Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lányok, hasonló tapasztalataim vannak Mátéval kapcsolatban. Ugrál az ágyon, múltkor leesett, nagyon sírt, azt hittem majd ettől elretten, de semmi. Ha kérem, hogy jöjjön oda inkább elszalad az ellenkező irányba. Iszonyatos hangosan tud hisztizni. Pl. nálunk is, ha a szomszédból hazajövünk, mindig hozni kell kölcson játékot, mert akkor valahogy haza tudom rángatni. Ő még igazából egyedül nem is nagyon játszik el, kevés ideig lapozgat, vagy játszik a formafelismerős játékálval pl. de ez olyan 10-15 perc max. A múltkor én is nagyot égtem a DM-ben, mert üvöltözött, rángatta magát, nem akarta odaadni a pénztáros nőnek a kezéből a stiftet.
Én arra gondoltam, hogy a téli mozgáshiány az oka, mert azért nyáron csak jobban lefáradt a játszótéren, mint most a sétában. Én is gondoltam rá, hogy beíratom valahova, de nem nagyon van az úszáson kívül semmi ami neki való még. Úszni meg nem hordom, mert én sem nagyon tudok, meg a közelben nem is nagyon van ilyen lehetőség. Már ezsembe jutott, hogy veszek neki egy trambulint, vagy futópadot. :lol: :oops:
Főleg ezért is találtuk ki, hogy építünk egy családi házat, mert ezt itt a 49 nm-es lakásban egyszerűen már nem bírom ki (meg ő sem).
Kinga

Kép
németh

Hát csajok, nem is gomdoltam volna, hogy mindannyian úgyannabban a cipőben járunk. Mindenki leírása ránkillik. Olivér egyébbként csak délelött van a bölcsiben, mert fizetős és nem szíves fizetek ki azért mégegyszer annyit, hogy ottaludjon és uzsizzon. Krisztinka, te biztos ismered a Cinoin bölcsit. Oda jár.
Az a baj velem, hogy most nagyon fáradékony és kedvetlen vagyok aminek az a következménye, hogy kevésbé tudom lekötni Olivért. Sajna nincs elég türelmem hozzá. Nem mindig tudunk átmenni valakihez, hogy új játékokkal játszhasson. Egy másik környezetben nagyon jól elvan. Sétálni nincs kedve, meg sokáig nem is lehet ebben a hidegben, főleg, hogy csúszik is, így még szaladgálni sem lehet. Mi 35 nm-en lakunk.
Mi is szoktunk kölcsönjátékot elhozni és úgy jobban hazajön.

Nagyon köszi a hozzászólásaitokat, kicsit jobban érzem magam.

Ja ma is történt vele baleset mert nem fogadott szót. Az Árpádhídnál mentünk le a lépcsőn a hévhez és nem akarta megfogni a kezemet. Le is gurult a lépcsőn, mivel én vittem a babakocsit a kezemben. Szerencsére nem történt baja néhány karcoláson és az ijedségen kívül, de nem hatott a dolog. 5 perc múlva már el is felejtette.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én is megnyugodtam, mert már komolyan féltem, hogy tényleg valami nem ok nála. Egyébként már túl vagyunk egy verekedős korszakon is. Most meg dobálni szokott, amit elfelejtettem írni, pedig talán ez idegesít a legjobban. Simán hozzámvágja a kisautóját kb. 50 cm-ről. Na de biztos ez is elmúlik majd egyszer.
Titanilla: biztos nehéz lehet terhesen egy ilyen sajtkukaccal. És ezek az esések! Hihetetlen, hogy egy perc múlva elfelejtik az egészet!
Kinga

Kép
németh

Most meg tudjátok nem értem a hőgörbémet. Vezetem a ciklus.hu-n is, meg a fertilityfriend.com-on. Az utóbbi 10-ére rakta be a vonalat, mert ma 37,6-ot mértem (ami nem tudom hogy lehet), a ciklus meg 6.-ára. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 82400_.png

Most szerintetek melyik lehet az igazi?

