édes Zsuzska és Gergő,nagyon helyesek és mekkorák már :o !

Zsókuci drága hogy Vagy?Sok puszi Neked!

Lanett nagyon jól áll Rékának ez a punk séró :D !

Gabi várunk nagyon az uh-s hírekkel(az érzéseim egyébként azt súgják,hogy kisfiú :wink: )!

Juci fél évesek :shock: !Örülök,hogy minden rendben volt a szemészeten!

Réka Botond is nagyon szép kisfiú!

Mi jól vagyunk,képzeljétek v.melyik nap egyedül mentem vásárolni a Csajokkal babakocsi nélkül.Lilla beült a kosárba,Petra pedig segített tolni ,nagyon-nagyon jól viselkedtek büszke voltam Rájuk nagyon :D .

Teszek fel én is egy pár képet
Kép
Kép
Kép

Bocsi,kicsit hosszúra sikeredtem :oops: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Taptau helyesbítek oviba,vagy bölcsibe viszitek Mátét?Nálatok hogy van,meddig kell betöltenie a 3.életévet,hogy bevegyék az oviba?Vegyes csoportok vannak ott is?Ne haragudj a sok kérdésért :oops: !

Lippa

lippa

Ez ma készült...Imádom :lol: :lol: :lol: :lol: Kép felpróbáltam a tavaszi kendőmet:-)))

KépKép
naposoldal

Mamm, Bibar!

Nekem is kicsi a mellbimbóm, de ez nem akadályozta a szopizást, mert ahogy Nóri megszívta, egész "pofás" lett. :P :P :lol: :lol:
Szóval Mamm, ne aggódj előre!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Hú, Fiona, nem semmi hírrel jöttél! El sem hiszem, hogy így elteltek a napok!!! Kemény 9 hét lehetett, de mostmár ott van a kis Drágád, akihez szívből gratulálok!! Képeket kérünk ám!!!

Drága Bibar, gyönyörű a kisfiad!! Imádom nézegetni ezeket a képeket!

Rékaróka, képeket még még!!!!

Napcsi, hát erre a képre meg már nem is tudok mit írni. Nekünk is kell ilyen kendő!!!! Nagyon szép ez a kis Nórika!!!

Na rakok én is képet, Rami nagyon élvezi ha apa nyakában van. :lol: Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Fiona
Gratulálok,nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!!!

Napcsi
Fiú a megérzés,majd holnap minden kiderül :D (remélem)
Nagyon édes a kiscsaj :D

Elan
Remélem bejön a megérzésed :D

Bibarci
Örülök,hogy újra itt vagy közöttünk :D Tessék minket képekkel bombázni :D
gabicsibe

Juci,
Örülök, hogy minden rendben volt! :D

Elan,
Nekem is volt már ilyen, meg a szurkálás is. Kérdeztem a dokit, azt mondta ez normális, csak akkor hívjam, ha görcsölök. Nekem el kellett kezdenem szedni a Magnerotot, 2*2-őt!

Lippa,
Köszi, aranyos vagy! :wink:

Naposoldal,
De jó ez a kis kendő, édes a kiscsajszi! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Megjöttünk... :D

Sharon

tényleg tiszta Anne Geddes az a kép!Pont nekem is az jutott eszembe róla,ahogy Chesti írta.Gyönyörű.

Napcsikám

Végre!Olyan ritkán kapunk képet erről az álomszép kislányról.Asszem mi is beruházunk majd egy ilyen cuki kendőre.... :wink: :lol:

Fiona

Szivből gratulálok a kisfiad születéséhez!!!Hát ezért voltál eltűnve,ügyesen kihúztad!

Ballagyo

kitartás,most már tényleg itt a finish!!!Nagyon szurkolok nektek! :D

Mamm

Nekem is kellett a bimbóvédő,mert kicsi a bimbóm,befelé forduló,de ha újra kezdeném,szerintem menne anélkül is,mert pillanatok alatt kiszívja csúcsosra,már bánom,hogy nem erőltettem,most meg már nem akarja....ugyhogy emiatt előre ne aggódj,majd lesz ahogy lesz,így is jó. :D

Bibarkám

már írtam emilben is,olyan megható a kis közös képetek,nagyon szépek vagytok.Annyit gondolok rátok! :P

Kép
lukrécia

Rebe, köszi, megnyugtattál! Igaz, nagyon nem paráztam, mert egyrészt olvastam már erről máshol is, másrészt semmi jele nincs annak, hogy baj lenne.

Tegnap a párom is érezte már a tenyerével, hogy rúgott egy jókorát a kölök, nagyon jó volt :D

Kép
elan

Szia Bibar!

Nagyon édes a "kis" Olid, és szép a közös képetek.
Remélem beindul a tejci is. Jó babázást neked, és vigyázzatok egymásra! :D
Vendég

Halihó!

Fiona!
Hatalmas gratula a babádhoz!Sajnálom a kórházasdit,hidd el én tudom,pedig csak 6hetet feküdtem benn!Szép nagy baba lett!
Napoztasd sárgaság ellen,hamar elmúlik!

Sharon!
Nagyon szép a babád!Az enyémek is csuklottak és alig akartak büfizni!Függőlegesből vízszintig hajtogasd őt 5-6-szor egymás után és fel a válladra,hogy a hasa legyen a válladon!Nekünk bejött!Meg kell tanulniuk büfizni!

Toldikriszti!
AFP milyen lett?

Vicuska!
Nagyon huncut lányod van!

Rebe!
Azb én AFP-m 2,0 lett!Jó a tied!Igyekszem képet feltenni,de még a gépben van

Zami!
Drukk a miharabbi sikerért.Helyes a fiad!

Gica!
Zabálnivalóak a skacok!Végre raktál képet!

Napcsi!
Hát csodaszép ez a hercegnő!Kiképzőtáborról annyit,hogy nagyon izmos karom lesz,mire felnőnek és jó fogyókúra is.Már csak 5kg maradt rajtam!

