Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit elhavazva,elkezdődött a tanítás... :? Hát elég furi így 2 hét kihagyás után :roll.... De majd belejövök :).

Athiz Szilije és endije nagyon édes,Endre baba már óriási :).

Szilcsi Lalija és cukorfalat,kis manó :).

Boni mütyürkéje nagggyon tutti :).Hihetetlen,hogy már ekkora :).

Tontica

Nyugi,tudom én azt :).Nekem csak tökéletes gyerekeim lehetnek :D:D:D!
Nagyon jók a képek,Rate jól mutat a kiságyban.És hogy mekkorák már az ikrek :shock:!

Kriszti

Írd wordpadon a levelet és akkor megmarad.Vagy mialőtt elküldenéd,csinálj egy CTRL C-t :).engem is meghülyít,ha nem tudom elküldeni :twisted: !

Bali

Lehet tippelni? :lol:?????Hú de izgi :)!

Pusszantás!

anyapoc

Na mi van,mindenkit elrettentettem????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

anyapoc

Lány! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

BAli! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Balikám!
Jajj de jóóóóó! :)
Vendég

Yessssss :)!!!!

anyapoc

Apa már robog haza Pestről az új autónkkal :)!

Kép

anyapoc

Anyapoc de kafa
Vendég

Sziasztok!

Gyors pár kép, mindjárt fürdetés van. Tegnap jöttünk haza, majd írok később egyszer csak szüléstörténetet is, de most nincs időm.
Éjjelünk brutál volt, de ma aludtam 2 órát napközben. :roll:
Tejcsi alakulgat, de pótolni kell tápszerrel, iszom a laktoherbet.
Anyu itt lesz 2 hétig, nagyon sokat jelent ám!
Ja, nem 55 cm, hanem 51. :lol: Csak elértették a telefonban.
Kép
Kép
Kép
szilcsi

Szilcsi: még1x gratu!!!! Gyönyörű a béby!!!!!!!!! Kis hajasbaba!!!! Sk tejcit és nyugodalmas éjszakákat kívánok! Puszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi milyen édes hajasbaba! megzabbantom! :lol:

Ügyesek voltatok és vigyázz magatokra!
Vendég

Hello!

Anyapoc: igen, igen, Te ijesztettel el!!!! :lol: :wink:

Szilcsi de szep baba, es micsoda hajzuhatag!!! :D Remelem gyors es konnyu szulesed volt!!!

Bali: :D :D :D eljen, eljen, eljen!!!

Kepzeljetek Rate azt mondta az Apjanak hogy; "A mami nem szeret engem csak a kistestveremet pedig O nem is beszel." :cry: Hiaba probalta gyozkodni az uram hogy de igen a mami nagyon szeret Teged, O csak mondogatta hogy nem igaz. Pedig tenyleg nagyon sokat vagyok Vele, minden este olvasok Neki meg akkor is ha nagyon faradt vagyok es ma is megszeretgettem es mondtam neki szazszor is hogy mennyire szeretem. Pedig tenyleg imadom, olyan okos, szep kisgyerek es olyan jol el lehet Vele beszelgetni, neha O a tamaszom lelkileg amikor a babak orditanak.

KépKép
KépKép
tontica

Egy evvel ezelott meg csak harman voltunk. :D
Kép
Baromira elvezem a kis rozsaszin ruhacskak es cipocskek vasarlasat: :lol:
Kép
De uuuuuuuuuuugy orulok a legkissebb kukisomnak is, olyan gyonyoru!!! :D Kép
Ez a kiscsaj allandoan vigyorog:
Kép
Hat hogy lehetne mar nem szeretni ezt a kis huncut kolkot?! :D :wink:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti :cry: remeélm RAte megnyugszik...

képeken gyerkőceid fantasztikusak!
Vendég

Sziasztok!

Mennyi jó hír!

Szilcsi, gyönyörű a kicsi fiad! Az éjszakákhoz meg kitartás!

Bali, hatalmas gratula a kiscsajhoz!

Mi a hétvégén szülinapoztunk, 3 éves lett a nagylány.