Kép
németh

Titi, Németh, és a többiek!!!

Nem rontottatok el semmit!!!!!!!! Csupán ez első dackorszakba nőttek bele a csemeték!!! És bár hihetetlennek tűnik, de teljesen normális, amit művelnek a porontyok!!! Ez a kor sajátossága!!!!!!
A google-be keressetek rá, az első dackorszak címszóra. És meglátjátok, hogy a pszihologusok sem vélekednek másként!
Itt is van egy jó hozzászólás erről!!!

http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=37

Bocsi, hogy megint beleugattam!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Lányok ehhez a dackorszakhoz muszáj nekem is hozzászólnom :P

Amiket leírtatok, teljesen ráillik Ádámra is. Van, hogy nagyon helyesen eljátszik maga /ez a ritkább eset/. Állandóan olyan helyekre mászik fel, ahova nem szabadna. Ha rászólok meg sem hallja. Van hogy 10xmondok el valamit, aztán elkap a pulykaméreg. :oops: Mióta oviba jár, rosszabb lett a helyzet. Azóta már verekedik is. Szerencsére nem engem, de ha az apjával egyutt vannak, annak mindig verekedés és nyerítezés a vége. Szerintem az a gond, hogy Apa mindent megengedett neki, most meg ha valami nem úgy van, ahogy azt Ádi akarja, egybol karmol, ut. Ja, és az oviban bovult a szókincse is :wink: /nem jó értelemben/. Amúgy o is nagyon okos. A tanító nénik mondták is, hogy nagyon konnyen tanul.
Én is sokszor azon gondolkodom, hogy mit rontottam el a nevelésében. Mit kellene majd Bálintnál másképp csinálnom.

Krisztinka
Már osszepekoltam a kórházi cuccomat, és Bálintnak is megvan mindene.

Ma délre megyek dokihoz. Képzeljétek, tegnap nagyon megijedtem. Hajnalban elkezdett fájni a hasam, olyan mensiszeruen, néha gorcsolt is, és bekeményedett. Nem múlt el egész nap. Szerencsére mára már egy picit jobb, de egész éjjel keményedett a pocim. Remélem, ma csinálnak CTG-t is, kíváncsi vagyok mit mutat. Remélem, a méhszáj még zárt, kulonben biztosan bent kéne maradnom :cry: Nagyon félek, szorítsatok! :cry:
Vendég

Sziasztok!

KRISZTINKA: Mikor indultok síelni? Mennyi ideig lesztek? Hova mentek pontosan? :lol:
ERA: Megkaptad az e-mailt? :wink:
KINGA: Ha 24-29 naposa a ciklusod, akkor inkább a 13. napon volt a pé, mert pé után még kb.14 nap van mensiig. :roll:
JULI: Még azt nem írtad meg, hogy kötelező volt ez a vizsgálat, vagy csak ajánlott 35 éves kor felett?
AKÍRA: Üdv köztünk, beraktalak a tábliba! Mielőbbi babásodást!!! :lol:
SZILVI: Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! :lol: Miért tartanának bent a kórházban, ha nyitva van a méhszáj? :roll: 36 hetesen már általában nyitva szokott lenni, vagy rövidül. Remélem, UH is lesz, kíváncsi vagyok mekkora Bálint! Majd üzenj, ha van valami ;)

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Bettsy! Szombaton hajnalban indulunk 1 hétre megyünk és Ausztriába megyünk. És ide azt hiszem: http://www.saalbach.net/haus-maxi/.

Azt hiszem ez a hónap sem az enyém a szervezetem teljesen megkergült!

Kinga! Szerintem a 13. napi pé egy kicsit korai lenne. DE már az az igazság fogalmam sincs mi lehet, meg hogy van. Eddig azt hittem tudom hogyan működünk, de már csak egy nagy káosz van.

Szilvi! Már igazán nem sok van hátra bármikor megszülethet a kicsi fiad!