Lanett!
Annyira édes hörcsög pofija van a lánykádnak.Nagyon szép.A babáim hasa jobb lett már az Espumisantól!Nyugisabbak lettek,de az időjárás mindig közbeszól,mert frontérzékenyek és akkor jajjjj van!

Ballagyó!
Mindjárt itt a vége!

Sensi!
Próbálok pihizni,de sajna parancsszóra nem mindig megy!És nem mindig vannak együtt fenn,hanem sokszor felváltva!

Bibarkám!
Nem leányálom a császár az bizti,de Olivér csodaszép és megérte!Haskötő remélem bejátszott már!Sokat igyál és a homeós bogyó az tényleg jó!Hát igen a felelősség az miatt esünk kétségbe,hogy jól csinálunk-e mindent.

Juci!
De jó,hogy minden rendben volt a dokinál.

Elan!
Beszélj a dokiddal a hüvelyi fájdalom miatt!Klassz,amikor már apa is érzi a babát!

Réka!
Nagyon ari a bébike!

Lippa!
Jó volt dumcsizni!Pussszancs

Most mennem kell de majd jövök még!!!!
Vendég

Napcsi jaj de gyönyörűséges Nóri,nagyon jól áll neki a kendő!

Vicuska nagyon édes az Apa nyakában ülő Rami :) !

Luki jó hogy újra itt Vagy.Kérünk képet Falatkáról!

Benszike millió puszi Neked is,én is örülök,hogy beszéltünk :D :wink: !

Képzeljétek ma 3 éve :shock: ,hogy elkezdődött Tündérkéink élete,akkor volt a leszívás!

Puszi Mindenkinek !
Lippa

lippa

Sziasztok!

Bibar,nagyon helyesek vagytok együtt,és biztosan hamar beindul a tejcsi!Drukkolok!Én a Fitolac teakeveréket ittam,mert nálam a Lactoherb nem jött be!

Luki,üdv újra itthon,nem is mondtam,hogy nagyon ügyik voltatok Falatkával szopi ügyben!Egyébként nem volt nyűgös,hogy nem a szokott környezetben voltatok?

Sharon,meseszép ez a Lány!!!

Chesti,remélem már jobban vagytok!

Zsókuci,gyógyulgass!Meddig maradhatsz otthon? :lol:

Rebe,köszi,már jól vagyunk!Ikrekkel meg egész jó az afpd!

Napcsika,hát nem volt semmi a betegség,szerencsére a láz hamar elmúlt,de a köhögés sokáig kinozta!
Nem vagy tapintatlan,főleg anyagi megfontolásból döntöttem igy,de a koleganőm is csábitott.Igazából ha ő nem hiv,akkor valahogy kihúztuk volna 3 éves koráig,de végül is ő kért meg rá(vezető helyettes), igy igent mondtam.
Gyönyörűséges gyerkőcötök van! :lol:

Benszi,jó olvasni rólatok,már jobban vagy ,jól érzem?! :wink:Képet kérünk a Lurkókról!

Lanett,ez a séró,nem semmi! :lol:

Réka,tündéri a Fiacskád!

Juci,örülök ,hogy jól vagytok!Szépek a Csajszik!És milyen nagyok már! :D

Fiona,Nagy gratula Bencéhez!Jó egészséget! :lol: :lol: :lol:

Lippa,értem én,ezen dilemmázunk mi is,hogy mi legyen,mert ugye még csak 2,5 éves lesz szeptemberre!Bölcsi csak a szomszéd faluban van,ahol dolgozom,igy ha kérvényezem fölveszik!De fél év múlva már ovis lesz,és én nem szeretném a melóhelyemre iratni,mert nem tudom ,hogyan reagálna,ha találkoznánk a folyosón,udvaron napközben!Ez elkerülhetetlen!Meg a helyi ovi olyan kis családias,közel is van a házunkhoz,és nem kellene minden nap a buszon húzgálnom télen ,nyáron.Viszont nem biztos,hogy beveszik előbb az oviba! :(Most ezt próbálom kideriteni,elintézni,mert májusban már beiratkozás van. :wink:
Helyesek a Csajok!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Zami,üdv köztünk!

Kép
taptau

Benszi, a fájdalom közben odébbállt, de ha visszajön, felhívom a dokimat... Nem tudom, mi lehetett...

Kép
elan

Pár kép! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

halihó!

gondoltam benézek, mizu

Fiona! NAgy gratula nektek és sok boldogságot és tejcit kívánok.

Gabicsibe!
Mi szerdán megyünk UH-ra, én is nagyon bízom benne, hogy megmutatja magát. Szintén fiút érzünk, de lehet, hogy ebben egy kicsit benne van az is, hogy azt szeretnénk másodiknak. Lánynevünk nem is nagyon van egyenlőre. Persze ha az lesz sem fogjuk kevésbé szeretni. Az AFP-m 1,8 lett, azt mondták az jó.

A "nagy" meg lassan egy éves lesz. Olyan gyorsan telik az idő, de én annyira szerencsés vagyok, hogy a nyáron már újra picibabázhatok. Bár nem lesz egyszerű, most kezdem úgy érezni, hogy talán sikerül összehangolnom a háztartást a gyerekneveléssel stb. , bár az továbbra is álom, hogy kiolvassak egy jó könyvet. talán majd két vagy három év múlva :)

Na megyek is a dolgom után nézek, még a végén ....

