Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezt olvastam reggel az iwiw üzenőfalán:

TOVÁBBÍTOTT:
"egy nagyon rémisztő eset történt Érden, a diósdi úti általános islolából hazafelé tartó kislány ismerősünkkel, akit egy fiatal férfi próbált meg beráncigálni FEHÉR színű TOYOTA autójába, de szerencsére nem sikerült, mert a lány elmenekült"

Amikor a barátaink ezt elmesélték, férjem elmondta, hogy Diósdon is látta ezt az autót a suli környékén, nem áll meg, csak köröz.

Aki teheti, továbbítsa, tegye ki az üzenőfalra

Szerintetek, igaz, vagy hülyeség??
arivirág

Szia Arivirág!

Mi abba a suliba járunk és mindig megyünk a lányért, és egyszer a férjem is látta a fehér kocsit. Van egy telefonszám amin jelezni kell vagy szolni az iskolába. Az iskola mindig megküldi a lányomnak az ép aktuális hireket és ez is benne volt. Csak megkérdezte tőle hogy hazaviheti e, nem volt ráncigálás. Remélem hamar elkapják!

Szia
Vendég

Curse!Neked is köszönjük a köszöntést :D
De be lehet jelentkezni Budaörsön is,csak én akkor megyek ha ráérek,nem akkor mikor időpontot adnának :D
AMúgy,ha valakinek autót kell átiratni,akkor B.örsön gyorsabb.Én októberben odamentem,és 40perc alatt végeztem,kezemben volt az új forgalmi,úgy,hogy nem jelentkeztem be.Állítólag itt napokat kell várni?

Csajok!Nem semmi ez a kocsis emberke.Elkéne kapni,és jól elverni.De én azt nem értem.Ha többször látták,nincs valaki aki felírta a rendszámát,és esetleg a rendöröknek ladta??És hol vannak a rendőrők,mikor a fél város tud erről??

mimi12

gabibi itt válasszunk valamit!!!

http://erd.lap.hu/ a sportnál nézd meg!!!
arivirág

én is ezt néztem,de a fresh-en kivül semmi jót nem találtam.te?

Kép

Gabi
gabibi

a vitálvelness vagy mi az nekem marha messze van.
a fresh lenne jó helyileg,de az órarend nemtom mennyire jó.Mehát mit?

Kép

Gabi
gabibi

http://freshfitness.uw.hu/ ez ugye?
Holnap telefonálok nekik, és megírom priviben mit mondanak, mert ez a hely nekem is jó lenne!
Ezek az alakformálok tonák érdekelnének!!
arivirág

Igen erre gondoltam.és a 19-20 óra neked jó?Gyalog ott vagyok szerintem 10-15 perc alatt

Kép

Gabi
gabibi

Mimi,
Értem :) Az érdi okmányirodának is meg van a trükkje :wink: Én nem is telefonon és nem is az ő saját online rendszerükben kérek ip-t, hanem a magyarorszag.hu-n keresztül. Így mindig van időpont pár napon belül és nem kell heteket várni egy ip-re. Legutóbb én is gépkocsi ügyintézés miatt voltam ott (ugye mindig ez a leggázosabb) és kb. 10 perc alatt végeztünk.

Ez az autós dolog nagyon durva :shock: Ugyanazok a dolgok jutottak eszembe, mint ami Miminek is. Nem értem az egészet, h ez hogyan lehet :? :roll:

És ha esetleg vkit érdekel. Ma voltunk a campiba és azon belül a spuri nevezetű cipőboltban. Most minden téli gyerek surranó le van árazva 50%-kal.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nekünk ma Gabibival nem jött össze a torna, mert indulás előtt telefonáltam, és kiderült, hogy elköltözött onnan a torna!
Kostyika, nem Te említetted a Riminyáki úton lévő fitnesst?
Te voltál ott már?
arivirág

Sziasztok!

Arivirág és Gabibi!

Sajnálom hogy nem jött össze ez a torna. Bárcsak ne lett volna igazam, hogy megszünt.

Curse!
Köszi az infot a cipőkről!

Többiek hol vagytok?

Sziasztok
Vendég

Nem is írtam,hogy tegnap leesett a fiam a pelenkázoról :cry: szerencsére nem lett semmi baja :lol: :lol:

És azt se írtam,hogy képzeljétek apa befízetett minket a Gekko-ba és ma de. voltunk.Jó volt.Kingának hívják a hölgyet aki Jotikával foglalkozik.

