Sziasztok!
Itt vagyok, csak annyi a nyűgöm. szó szerint az én nyűgöm. Szombaton még hisztiztem is, pedig évente 1-2-szer szoktam. Még szerencse, hogy Misi nem veszi fel a sztárallűrjeimet, jött és megpuszizott, na persze nekem az sem tetszett, de nem bánta. családon belüli erőszak?
Niki!
"csak" egy gyomorrontás? nem irigyellek, de legalább azt tutira nem kapják el a gyerekek. A süti rossz lehetett? Ez durva! ilyenből szoktak lenni a híradások, hogy itt, és itt ennyien lettek betegek a ....
Katának kijött már valamelyik foga az előretörőkből?
Most már mi tuti nem megyünk februárban annyira sajnálom, Misi megy Németországba 3-án.
Szami!
Gratu az új házhoz, mesélj róla! miylen, hányszobás, hol van? Mi csináltok még rajta, ha kell? kert? iylenek
Sajnálom szegény Mátét, van egy masszázs, aminek nem tudom a nevét, amivel segíteni szoktak a kartörötteken, pont a mozgás miatt, na este, ha nem felejtem el, megkérdezem a gyógytornász csajtól, hétfőnként jár Misihez.
Neked pedig jobbulást. Már valaki kérdezte influ, vagy más?
Köszi a gél nevét, majd megmondom az emberének, hogy vegyen, mire hazajönnek.
Virág!
nagyon csíííínos a szoba, már csak a belevaló hiánycikk!
Szilbee!
Háát, én már csak rajzoltam volna Dévidnek szakállt, úgy még eredetibb lett volna!
Most már kezdek Dorka fele húzni, mely szerint Dávid inkább az apjára hasonlít. És Levente tényleg elrázta Dávidot? milyen kis ügyes!
Haskötőért csütörtökön beugrok, előre is köszönjük!
Remélem nem zargattalak tegnap, hát nem a legjobb időben telóztam!
Dorka!
képet az új produktionról! Nagyon ügyi Szabi (a kis törpekommandós) haláli az a kúszás, rögtön valami drótpályát képzel az ember lanya, mármint én, a feje fölé.
Olga!
Irígy irígy irígy!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem igazság, én meg még mindig szenvedek, és még hol a vége.....
Nagyon ügyi voltál, most már akkor gyere gyakrabban!
Fanna!
Ez igen! Nagyon ügyi Nimi, hogyha már Téged megnevez! Nálunk talán a anyagyere (ajajeje) így egybe, leglábbis azt halljuk ki, és talán az egen=igen. Meg valami Gyéte talán Gréti akarna lenni. Na meg persze a dedededede. Ez a nemtetszés jele nála.