Kép
Kép
zuzmó

Elan, az olyan jó, mikor már más is érzi, nem?
Nemsokára látni is lehet majd, ahogy mozog. Hát az én férjem olyankor frászt tudott kapni, mikor hullámzott a hasam :P :P

Gabicsibe, várunk ám a hírekkel :wink: Jujj de izgi :lol:
Én különben kislányra szavazok ( bár annak idején nekem is bejött a megérzésem, úgyhogy valószínűleg neked lesz igazad :wink:

Taptau, hát igen, nehéz döntések ezek, de Máté már igazán nagyfiú, biztos minden simán megy majd :wink:

Lukinéni, végre itthon! Kérünk Falatka fotót!
Tényleg, már én is akartam kérdezni, hogy hogy telnek ott a napjaitok? Sokat vagytok egyedül, vagy vannak azért ott is ismerősök?
Nem lehet könnyű kétlakinak lenni egy Falatkával :roll:

KépKép
naposoldal

Ágik,

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek!
:D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Benszi

hát jó kis edzés lehet két prücsökkel :shock: :D

Lippa

olyan jók ezek a fordulók! :D Mikor mentek megint vissza,remélem nem baj,hogy érdeklődöm... :oops:

Zuzmó

bizony,szuper jó lehet egy új kis lakó már a pocakodban :D

Taptau

sok sikert az ovihoz :D

Elan

ez olyan szupi,amikor a pasik is elkezdik érezni a lurkót,nem? :D

Réka

én nem is tudtam ezt a magvas dolgot :roll:

Taptau,Napcsi

aranyosak vagytok hogy érdeklődtök,hááát Falatka nem nagyon szereti az idegen helyet,mindig viszem a két legjobb havert,hogy biztonságot adjon.Annyira én sem vagyok oda,ha tavasz lenne,egész jó lenne,mert szép helyen van,mindegy ez van,nincs tavasz. :? 8)
Aztán meg eddig azt hittem Falatka hasfájós,de az elmúlt héten rá kellett jönnöm,hogy eddig nem volt az.... :roll: Amit össze vonaglott és üvöltött szegény,hihetetlen.Most abbahagytam a vas adását(kellett),remélem jobb lesz.
Ja és ma kaptunk oltást és 4 kg-ot nyomunk. :D

Zsókuci

miért nem vagy már olyan beszédes,mint régen? :cry: Alig írsz.Hiányzik az írásod.

Kép
lukrécia

ÖÖÖÖ...azt szeretném mondani,hogy... :roll: .tehát a véleményem.... :roll:

Kép

Luki mama :shock: :shock: :shock: és az Ő Falatkája :P :P :P

Kép

Kép
lukrécia

Megjöttünk az uh-ról,nagyon élveztük :D

Pocak a 20.héten
Kép

És aki benne lakik
Kép
Kép

Bejött a megérzésem :D kukacos :D :D
gabicsibe

Gabicsibe, GRATULA! Hiába, ezek a megérzések úgy tűnik bejönnek :D És milyen klassz képek!

Tudjátok már, mi lesz a neve?

Kép
elan

Szép estét Csajok!

Napcsika
,
köszönöm a megnyugtató szavakat, akkor nem is aggódom előre! :) Tüneményes ez a kendős kép, és azok a hatalmas szemek! Ááááááá!!! :D :D

Lippa
,
nem semmi a két is huncutság! :D És milyen nagyok már! Ezen a Lilla-jegyes dolgon jót mosolyogtam. :D Édes lehetett nagyon!

Vicus
,
hááát Rami egyre jobban hasonlít Rád! :D

Taptau
,
hogy Máté milyen nagy legény! Nemsokára jön a 2. szülinap! Rohan az idő... :)

Luki néni,
köszi a tanácsot neked is! Annnnnnnyira jóóóó ez a kép, amit feltettél!
Az is, amin ketten vagytok, de ez a "az a véleményem.." CSÚCSSZUPER!!!! :D

Gabi
,
édes pocó, hát még aki benne van!!! Azok a csöppnyi kis kezecskék! :D :D :D Gratula a kis kukishoz! :D

Zsókuci, Chesti
,
hogy vagytok??? Mostanában olyan ritkán jöttök... :roll:

Nálunk minden oké, nst és vérkép rendben, méhszáj zárt. :wink:
Doki szerint van esélyem államvizsgázni, de én azért nem kiabálnám el ezt a dolgot... :roll:
Zsófi cica szép nagy, a mért adatok alapján kb. 3100g körül van. :D
Ma megnéztem a szülőszobát is, nagyon pozitívak az első benyomásaim! :wink:

Kép

Kép
mamm

Gabikám, miattad kukkantottam még be :P :P :P
Gratulálok a kis kukishoz!!!! :lol: :lol:
És nagyon csini a pocid :wink:
Hihetetlen, hogy már félidőnél jársz... :shock:

Mamm, drukk az államvizsgához! :wink: :wink:
Az jó, ha pozitív a benyomásod. Hol is szülsz?

Luki :P Imádnivaló a kis Falatkád!
És látszik, hogy a véleményét komolyan is gondolja :wink:

Tényleg kevesebbet jön Chesti, de gondolom Niki gyógyításával van elfoglalva.
Zsókuci meg gyógyulgat.
De azért hiányoztok ám csajok....

KépKép
naposoldal

Elan,
De jó, hogy már ennyire érzed őt! Ráadásul a párod is! :oops:

Taptau,
Máté szép nagy fiú már, olyan helyes, a csajok dögleni fognak utána! :wink:

Gabi,
Csini a pocid! És Hatalmas gratula a kis pöcsöshöz! :D :D :D Bejött a megérzésed!