Puszi!
Vendég

Csajok! Ez nagyon jó amiket írtatok. Én megse mertem írni, hogy a lányom néha miket csinál. Mi most egyszerre a dackorszakban és a verekedősben vagyunk. nem mindig de néha verekszik viszont a hisztijei kiakasztanak.
azt hittem én vagyok rossz anya. Most egy kicsit megnyugodtam kinél korábban kinél későbben de mindenkinek úgyanazt csinálja a kicsinye.
Én is abban bizok, ha jöna tavasz akkor sokkal többet lehet kint a szabadban és jobban lekötheti magát. Én játszok is vele meg mondokázunk de ha olyan kedve van megse hallja megy tovább rosszalkodni.
Én ezért várom már a tavaszt. majd a friss levegő elfárasztja.

Kép
csucsu05

szia fix.b.én is szeretnék a táblázatba bekerűlni.
kisfiam február 23-án lesz 2 éves.Hargitai Máté a neve.
Most volt egy hete spontán vetélésem művi befejezéssel.3 hónap múlva lehet újra próbálkozni.
Én június 26-án leszek 22 éves.Mészáros Anitának hívnak.
nitacska007
Halásztelek

Fixb: Milyen mailt küldtél? nem kaptam meg :( Mikor küldted???

Nita: Szia :)

Kép
csucsu05

Na, itt vagyok

Voltunk dokinál. Volt uh és CTG is. Azt nem tudom, milyen a méhszáj, mert a CTG nem mutatott fájásokat, így nem is vizsgált meg.
Levették a véremet is, és jovo héten kell mennem belgyógyászhoz is, hogy minden meglegyen a mutéthez.

Bálint méretei:
BPD : 9
HC: 32
AC 30,2
AFI: 12
FL: 6,75
RI 0,60
A/B: 2,5

2492 gr

Legkozelebb kedden /22-én/ megyek. Ismét uh és Ctg-re.

Voltunk a sebész után is, aki megcsinálná a sérvmutétet, de csak futtában tudtunk vele beszélni, mert nagyon sietett. Azt mondta, ha szabad lesz, nem lesz éppen valami dolga, akkor megcsinálja :shock: Most egy picit megijedtem. Mi van, ha éppen nem ér rá. Én nem akarok még 1x visszamenni mutétre. :cry: Jovo héten kell mennunk a foorvos után is. Jó volna, ha konkrét dátumot mondana a császárra, így a sebész is tudna tervezni. De ahogy ismerem, nem fog dátumot adni. Biztosan azt fogja mondani, hogy meg kell várni, hogy beinduljon a szulés.
Már olyan jó volna túl lenni rajta, egyre bonyolódik a dolog. :evil: :cry:
Ja, és van valami baci is a huvelyben, arra kaptam krémet.

Bocsi, hogy ilyen sokat panaszkodtam, de már kezd fárasztani a dolog. Már szeretnék babázni.
A keményedésre Magne B-t kell szednem.

Ádám szerencsére jól érezte magát az oviban. Nem volt gond, hogy már 3 hete nem járt. Már hiányzott neki a gyerektársaság,
Vendég

Sziasztok!

SZILVI: Örülök, hogy a gép nem mutatott fájásokat, és Bálint is szépen megnőlt az utolsó UH óta. :lol:
ERA: Az itt megadott e-mail címedre átküldtem a zenét. Nem kaptad meg? :wink:
NITÁCSKA: Beraktalak a tábliba. Sajnálom a vetélést.. :cry: Máté mennyi idő alatt jött össze?
RÓLUNK: Ma voltunk a 2 hós szurin. Bence nagyon jól viselte, nem sírt egyáltalán. Már 5340 gramm és 54 centi. :lol: Itt van pár kép Bencéről:

http://s250.photobucket.com/pbwidget.sw ... 4084b2.pbw
Vendég

Sziasztok!
Betsy: nagyon édik a képek! Jaj, hát boldog hófordulót a nagyfiúnak!!!
Carpediem: biztos a végére minden le fog tisztulni, ne idegeskedj!
Krisztinka: jó utazást, ha addig nem "találkoznánk"!