Arivirág,akkor holnap :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Judit, Diódi úton azt mondták van ez a torna, csak máshol!
Aztán nem tudni mi az igazság, lehet ott „máshol” szűnt éppen meg!?

Gabibi, gondolom jó nagy volt az ijedtség mikor Jotika leesett a pelenkázóról!!!
Én baba koromban a babakocsiból estem ki!
Majd 10-11 felé telefonálok a fintnessbe!
arivirág

Szia!

Arivirág!
Lehet hogy Diosdra költözött a torna amit a barátnőm mondott?
:cry:

Szia
Vendég

Sziasztok lányok!

Tegnap voltam szülőin a lányomnál, és jövő pénteken farsang lessz. Kleopátra jelmezt kell csinálnom.
Kép Hurrá!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam uh-n,a nyakiredő mérésen,1mm és integetett is a pocibaba
Nézzétek csak :D (kicsit kaka a kép,mert a telóval fényképeztem le a papírképet)
Kép

mimi12

Szia Mimi!

Nagyon aranyos a kis Mimi! Jo tudni hogy jol érzi magát ott bent.
Mit szolt a képhez a kisfiad?

Szia
Kép
Vendég

Judit a kisfiam még nem látta a képet.De szerintem ha megmutatom,max azt hiszi,hogy összefirkálhatja :D
Ha kérdezem tőle hol a baba,akkor a saját pocakjára mutat,és ha mondom,hogy adjon a babának puszit,akkor adig erőlködik,míg a hatalmas pocakját sikerül megpuszilni :D

mimi12

Szia Mimi!

Akkor ne hogy oda add neki a képet. Én nagyon szerettem nézegetni a Robikárol az ultrahangos képet, mert igy legalább láthattam. Tul sok az a 9honap várakozás amig megláthatod a kicsit, igy legalább be lehet hozzá kukucskálni. Ugye milyen jo érzés?

Szia Kép
Vendég

Mimi!Nagyon-nagyon gyönyörűséges :lol: :lol: :lol:
Szerintem nagyon jó a kép mert mindene tök jól látszik :lol:
már nem olyan sok és érzed majd mocorogni :lol: Az olyan jóóóó

Kép

Gabi
gabibi

Hali,

Mimi,
Nagyon szépséges a babád :D Én nem is kaptam képet azon az uh-n :?

Képzeljétek begyulladt a térdem két napja. Próbáltam borogatni meg kentem de nem múlt el. Ma mentem a terheléses cukorvizsgálatra, gondoltam amíg letellik a két óra addig megnézetem a térdemet is. Jegelnem kell, pihentetni meg kaptam rá fájdalomcsillapítót is. A diagnózisban említett nem magyar szóra rákerestem a neten- hát valami porckopásos dolgot jelent. Valszeg a megnövekedett súlyom hatására kezdett el most fájni. Bár a térdem régebben is sokat vacakolt.
A cukoreredményem meg ott csücsül a rendelőben, csak nincs aki elhozza, mert a párom nem ér haza hat elött.

Arivirág,
Csak egyszer mentem be a Riminyáki útiba megnézni h van-e támlás bicikli mert gerincferdülésem is van és csak attól az egy kardiogéptől nem fájt a hátam is. Tiszta tropa vagyok:) Lennt volt a konditermi rész, az emeleten pedig a tornaterem. Szerintem nagyon igényes volt. Ja és volt támlás bicikli. Aztán végülis azért nem jártam oda mert a cégem fizetett heti két alkalmat Budaörsön az ABS-ben és inkább átjártam oda. Most kerestem én is egy terhestornás dvd-t de amíg fáj a térdem addig nem tudok tornázni.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mimi :) Nagyon szuper a kép :) Olyan jó nézni az ilyen kis csodákat :)

Judit :) Kleopátra jelmez :) Jó hallani, hogy nem úgy veszed, hanem csinálod, ritkaság :wink:

Gabi :) Nekem mind a két fiú lepottyant icipici korában az ágyról. Nem magas, nem is lett baj, de olyan rossz érzés, hogy nem vigyáztam rájuk :(

Curse :) Nekem tetszik a kocsi :) Mindenképp fogunk venni autót rövid időn belül, ahogy pénzhez jut a férjem. Én nem igazán értek a kocsikhoz, úgyhogy megmutatom majd neki is :)
Ez a Te kocsid?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Arivirág, Gabi,
Sajnálom, h nem jött össze a torna :( de ezek szerint nem adjátok fel :) Hajrá!!! :wink:

Cipők inforól lemaradt annyi, h egyébként asso cipőrkől van szó.

