Mi van, lassan alkoholizálódik a topik
!
Gigóca is átment agresszívbe
Juj, mi lesz itt!
Szépen, sorban:
Jamina!
Nem ér így ám beelőzni
Csend heteken keresztül, majd elöntesz minket???
Valóban jó a kék szőlős, meg a paradicsomos is, meg úgy mind
Nemélethű csirke vicces, nadeaz olajágra akasztott paprika?! Így tanítják az agrár-sulin? Ez biztos? Jók az ágyaspálinkák
.
Kérdések: Milyen barnát használtál a vadkacsásnál, a Cucinásnál, és a dupla képnél? Nagyon tetszik a színe!
Mi a kerete a tulipántosnak?
Hiányolom a fürdőszobás alkotást, a Danonino-s sablonosat!
Jól értem, a képek a próba-területen vannak? Nem fog onnan törlődni?
Csónaklakk--Jól gondolom, hogy akkor nem is kéne ragasztó? Hiszen egy réteg alulra, egy rétef a szalvétára, éppúgy megfogja. Nem? Így nem kéne pacsálni a tapraggal. Még most sem szerettem meg
Jól értem, Áfonya azt mondja, hogy esetleg nem gyerekbarát? Eeeez azt jelenti, hogy az ovisok meg fogják majd fogdosni, netán meg is rágicsálják???
Lehet, hogy nem is fogom levinni??? Juj.
Anyapoc!
Csak nem naprapörgős a függöny??? Ki hitte volna!
Már akartam kérdezni régebben is, hogy tul.képp. minek akarod a hűtőt lefesteni??? Mi lenne, ha maradna fehér, és aztán az estlegesen üresen maradó részre bele-bele húznál sárga festéssel? Bár amennyi napraforgód van, nem is maradhat fehár sehol...
Belsőépítész--kicsit többet tud, mint az asztalos, ezzel most nem minősítem semelyiket, hanem a szakma szerint mondom. Lépcső is, ablak is, és saját tervezésű, komplett belső berendezések, bárpultok, stb. Tőle kaptunk fűrészport, meg faforgácsot a kertbe, ami mára a víz miatt szintén cseresznyeszínű lett
.
Szóval, asztalosék azt mondják, jó a Perla? Nekem az volt fura, hogy olyan kis semilyen volt a csomagolása. De nagyon szép volt a színmintája, és a színes lécek egyik fele le volt lakkozva, na az is gyönyörű volt
Apropó, léc:
Ezt a vacakot a számla szerint félkörlécnek híjják. Van negyedkörös is, az kicsit gázosabb szerintem az illesztés miatt, meg van mindenféle más profilú is.
Most kértem a szomszédtól orvosoknál használatos falapocot, azt hiszem, ez a neve annak a nyelvlenyomó bizgentyűnek. Kicsi képnél azt is lehet használni, csak le kell vágni a végeit.
Ma nekiestem a papírzsebkendős készletemnek. Ennél kezelhetetlenebb anyag nincs szerintem másik. Jóval lágyabb, nyúlósabb, szakadósabb, mint a szalvéta. Valami rettenetes.
Viszont nagyon jó a hengerem, most ezzel viszem fel a ragacsot is...
Joccakát, sebes vállú Jaminának jó kávézást!
Sziasztok
Csi
Aki idegrohamot kap, mert van kölcsön digitfényképezője, de nincsen telepítő-lemeze