Kép
németh

Syry: elfelejtettem a múltkor válaszolni, pedig én kérdeztem tőled. Szóval mi a Táncsics és a Tanácsház u. kereszteződésében lakunk, abban az új építésű házban, ami a templom mellett van. Remélem már nem sokáig! :wink: Szóval nem lakunk valami közel egymáshoz. :( Ti hova jártok gyerekorvoshoz? Van ott arra nálatok, vagy ide le az SZTK-ba?
Kinga

Kép
németh

szia fixb
Sajna nem látom magunkat a táblázatba?!
Máté hamar összejött,ahogy nem védekeztünk.
A mostani baba is ugyanugy sikerűlt mint annó a Máté.de sajna meghalt :cry: :cry: :cry:
nitacska007
Halásztelek

nitacska: üdv köztünk és bizom benne, hogy hamar összejön a kistesó és minden rendben lesz!!! Kitartást!!!

Carpediem: Olivérnél úgy volt, hogy a kiírt nap elött egy nappal csinálták a tervezett császárt. Sajna nem várták meg, hogy beindúljon. :( Én örültem volna neki. Még a nyákdugó sem ment el. Ja és előző nap be kellett feküdnöm.

Betsy: Nem lázasodott be bence? Jól viselte a súrást?
Petike is ott volt veletek?

Krisztinka: jó útat és érezzétek magatokat nagyon jól! Vigyázzatok a balesetekkel!!! Fákat elkerülni!!! :D :lol:

Anetta: úgye nem felejtettétek el a szombati szülinapi zsúrt! Dóriéknál!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Betsy
Nagyon édesek a fiaid, és Bence már szép nagy. És Te is nagyon jól nézel ki. Nem is látszik rajtad, hogy szultél 8) .

Titanilla
Koszi, hogy leírtad, nálatok hogy volt.

Németh
Aranyos vagy, hogy próbálsz megnyugtatni. A férjem is mindig ezt mondja. De úgylátszik túl érzékeny lettem. Múltkor is ok nélkul elsírtam magam. De valahogy jól esett. Szegény Drágáim, meg nem tudták, mi rosszat tettek :oops:

Krisztinka
Jó síelést, és nagyon vigyázzatok magatokra!

Nitácska
Nagyon sajnálom. De bízz benne, hogy legkozelebb már minden rendben lesz. Szorítok! :wink:
Vendég

Betsy: Sajnos nem kaptam meg. Az igazság, hogy a citromailen sok levél elkallodik.:( Van egy másik címünk igazából azt használjuk pont ezért: varady73@hktv.hu
Ha nem gond akkor ide elküldöd mégegyszer? Köszönöm szépen :)

Kép
csucsu05

Sziasztok.Köszönöm a bíztatást mindenkitől.Nagyon sokat jelent nekem!!!!!!!!
Áprilistól lehet újra próbálkozni :lol:
Nem tudjátok mért nem kerűltem be a táblázatba?
Már írtam is ezügyben fix.b-nek.
Puszi mindenkinek!
nitacska007
Halásztelek

Betsy: Köszönöm a zenét megkaptam.
Nagyon szupi :)

Nitacska: szerintem azért nem kerültél még be mert a Betsy a két gyerektől nehezen tud gépközelbe kerülni. Hamarosan bizti fent leszel.

Kép
csucsu05

Nitacska: Berakott a tábliba, csak még nem tette fel az új táblát. A tábla nem fissül automatikusan, hanem amikor betsynek van ideja akkor frissíti és felrakja ide. Általában hetente frissíti.
Szedsz valamilyen magzatvédő vitamint? A teherbeesés elött is javasolják, főleg ilyen esetben, mint a tiéd! :)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép Kép
Vendég

Betsy
Most nézem, annyi idos kismama voltál, mint ma én, mikor Bence szuletett :lol:

Már én is szívesen babáznék. Olyan titye-totya vagyok :P , egyik székrol a másikra ulok. Foleg ma, mert nem kell foznom, Anyu adott.