Luki,
Jók vagytok a képen együtt! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Jaj lányok, hogy Ti milyen drágák vagytok!!!! De nem is írok keveset… vagy igen? :roll: Szombaton is írtam… :D Jól esik ám, hogy ezt írtátok. Csak tudjátok ez annyira babás fórum, én meg… mandulaműtéttel és egyebekkel… és nem babával kapcsolatosan… na szóval tudjátok… izééé (jaj, kifogok kapni :wink: )
Magamról: nincs semmi különös, telnek a napjaim. A torkom egyre jobban van szerencsére, ma először csak este 7 körül vettem be fájdalomcsillapítót, és ez azért már jó. Voltam ma kontrolon, minden rendben, szépen gyógyul, bár még van némi sebtakaró, de hétfőn már mehetek dolgozni :? :) Ami azért jó, mert jól vagyok, de nem jó, mert azért jóóó itthon :wink:
Ma kifejezetten tavaszi hangulatban voltam… annyira szépen sütött a nap, és olyan jóóó tavasz illat volt, és csicseregtek a madarak… na szóval vágyom már vissza a BMC-be… :oops: És megint előtört belőlem, hogy nagyon szeretnék már babázni… ez a tavasz már csak ilyen úgy látszik :oops:

Napcsi,
Köszönöm Neked is a hiányolást! :)
Javítottam, illetve kiegészítettem az adatokat a táblában, köszönöm! :)
Ez a kendős kép Nóriról… hihetetlen mennyire szép! :D

Judit,
Örülök, hogy rendben volt minden a szemészeten. :)

Bibar drága,

Millió puszi Nektek! Képet még :D

Elan,

Remélem nem lett rosszabb a torokkaparásod :roll: Vigyázz magatokra!

Réka,
Annyira aranyos ez a kép Botondról! :D :D

Mamm,
Homeós bogyót most már majdnem minden patikában be lehet szerezni.
Örülök, hogy minden rendben veletek is! Drukkolok, hogy még letudjál államvizsgázni :D

Lippa,
Jaj, ez a Lilla jegyes sztori… annyira ééédiii :D:D:D:D Milyen nagylányok már! Szépek a képeken – mint mindig :wink:

Vicus,
Jó a Rami Apa nyakában kép :D Az a pofiii, annyira cuki :D

Taptau,
28.-án megyek először dolgozni, 2 és fél hét pihi után… :roll:
Olvasom, hogy mész vissza dolgozni… De azért remélem, néha bejelentkezel, és mesélsz, hogy mi van veletek! :D
Máté igazi nagyfiú már! :D Olyan helyes kis kópé :wink:

Zuzmó,
De jó, hogy jelentkeztél! :D Örülök, hogy jól vagytok! Szerdán mindenképpen jelentkezz UH után :wink: Puszi!

Luki drága,

Puszi neked! Édi vagy, hogy hiányolod az írásaimat… most kicsit pótoltam belőle :roll: :wink:
Falatka már 4 kg? :shock: Akkor már tényleg nem is annyira falatka :lol: Annyira jók a képek! :D:D:D És Te is nagyon jól nézel ki!
Tavasszal, ha jó idő lesz, és nem lesz semmi influ járvány, akkor majd átmegyek, Falatka meg Luki nézőbe - ha szabad :oops: (férjednek mondhatod, hogy készüljön a fincsivel :lol: :lol: :lol: )

Gabi drága,

Gratulálok a kukacoshoz! :D:D Nagyon jók a képek, és a pocid is jó nagy már! De hol a fejed??? :wink:

Sok millió puszi mindenkinek! Szépséges álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Lányok,

Pont ma 2 éve, hogy csatlakoztam a fórumhoz :shock: Remélem, a következő évfordulón már egy sokkal boldogabb Zsókuci irogat nektek :wink:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Gabi!

Gratula a kukishoz!

Lányok!

Annyira szépek ezek a gyerekek. Mindenkié!

Enyémek még alszanak :lol:
Pár napja már hétkor kelünk, most még arra is ráhúznak.
Lassan fel is ébresztem őket, mert teljesen el fog csúszni a napunk!
Imádom őket! Annyira kis kópék már :shock: főleg Dorka, ő lesz a bandavezér szerintem. Kicsit el vagyok keseredve, mert most azt játsza szentem, hogy senki mással nem jó, csak anyával. Nem eszünk a nagyival, apával, inkább megvárja, míg végez Lili is a cicin és csak utána fogadja el tőlem az üveget, addig sír, ha oda akarják adni neki, de ha felültetik, szépen elnézelődik :roll:
Kis akaratosom! Úgy meg tudja már mondani mit hogyan :wink: már nem jó ám befelé fogni, csak kifelé lehet, mert őfelsége nézelődni óhajt :lol:

Lilike sokkal türelmesebb, olyan kis szemlélődő, fát lehet majd vágni a hátán.

Tegnap a játszószőnyegen feküdtek és Lili panaszkodott, hogy 170 után ő még igenis szeretne enni, Dorci meg ránézett és tök nagyot mosolygott, csak sajnos Lilit nem érdekelte, a hasával volt elfoglalva ( nagy haspók :oops: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci drága
tényleg kikapsz :evil: :evil: :evil: itt a helyed,te vagy a lelke a topiknak,és tényleg hiányzik ha nem irsz :oops: :oops: örülök hogy már nem kell annyi fájdalomcsillapitó,és meglátod a 2008 meghozza a várva várt babázást :oops: :oops: akiért ennyien drukkolnak és akit ennyien szeretnek annál nem lesz probléma :wink:

Gabicsibe
gratula a kukacoshoz,én is éreztem már elöre hogy nekem kukis :wink: nem semmi hogy telik az idő,jo a pocakod is :wink:

Mamm
ügyi vagy,drukkolok hogy még tudjál vizsgázni :wink:

Luki
tündéri fotók :wink: :wink: már 4 kg :shock: :shock: akkor illik nagyon Olivérhez,ö is pont annyi :wink: :wink: alig várom már hogy egymás mellé rakjauk a párocskát :P :P

Olvér tegnap este 10 kor feküdt és csak egyszer kelt fel éjszaka,annyira rendi :P :P a tej miatt tegnap volt kiborulásom,sirtam egy csomot,annyira rossz nézni mikor szopizna de nem jött belöle,és sikitott már a végén annyira éhes volt,akkor akkor együtt sirtunk,aztán adtam neki tápot és megnyugodott,iszonyú érzés,nem is gondoltam volnA :cry: :cry: ma megyünk kardiológiára,a szivzöreje miatt,drukkoljatok légyszi hogy ne legyen semmi,nem élném túl :oops: :oops: nemsokára rakok képet is :wink:

Juci
örülök hogy jól vagytok,és milyen kis haspók ez a Lilike :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Olvasni tudlak titeket, és rendesen olvadozom a gyönyörűbbnél gyönyörűbb babákban!!!