Tontica, nekem is mondta már Réka, hogy én nem szeretem. Általában akkor, ha előtte megszidtam, mert valami rosszaságot művelt. Én azt szoktam mondani neki, hogy én mindig szeretem még akkor is ha rosszaságot csinált, csak akkor egy kicsit mérges vagyok rá.
Bébik nagyon édesek, Alex nem annyira mosolygós, mint Anna?

Na, és akkor Réka üzenete nektek:

őpiupoiuztrewáélkkkkkkkkkkkkkkjhgfds

Kép
Kép
robcsi03

Helló!

Bali, de jó neked, gratulálok!

Szilcsi, nagyon édes a babód!

Tonti, cukik vagytok, és nyugi, majd alakulnak jobban is a dolgok!

Robcsi, köszi az üzit, amit Réka írt, aranyos! :)

Boni, gratu a 9. héthez!

Bocsánat, de most csak ennyire futotta megint!

Pusza
athiz

Sziazstok!

Volatm ma is Uh-n, és halhattam a mi kis drágánk szívhangját!
NAgyon megható volt! :lol:

sztárfotó Kép

remélem mindenki jól van!
Vendég

Gratulálok Boni, nagyon édes+szép! Én mindig könnyeztem, amikor hallottam a babám szívverését! :oops: :D
athiz

Többiek, hol rejtőztök? :shock:
athiz

Bonikám!
Jajj de ééééééééédes!
Most komolyan. Ahogy ott kucorog a sarokban. :D
Vendég

Hali!

Boni, édes a manócskád!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi, fürdetés lesz nemsoká. Jól vagyunk,majd megpróbálok írni, talán holnap... 8)

Kép
szilcsi

Lányok köszi a dicséreteket! :oops:
Vendég

Szilcsi: GRATULÁLOK!!! Nagyon szép Lali baba :D

Tontica: Szép család vagytok :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Én is bejelentkezek,csak gyorsan.Mindig olvasok,de írni már nincs időm....

Apa elment 3 napra Pestre.így most van :D:D:D!

Még van 2 vizsgám,meg csinálnom kell egy kisebb kutatást egy ZH-t kiváltandó,remélem,hogy menni fog,még 1 hetem van erre is.
Közben megindult a báli szezon,iskolában ugye kötelező a szalagavató miatt és persze jön az ovisbál.Ha emlékeztek,erre egy táncot tanulunk be a szülőkkel,elmondhatom,hogy egészen jól megy a dolog :).Reméljük,jól is fog sikerülni.

Boni

Nagyon édes a kis pirinyód :):)!

Tontica

nagyon szépek vagytok :).
Érthető,hogy Rate olykor ezt érzi,hiszen "kiesett" a pixisből.Sok gyerek nehezen éli meg,hogy érkezik a kistesó,pláne kettő... :roll:
Jól teszed,ha iylenkor elmondod neki,hogy igenis szereted,hiszen nincs még egy ilyen okos és nagy fiad,mint ő :).És ő mindig az lesz neked :).Előbb-utóbb helyrerázódik ám :).

Szilcsi

Nagyon szép a kislegény :).Micsoda hajtömeg :wink:!

na megyek teregetni :?....

Pusz mindenkinek!

anyapoc

Helló!

Anyapoc, tök jó lehet az a tácos dolog!

Gondoltam, teszek fel képeket a picikéimről!
:mrgreen:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Látom, mindenki jó elfoglalt! :roll:

Pusz
athiz

Cikkelemzés befejezve!D.e. le kell adjam! :wink:

Tontica
Nagyon szépek vagytok!

Szilcsi
Édi kis krapek az biztos!

Boniko
Micsoda drága pötty!Eszembe jutott mi is hogy örültünk neki,mikor először láttuk.

Athiz
Mekkorát nőttetek! :shock: Nagyon édes mosolygós kisfiaid vannak!

Anyapoc
Nálunk is nagy hajtás van!Remélem már kész vagy a kutatással!

Bali
Nagy gratula a punáshoz!!!!Fiúk hogyan fogadták A Hírt!?
Képeket várunk!

KépKép

KépKép
okr

Athiz nagyon gyönyörűséges a két kis drágád! :lol:

Okr ügyi avgy, hoyg befejezted!

Szilcsi új kép?

Tonti remélem jól vagytok!

Bali mi újság punással?