Képzeljétek, az oviban csak oten vannak. De Ádámnak nagyon tetszik így, nem kell osztozkodni a játékokon :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nekem is van 1 dackorszakban lévő kis eleven fiam,aki 3 éves volt decemberben.Nálunk is megy a játékkal való dobálózás a verekedés,bár az szerencsére nem mindig.
Már szeretnénk mellé 1 kistestvért is de sajnos még nem jött össze. :(
Pedig már lassan 1 éve hogy próbálkozunk.Igaz majd nemsokára megyek peteérést néző UH-ra.Hát már nem bánnám ha összejönne.
Na sziasztok!

Zsóó
zsóó

szia.titanilla78.
Igen szedek vitamint.
Elevitet szedek ezt mondta a doki.
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Én is azt szedtem és szedek. :lol:

Betsy: Köszi a táblát!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem nagyon vagyok, de ezerrel készülődök a hajnali utazásra!
Most 1 hétig nem leszek, remélem lesz újabb kismamink mira hazajövök!

Kinga! milyen a mai hőd??? Nagyon kíváncsi vagyok!

Ez enyém egyre rosszabb, nem tudom mikor produkáltam utoljára ilyen borzasztó görbét.

Zsóó! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom valakik mérik a hőjüket.
Mennyire hatásos ez a hő görbe mérés?
Én még nem próbáltam.Igaz én hallottam 1 állítólag megbízható ovuláció meghatározórol:"BABY MARKT" a neve 5 db-os kiszerelésben van.állítólag jó.Én még nem tudom,most akarok majd venni.
Valaki nem tudja közületek,hogy milyen?
Amugy ma elég nyugodt napunk volt a kis dacolós fiammal,Áronnal.Szerencsére elég nyugodt volt ma,nem hisztizett.ezen a héten itthon van,mert elkapta ezt a nyavajás influenzát.Hétfön viszem vissza dokihoz.De szerintem addigra teljesen meggyógyul.
Krisztinka79 jó utat!
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

Zsóó! Nekem nem nagyon jött be ez az ovuteszt, de van akinek meg nagyon jó!
A hőmérőzés arra jó, hogy megismerd a tested, meg csak utólag tudod meg belőle, hogy volt-e pé.

Itt sok okosság van a hőmérőzésről: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Pusza
Vendég

Krisztinka79!
Köszi az infót.Majd megnézem:
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

Sziasztok!

Hova tunt mindenki :shock: :roll: :?:
Vendég

Kép
37 hetes pocak :P
Vendég

Kép

így volt Ádám beoltoztetve a karácsonyi ovis fellépésén :wink:
Vendég

Szia Carpediem.Én vagyok de csak most délelőtt,mert ma a számítógépet el kell vinni megcsináltatni mert vírus van rajta meg nem úgy működik ahogy kéne.

Lenne egy kérdésem:ma reggel megint volt egy kis vérzésem fájt is a hasam de megint elmúlt,a szűlésznőm szerint ez előfordul,hogy vérezget valaki missed.ab (vetélés után).
nitacska007
Halásztelek

Nitácska
Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztulmenned :cry: . A vérezgetéshez nem tudok hozzászóni , de egy vagy két sorral lejjebb van egy "missed.ab" -os topic, kérdezd meg ott a lányokat.
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok, de tegnap este már nem volt erőm írni.
Ma önkényesen elmentem a dokimhoz genetikai uh-ra. Legalábbis, ha már ott voltam megcsináltattam. Múlt héten elkaptam valami gombafélét és hiába kenegettem canestennel nem javult, így reggel felhívtam, hogy elmehenék e ma hozzá, mert szerdáig nem tudok várni. Pont uh-on volt így láthattam a picúrkámat! :D :D :D
Minden rendben és még az AFP eredményemet is megkaptam. Az is jó lett.

Érték: MoM

AFP: 26,2 IU/ml 0,96
HCG: 17,9 U/ml 0,61
uE3: 4,76 nmol/l 0,57

A tripla teszt eredménye negatív.(21-triszómia szűrés)

18-triszómia szűrés : negatív.

