Új privát üzeneted érkezett!

Rik! Nálunk is kell pizsi, ebéd utáni alváshoz felveszik. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Alíz nagyon boldog szülinapot!
Kép

Otthon is tombol a vírus meg az influenza?
Itt nálunk nagyon a bölibe alig van gyerek meg a sóginőm most írja,hogy az oviba is csak páran vannak és az egézséges gyerekeket is hazaviszik nehogy elkapják!Levusmeddigegúszta remélem nem lesz gond!

Kép
dzsezmin

Gabó,
drukk, mi sem szeretnénk betegek lenni!!!!!!!!!!!

Rik,
nálunk nem alsznak pizsiben. A játszós ruhában alszanak, ovis kis lepedőjük, takarójuk és párnájuk van, a huzatot időnként hazaadják, mert azt a szülők mossák. Nálunk csak kétszer egy évben tisztasági csomagot kérnek, tornára cipőt pólót és rövidnacit és egy váltás ruhát a polcukba amit felvehetnek ha valamiért cserélni kellene. Sétálni átöltöznek az utcai ruhájukba, van aki udvari cipőt és udvari váltás holmit is visz, nekem az egy váltás holminál több eddig nem kellett. Szülinapot ünnepelnek, de általában rostos üdítőt és kekszfélét szabad vinni, tortát és sütit nem. A farsangi bál is csak a gyerekeknek van, szülők nem mehetnek be, amit én nem kifogásolok, a Mikulás sem megy be a csoportba már két éve hanem az udvaron járkál, benéz, bekopog, de személyesen nem találkoznak. A nagy gyerekek már mindig nevettek, hogy a gondnok a mikulás, a kicsik meg féltek, ezért így döntöttek az oviban és bevált. Nagyon izgatottak ennyitől is és csomagot persze nagyon szépet kapnak. Mindig varrott zsákjuk van amire hímeznek az óvónénik. Idén már karácsony sem volt, csak egy közös fa az öltözőben és egész adventben készülődtek, volt családos játszóház és hetente új dolgokat csináltak, de egyenkarácsony nem volt. Azzal az indokkal, hogy a karácsony családi ünnep és engem ez sem zavart, mert szeintem is így van, az én gyerekeim nem hiányolták az ovis karácsonyt. Gyereknapkor van még egy családos játszóház, az is nagyon jó szokott lenni, évzáró és anyáknapi műsor az van. Van bábszínház, lehet menni úszótanfolyamra és van néptánc. Ha gubanc van akkor jár ki logopédus és a gyeses anyuka gyereke is ott alhat ebéd után. Hirtelen ennyi jutott eszembe :P

Alíznak mi is boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

köszönöm az infokat!VAn amit nem tudtam.... :shock:
Nem betegesek az ovitól??

Mirama

hogy vagytok??
Vendég

Sziasztok! Szia Rik!

Köszi, jól vagyunk, illetve én náthásan. Eddig köhögtem, most az elmúlt és jött ez. Mira sem volt oviban kedd óta mert Ő kezdte a köhögést. Szerencsére már alig köhög, és nem is látt náthás. A család többi tagja eddig megúszta, de félek Noel elkapja tőlem. :-)

Nálunk az oviban van nyílt farsang, nekem meg ez tetszik. :-) Reggel azt hiszem 10-11-ig a szülők is bent lehetnek, készülnek kis műsorral is. Utána szülők elmennek és Ők még folytatják a bulit. Én örülök, hogy ott lehetünk, olyan jó látni Őket, édesek! Mira katicabogár lesz, Noelnek is van jelmeze, tigris. :-)
Karácsonyuk is volt, minden csoportnak külön fája, és utolsó héten volt a karácsonyozás, mármint szép ruhába mentek, ez nem szülős volt. A nagycsoportosok adtak elő bethlehemes játékot, műsort. És akkor kibonthatták az ajándékokat, új játékokat kaptak az oviba, már ráfért a frissítés.
Ágyneműt, huzatot, törölközőt nem kell mosnunk, ezt ott az oviban csinálják. Csak a pizsit adják haza két hetente mosásra.
Szülinapra mindenki azt visz amit akar, süti, torta...minden elfogy. Én tortát vittem, Mira választhatta és nagyon örült a napnak! :-)

