Új privát üzeneted érkezett!

Nem mondjátok,hogy megint laptető.Ha ebből bba lesz azt Copperfild-nek fogjuk nevezni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Ani, ez tök jó! :)

Gabi, hát mi szerettünk volna építkezni, és akkor most tök jól jönnél mint tanácsadó, de erről lemondtunk :(
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát elég trotyi idő van, pedig ma akartunk kimenni Csurgóra meg Bodajkra megkuksizni a kinézett házakat.
Képzeljétek, a héten volt a féléves házassági évfordulónk, reggel szólt a férjecském, hogy este elvisz vacsizni.
Most, hogy belegondolok, jó gyorsan összehoztuk a Kismanót, mert összesen 2 hónapot ha próbálkoztunk. :oops:

Remélem mindenki jól van, puszi, és szép hétvégét nektek!
n.k.ildi

Ja, és Ani! Ez tényleg szupi!

Ez hogy van amúgy? Hogy szerzed meg ezt a felvételt?
Tényleg Schvarczi ad képet UH-n? Vagy szólni kell? Meg ez a videó is fog érdekelni majd, ha én is annyi idős leszek.

Puszi!
n.k.ildi

Sziasztok!

Köszi csajszikák. remélem azért ki tudtatok valamit venni belőle. Apának is magyaráznom kellet. :)

Ildi, azt nem tudom hogy Schwarczi ad e képet vagy videót, ugyanis én a 32. hétig Heczel dokihoz járok magánba. Ő amikor csinálja az UH-ot átvezeti a képet egy olyan tv-re amit én szemből látok és ahoz van kapcsolva a videó. Felvesszük kazira, majd édesapám ezt digitalizálja (dvd-re írja) és én itthon (Márti segítségével) felrakom a netre.

madiani

Sziasztok!

Csak gyorsan annyit,hogy a CSNK-ba képet lehet kérni Schwarczitól (ez 500 Ft).Magánba pedig csinál videót.Nem kell vinned CD-t azt ő adja.Utána pedig mindig viheted magaddal és ráveszi a következő UH-t.Magánba ha jól emlékszem 6000 Ft-ot kért + 500 Ft a felvételért.

Puszi :Gabi
Vendég

Ja és Ani!
Szupi jó a videó!Az elején a szíve látszik ahogy dobog?Vagy az a szája?Jól látszik a kis kukaca is meg a köldökzsinór is meg egyszer az arca is nagyon jól kivehető.Nagy élmény ugye így látni?Őseink ezt még nem élhették meg.
Vendég

Ildi, tök jó ez a Kismanó, mi Pocimanónak hívjuk :D Meg néha Zsebihalnak, de az koppintás :D Mi is 2 hónap alatt hoztuk őt össze, szerencsére.

hű de hétvége van, totál agyhalál és pangás. meg undorító influenzás idő... :? szerencsére már kigyógyulóban vagyok, beváltak ezek a tápok úgy tűnik...
Vendég

hehe picit unatkozom...nézi valaki a Lostot? :D aki igen, ezen nagyon röhög majd...
http://youtube.com/watch?v=9-CiJpv17Zs
Vendég

Csak gyors bekukk, aztán jöhet a du. szieszta. :)

A videó elején Roni kis törzse látszik, szivvel, gyomorral (olyan mintha keresztmetszetet néznél). Iszonyú jó látni a babócikánk. Megmutattam a nagyszüleimnek is könny szökött a szemükbe, másik nagyapám meg azt se tudta hogy honnan tudjuk a nemét. :) Nagyon más világba élünk.

Márti, nagyon jól összevágták a videót. :)

madiani

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak a héten későn értem haza és azért nem tudtam jönni. Azért jól esett, hogy hiányoltatok. :wink: :oops:

Örülök, hogy mindenki jól van! :D

Szilvi
Köszi, hogy megkérdezted az oltást. Akkor idén nem lesz meg a harmadik ismétlőm. :wink: 8)

Ildi
Aranyos a vonalzód!

Ani
Nagyon szép Svájc! Gyönyörű helyen voltatok!
Mi Olaszországban voltunk 2002.-ben. Az is szép hely.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, igazából csak átfutottam amiket írtatok a héten. :oops:

Szép estét!
bessy76

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, élvezi a langyos időt.