Gabi,
Pelenkázóról leesés :( Az a lényeg, h semmi baj nem történt :D Nagyon sztrapabíróak ezek a gyerkőcök :wink: Nekem Adél 4 hósan esett le a fürdőszobai zsámolyról (mondjuk ez nem olyan magas, mint a pelenkázó), megállt bennem az ütő, rögtön orvoshoz akartam vinni.
És mit csinálnak pontosan a Gekko-ba Jotikáddal?

Judit,
Kleopátra jelmez, wow :D

Mimi,
Tök jól lehet minden látni, gyöngyörű :D

Andi,
Térdednek bulást!!!

Jucc,
Igen az én autóm :) Úgy volt, h a barinőmék veszik meg, csak sajnos nem úgy jött össze nekik az anyagi rész. Ha esetleg érdekel, akkor szívesen mondok róla majd pár szót és meg is tudjátok nézni :wink:
Én nagyon szerettem, sajnálom :( h el kell adni, de hát három autó már luxus lenne, a c4-s ajánlat meg túlságosan jó volt :wink:
Hogy álltok az ovi dologgal?

Szerintetek itt mennyire leterhetlek a bölcsik? A neten rákerestem és kettőt találtam. Tényleg csak kettő van? :?

Kép Kép
curse

ARIVIRÁG!
Kép
Vendég

Arivirág!NAGYON BOLGOG SZÜLINAPOT!
Lesz ünneplés meg minden?Majd írd meg,hogy mit kaptál jó?!

Curse! Most még barátkozás volt,de igy is énekelt Jotikának ,megmaszírozta és mindenfélét játszott vele.Kuszásra ösztönző gyakorlatokat csinált vele.Óriási nagy labdán tornáztatta meg a kitámasztó reflexeit stimuláltameg valami nagy kúpba ültette arra is elmondta,hogy mire jó egyensúly kialakulás meg mittomén.Doboltak csörgöztek meg ilyenek.Még inkább megnézte mi a helyzet meg ismerkedés volt.Jövőhéten már 1 másik baba is lesz és amolyan együtt játszás,fejlesztés lesz.
És azóta ha csinálom aJotikával azt a gyakorlatot akkor kúszik 1 párat :lol:
Hát majd meglátjuk milyen lesz.remélem jó.

Kép

Gabi
gabibi

elég hülyén fejeztem be.Idáig Jó volt és remélem ezuán is az lesz.Várom a másik babát :lol: ja ami furcsa volt ,de tetszik mindenki mindenkit tegez :shock: Ha egy anyukával találkozol az is egyből letegez és elkezd beszélgetni.nagyon baráti a hangulat :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,
Boldog szülinapot kívánunk

Curse,
Tényleg csak két állami bölcsi van, az egyik a lakótelepi ahova mi jártunk, a másik meg az Aradi utcában van, Citrom Noémi fia járt oda. Már ott is többen voltak a kelleténél mert a 12 helyre 16 gyereket vettek fel anno manónál. Két gondozónő volt és egy segítő. De nagyon rendesek és aranyosak voltak, manó még a mai napig azt mondja h oda szeretett jobban járni mint az oviba. ha jól emlékszem április elején volt ide a lakótelepibe beiratkozás.
Na megyek tovább jegelni a lábamat, nem akar javulni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat…. :D
Na már 31 éves lettem…öregszem ezerrel!

Kostyika, nekem a vesém vacakolt terhesség alatt :( vesetágulatom lett, mert sokat feküdtem a jobb oldalamon, és elnyomta Dominika bent az alkatrészeimet!
Fú, nagyon vacak volt!

gabibi
Kíváncsi vagyok a fitnessre hétfőn!

Mimi, a babád annyira szép, nekem is van egy pont ennyi idő uh képem, beragasztottam a babakönyvbe, nehogy elkalódjon!
arivirág

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ARIVIRÁG!!! :D :D :D
Kép

Gabi,
Nagyon jól hangzik, h már a gyakorlat is ilyen hatással van Jotikádra :D Csak így tovább!! És egyébként jól viseli?

Andi,
Köszi a bölcsis infot :) nekünk az Aradi utcai van közelebb. Mindenesetre nem hangzik vmi jól :? Lábadnak továbbra is bulást!!!

Kép Kép
curse

De furcsa,hogy még ma reggel senki nem írt :lol:

Arivirág,akkor holnap 6.40 körül?