Velőcső záródási rendellenesség szűrése negatív!

Placenta mellsőfali, magzat helyzete: haránt, Szívműkődés : jó, magzatvíz mennyisége: átlagos

BPD:40 mm, Thora: 41 mm, Femur: 27 mm

Gyönyörű az idő, ha tehetitek sétáljatok jó nagyokat!!! :D :D 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Teszek fel egy édi képet Olivérről. 2006 júniusi. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

TITI
-Remélem, nem bántad a bejelölést ;) A megadott értékek alapján most 82 gramm és 22 centi a pocaklakód :lol: A nemére nem kérdeztél rá? Nagyon édes a fotó Olivérről! Igazi kis husis baba volt :wink:

SZILVI -Nagyon formás a pocid, és egyáltalán nem nagy, ahhoz képest, hogy mindjárt szülni fogsz! :wink: Ádám is nagyon édes a fotón, be is raktam ezt a képet a tábliba! Már úgy várom, hogy mikor fogsz üzenni, hogy megszületett Bálint! Addig megírod, hogy pontosan hányadik hétre, napra született Ádám, és mekkora volt a súlya, hossza? Majd be szeretném rakni a táblázatba..

KRISZTINKA -Jó pihenést nektek, várunk vissza az élménybeszámolóval, képekkel! :lol:

RÓLUNK-Rakok fel pár képet, ha nem bánjátok..A legutolsó képen ugyanabban a ruhában, ugyanannyi idősen (2 hónaposan) vannak a fiúk. Szerintem teljesen mások..

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép
Vendég

Betsy: nagyon köszi a táblát. A képet az iwiw-en találtad vagy valamikor feltettem ide? Nagyon jó választás! Nagyon édesek a fiúk! A nemét nem kérdeztem meg, de már bánom. Direkt mondtam a dokinak, hogy ne mondja meg. Ma elgondolkodtam ezen és rájöttem hogy nem akarom mégsem megvárni a szülést, hogy megtudjam a nemét. Így nem tudok vele megfelelően komunikálni.

Képzeljétek, tök rosszul érzem magam. Most elkezdtem szédülni is az elöbb csak hányingerem volt. Kicsit meg vagyok ilyedve. Na megyek lefekszem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Csajok!

Most jottunk meg. Már reggel 9-tol dokiknál voltam. Végre sikerult beszélni a foorvossal. Megnyugtatott, hogy o majd beszél a sebéssszel, egyeztetnek, és o fogja csinálni a csaszit is. Ez azért jó, mert így tudom, hogy nem fog kelleni napokat benn lennem szulés elott, mert o tervezi be a programot. Ha minden rendben megy, akkor a termínem elott 1 nappal kell befekudnom. De a dokim azt mondta, amit észreveszi, hogy kezd kinyitódni a méhszáj, már be is utaltat, nehogy valamikor otthon éjjel induljon meg a szulés, mert akkor bajos volna sebészt keríteni.
Ma volt uh, CTG, vizsgálat.
Bálint fejecskéje nagyon lent van /nem tudom, ez jó vagy rossz :oops: /, méhszáj ugyan felpuhult de még zárt. Fájástevékenység nincs. Bálint 2620gr. Nem hízott valami sokat :?
A belgyógyászati kivizsgálást el sem tudtam intézni, mert mindenhol ezer ember, a férjemnek meg vissza kellett menni dolgozni. Majd hétfon elintézzuk.

Betsy
Koszi, hogy betetted a táblába az Ádi új képét. Ha legkozelebb újítod, beírhatnád, jan. 28. UH, CTG Koszi.
Ádám 40/6 -ra szuletett 3410 grammal és 50 cm-rel császárral.
Nagyon helyesek a fiúk :P , szerintem sem egyformák.