Szóval minden ovi más és biztos mindenkinek úgy jó ahogy van. :-)
Persze tudok negatívumot is mondani az ovinkkal kapcs. de nem untatok itt senkit. :-)

KépKép
KépKép
mirama

mármint a gyerekek készülnek műsorral nem a szülők. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Alíz, nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Hűű, mennyi ovi, mennyi szokás... Nekem még nincs sok elképzelésem, hogy mi lenne jó/jobb vagy mi nem, de egy jelmezes Dorkát én is elnézegetnék a többiek között... :wink: :D

Kriszti,
jobbulást nektek!!!!!

Jah, emlékszem nekem is volt pizsim az oviban. Pom-Pom!! :lol:

Anikó,
de jó nektek!! :) Élvezd is csak ki, kiránduljatok!! Itt ebben a pár napban elég jó idő volt! :shock: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

ALLIZ NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!

Zilia!

Majd teszek fel az ajandekokrol kepet!

Kép
Kép
reni76

Bocsi, ALIZ!! :oops:

Kép
Kép
reni76

Kriszta,
gyógyuljatok gyorsan!!!!!!!!!! :wink:
Tavaly Janka is tigris volt :P :P :P :P
Már a mienkek is nagyon készülnek, itthon is futkosnak persze jelmezestül :D
Nálunk volt bevitt sütivel rossz tapasztalat azóta nincs szülinapi tortázás, de minden szülinapra úúúúúúúúúúúgy készülnek. JAnka majd megpukkad, mert Mártonnak tanév elején, neki meg csak a végén van a születésnapja :roll: :roll:

Rik,
nem betegesek szerencsére. Ovisan sem többször mint azelőtt, csak szegény Ágnes kapott el sokkal több nyavalyát mint a nagyok.

Viol,
fogsz még sokszor jelmezes Dorkát látni :wink:
Ha mi Ágnessel bemehetnénk a farsangra szerintem haza is jönnének velem ha a szülőknek lelépő van :lol: :oops: (Nyílt nap után is hazajöttünk...)
Janka már készül nagyon, Márton nem szereti a farsangot, mert "táncolni kell" és nem lehet játszani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , de azért választott ám magának jó melós jelmezt, hogy abban jól érezze magát :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

ALÍZ, BILDOG SZÜLINAPOT!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

ÁÁÁÁ, de jó! Egy kis farsangi hangulat! :lol: A legutolsó farsangi bálon Piroska voltam :oops: :lol: . Na jó, tudom kicsit uncsi, meg állítólag elavult, de a pindurka hároméveseknek nagyon tetszett. :lol: Egy másik óvónéni farkasnak öltözött és előadtunk vele egy jelenetet a meséből. A gyerekek oda voltak tőle. :lol: :lol: :lol:

Ezt a pizsi dolgot egyébként tényleg óvoda, sőt óvónők válogatják. Kinek mi válik be.

Anikó!
Érezzétek jól magatokat!

Kriszti!
Gyógyuljatok meg!

Kép
wirág&

Sziasztok!
ALÍZ Boldog szülinapot!!!
Jó rég voltam :oops:
Nincs sok időm mert visszamentem a boltba dolgozni.
Nálunk is kell pizsit vinni az oviba .De itt egyik ünnepségre se lehet menni. :? Csak az anyáknapjára.
30-án lesz farsang ,de nemtudom még mi lesz Viri.A héten 30 gyerekből 3-an voltak a csoportjukba ,mindenki beteg.Remélem mi nem kapjuk el.

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Lányok!!!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket!!!! :lol:

Már készülünk a bulira, jönnek anyuék meg tesómék, ma ünnepelünk.

Lara, nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!!!

Ja, Reni, a Lisa név nagyon tetszik nekem is!!!

Szép napot, jó hétvégét nektek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nercsi, nagyon boldog szülinapot kívánunk a kislányodnak!
Nem tudom írtad e már, nálatok kisfiú lesz vagy kislány?
Jó bulizást! Milyen torta lesz?

