Hú, mennyi minden történt itt, amég nem voltam! Bár, néha bekukkantottam, de írni
Engem kivéve mindenki elkapta ezt a hányós vírust otthon. Ápolónéni lettem pár napra, és kissé kimerültem...
Először is: CSIPI
Gratulálok a gyönyörűséges kislányodhoz!!! És örülök, hogy nagyjából úgy történt, ahogy szeretted volna, és azért a természetes vajúdásba is belekóstolhattál. Reméle, a kis Orsi ügyesen szopizik, és te boldogan anyucizol mellette
Pandus
Én esküszöm neked, hogy ilyen pocit még nem láttam
Valami őrületesen nagy, főleg hozzád képest
Nagyon tetszik
Ez a kislány szerintem is nőtt, sőt, folyton nő szépen egyenletesen! Stramm kisbab lesz, mire megszületik. Talán a héten
Jucmuc
Jaj, de izgi!!! Szépen nő a kis Davide. Lehet, hogy mire megszületik, ő is eléri a 3 kilót. Neked is azt írom: talán a héten
Fanni
Mekkkora poci
Na, jó, hogy 2 babó... De ez nem semmi! Remélem, az ájulásos témád megoldódik a kávétól! Nekem is előfordul néha - főleg, ha sokat állok - ,és én sajnos nem ihatok kávét, mert a koffeintől rettenetes fejgörcsöm lesz. Ráadásul vércukrom is 3,5 2-3 órával evés után. Tehát hamar leesik. Cukrot hordok magamnál.
Viri
Jaj, de jó, hogy bővülünk veletek! Gyere gyakran! Helyes kis pocid van! Vonalzóval én is kínlódtam, de aztán összejött, és olyan jó ránézni!!!
Lányok, nekem is nagy a pocim. Olyan, mint előző várandósságom kb. 24. hetében... A kis Maszatka sokat forgolódik odabent, és imádom ezt érezni!!! Holnap megyek a Szent Imre Kórházba a szülőszobát megnézni a szülésznővel, és átbeszélni, hogy mik az elgondolásaim. Majd mesélek!
Panduson kívül választott valaki szülésznőt?
Pandus
Ha nem indiszkrét, mennyit fog majd kérni?
Nem akarok túl hosszú lenni: az összes többiekre is gondolok, de most már nem írok többet
Véda