Sziasztok !!
Hol vagytok ??
Andi !! bőrgyógyászat ?? Mi a baj ?? Gyerekek addig anóséknál ???
kislány ! Gondolom , te most tanulsz ezerrel !! Holnapra kéz és láb törést !!!
Vácon mi volt , majd gyere mesélj ??!!!
No, a telekkel minden rendben , csak egy aprócska bibi van , nem belterület (20%-a beépíthető , ami elég nekünk
) de , így az önkormányzatnál azt mondták nem kapunk rá hitelt
, azt ajánlották menjünk be ott a Takarékszöv.-be , ők biztos adnak , mert helybeliek .
Mondtuk az ingatlanosunknak , ő azt mondja , ha adnak csal.házra ép.eng.-t, akkor minden további nélkül megy a hitel .
Majd azért hozzátette , hogy ezt kérjük írásba és akkor tuti nem lesz probléma .
Egyébként nevetséges , az utcában pont a mi telkünktől kezdődik a külterület . Majdnem már bel.ter. lett , de egy valaki nem fizette be a hozzájárulást . ehhh
No, de végül is ez szerencse , mert akkor drágább lenne a telek.
Drukkoljatok , vasárnap találkozunk a tulajjal , jó lenne ha egy kicsit tudna engedni az árból !!! ÁMEN
bolhácska !! Ti hol vesztek fel hitelt ??? És ha megkérdezhetem a tervezőtök mennyiért dolgozik ??? Csak az összehasonlítás végett , a mienk 2.500.-/ nm. és pesti . (Őrbottyáni ??)
Apósom és a Zsolti is váltig állítja , hogy ez olcsó , hát nem tudom.
Most próbálunk tervezgetni ezerrel, de sehogy sem megy. A tervező jövő hétre ígért egy látványtervet . Remélem avval már könnyebb lesz . Azt mindíg könnyebb megmondani mi nem jó.
Na, jól van eldugultam !!
Puszi nektek és mégegyszer köszi a drukkokat .
Kati és