Sziasztok!
Természetesen komoly a hely felajánlás, igaz, még egy kicsit várni kell rá. 2006. novemberében költöztünk ide, 1 szobás lakásból és be kellett bútorozni. Aztán janárban eldöntöttük, hogy jöjjön az utód, de hát úgyis várni kell rá, addig csinosítjuk a lakást. Erre februárban kiderült, hogy őfelsége már jönni is akar.
(persze előtte egy évig le voltunk tiltva egyéb okból, mielőtt bárki irigykedne a jó szerencsénkre) Így néhány dolog, mint pl. szőnyeg hiányzik. De február végén, mikor 4 hónapos lesz Zalán tervezzük, hogy külön tesszük, addigra megvesszük a gyerekbútorokat, meg minden mást. Utána minden adott egy talihoz.
Noémi: Nálunk is a tej mennyiségével volt baj, erre olvastam egy új módszert a szaporításra. Mert a szopi utáni fejés nem jött be, csak a mellem akadt ki. Szopi után egy órával, amikor érzem, hogy beindult a tejtermelés, lefejek egy keveset, kb. annyit, amennyivel többet akarom, hogy egyen. Mire eszik, termelődik újra, a lefejtet meg odaadom üvegből. 3 nap alatt észreveszi állítólag a mell, hogy több kell. Nekem jól bevált, és szerencsére már az idő is csökken, amíg szopik, ált. 40 percet szoptattam. Mivel lassan jött. Most 20-25 perc alatt kiszívja.
Tudom hol laktok, szépek azok a házak, nem olyan harsány, mint a papagájház.
igen, fent vagyok az iwiw-en, priviben megírom
ennn: ez érdekes, a doki nálam azzal kezdte, hogy kiszámolta, mikorra várható a baba. de a koraszülöttség ellenére minden rendben van? gondolom kisebb súlyú, de be szokták hozni.
timi: hú, ez a baleset. én nem is vezetek, pedig 12 éve van jogsim. a másik hülyeségét nehéz kivédeni. de előbb-utóbb, ha a gyerek/gyerekek óvodások lesznek kénytelen leszek. a párom is előre fél tőle, pedig még nem is látott vezetni.