Anyapoc hajrá tánc http://www.youtube.com/watch?v=HpXXB3n7Nk8
Vendég

Sziasztok!

Boni: nagyon edes a pici baba elhiszem hogy most nagyon boldogok vagytok!!!

Athiz: gyerekek nagyon edesek, milyen agyok mar! Jofej ez a maciszerko!

Anyapoc: hat, Te sem unatkozol! Drukk a vizsgakhoz!

Okr.: Te is nagyon ugyi vagy! Hogy birod? Van valaki aki segit?

En nagyon depis idoszakomat elem megint. :cry: Tegnap ota egyfolytaban bogok, kiabalok, nem tudom mit csinalok, elmegyek valamiert es elfelejtem mit akartam vagy nem is oda megyek ahova akartam. Rateval nem tudok normalisan beszelni, babakkal nem tudok normalisan banni, mar azon veszem eszre magam neha hogy tul durvan banok Veluk. Ossze vagyok zavarodva es nem latok kiutat. Az urammal allandoan veszekszem mert keveset van itthon, dolgozik, Rate beteg, lazas volt, itthon van. Amikor mindharom nyavog allok kozepen es nem tudom mit csinaljak. Valoszinu a faradtsag es idegeskedes miatt vasarnap annyira szedultem hogy nem tudtam kimaszni az agybol. Mar nem is akarok jo anyuka lenni mert ugy erzem lehetetlen, mar csak azt akarom hogy ne nyiffancsam ki Oket es en se nyiffanjak ki!
Tudom segitseget kell kernem, ja, de mibol! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

HElló!

Szegény Tonti, el tudom képzelni a gyötrődéseidet ,milyen nehéz neked, de én amondó vagyok, hogy próbálj meg egyszerre csak egyfelé koncentrálni. Ha nyafizik az egyik kicsi, de tudod, hogy nincs semmi nagy baja, nem beteg, evett, nem kakis, stb, akkor egy kicsit hagyd, hogy nyafizzon, baja nem lesz tőle, közben viszont oda tudsz figyelni a másikra, vagy harmadikra. Nagyon nehéz most neked, és ha kapkodsz, és mindenkinek meg akarsz egyszerre felelni, akkor látod, káosz és zűrzavar, depi lesz a vége, és ezt sajna a gyerkőcök is megérzik, és még nyűgisebbek lesznek. Próbáld a kezedben tartani a gyeplőt, mert ha egyszer kiengeded... :evil: Én magamból indulok ki, mert nekem is amikor egyszerre itt vinnyog a két kölök, hülyét kapok, de ilyenkor megpróbálok erőt venni magamon, és nyugodtnak maradni, mert ez az egy, a józan ész segíthet abban, hogy ne nyúvasszam meg mindkettőt, és szaladjak el itthonról a problémák elől. Pedig ezt nem szabad!!! Számolj 10-ig, befogott fülekkel, és nyugodj le!
Sajna ritka, ha van segítsége az anyukáknak, úgyhogy ezzel a helyzettel meg kell barátkoznod! Tudod, nemrégen nekem is hasonló volt, amikor kijelentkeztem a Bnetről, akkor nagyon magam alatt voltam, de végülis sikerült magamba szállni, és kilábaltam! Biztosan lesznek még nehezen átvészelhető időszakok, de tudod, egyszer lent, egyszer fent, úgyhogy hamarosan jobb lesz, csak győzd kivárni. :lol:

Pusz, rohanok takarítani! :twisted: :?
athiz

Tonti drága kitartás!

Athiz jó hogy visszajöttél!
Vendég

Boni: :mrgreen: Vehetem bóknak? :P
athiz

Athiz aminek akarod :wink:
Vendég

ÓÓ,Tontica,nehogy azt hidd egyedül vagy ezzel. :( :( Időnként rám is rámtör a depi.Segítségem változatlanul nincs,egyedül szemben a nagyvilággal..nyakamon a sok vizsga...26-ra 60 szigorlati tételem van,és még a tételsornba sem néztem bele,nemhogy a könyvbe. :oops: Gyerekek felváltva betegek jó ideje. :cry:
Hajat mosni éjszaka szoktam,egyéb extrára nem is futja.
Szal egy a lényeg,KI KELL BÍRNI!!!
Ez lebegjen a szemed előtt.(nekem néha segít)

Athiz
Azt a szőrös macis ruhát hol vettétek???Én is akarok olyat!!!!!!!!