Rékaróka máris kezdi ezt az oldalt egy husipofával. :) Kis husi meg kell zabálni, ahogy beöltöztetve szundibundizik békésen. :)

Bibar Olivér befog jönni Falatkának az tuti. :) Nekem is az tetszik amin ketten vagytok. :) Árad a boldogság belőle. :)

Vicuska Rami hűűűű, annyira huncutul néz már most... :lol: Lesznek itt gondok a fiukkal. :) Séró naggyyon komoly. :)

Gica végre képek! :) Annyira nagyok már hihetetlen. :) Iszonyatosan hasonlitanak egymásra. :)
Zsuzska már most komolyan náéz a világba, Gergő meg milyen jókat rötyög. :)

Zamiiii :) El sem hiszed, hogy volt ilyen picike úgye? :) Most meg kész férfi. :) Nagyon édes kisfiad van, nekem a táncos tetsik a legjobban. :)

Mamm közeleg az idő. :) Bennem meg még mindig úgy "élsz" ahogy a talin láttalak, kis gömbölyödő poci, tappancsos felsőben. :lol:

Fiona GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!

Én is azt üzenem, mihamarabb felejtsd el ezeket a borzalmakat, itt van most már veletek. :) Képet kérünk ám :)

Lippa hát annyira jót nevettem Lillán... édesem. :) Neki Lillajegye van. :) Örülök, hogy meggyógyultatok! :)
Képeket zabáltam, kis maszatos pofis tündérek. :)

Napcsi ... kendős kép... nem mondok semmit! :lol: :lol: Tökéletes a kiscsaj. :)

Elan, ez tök jó, hogy már apának is jelez a pici. :) Gondolom oda volt teljesen. :)

Taptau de jó látni. :) Nagyon vagány Máté abban a narancsos ingben! :) Nagyon remélem, hogy a tavaszi talira jöttök, mert Nikinek hiányzott a kis lovagja. :)

Zuzmó anyu hát jót derültem a szövegeden
[quote]A írta: "nagy" meg lassan egy éves lesz
Örülök, hogy jól vagytok. :) Tényleg Te hipphopp megint babázol. :)

Luki néni Falatka 4 kg? :) Jól nyomja. :) Látszik is milyen szépen fejlődik, tündériek vagytok együtt. :) Szerintem tiszta anyucija nem? :)

Gabicsibe a fejnélküli lovas. :) Jó kis pociii. :) Tavaszi talin már tolatni fogsz vele, de a fejedet remélem oda hozod majd. :)
Iszonyat jól kivehető a képen. :)
Gratula a kukishoz, erősítsd a fiú tábort. :)

Juci. :) Képet is kérünk ide. :)
mennyire mások a természetük nem? Eddig azt vettem észre ikreseknél, hogy egyik nyugis, másik "bandavezéres". :)

Bocsi akinek nem írtam :oops:

Mi köszönjük jól vagyunk, ahogy jött úgy el is múlt már másnap reggel. Vizelete hálaég negatív volt.
Egyszerre jött ki a két felső rágófoga, és valószínű ott jutott be a baci, mert állitólag ez egy nyílt seb ilyenkor. Mi meg úgye voltunk tornán 15 gyerek közt. Tuti ott kapta be.
Eléggé anyás, bújós, hisztis gondolom a foga miatt, vagy az időjárás, tippelgetek.
Hűűű viszont a fogzásos kaki...appáámmm ölni lehet vele esküszöm! Az oké hogy hasmenéses, de honnan ez a szag???? :shock: :roll: Napi 5-7 pelus, és szellőztetés szigorúan utánna, mert irdatlan, bent marad a lakásban, pelus azonnal ki az erkélyre!

Ezek ma készültek: :) Nagyjányom 10 kg,és 78 cm.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Taptau nagyon helyes kiskrapek Máté :D !Drukkolok,hogy sikerüljön megtalálni Máténak a megfelelő helyet.Itt nálunk egyébként akkor veszik be Őket,ha betöltötték a 3-at.

Zuzmó szorítok,hogy kukacos legyen :wink: !

Luki Falatka tüneményes Kiscsajszi,jó lesz ha Oli rajta tartja a szemét!Tényleg nem lehet egyszerű ez a kétlakiság Falatkával,de még mindig jobb szerintem mint Apa nélkül.Nem baj,hogy érdeklődsz,most a spontán csodában bízunk.Ha nem sikerül majd meglátjuk hogyan tovább,de idén szerintem biztos nem vágunk bele új stimuba.

Gabi gratulálok a Kukisotokhoz :D !Nagyon jók a képek,a pocid pedig nagyon szép.Hol voltatok 4d-n,a Kleopátra házban?

Mamm köszi aranyos Vagy :D !Örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálatokon,nem semmi súlya van Zsófi babának :o .Mikor van pontosan az államvizsgád?Szerintem Zsófi megvárja,hogy Anyucija utána csak Vele foglalkozhasson :wink: !

Zsókuci drága,tényleg kikapsz,ha ilyeneket írsz.Te Vagy az akinek mindig mindenkihez van egy kedves szava,nélküled nem lenne topik a topik.Biztos vagyok benne,hogy a 3.évfordulón egy nagyon boldog Zsókuci fog irogatni nekünk :wink: .