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

sziasztok,

Katus,
Ti is hiányoztok nagyon!
Képzeld, Vince kapott egy járműves könyvet, amiben helikopterek is vannak és ott az egyik úgy néz ki, mint amilyen Máténak is van. Talán emlékszel, hogy egyetlen egyszer játszottak vele, össze is kaptak rajta egy kicsit... szóval Vince meglátott egy helikoptert ebben a könyvben, ami arra hasonlított és rögtön mondta, hogy ilyen van Máténak és hogy menjünk Mátéhoz és mikor megyünk :D :oops:
Arra gondoltam, hogy azért ez nem most volt, és hogy mennyire emlékszik mindenre...
Jól vagy? Hogy bírod magad és pocaklakót? Anyudék ott vannak igaz?

Viol,
most adtam először Vitacolan-t Vincének és elég nehezen is diktálom bele, mert nem akarja megenni. Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy attól evett, mert napok óta elfelejtettem adni neki, de ma délelőtt elment az apjával egy fedett játszótérre, ahol 2 órán keresztül egyfolytában pörgött, hazajöttek és annyit evett, mint már nagyon régen nem. Banánt, pizzát, sütit, tejet...csak mosolyogtam magamban. Azt hiszem mostanában már inkább csak a szabadtéri mozgás, rohangálás hiányzik neki.

Megyek, mert mindig annyi mindent kell csinálni :evil:

KépKép
KépKép
esztermami

LArának Boldog Szülinapot!!!
Vendég

Rik!Boldog Szülinapot!!!!!

KépKép
kola2

Lara Boldog Szülinapot!

Rik neked is Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Sziasztok!
Köszönöm,aranyosak vagytok!!!!

MA ünnepeltünk,Petrával együtt,ime a képek:

Kép
Kép
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.3131.jpg[/img]
Kép
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT LARA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG SZÜLINAPOT RIK!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Amica! Mira tavaly is haza akart jönni velünk a farsangról, de aztán meggyőzték az óvónénik. Idén is mondta, hogy ha mi elmegyünk Ő sem akar maradni. Hááát, nem tudom, aztán lehet megjön a kedve, de tényleg rossz lehet, hogy ott vagyunk együtt aztán mi lelépünk. :-))

Wirág! Nem elavult a Piroska, Mira is mondta, hogy szeretne annak öltözni. Persze mindig mást mond. Mondjuk maga a mese nekem már nem tetszik, olyan brutál, nem? :-)) Bár én is ezen nőttem fel.

Zsani! Nem semmi, hogy 30-ból 3-an voltak! Mondjuk Miráéknál is sokan hiányoztak. Kicsit félek is a jövő héttől, remélem nem nyel be vmit.
Mit kapott karira Virág? Nagyon csini volt. :-) A haja is jól megnőtt.

Rik! Jók a képek, látni, hogy jó hangulat volt! Ilyen meleg van Nálatok a lakásban, hogy nyári ruhát lehet húzni? :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kép .

Boldog szülinapot Rik!

Boldog szülinapot Petrus!

KépKép
KépKép
esztermami

Boldog szülinapot Lara!

Kép ..

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,

tök jók a képek!
Milyen nagylány már Petrus!

KépKép
KépKép
esztermami

Mirama

nagyon meleg van!!Nem szabályozható a fűtés sajnos,csak ablaknyitással!! :?

Esztermami

hát igen,nagylányom van!! :wink:

És lányok: Kép
Vendég

Rik!

Boldog születésnapot!!! :D

Kép
wirág&

sziasztok!

hááát igen, a dolgozók sorsa, hogy nem jutnak gépközelbe.
bár én minden nap előtte ülök,dolgozom, mégis csak itthon 2-3 hetente olvaslak Titeket!
És ámulok, hogy mekkorát nőtt minden baba

Utólag is mindenkinek boldog szülinapokat, névnapokat!!!!