Boniko
Nahát ,már 10 hét???? :shock: Rohan az idő! :shock:

Ma megkaptuk végre a két hós oltást.Eddieteg volt Dorottya,ezért tolódott.Holnap vizsgázom,úhogy le is lépek!Pussz!!!

KépKép

KépKép
okr

Okr, tesómtól kapta Endi karácsonyra, de ha érdekel, majd megtudakolom tőle! :D
athiz

Kérlek benneteket ha ídőtök engedi szavazatok a kisfiamra beneveztem egy helyi versenybe. Előre is köszönöm és bocs,hogy igy ismeretlenül http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_s ... asztott=87
renus

Renus, én szavaztam!

Többiek, hol a csudiban vagytok? Mindenki őrült elfoglalt? Persze megértem, csak hiányoztok!

Pusz
athiz

LÁnyok tessék azonnal bejelentkezni!

én igazoltan leszek távol hétvégén szülőkhöz megyünk :wink:
Vendég

Athiz
Feltétlenül kérdezd meg!Akarok egy ilyet!
Hiányzásom oka egyébként a tanulás.Ma is volt egy vizsgám,és még van 2.

Dorottya az oltás óta többször kakil,mint eddig.Lehet az oltás miatt?Vagy ez hülyeség?Mindenesetre a hasi nem fáj annyit.
Egyébként semmi új kajafélét nem ettem,ő meg csak szopizik..talán vírus?Állandóan izgulok. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr, akkor megtudakolom neked, ha tudok vele Skype-olni végre!
Ha nem fáj annyit a pocakja Dorottyának, akkor csak örülj, hogy picit többet kakil. Ha vírus vagy ilyesmi lenne, akkor az állaga és szaga is megváltozna a kaksinak. Azért figyeld, de szerintem normális dolog. :wink:
athiz

Sziasztok!

Athiz, ezúton köszönöm a szülinapi köszöntést! Szánom-bánom, hogy csak most :oops:
Nagyon édesek a fiaid, már nem is írom hogy kicsik, mert nem azok :)

Tontica, abszolute egyetértek Athizzal. Rékával én is mindent kidobtam a kezemből abban a pillanatban ahogy elkezdett óbégatni. Na, ez most másként van. Ha tudom, hogy nem éhes, álmos stb. akkor biza én befejezem a dolgom, aztán jöhetnek a kölkök. Álltalában ezek a nyafik abba is maradnak amint rájön(nek), hogy semmi hatásuk nincs rám.
Ettől függetlenül nekem is vannak napjaim amikor kifutnék a világból, de most szépen süt a nap és nagyon várom a tavaszt, csomó tervem van már :)

Szilcsi, Lali baba nagyon-nagyon édes :)

Szerintetek normális, hogy az 5 hónapos gyerekem ül, mint a cövek? Kb. 10 percig és magától.

Kriszti, Adrienn még nekem is csak anyatejes és van hogy napi 4 kakás pelus is van, van, hogy csak 1. Lehet, hogy most nem használja fel annyira a szervezete, gyorsabban emészt.

Mindenkinek pussz!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Már miért ne lenne normális,hogy Adrienn szépen ül??!! :shock: A mai gyerekek egyébként is gyorsabban fejlődnek.Át kellene már írni a tankönyveket.
Dorottya pl születése után már forgatta a fejét.Ada meg még nem tudta,csak pár nap múlva.Sőtt egyik oszt.társam mondta (koraszülöttön dolgozik),hogy már a korababák is forgatják a fejüket rögtön.
Mondtam is apának,ha ez így halad,50 év múlva úgy születnek a babák,hogy járni is tudnak. :lol:

Athiz
Várom a bolt címét! :D

Kakihoz köszönöm a hsz-ket.Megnyugodtam. Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Gyors leszek,mert ezer a dolgom.nekem is van még 2 vizsgám, a kutatással elkészültem (Kriszti :lol:), szombaton bál,táncolunk,és még meg kell varrnom a jelmezeket hozzá :roll:....