Shellkat! jó a videó! :oops:

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi

Jóóónaaapooot kííívááánoook!
Ekkora pangás még az életben nem volt. :D Kirándultok, csajok?? Bezzeg én gunnyadhatok a vizsgáim felett még 1 hétig :evil: De jó hogy vége lesz! :)
(azért az elnyújtott, nyávogásszerű köszönés, mert szakmódszertanból vizsgázok ma, ahol is egyik téma a gyerekek nyivákolásának kiküszöbölése, azaz a megfelelő beszédprodukció- és technika, biztos emlékeztek még eme köszönésmódra a régvolt időkből :D :D na befogom és elhúzok Stresszprémbe)
Vendég

na ha bemásoljátok a pici szöveget, még látszik is! :oops: :oops: :lol: bocs.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés.Tegnap elkapott a nyavaja 38,1 volt a lázam,köhögök,fáj a torkom meg fáj kezem-lábam.Anyósom is ágynak dőlt,ő szarabbul van mint én.Úgy hogy apa ugrál a két szoba között és főzi a teákat ezerrel :D ,nagyon édi ahogy gondoskodik rólunk,na meg most ő babázik(nagyon élvezi) én csak megszoptatom a picurt.Remélem nem kapja el.
Úgyhogy,lehet hogy egy darabig nem jövök,majd meglátom hogy leszek.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Jóóóó reggelt!

Úgy érzem magam, mint akit kimostak... :? Apa 3kor kelt, segítettem neki összepakolni, aztán útjára engedtem dolgozni. :( 3 hét múlva jön haza.
Kalandosan indult a hétvége. Pénteken este kiderült, hogy betankoltunk valami nagyon sz*r benzint. Legközelebb megemlítjük, hogy nem vízhajtású Elemér. :twisted: Holnaptól úriasszony leszek, kocsival járok melózni, ne csapódjon ki a víz és kihajtsuk ezt a trutyit.
A másik, hogy a kedves ismerős átvágott minket, mint azt a bizonyost a palánkon. Megígérte, hogy hétvégén segít házat nézni. Szombaton nem lehetett elérni telefonon, kinyomta vagy nem vette fel. Mikor ráuntunk felhívtuk a barátnőjét. Ő dolgozott estig, kedves párja megy gipszkartonozott. Állítólag. Sebaj, majd vasárnap. Egész nap vártuk, hogy hívjanak, de semmi. Este felhívtuk, hogy mi van akkor?! Ja, bocsika, Tomi németben van kocsit venni az öccsének. Megköszöntük a segítséget és a saját kezünkbe vesszük a dolgot. Legalább mondta volna, hogy semmi hangulata nincs házat vadászni. :evil: :evil: :evil:
Ennyit róluk, elég nagy kislány vagyok, majd intézem egyedül!
Ja, meg csináltunk képet a Titababa-lakról, a változatosságért otthon hagytam a pendrivom. :?

Márti
Apának a csuklóján volt egy anyajegye, amit a kedves(?) ex lekarmolt és lett belőle egy rózsaszín pukli, kb olyan félanyajegy-szerű micsoda. Decemberben azt vette észre, hogy a csuklójáról a micsoda fentebb került kb. 10 cm-vel.
A bőrgyógyi azt mondta, hogy szerinte az egyik helyről elmúlt, a másikon kialakult egy. (Ki gondolta volna?! :D ) Ezt a micsodát le kell, hogy szedesse.

Bessy
Úgy legyen! :D
Kb. 15 éve kaptam a szurisorozatot, azóta eljártam az ismétlőkre. Ez idő alatt egyszer találkoztam kullanccsal, szerencsé(jé)re "ártatlan" volt.