Nálunk is Zóra taknyos, köhög, de megy bölcsibe, mert dolgozunk. 2 hete Míra vacakul volt, szerdán itthon maradtam vele, jött anyukám, övé volt a hét hátralévő része, de se jobban, se rosszabbul nem lett. Akkor megfogadtam, hogy csak ha igazán betegek akkor megyünk dokihoz, maradunk itthon. Persze most sokan biztos "ferde szemmel" néznek rám, de dolgozni kell! Nem tehetem meg, hogy itthon maradnak minden kisebb-közepesebb vacakkal.majd ha igazán elhatalmasodik a betegség....

mutatok én is pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép

további szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Boldog szülinapot Laranak és Erikának is!
Csilla,
te jó ég, gyönyörűek a Lurkók!!! Zóra haja is mekkora már! :) Többször már nem vágod le, mi? :wink:
Meló megy? Szenzációs recepciós... Ha jól emlékszem... :roll: :D Sztem nem nagy baj, hogy akkor viszed őket dokihoz, ha nagyobb a baj... A meló meg a pénz sajnos néha nagy úr... :?

Erika,
ti is naon szépek vagytok, mindkét nagylányoddal! :wink: És mekkora a vidámság! És jóóók azok a kék fotelek (vagy fotelok?) :D
Radiátor tekerésével nem lehet kevésbé meleget csinálni? Nálunk anyóséknál van mindig olyan meleg, hogy ihajj... Mint a pokolban. Pedig ott lehetne szabályozni, de nem... :?
Parkettát már ti tettétek le, vagy ott volt?

Zsani,
szia!!!!! Virág is hogy megnőtt!!! :) És a haja is nagylányos! :wink: Hogy vagytok? 8 órában dolgozol megint?

Eszter,
jó, hogy Vince étvágy megint a régi!!! :) Hamar visszahízza azt a másfél kg-ot. Dorka szerencsére odavan a vitacolanért, szereti, fini narancsos. :P De ha tehetné, biztos túladagolná... :roll: :D

Andi,
no igen, Márton nem is lehetne más farsangon, mint valami munkás, építő-ember... :D

ajajj, nemtom még mit akartam.... írtam mindenkinek? :roll:

KépKép
viol81

ÁGNESNEK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!
Kép

Viol

nem tudjuk tekerni,már annyira rosszak,hogy ihaly!!Reméljük lesz korszerűsités mostanában!!
(bár én szeretem ezt a meleget,de a fűtésszámla! :evil: ,mintha családi házat fűtenék...)
A parketta már volt.a fotel meg olyan elalvós fajta :lol:

Csilla

továbbra is tartom,hogy szép gyerekeid vannak!!A kicsi is már mekkora!!!! :o Te és Bölcsibe szeret?
LAkást belaktátok?
8 órában mentél dolgozni?

Zsani

A Plusba mentél vissza???!!!
Vendég

ihaly=ihajjjj :oops:
Vendég

Boldog születésnapot így utólag is Aliznak, Larának és Riknek !

Zília

Kép
kertész ákosné

köszi a dícséreteket!

Viol
igen, ill nem, nem vágjuk többé Zóra haját. most olyan sehogynemállós, hosszú, de rövid is- reggelente mint egy őrült, úgy néz ki. de imádom, teljesen olyan, mint én kicsiben

Rik
igen, 8 óra. de reggel nem kell kapkodnunk,elég a kölköket is fél hét után ébreszteni (bár legtöbbször ébrednek maguktól...,szecső még néha hamarabb mint én :cry: :evil: ), én viszem-dobom szét őket, aztán a délután az apáé, mert én 17-ig vagyok itt, még lecammogok az autóhoz, hazaérek15-20 perc alatt. csak a hétvégék olyan rohanósak, sok mosás,főzés,takarítás,vasalás!!!!de hát ez a sorsunk, imádok itt dolgozni.

na, és most készülök is haza...ma elég laza napom volt, így belefért az időmbe még egy kis dumcsi is :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szia Csilla,
nagyon helyesek a manók!

Ne haragudj, biztosan ezerszer elmondtad már, de Te mit is dolgozol? Hol? :oops: persze, ha nem publikus, bocsánat.

