Csucsu,
voltunk a szájsebészeten, valami fibroma van Lili szájában, nyálkahártya elváltozás. Azért nem múlik, mert valószínű folyamatosan megharapja. Elmúlni nem fog, de baja nem lesz tőle. Kb. 10 perc lenne kiszedni, injekció, kiszedés, varrás, de azt mondták, hogy amíg nem együttműködő, addig nem vállalják, azt sem, hogy mondjuk apa lefogja, mert azt mondták, nem akarják, hogy egy életre megútálja a fogászatot. Altatni ezért nem akarják. Ha vérzik, nő, bármi történik vele, akkor persze vissza kell menni, és akkor életbe lép a B terv, max. tényleg elaltatják, de ha nem, akkor fél év múlva megnézik, hogy tudnak-e már a lányommal mit kezdeni. Hát nem tudom, de szerintem max. 5-6 évesen lesz némileg együttműködő, addig nem nagyon.
Luca,
erősödik az egyértelműen, hajrá ikrek
Tudod, én is kaptam múlt hónapban tüszőrepit, de nekem olyan negatív volt az a teszt, hogy csak na!
Zsuzsu,
én is csinálok LH tesztet, meg van PG53 mikroszkópom is. Lili is és a tavaszi baba is a mikroszkóppal lett. Lh teszt 5 db 2000 Ft, én a neten rendeltem, ott darabja 160. Elvileg peteérés előtt kb. 2 napig pozitív, akkor van az LH csúcs, és utána 24-36 órára reped a tüsző. (Kivéve nekem, akinek a hasonló hatású tüszőrepitől cisztája lett...)
Vera,
sajnálom. Hétfőn kell menned?