Most szombaton volt szalagavató és bál a suliban,nagyon jól sikerült.A pláne benne az,hogy eddig a suli könyvtárában egy semmitmondó dolog volt, a bált évek óta meg sem tudtuk rendezni,mert senki nem volt rá kíváncsi.A suli történetében először kivittük az épületből,szuperül megszervezték a végzős osztályok ofői(bár a főnök nagyon tiltakozott :roll:),és iszonyatosan jól sikerült!!!!!

Tontica

Remélem,már jobban vagy és nem kerültél a cmílapokra :wink:!Gyere és mesélj!!!!

Athiz

Asszem még nem dicsértem meg a gyerkőcöket,Endre iszonyatosan nagy már!!!Szili meg hát nagylegény :).

Kriszti

Én láttam hasonlót a Plusszban,de nem uolyan volt,mint Athiz kisfián... :roll:
Hajrá vizsgák,ügyes vagy!!!!
Egyetértek Athizzal,ha állagra,szagra nem változott,akkor semmi baja.Lehet,hogy fejlődött a bélrendszere,jobban emészt.Amúgy a hasmenéses kakának nagyon jellegzetes szaga van :?...

Robcsi

Én 5 hósan már álltam :wink:!Szl no para,amit a gyerek magától csinál,azt tudja :).

Boni

Mi újság a pocakban? :D

Pusztok!

Ja,fiamnak a második foga is kiesett :):):)!

anyapoc

Anyapoc
Megnézem a Plusszban,hátha!
Vizsgáidhoz drukk!!!!!
A szalagavatóval ügyik voltatok!Örök élmény lesz a gyerekeknek tuti!
Kaki :)

KépKép

KépKép
okr

Okr, sajna tesóm a kolléganőjétől vette, de már elfogyott neki.
Szerintem próbáld meg Tescoban, stb, hátha.
athiz

Sziasztok!
Csak tényleg bekukk!
Utolsó oldalt gyorsan végigfutottam.

Athiz!
Nagyon szépek a gyerkőceid! És Endi már mekkora!

Tonti!
Ti is nagyon szép család vagytok!

Hnap lesz az utolsó vizsgám, és már csak a szakdoga meg az államvizsga van hátra. Kérlek gondoljatok rám 10-től kb. délig. Szigrolat lesz, és ez az egyik leghúzósabb az egyetemen. AMúgy minden más vizsgám megvan. Ezentúl tudok sűrűbben majd jönni.
Addig is mindenkinek sok puszi!

moni

Moni csuriban van érted a kezem!

VAlahol mintha láttam volna ilyen cuki rucit, de nem emlékszem. még töröm a fejcsit!

Szilcsi kicsi hajasbaba lefoglal? úgy elmennék megdögönyözni... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem, Anyapoc, meg nem vagyunk a cimlapokon de nemsokara majd: Szenzacio! Gyerekek kicsinaltak Anyjukat! :lol:

Na, ennyire nem rossz am a helyzet! Most is elvitte a gyerekeket a bebyszitter es en itthon, egyedul .... tehenkedem! :lol:

Holnap megyunk 4 hos mericskelesre es oltasra, kivancsi vagyok, szerintem van koztuk 1 kilo mert Alex nagyon nagy es dagi! Aggodom Annaert mert nem nagyon mocorog, kicsit emeli a fejecskejet, remelem nem lesz ebbol baj!
Alex meg egy tank, olyan eroszakos, izgo-mozgo, nem is sir hanem kiabal meg sikoltozik. :lol: :roll:

Athiz: koszike, segitettel am! Nem kapkodom am Oket fel rogton, nem is tudom megtenni, szegenyek sokat sirnak de ez van, nem tudok szazfele szakadni egyszerre.

Okr: ugyi vagy, kitartas a vizsgakhoz, nem tudsz halasztani, vagy nem akarsz? En nem tudom hogy csinalod! Hajmosas ejjel?! :lol: En hamar lefektetem Oket, babakat mar 8-kor, Ratet max. 9-kor igy van idom kicsit Magamra is meg Apara is. :wink: Gondolom Te akkor tanulsz.