KépKép
KépKép
esztermami

Nagyon boldog szülinapot rik!
Kép

Boldog szülinapot Petra!
Kép

Boldog szülinapot Lara!
Kép

Kép
dzsezmin

Boldog névnapot Vince!
Kép

Kép
dzsezmin

BOLDOG NÉVNAPOT ÁGNES!

Kép

BOLDOG NÉVNAPOT VINCE!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG NÉVNAPOT VINCE!! (most tartod??)
Vendég

Boldog névnapot kívánunk Vincének és Ágnesnek!

KépKép
viol81

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Vince nagyon örült, bár nem egészen érti mi van, de ajándék volt, ezért minden rendben. :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Ó Ágnes ne haragudj boldog névnapot!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Hát, mi egy kicsit megésve :oops: :oops: :oops: , de
Ágnesnek és Vincének nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kriszti!
Kicsit tényleg az. Oviban valszeg nem mesélném el. (Bár ez alapvetően helyzetfüggő, ott azért jobb ha a népmese dominál.) Azért Adél mindenképp hallani fog róla.(Márcsak azér is, mert annak idején nekem nagy kedvencem volt. :oops: :lol: )

Rik!
Nálunk most zajlik ez a "korszerűsítés-mizéria". Még okt.ben volt ablakcserénk, aztán egy kis szünet, most meg már az új (fűtés)csöveket fúrkálják a helyükre. Saccra, talán májusra ha elkészülnek. :? Még szigetelni fognak, meg a fűtést csak akkor tudják befejezni, ha már nincsen fűtésszezon. Addig meg... :roll:

Csajok!
Jah, és a körömtöredezés. Nem akarok hülyeséget írni, mert nem néztem utána, de úgy emlékszem hogy ez valamelyik vitaminnak a hiányát jelzi. Nem? Arra emlékszem hogy gyerekkoromban nekem is nagyn töredezett, de nem tudom hogy az anyu mivel "kezelgetett". :roll: Azért majd holnap megkérdem tőle.

Sziasztok, Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi,
hűűű, Adél nemsokára 1 éves! :shock: :P

KépKép
viol81

Vmelyik nap kint voltunk, olyan szép idő volt!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Ők meg régebbiek... Csak korábban ígértem kertes képet... Csak nem annyira látni az udvart... :roll: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol

Amit látni belőle az szuper.És Dorka nagyon élvezi a kintlétet!!!
Nem hiányol a homokozóbol kispajtást?VAgy még beéri egymaga, igaz??

GYöngyi

majd megirod mennyit kellett befizetni?Meg ugy általában mennyi a költsége?Persze priviben! :wink:
Vendég

Erika,
igen, Dorka élvezi az udvart. Hogy játszitárs hiányzik-e neki, nemtom, nem mondja! :wink: :roll: :P De ha most a tesó téma jönne, még mindig nem... :roll: :P
Tegnap voltunk Fertődön baba-mama klubban, minden hónapban van. Illetve heti 2 alkalommal van itt is Daloló, olyan, mint a GYIK-ban a Ringató, vagy mifene. Csak az a baj, hogy pont kedden és csütörtökön van, amikor én suliban vok... Mire meg vége van a sulinak, kezdődik a meló... :? De ha úgy jön ki a beosztásom, hogy el tudok menni, akkor viszem mindig. Vagy majd úgy intézem, hogy úgy osszanak be... :wink: Karácsony előtt tudtam menni, mert akkor már nem volt suli, de az év végi uccsó Daloló-ra eltudtunk menni. Igaz, Dorkán kívük volt még egy szem gyerek, szóval a "szokja a társaságot" nem annyira jött össze :roll: , de legalább voltam és megtudtam milyen. Bár, amíg az óvónéni dalolt és mondókázott, Dorka játszott, csak néha-néha figyelt oda. Ölembe ülni és tapsikolni, gyipacizni pláne nem akart... :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi mindenkinek Lara neveben is gratulaciokat.

Mi is Minden Szülinaposnak es Nevnaposnak sok boldogsagot kivanunk!!

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?