Gabi
Jobban vagy már? Gyógyulj meg gyorsan!
Vendég

Ha már így egyedül nézelődöm, jön egy kis hétfő délelőtti mese. :D
Apa azzal vadítja a szüleit, hogy Titababát vagy Kázmérnak vagy Gedeonnak szeretnénk elnevezni. Az anyukája lassan 3 napja nem alszik, mert teljesen kiborítja, hogy ilyen idióta neveket akarunk neki adni. :lol: Kedves anyósjelölt lassan felsorolja a teljes utónévtárat, de mindegyik névjavaslatába belekötöttünk. :lol: :lol: :lol:
Az én szüleim is kiborultak ezeken a neveket, de nekik mondtam, hogy csak hülyeség. :) Ők szeretnék (meg én is), ha csak egy keresztneve lenne, de apa kettőt akar(na). Abban sikerült megegyezni, hogy Levente lesz. Apa, a nagyapja után, szeretné, ha Levente Márton lenne, mert az olyan dallamos. A Márton néz egyáltalán nem tetszik, Nils Holgerson után, szabadon, nekem egy lúd ugrik be róla. Javasoltam, hogy akkor inkább legyen Nándor, az én nagyapám után, az mindjárt normálisabb. Szerintem... :)
Eddig még abban egyeztünk meg, hogy Varga Levente lesz (mert "ez olyan dallamos" - idézet from apa :D ), a második név harc tárgya. :D Ha mégis lány lenne, akkor tuti 2 keresztneve lesz, az első még kérdéses, a második a Levendula lesz. :)
Véget ért a mese mára, szolgáljon mindenki épülésére. :lol:
Vendég

Még mindig csak én nézelődök itt.... :?
No, mindegy. Majd csak jön válasz a lüke kérdésemre. :D
Mennyi értelme van külön babamosószert venni és azzal mosni a babaruhákat? Azt olvastam, hogy nem kell az öblítőt erőltetni, mert nagyon érzékeny a kis bőrük...
Vendég

Sziasztok!

Most értem vissza vérvételről. Hát nem mondom, hogy kellemes volt. De az idő kárpótolt, és sétáltamm egy nagyot is.

Szia Jeges macika! Láom csak te vagy itt. Hát igen, a névvválasztás egy komoly döntés. Nekem tetszik nagyon a Levente név, de a Márton is, mert édesen lehet becézni Marcinak. Meg van egy ismerősöm, ő is Márton, és egy imádnivaló kis csibészpalánta. Te nem vagy vele úgy, hogy a neveket arcokhoz kötöd? Mert én sajnos nagyon.
A mosószeres ügyben nem tudok nyilatkozni, nincs tapasztalatom. Bár lehet benne valami, ha lehet külön kifejezetten ilyen célra kapni mosóport.

Nekem lenne egy kérdésem. Holnap megyek a labor eredményért. Azt kinek kell megmutatnom? Azt tudom, hogy a wasserman, hepatitis meg ezeknek az eredménye a védőnőhöz megy majd), de az általános laboreredménnyel mi van? Házidokihoz kell vinni? Nőgyógyászhoz vagy kihez?

Aki tudja a választ, legyenszíves segíteni!
Előre is köszönöm!
n.k.ildi

Jaj, most nézem, nekem nem jól működik a vonalzóm. Már jópár napja 227 napom van még hátra. Úgylátszik leálltunk a növésben. Vagy nem tudom.

Na ilyenkor mi is a teendő?
n.k.ildi

Ildi
A vérvétel eredményeit megmutiztam a háziörvösnek és a nőgyógyinak is.
Nincs ötletem, hogy mi a teendő, ha a vonalzó elfelejt számolni. :?
A név archoz kötésén még nem gondolkodtam el.... Az a tapasztalatom, hogy akinek (számomra) nyafogós neve van, az tényleg nyafogós is.
Vendég

Hétfőn még a fű se nő....
Vendég

Krixta
A cukorterheléses ákombákom vizsgálatnak mennyi idő alatt van meg az eredménye?
Vendég

Ildi!
A nődoki nézi meg a laboreredményt,na meg persze a védőnő!

Lányok! Holnapra hatalmas drukkokat kérek,mert kaptam ma levelet,hogy Bencének nem lett jó a PKU-s vérvételes eredménye,így holnap mennünk kell az 1.számú gyermekklinikára Pestre,újabb vérvételre! :(
Eléggé magam alatt vagyok,de megpróbálok nem mindjárt a legrosszabbra gondolni,mert ugye a tejcimnek sem tesz jót,ha idegeskedem! :(

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Gondolok rátok holnap, de ne aggódj, nem lesz semmi gond.
Az idegesség tényleg nem tesz jót a tejednek, na meg neked sem.
Nyugi, minden ok lesz.

Amugy mi az a PKU pontosan?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

http://www.pku.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=pku&oldalkod=1156405714
Vendég

Köszi Szilvi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz
Holnap nagyon fogok drukkolni, hogy minden rendben legyen.

