Szia racy!
Én tegnap voltam. Akkor írok neked pár dolgot amit megtudtam:
Tényleg korrektebbek az árai, mint a Telkinek. (Nem voltam kinn a Telkiben.)
Szóval a szülés (én hüvelyit kérdeztem, mert így tervezek szülni) az 135 ezer forint. Itt vannak olyan szobák amik benne vannak az árban: ezek két ágyasak, kultúráltak. Külön fürdőszobája, wc-je ezeknek nincs, de ott van 1-2 ajtóval arrébb. A közös zuhanyzók felújítottak, szépek, a padlóról enni lehet. A wc-k szintén.
Van egy ágyas. Itt benn aludhat hozzátartozó is ha akar. Enenk saját wc, zuhany. Ez is nagyon szép, de ez éjszakánként 15 ezer forintba kerül.
A szülészet maga szellős, olyan értelemben, hogy a kétágyasokban is összesen két kismama volt. Nem biztos, hogy aki most szül, feltétlen érdemes áldozni az egyágyasra.
Szülőszobából kettő van, egy sima és egy alternatív. Szülőszékkel, labdával stb.
Az árra rá fog még jönni az orvos díja, amiért a szülést vezeti le, mindez számlásan szintén. Ezt még nem tudni, dec. 18-án nyitott a szülészet, vélhetően 1-2 hónapon belül tiszta lesz minden részletkérdés.
TB-s terhesgondozás nincs, ez ott is fizetős, vagy az onnan választott dokid magánrendelése.
Egyébként a nővérek készségesek voltak és azonnal körbemutogatták a szülészetet amikor beestem. Összességében kultúrált és az árát megéri.
Szerintem érdemes benézned.