Juci nem semmi alvókájuk van a Csajoknak!Már én is észre vettem ám a képeken,hogy Dorka a vezér egyéniség!Egyébként Ő volt az A baba?Lili meg milyen kis haspók :D !

Bibar nagyon rendes Kisfiad van.Tej miatt pedig ne idegeskedj,ha van jó,ha nincs úgyis jó.Ha szomorú Vagy Oli megérzi,az pedig nem jó!

Chesti köszi a dícséretet Neked is.Csajok egyfolytában maszatosak,mivel megállás nélkül esznek szinte miután hazajöttünk a bölcsiből,pedig ott is esznek rendesen egyedül az uzsonnát bojkottálják :roll: .Niki pedig már kész Csaj,hihetetlen megint mekkorát nőtt!Képek nagyon jók(az utolsó főleg),továbbra is gyönyörűséges Lencsilány.

Málna,Ballagyó mi újság Veletek?

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa!

Dorka volt a B magzat, de mivel az Ő életét kellett menteni a csaszikor, őt kapták ki előbb, így Ő lett az A.

Chesti!

Nagyon szép kislány Niki, igazi kis nő.

Képek:

Kép Hát te ki vagy?

Kép Lili tényleg folyton eszik - amit éppen lehet

Kép Anya nagyon vicces

Kép nyááááááááááááááál

Kép Komolyan????????????

Elég lesz?

Puszi!

Judit

jucicuki

Gabicsibe!
Sini pocak és gratulálok a tököshöz!

Taptau!
Nagyon nagyfiús már Máté!

Juci!
Nemhiába két baba,két külön egyéniség!Nagyon szépek a lányok!

Chesti!
Még mindig nagyon szép a Lencsilány!

Bibar!
Küldtem mélt!

Zsókuci!
Most már hamarosan kezdtek!Nagyon izgi!

Lukinéni!
Nagyon szépek vagytok!!

Dobok pár képet nektek!

Kép

Remélem nem csak a cuccossal fog hódítani a lányoknál!!!!!!!! :oops: :lol:

Kép

Balázskám kaja után elaléltan

Kép

Dórám egy kiadós levegőzés után

Kép

Fél óra pihi nekem,mert a járóka a Jolly-joker
Vendég

Kép

Balukám szájszerkezete nagyon komoly!

Kép

Kánaán a járóka!

Na csajok ezek az én drága kis hisztis gyerkőceim!Ezek a rohadt frontok nagyon kicsesznek szegénykéimmel!Éberen alszanak és azt is keveset,így túlpörögnek és akkor már semmi nem jó,még kézben sem!Viszont képzeljétek el,imádnak fürdeni!Már a pocakomban is szerették a bálnabalettet,nem csoda,hogy lubickolnak és imádják!Azt szeretik a legjobban,ha a fülüket ellepi a víz és úgy beszélek nekik,mert akkor körberöhögik a fejüket.Mintha még mindi a pocakban lennének,vagy a bálnabaletten.
Vendég

Sziasztok!

Luki, Chesti, Benszi, Juci gyönyörűek a gyerekek!!!!

Gabi, gratulálok a kis pöcsöshöz! Én is már a terhesség elején éreztem, hogy kislányom lesz. És be is jött!!

Zsókuci, örülök, hogy javul a torkod és érzem az írásodból, hogy nemsokára újra belevágsz a dologba, ugye?

Mamm, hú már nagyon a finisben vagy!! És még államviszgázol is!! Le a kalappal! Óvatosan mostmár!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Fiona!

Egy napon születtek a Drágáink!!!! Gratulálok!!!!
Ugye megérte ennyit szenvedni??? Ügyes vagy, hogy kibírtad!

Bibar!

Gratulálok! Oli nagyon édes pofa!!!! Annyira jó az összebújós képetek! Látszik, hogy nagyon boldog vagy! Én is! :D

Lippa!

Nagyon szépek a csajok és olyan nagyok már!

Vicuska!

Olyan aranyos vagy! Mondtam is Dórinak, hogy van egy Vicuska fun klubja! :D De Ramóna se semmi! Nagyon szép csaj!

Benszi!

Hú, mekkora ez a kuki!!!
Köszi a büfizős tippet, már próbáltam, de nem sokat segített. :( Pont ma mondtam a védőnőnek, hogy nem nagyon büfizik és pont akkor sikerült neki! :shock: Naponta egyszer talán sikerül.

Gabi!

Gratulálok a kisfiadhoz!

Most röviden csak ennyi, mert már hívnak! Annyira szeretek anyuci lenni, hogy el sem tudom mondani! Bocs, aki kimaradt, muszáj mennem!

Kép

Kép
sharon

Chesti

örülök hogy nega a vizelet,olyan gyönyörű Csillagszem,hogy nem is igaz. :D
Falatkám eddig tiszta apuci volt de most minthas kezdene a gyerekkori képeimre hasonlítani.Szegény. :shock: :?

Zsókuci

Természetesen várunk nagyon és szerintem mindenkit érdekel mi van veled.

Bibarkám

Ne szomorkodj,ki fog alakulni a szopi dolog,te mindent megtettél,megteszel,meglátod be fog indulni.Persze tök értem amit írsz,ezeket nehéz feldolgozni. :P

Mamm

nyugodtan hívj ám,bármi kérdésed van.

Gabi

olyan fura,nemrég még érted szurkoltunk,most meg már gyönyörű nagy a pocakod és a kisfiad is!!!Fejet kérünk. :lol:

Sharon

Örülök nektek nagyon,árad a leveledből a boldogság. :D

Vicuska

szerintem tiszta apja Rami,csak a Te színeiddel.Gyönyörű. :D

Benszi

Balázs alvós képén olyan mintha Te lennél egy az egyben.

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Szép estét Mindenkinek!