Judy
Szivesen. :)
Vendég

Annyira unatkozom, hogy nem igaz.... Kedves menedzserem elfelejtette az egyik hozzáférésem meghosszabbítani, így félig nem tudok dolgozni.
Holnap reggel megyek a cukorterheléses izé beutalójáért...
Vendég

Helló!

Úgy föntöttem, nem jövök most egy pár napig, mert olyankor írtok sokat, ha én nem írok.

Szilvi, lejött a cucc a karomról és begyógyult a helye. A kedves ismerősödnek sok jót nem kívánok, de talán jobb is így, Ti ügyesebbek vagytok kettesben! :) Hülyeség a külön mosópor, szerintem annyi, hogy hipóval tilos mosni, minden normál mosószerrel lehet. Szép neveket találtatok!

Andesz, nagyon szurkolok, nem lenne jó ha szegényke beteg lenne :(

Ildi, mindent a védőnőnek adj, ő elmondja a többit.
Vendég

Márti
Hát, nem tudom... Már olyan késztetést érzek, hogy nekihasaljak a Titababa-ruháknak, kimossam, kivasaljam őket... Még jó, hogy a szüleimnél vannak a ruhák, alig 200 km-re. :D
Vendég

Köszi a tanácsot mindenkinek!

Andesz szorítunk, csak ne idegeskedj!

Jeges Macika! Nem tartasz ettől a terheléses cukortól?
Nekem van még addig 14hetem, addig rákészülgetek.
n.k.ildi

Eltolom a taligámat haza. Elsőnek beteszem a pendrive-ot a táskámba, aztán utánanézek a disznólkodós maradéknak. Nesze neked Norbi!!! :lol: :lol: :lol:
További szép napos időt!
Vendég

Csak nem disznóvágás volt nálatok?

Megyek én is egy kis kolbászért. :)
n.k.ildi

Hello,

Andesz, drukkolok holnapra!! Biztosan rendben lesz minden, próbálj meg nem idegeskedni!!

Ildi, én a házidokimnak vittem el a leleteimet, amikor mentem a táppénzes papíjaimért. Van rajta valami csillagos??

Csajok, annyira neki kéne állnom a gyerekcuccok rendbetételéhez (újra átmosni, kivasalni őket), de egyszerűen nem megy. Mindig lekötöm magam valami mással... Pedig már itt lenne az ideje, ma töltöm a 35. hetet....

Többiek merre jártok?? Ti is csak olvastok, mint én?? :lol: Gyertek már meséljetek!!

Ne haljon már ki a topic!! Tudom, én sem jövök túl gyakran, de azért jöjjön mindenki!! Vicuska?? Ezer éve semmi hír... Ugyanígy Nati, Alexa, és folytathatnám.... GYERTEK MÁR!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Csajok, akinek még kell: kismam övterelő:

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html 4000 Ft!!

Kép

Kép

hoppá

Kata, megszegem a fogadalmam, mert máris bejött: plusz egy ember (TE) írt! :D Én nemtom, nekem nem volt még suükségem övterelőre, minek?? A kabátom olyan pufi, hogy nem is érzem az övet, meg mindig lehúzom pocak alá :D Holnap megint annál a terhes nőcinél vizsgázok, kiváncsi vagyok mennyit nőtt :D

GYERTEK CSAJOK, NEM HISZEM EL HOGY ENNYIRE KIHALTUNK!!!!!
Vendég

Márti, nekem nagyon kényelmes a kismami bizt. öv, főleg így a vége felé. Bevallom, sokszor nem hordtam, legalábbis itt a városban, de pl. ha hosszabb útra megyünk, mindenképp felveszem. Tök kényelmes. Egyáltalán nem nyomja a hasamat.

Hihetetlen vagyok.... Nemrég kajáltam, két kiflit, minden földi jóval, most meg szenvedek... Én hülye, pedig tudom, hogy nem kéne, de nagyon fincsi volt... Most vettem be egy Espurisam gyöngyöt. Remélem jobb lesz nemsokára.

Na, hagyok helyet másoknak is írni.

Pussz

Kép

Kép

hoppá

Én is megjöttem!!! :lol:

Szilvi
Akkorát nevettem, amikor olvastam a neves sztoridat!!! Apának is felolvastam, jót kuncogott. :lol: :lol: Szegényeket ne hagyjátok sokáig abban a hitben, hogy ilyen "ritka szép" nevű unokájuk lesz.
A Marci becenév nekem is tetszik, de úgy, hogy Marcell, nem Márton.
Egyébként mindkét név összeállítás szép dallamos.