Curse,jól viseli Joti szerencsére ,de szerintem még szoknia kell a helyzetet,mert 1-2-szer hozzám akart jönni a csajtól :lol: Az az igazság,hogy majd később meg talán a végén tudom megmondani,hogy megéri-e.(drága)

Mindenkinek szép napot :lol:

Ti tudtok olyan gyerekülést ami mejdnemhogy elfektetthető?Mert amit én találtam az ku..a drága. :roll:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

10-kor keltem, de a fiam még mindig alszik. Én az autos hordozot cipeltem mindig a lakásba ép ahol voltam. Sokszor figyelt Robika a konyhaasztalról amig főztem.

Az ex sógornőm a Pető intézetbe hordta a fiát az izomtornára. Még mindig jobb hogy helyben el tudod intézni, ha drága is. Sok sikert kivánok a kisfiadnak.

Szia Kép
Vendég

De jó neked,hogy 10-kor keltél :!: Amikor ilyen sokáig alszik a fiad,akkor mikor alszik el este?Éjjel fent volt?Ma napközbe még fog aludni?

Nekem az autóba kell gyerekülés.Az az igazság,hogy nyárra kell,hogy amikor megyünk görögbe akkor a 10 órás út alatt letudjam fektetni Jotikát.Mi mindig autóval megyünk,mert ilyenkor körbe kell járni a rokonokat is,meg igy szabadabb.Azért akarok már most utána nézni,mert nem akarom nyáron megvenni elég kiadás lesz a nyaralás meg tavasszal ház felújítás. :cry: (mégse építkezünk idén úgy néz ki ,mert az ügyvédünk mondta,hogy elhúzódik a dolog,mert 1 helyről pénzt várunk.Ja és vaszleg nem érden :cry: ugynéz ki nyár elején elköltözök érdről :cry: de nem 100% :lol: )

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Reggel fél 7-kor hallodtam, hogy fent volt de azt az apja intézte mert indult dolgozni. Bisztos csak a cumiját adta be neki mert hamar csend lett. Nemtudom hogy mikor fog aludni legközelebb, lehethogy le se teszem ma.
Eddig mivel utaztatok az autoba?
Ne költözz el, nyáron már könnyebb lessz találkoznunk, mindenkivel.

Szia
Vendég

Szia Curse!

Bölcsi helyett, nézd meg ezt:
Mesekuckó Családi Napközi, Érd
Működtető: Vadas Istvánné Éva
Fenntartó neve és telephely esetén adatai: Vadas Istvánné Érd
Hely: Érd
Cím: 2030 Érd,Furmint u.7.
Telefon: 06-23-361-193

Szia
Vendég

persze idáig is volt gyerekülésünk :lol: a kocsiba,de az nem fektethető, meg kg-ba jó még de szerintem nyárra szűk lesz.majd most nekiesek az internetnek csak gondoltam,hátha tudtok 1 márkát ami jól dönthető.Amit ajánlottak az aprica és 700-1000 euró között van :shock: :shock: :shock: Köpni nyelni nem tudtam amikor meghallottam az árát és ez kint ennyi :!: :oops:

Költözés:attól még tudunk talizni,mert csak belóba költözünk(igaz nem leszek érdi :oops: )az közel van az autópálya miatt.
Már rég van ott 1 kis házunk csak nem akartunk leköltözni,elakartuk adni és itt maradni érden,de osztottunk szoroztunk és abba egyeztünk meg a férjemmel,hogy tavasszal rendbehozzuk és ha nagyon nem bírom ott akkor eladjuk jövöre.Itt érden kriminális árak vannak és én szeretnék nagy kertet ami ott aztán van bőven még 1 másik ház simán ráférne.De mondom még
majd az ügyvédtől is függ.Na ennyit az elköltözős sírásomról :lol:

ja akinek ilyen rendes férje van :lol: :wink: Az aludhat :wink: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Judit, Én ebbe a bölcsibe vittem a lányomat, mikor Dominikával terhes voltam, és orvoshoz kellett mennem!
arivirág

gabibi, hová költöztök?
arivirág

Sziasztok!

Gabibi!

Nézzél körül gyerekülés ügyben itt a babaneten a kinál topikban. Képek is vannak és persze árak is.

Arivirág!
Akkor nagyon ráéreztem. Olcsobb mint egy játszoház? Ugytudom hogy max 5gyerek lehet, lehet pár orára is vinni?