Gabi, gratulálok a kukishoz!!!! :o))

Benszi, nem semmi az az alvós kép Balázsról. Szép, csókos szája van. :D Na de az a fütyis kép...... :shock: Mit fog szólni 15 év múlva, ha meglátja itt a fórumon, hogy ennyi fiatal anyuka és potenciális barátnő jelölt csámcsogott rajta????? :D
süni76

Benszi!

Tényleg nem semmi szájszerkezet, a többiről meg nem is beszélek :lol: :lol: :lol:

Nálunk tegnap mérlegelés volt:
Dagidög 5910g
Dorka 5240g

Még alszanak :lol:

Puszi!

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Köszönjük a gratulációkat!Mára már eldöntöttük a nevet is,Botond lett a nyerő :D
Kiderült hogy azért ilyen nagy a pocakom már most,mert Botondkám nagyobb egy héttel a korához képest és mivel elöl tapadt meg a méhlepény ez is közre játszik.
Jaj Lányok én olyan boldog vagyok,madarat lehetne velem fogatni :D Párom nagyon édes volt,mindig azt mondta neki mindegy hogy mi lesz,de miután kiderült büszkén hívogatta a barátait és dicskedett :D Olyan megható volt látni a boldogságot az arcán.

Anyukák!
Gyönyörűek a babák egytől-egyig!

Chesti
Nagyon sokat változott Niki!Párommal elolvadtunk az utolsó képtől!A talira igérem viszem a fejemet is :lol: Annyira izgatottak voltunk az eredménytől,hogy már átöltöztem az itthoni göncömbe és nem akartam úgy képet magamról.DE igérem amint lesz egy csinos kép azt felrakom!

Lippa
Igen a Kleopátrában voltunk!Honnan tudod?

Zuzmó
Nem csalnak a megérzések :D Drukkolok,hogy neked is bejöjjön!!

Benszi
Húúúú ez aztán méret!
gabicsibe

Gabicsibe
annyira jó ez a boldogság ugye???én is nosztalgiázom ilyenkor :oops: :oops: nekünk is 1 héttel volt nagyobb a bébi :wink: :wink: élvezd ki a minden percét a kismamiságodnak,bevallom én már ma kezdeném ujra,olyan jó volt pocakosan/is/ :wink: :wink: :wink:

Chesti
mennyit változott ez a lány.gyönyörü mint mindig,de megnyult,vékonyabb lett,olyan nagylány már :oops: :oops:

Benszikém
szuper képek,végre kaptunk,nagyon drágák a babák :wink: :wink:

Juci
szép méretek :wink: :wink:

Lukikám
drága vagy :wink: :wink: ma már 50 ml tudott szopizni és csak 30 táp kellett hozzá,olyan boldog vagyok,növekszik végre a tejem mennyisége :P :P :P pénteken hivjál :wink:

bibar

Zuzmó, kívánom, hogy bejöjjön a megérzésed :)

Naposoldal, Lukrécia, Rebe, igen, nagyon klassz volt, hogy a párom is érezte :) Egyelőre nem sikerült megismételni a "mutatványt", de gondolom még lesz rá bőven alkalom.

Gabicsibe, a Botond nagyon szép név, jó választás :) Nekem is melső fali lepényem van, de a baba a korának megfelelő, azt hiszem. A 4D UH-n majd jobban meg tudják ezt állapítani. Mindenesetre az én hasam is tekintélyes, és mindenki furcsálja, hogy lent helyezkedik el, de hát ez van, ha egyszer ott érzi jól magát? A dokim nem mondta, hogy ez gond lenne.

Különben a párom lányra hajtott, de mikor megtudta, hogy kisfiú, rögtön körbetrombitálta a hírt :D

Mamm, dumáld meg Zsófival ezt a vizsga-dolgot, hátha kooperatív lesz ;)

Zsókuci, a torokkaparás elmúlt, most éppen álomkóros vagyok a hidegfront miatt :D A 3. éves évforduló meg KELL, hogy bejöjjön, olyan szép szám.

Jucicuki, a csajszik jobban viselik már a tornát, vagy még mindig annyira rossz nekik? A képeken olyan kis vidám manók, nagyon klasszak :)

Chesti, Niki gyönyörű, mint mindig ;)

Benszi, milyen nagyon a gyerekeid! És hát Balázs tényleg nagyon tehetséges :))) Igazi szívtipró lesz ezekkel az adottságokkal, a csókos száj sem semmi ;)

Lányok, éjjel 10 órát aludtam :shock: , teljesen kiütött ez a front. Kismamák, ti hogy viselitek? Csak én vagyok ilyen mimóza?

Kép
elan

Elan!

A tornát még mindig nem élvezzük :cry: de állítólag a Dévényes gyerekek okosak lesznek mert jól átsírják a tüdőt és jó az agy vérellátása :shock: :lol:

Judit

Csajok!

Képzeljétek el, hogy tegnap volt egy éve, hogy elkeztük a stimut.
100 Puregon, 1/3 Merional, most nézegetem a stimu lapomat :lol:
Most meg, tök hihetetlen, hogy már négy és fél hónaposak a manóim.

Puszi!

Judit

jucicuki

Csak egy gyors jelentkezés, nincs is időm visszaolvasni, rottyan az ebéd, csajszi a mamával aztán spuri a védőnénihez.

Szóval UH-n minden rendben, még nem száz, hogy kukis - bár drága anyósom látja a képen - de a szanográfus szerint gyanús.
Kicsit furdal a lelkiismeret, hogy ennyire fiúra vágyom, de ez van. Titokban már édes kisfiamnak hívom. Aztán ha puncis :) hát ez van, annak is örülünk.
Amúgy a dokinéni szerint kicsit nagyobb mint 18 hetes, Jázival is így volt. Asszem nem bírom ki 6 hétig és benevezek egy 4d-re otthon, ott felébe kerül.