Andesz
Drukkolok holnapra! Majd gyere és írd meg, mi volt.

Gabi
Jobbulást neked és anyósodnak is! Nagyon rendes embered van, hogy így gondoskodik rólatok. Persze az enyém is ilyen, ha beteg vagyok. :wink: :D
bessy76

Maci, Bessy, ismerős a "neves" sztori. A sógornőm tesója óvónéni. Amikor a tesómék neveken gondolkodtak, mindig volt valakinek valami kritikája: óóóó, csak ........ ne legyen a gyerek, mert van egy ismerősöm, olyan idióta gyerek... A másik meg: óóó, nehogy így nevezzétek, az oviban van egy bunkó, verekedős gyerek, akit így hívnak... Szóval náluk a kórházba menetelkor dőlt el a név.... :lol:

Hál istennek nekünk nem volt ilyen gondunk. Nincs Gergő nevű idióta ismerősünk... Na jó, egy mégis....... :lol: :lol: Na mindegy, ez van, így fogják hívni.

Andesz, csak megnyugtatásképpen: nekem kb 2 évvel ezelőtt jött egy levél a kórházból, hogy keressem fel a nőgyógyászati osztályt, az eredmények megbeszélése miatt. Na gondolhatod, 3 évet öregedtem, mire kiderült, hogy rossz helyről vették a kenetet. A doki rákszűréshez vett kenetet, pedig máshoz akart, és nem volt rendelkezésre álló anyag. Én meg majd meghaltam az ijedelemtől...

Mindenesetre gyere holnap jó hírekkel!! Gondolok majd rátok!! Puszi

Gabi, jobbulást nektek!!

Bessy, szedsz valami rásegítőt a babásodáshoz??

Kép

Kép

hoppá

Kata

Én csak normális Gergőt ismerek! Egyébként Gergő lesz vagy Gergely?
Elevitet elkeztem szedni decemberben, de most januárban abbahagytam. Majd februárban újra elkezdem szedni. Rendszeres vagyok mi? :roll: Hú, apának kell vennem E-vitamint!

Mához 2 hétre megyünk Pestre! Már nagyon várom. Még el kell szaladnom valamelyik nap RL-hez beutalóért. Meg lefénymásolnom a leleteinket.
bessy76

Bessy, Gergő lesz. Így jobban tetszik :lol: E vitamint te nem szedsz?? Én, amikor elkezdtem szedni az E vitamint, akkor lettem terhes!! Apának meg Ginseng kapszulát adtam, meg én is pé előtt pár napig szedtem. Ja, meg apának (ne lepődj meg) ACC 200-at kellett szednie pé-ig. Ez segít a kiskatonáknak zselésedés helyett elfolyósodni :wink: És így könnyen feljutnak a megfelelő helyre!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Még eddig nem szedtem E-vitamint, de akkor azt is elkezdem. A Gilsenget már Nati is mondta, de még nem kaptam, igaz csak a Rossmannban néztem. Azt is akarok venni.
Az ACC200-ról nem hallottam az nem valami megfázásra való valami? :shock:
bessy76

Halihó!!!!!!

Andesz!
drukkok mennek holnapra :P nem lesz semmi baj :wink:

nem nagyon tudok mit írni,várom pirit,hogy kezdhessük az újabb stimut :roll:

Kismamáink és a már megszületett kisbabáink látom szépen gyarapodnak,millió gratula mindenkinek és drukk amihez kell!

Bessy!
már csak 2 hét!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Vicuska, meghallottad, hogy kerestelek?? :lol: :lol: Hogy-hogy nem voltál napok óta??

Bessy, igen, megfázás ellen van, de a kiskatonákra is jó hatással van!!

Kép

Kép

hoppá

Bessy, Nati mondta a Gindenget?? Egy a dokink!! És neki is bejött.... :lol:

Kép

Kép

hoppá

Most készült pocifotó: 35. betöltött héten:

Kép

Kép

És itt a 31. heti. (csak kíváncsiságból: nőtt a pocim?? :roll: bár nem ugyanúgy voltam beállva...)

Kép

Remélem nem kerülök laptetőre....

Kép

Kép

hoppá

Hát de... :oops: bocs

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint