A tegnapi később most van
, de azért próbálok reagálni mindenre.
Hú, azt hiszem nekem volt a "legolcsóbb" a szülésem, pedig én rengeteget jártam a dokimhoz a problémák miatt, de nagyon rendes volt. Szóval nála egy vizsgálat 3000-4000 Ft és egy UH is, de én annyit jártam hozzá az elején, hogy sokáig nem is kért pénzt, mert azt mondta, hogy ha megmarad a baba, akkor úgyis sokat fogok neki még adni. Na, szóval nagyon a szívén viselte a dolgunkat, bármikor hívtam nagyon rendes volt, és ha bajom volt, és a kórházban volt, soron kívül nézett meg ott, persze ingyen, mert ott ugye főleg nem kért pénzt. Szóval én mikor már kényelmetlenül éreztem magam, akkor borítékban adtam neki egy 10.000-est, de ez már vagy 5 ingyen vizsgálat után volt. Egyébként a magánrendelőben mindig azt mondta, hogy semmit nem kér, de ha akarok, akkor adjak, amennyit gondolok. Na szerintem ez sem a legjobb, mert mennyi az, amit illik adni. Na én végülis 2000-et adtam így neki alkalmanként, kivéve a végén, mert akkor már nem kellett annyiszor mennem, akkor elkérte a 4000 Ft-ot, viszont a ctg a kórházban volt, és az ugye nálunk igyenes. A szülésért 40.000 Ft-ot kapott, érdeklődtem, hogy mennyi a tarifája, persze nem tőle és kapott még mellé egy lovas albumot, mert imádja a lovakat, van is neki. Szóval ennyi, és rendesen mikor meglátta az albumot, olyan édes volt, megkérdezte, hoy adhat-e egy puszit, mert olyan aranyos és kedves vagyok
Mondjuk ő olyan 37 éves körül van
Kérdeztem is a párom az elején, mikor először voltam a dokimnál és tudatosult bennem a kora, hogy nem zavarja, hogy a nődokim fiatalab, mint ő?
Erre azt mondta, hogy ha megbízok benne, akkor ő is... Ja, és egy jóképű, magas pasit képzeljetek el
Tele van fiatal csajszi pácienssel, vajon miért?
Mennem is kellene hozzá rákszűrésre, de valahogy annyira nincs kedvem
Bezzeg mikor terhes voltam, alig vártam, hogy mehessek, és lássam a kis manót
Köszi a reggelis tanácsokat, ma megyünk a dokinénihez receptért, és megkérdezem őt is, hogy mit javasol, de találkoztam a védőnénivel pénteken, és ő is azt mondta, hogy ehet már zsömlét sonkával, de teljes kiörlésűt vegyek, ne fehéret adjak neki. De ugye a kifliből a simát nyammogja
Krisy: jegyeztem Dávid adatait, remélem gyorsan elmúlik a kiütés a popsijáról.
Akíra: én teljesen megértelek, én Marcival is ilyen voltam
Ráadásul nekem ugye akkor is megjött, mikor már terhes voltam, szóval szörnyű csalódásként éltem meg, de annál nagyobb öröm volt, mikor a teszt mégis pozitív lett
Én tudnék neked feladatot adni, tudod, ütni kell a fejem
Judit, gratula a csöppséghez, olyan gyönyörű, rám is úgy rámjött a nosztalgiázhatnék! Gyönyörű baba, remélem jól vannak.
Ja, és én csütörtök reggel 7.30-kor szültem és vasárnap reggel, már jöhettünk is haza. Mondjuk én rendesen szültem és nagyon nem is bántam, sőt, már alig vártam, hogy a párom kézben tarthassa Marcit, mert nálunk nem lehetett bejönni a babákhoz, így csak születéskor volt vele, de akkor ugye vagy 2 óra hosszát.
Na most megyek, mert fel kell tennem Marci ebédjét!
Majd még jövök, és ha valaki kimaradt pótolom...