Titanilla
Olyan helyes kis hurkás Olivér a képen. Megennivaló :P :lol:
Vendég

Betsy
Ádám 2 hónap után sikerult. Csak a tábli kedvéért :wink:
Vendég

Megint én :oops:

Betsy
2004. március 31-én szuletett Ádám.
Vendég

Betsy!
gyönyörűek a fiúk és tényleg különböznek!
mi febr.6 megyünk uh-ra
és aug 22 a szülés várható időpontja!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

SZILVI: Leírod az UH adatokat? AC, HC, FL stb? Van a neten egy kalkulátor, kíváncsi vagyok, aszerint mekkora súlyban, hosszban Bálint. Köszi az adatokat, beírtam a tábliba, majd ha aktuális lesz, felteszem ;)
TITI: Az iwiw-ről vana kép ;) Legközelebb mikor mész dokihoz? 4D-re nem mentek? Jobban vagy már? Szédülés elmúlt? Ettél ma rendesen? Milyen szokott lenni a vérnyomásod?
BETTI: Átírtam a szülés várható idejét augusztus 22-re (bocsi, augusztus 15 akart volna lenni a tábliban). Viszont nekem így az jön ki, hogy 9+4 vagy és 213 nap van hátra..
Vendég

Betsy: még mindig hányingerem van sajna. :? :cry:
Ettam rendesen már amennyire tudtam. A vérnyomásom inkább magasabb szokott lenni, de azért délelött megittam egy kávét.
4D-re sajna nem megyünk, Tamás nem akar pénzt kiadni érte. Legközelebb február 19 -én megyek dokihoz, sima vizsgálatra, számításaim szerint.

Bizom benne, hogy a bébivel minden rendben van.

Hallottátok, hogy a Palotás Petra 5 hónapos terhesen vesztette el a babáját? Én most megilyedtem egy kicsit. Én 20-án léptem be az 5. hónapba. Sajna nem tudom a részleteket. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: igen, én is hallotam. Sajnálom szegényt. De nehogy most ezen izgulj! Remélem már nincs hányingered sem. Lehet, hogy ezt az időjárás- változást érezted meg.
Carpediem: látod, rendeződni fog minden! Jaj, most már tök izgis nektek! De jó!
Betsy: köszi a táblát! Édi kis mosolygós a kis Bence! Hát igen, nem teljesen egyformák! :D
Velünk nincs semmi újság. Intézzük a lakás eladást, én járok vezetni, Máté nagyokat uncsizik itt a lakásban, és most nagyon fúj a szél! Ja, 29-én megyek dokihoz, hogy nem jött be az E vitamin kúra. :cry: Szerintetek mit fog csinálni? Gondolom elküld majd vérvételre, meg ilyenek. Nem?
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Tegnap este óta mesiszeru hasfájásom van. Nem akar elmúlni. Hol erosebben, hol meg gyengébben érzem. Nem tudom mit csináljak :o Elmenjek a dokihoz. Egyáltalán lehet valami változás tegnap óta szerintetek? Mármint, hogy nyitódhattam e :?:

Betsy
Itt vannak az adatok:
BPD: 9
HC: 32
AC: 31
AFI: 12
FL: 6,8
RI: 0,52
A/B: 2,09
Vendég

SZILVI: Persze, hogy lehet tegnap óta változás! Menj mindenképp dokihoz, vagy legalábbis hívd fel. Hány percenként érzed? A megadott értékek alapján 2707 gramm és 46 cm most Bálint.
KINGA: Sajnálom, hogy az E-vitamin nem jött be elsőre. Nem tudom, a doki mit fog most csinálni, lehet, majd Uh-on nézitek a peteérsét.
TITI: Én is olvastam, hogy mi történt P.Petrával. Hogy pontosan miért, azt nem tudom, csak annyit olvastam, hogy a folyamatos orvosi kontroll ellenére a vizsgálatok nem mutatták ki, hogy baj van a magzattal, Petra pedig elvetélt. De Te ne is gondolj ilyenekre.

Egy-két kép a fiúkról :D..

Kép este a városunkban..
Kép Bencét már most imádják a nők ;)
Kép a TV-ben is benne volt
Kép az új 100 dolláros
Kép kiállították Bence aktfotóját
Kép a fiúk a Vogue címlapján
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?