Sziasztok Kép
Vendég

Arivirág!vaszleg nyár elején és Beloianniszba.a "görög falú".
Semmit nemlehet csinálni,mert semmi nincs lent :cry: De a férjem megigérte,hogy lesz autóm és akkor 15 perc kb az autópályán.de mondom csak olyan 90%.

Judit megnézem majd ott is.most találtam 2 márkát,de az egyik 55000,a másik 75000 :cry:

jaj kedden megint megyek fogorvoshoz :? :evil: Már vége lehetne :!:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Az OTP mögött a butiksoron van egy bababolt, szerintem nézz körül ott. Én ennyit nem adnék érte az bisztos. Ennyiért már egy használt kocsit vehetnél a fiadnak. Sőt az én nagyfiam 80.000ft-ért vett is magának.

Bátorság a fogorvoshoz!

Szia Kép
Vendég

Szia Gabibi!

Nekünk hasonlo van mint ez. 3fokozatba dönhető, 0-18kg-ig jo. És az árát nézdd!

Szia
Vendég

Kép
Vendég

Inkább ne költözz el gabibi! :wink:

Amikor mi jártunk ebbe a bölcsibe, akkor 500ft/óra volt a tarifa, ha órákra akartad beadni a gyerkőcöt, de lehet rendesen járatni mint bölcsibe, úgy olyan 40-45ezer/hó volt!
Gondolom azóta volt áremelés!
Mindig többen voltak ott 5gyereknél!
arivirág

igen,ha találok olyat ami elég jól dönthető amibe tud aludni akkor olyat veszek.Majd megnézem a nagyáruházakat is.Ez is onnan van nem?Nagyon drágák az biztos.Majd jövőhónapba veszek szerintem.Addig körbenézegetek.

Miért kell neked bölcsi?Lemaradtam valamiről?,

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Curse keresett bölcsit, én meg ezt ajánlottam neki. Kiderült hogy Arivirág volt már itt.
Nekünk hiába vannak nagyik, gyerektársaságot nem tudnak adni.

Szia Kép
Vendég

Én nem voltam annyira oda ezért a bölcsiért, de izlések és pofonok…..
arivirág

Gabi,
Mennyi az a drága? Most már nagyon kivi vagyok, de persze csak, ha nem vagyok indiszkrét :oops:
És gyerekülés, ami elfektethető (nekünk is ilyen van) concord ultimax (0-18 kg). Ez sem olcsó, de alig használtan már tök baráti áron lehet venni.
Az egyik ismerősömének is ilyen van és ők nyáron elmentek vele Olaszországba (persze autóval) és nekik bevált. Akkor volt a gyerkőc 8 hónapos.
Költözés :( És ez a görög falu hol van?

Judit,
Hogy Neked milyen rendes férjed van :) és köszi a CsaNa infot, őket már megtaláltam. Őszintén szólva jobban örülnék olyan bölcsinek, ahol nem kell fizetni. Mondjuk ez egy B terv lenne, ha még sem jönne össze a tesőprojekt. Akkor vissza kéne mennem ősszel dolgozni.

CsaNa-ban egyébként egyszerre 5 gyerek lehet, ha csak egy felügyelő van. Ha van még egy kisegítő, akkor 7 gyerek lehet összesen. Ez a törvényi előírás. Csak azért vagyok ennyire képbe, mert most sok anyuka csinálja azt, h nem mennek inkább visszadolgozni, hanem nyitnak egy CsaNát. Bárki csinálhatja akár a saját házában is, csak meg kell felelni a törvényi előírásoknak, meg el kell végezni egy tanfolyamot. És az államtól még kapnak normatív támogatást is.
Szal, aki rendelkezik kellő ideggel és türelemmel, bevállalhatja 8) Sajnos én erre nem vagyok képes, pedig gondolkoztam rajta :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Ebben a bölcsiben 2vigyázó volt!
Ott főztek helyben is, ha jól emlékszem!

Gabibi, akkor ma a fitness bejáratánál találkozunk!

Cruse, ha nem jön a tesó akkor visszamész dolgozni ősszel?
arivirág

Nagyon szar éjszakám volt megint :cry: :cry: Húmár olyan mérges voltam :oops: :cry:

Curse írtam privit.Ahova megyünk Dunaújváros felé van Ercsi után.Nincs messze ,mert már ott a M6-os.

Arivirág!Ez az alakformáló szerintem nagyon kemény lesz :lol: :lol: :lol: Nemtudod,hogy kb hány perc lehet a spartól gyalog?Mert én nem tudom pontosan hol van és ugy gondolom kb 3-5 perc

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,köszike :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?