Lanyok, mondtam mar hogy megkezdtem a hozzatapit? Ejjeli tapot adtam Nekik, kukorica es buza tapi amit a tejcsihez kell hozzaadni azota alszanak egesz ejjel. :D Sot, volt hogy Annat ugy kellett felkelteni reggel 8-kor. :D

Almat mikortol lehet? :wink: Ja, tudom elvileg 6 honapos kortol. :roll:

Anyapoc: kicsit irigykedem a balozas miatt! :wink: :D Rateeknak jovo het kedden lesz.
Nem tudom meg minek fog beoltozni.
Gratulalok a fogacskahoz, milyen nagy fiad van mar!!! Ugy szeretnek latni kepeket Roluk!

TOBBIEKTOL IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robcsi: azta, 5 honapos es ul?! Nagyon ugyi! Meghogy baj! :lol: Milyen terveid vannak? Nekem azok hogy nem kell kabat meg 3 takaro setakor. :wink:

Moni: Nagy, nagy drukk! Te sem vagy semmi am! Es mi leszel ha nagy leszel? Ramona mar 7 honapos?! :shock: Kepek!!!

Boni: Te meg nemsokara 12 hetes! Hogy megy az ido!

Ja, megyek angolra heti egyszer masfel orat a fiam sulijaba. :D Jo kis kikapcsolodas lesz mert mas nem, kezdjuk majd hogy: Good Morning meg How are you? meg ilyenek. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Helló, bocsi, de most én is kivagyok, mert Endi lázas beteg, már volt dokibácsi, de egyenlőre nem tudni, mi baja, sír, nyűgös, de más nincs. :shock: Azt mondta, amit én is gondoltam, hogy vagy a fogacskája, vagy vírus, vagy mindkettő. :cry: :cry:
athiz

Sziasztok!

Kriszti

Ha esetleg nálatok nincs,megnézem,hogy nálunk megvan-e még a Plusszban az az egy szem,amit láttam múlt héten és hogy mekkora és elküldöm :).

Tonti

Majd küggyé az újságból egy példányt :lol:!!!!
Nem tudom,milyen hozzátápi ez,de én búzából készültet nem adnék még nekik,mert abban glutén van.és bizony okozhat később lisztérzékenységet,ami igen gáz,ha az összes búzalisztes dolgot meg kell vonni tőlük.Nálunk a Sinlac-ot szokták iylen korán adni,mert az szentjánoskenyér magból készült.Biztos van ilyesmi nálatok is. Van,ahol azt írják,hogy adható 6 hós kortól is a gluténtartalmú étel,de sok helyen azt olvasni,hogy amíg lehet,érdemes húzni a lisztes dolgokat.Uez igaz a kenyérfélékre is...
Majd teszek fel képeket,de most még gyötröm a tanulást,de holnaptól Hawaii :wink:!
Szt teljesen normális,ha nem egyformán fejlődnek a törpék.Próbáld meg nem összehasonlítani őket.Vannak lassabban fejlődő gyerekek,ha a doki semmi kórosat nem lát,akkor Te se izgulj :).lehet,hogy 1 hét múlva Anna is mindent produálni fog :).A kislányok meg kis súllyal is csinosak :).

Na megyek,mert Apának nem megy a fektetés :?...

Pusz!

anyapoc

Athiz: szegenykem, tudom milyen ez, a legszornyubb amikor egy gyerek beteg!!! Gyogyuljatok meg minnel elobb! Azota is lazas? Van mar fogacska?

Anyapoc: glutenmentes!!!!!

Voltunk ma dokinal, 4 hos vizsgalat, oltas. Minden rendben a babakkal, Annaval is. :D
Meretek: Alex: 6 kilo es 60,5 cm
Anna: 5120 g es 56,5 cm
Szepen fejlodnek, mar majdnem a normal tartomanyban vannak. :wink:

Megneztem ennyi idosen Rate, vagyis 4 es fel hosan volt 7750 g es 67 cm. :shock: annak idejen fel se tunt hogy oriasbebi! :lol:

Nezzetek milyen latvany fogadott ma du. amikor bementem a nappaliba:
Kép
Rate ki akarta szedni Alexet a hintabol :roll: es hulye nem kotottem be, de Alex meg se nyikkant am, lehet meg elvezte is hogy huzzak-vonjak. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?