Na rohanok, mert odalesz a zöldbabfőzi!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Bocsánat, hogy nem írok sok mindenkinek, de most sajnos nincs annyi időm. Olyan sokat írtok, hogy mire visszaolvasom az összeset elfelejtem ki mit írt :(

Gabicsibe! Jó kis pocid van, én is imádtam mikor mocorgizott Benedek, nekem mindig az egyik oldalon rugkapált mikor már nagyobb volt és ott jobban ki is nyúlt a bőr, a jobb oldalamon sokkal feljebb nyúlnak a striák (de nem bánom) ez az ő szignója, hogy ott járt.

Bibar! A szopizással kapcsolatban akartam neked írni, hogy nálunk is ez volt, de 2 hét alatt rendeződött a helyzet. Csak egy párszor kellett tápot adnunk (én is így hívtam, annyira utáltam) és mikor már megláttam a cumisüveget bőgnöm kellett, de legyél kitartó - én képes voltam órákon át a cicin tartani és nézni hogy küzd a drága, úgyis bealszik közben 10-10 percekre mert nem bírja - és csak a legvégső esetben add neki oda a tápot, mikor már tényleg szakad a cérna és lassan beáll majd az a tejci. Nagyon szorítok neked, tudom mit érzel, mert nekem is nagyon fontos volt ez a szopizás dolog.

Lányok ha nevetni akartok vegyétek meg a Kismama januári számát és olvassátok el a Hogyan szexelnek a fiatal apák? és a Tökéletes anya című cikkeket, Ok lehet hogy ez már a végkimerülés első jele, hogy sírtam a röhögéstől mikor ovastam őket, de tényleg nagyon jók.

Benedekkel tegnap voltunk a 2 hónapos oltáson, este mint egy kis sakál úgy üvöltött, biztos rosszul érezte magát, mert láza nem volt. A többi vizsgálatot hősiesen tűrte. Tegnap voltunk hasi és koponya ultrahangon is, és annyira édes volt. Mondtam neki miközben vetkőztettem, hogy ez most olyan lesz mint a babamasszázs, csak a doktornéni csinálja és szinte várta, hogy mi történik vele még hehőkézett is közben (így hívjuk mikor gügyög). Utána megszopiztattam még benn a rendelőben (jó nagy helység volt és ilyen rendesek voltak, hogy még fotelt is kaptam) és utána elkezdett nevetgélni meg beszélgetni és odasereglett az összes asszisztens és ott csodálták. Annyira jó érzés volt, olyan büszke voltam rá. Egy kis megjegyzés: itt nálunk az SZTK-ba csak úgy lehet bemenni, hogy 8 lépcsőt meg kell mászni, úgyhogy befele és kifele is csak úgy tudtam menni, hogy letámadtam valakit, hogy segítsen cipelni a babakocsit, azért vicces. Kerekesszékesek és babakocsisok maradjanak csak az utcán és kész, úgysem fizetnek vizitdíjat.

Kép
és rakok föl pár képet picike fiunkról, a legfrissebb termésből:
Jé egy teknős Kép
Lógók Kép
Gyűlölöm a matrózruhát Kép
gombahölgy

Végre elértem a BMC-t, jövő héten kedden megyünk Gézengúz után és nyilatkozunk a maradék négy embrikénkről. Úgy döntöttünk, hogy felajánljuk valakinek, akinek szüksége van rá. Sokat gondoltam rajta, hogy mások fogják felnevelni a mi gyerekeinket, de én ha lesz is még babánk, mindenképpen friss stimut vállalok be és azt meg nem akarom, hogy tíz év múlva "megöljék" őket, akkor inkább legyen olyané, aki nagyon szeretni fogja.

Judit

jucicuki

Csak egy gyors kérdés miatt jöttem, visszaolvasni majd este.

Sharon,
mikor volt az utolsó uh-od Dórival? Úgy értem hány hetesen? És mekkora volt akkor? A BPD, és az AC (haskörfogat) érdekelne... Zsófinál nagyon kicsinek találom az AC-t, jó lenne vmi kislányos összehasonlítási alap...

Estrella,
neked mikor volt utoljára uh-od? Kérdésem ua lenne, mint Sharonhoz...

Köszi nagyon mindkettőtöknek!

Mamm

Kép

Kép
mamm

Helló!

Bibar, olyan jó hogy már te is otthon vagy a kicsi Olivérrel, szorítok, hogy beinduljon a tejci!

Mamm!

szorítok, hogy sikerüljön még leállamvizsgázni!

Chesti!

gyönyörű a kislányod!!! Benszi imádnivalóak az ikrek!!!!!

Gabicsibe!

gratulálok a fiúhoz!!!! szép név a Botond!!!

én úgy néz ki nem mehetek haza szülésig, ami nagyon rosszul esett, jó sokat sírtam tegnap meg ma! most már 3 hete kórházban vagyok és még rengeteg időm van hátra!!! szerettem még otthon élvezni az utolsó napokat!
málna79

Benszi nagyon szépek a Gyerkőcök és hát azok az adottságok :shock: :o :) !

Sharon köszi a dícséretet Neked is!Hát igen Csajok már hatalmasak,észre sem veszem és suliba mennek :roll: !Gyönyörű Dóri babáról mikor kapunk újra képet?

Gabi mi is ott voltunk anno és láttam a papíron,hogy Kárpát utca csak szerintem a cég neve más volt.Engem egy nagyon aranyos hosszú szőke hajú doktornő vizsgált akkoriban.Szép nevet választottatok!

Gomba nagyon szép kisfiú Benedek!

Bibar nagyon ügyi Vagy szopi ügyben,meglásd lesz ott hamarosan Niagara :wink: !

Juci Te kis mázlista :wink: :) !Nagyon szép dolog Tőletek,hogy felajánljátok az embrikéket,v.ki biztos nagyon fog Nekik örülni!

Na mennem kell Tündérkékért,aztán meg szülői értekezletre(mondom én,hogy mindjárt iskolába mennek :shock: :roll: :) ).

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?