Sziasztok!
Jaj, de jó most Vikiéknek, talán már el is indultak Karosra. Mi sajna nem tudunk menni, apa dereka még mindig tropa. Hétfőn el is zavarom beutalóért a korházba.
Judy, irigyellek hogy már szinte mindent megvettél. Én is akarom már.
Kriszta, remcsi jól vagy már. Görcsök? Nem semmi ez a lakásos sztori. Drukk hogy minden rendbe menjen.
Tand, én is várom a poci képet! Én is addig szeretnék dolgozni amíg csak bírok és a dokik is engedik.
Márti, tessék kúrálgatni magad! Én csak a citromos teát tudom ajánlani, szerncsére nekem mást nem kellet alkalmaznom. Na meg a sok pihit. Köszi az asztalos infót. Szépen gömböjödsz.
Chrissy, remélem a mi Ronink is hasonlóan jó baba lesz mint Martin baba.
Kata, örülök hogy jöttél
Szupi hogy Geri növöget. Mekkora már, azta!
Ildi, szupi a vonalzód. Sztem se aggódj amíg nincs görcs vagy vérzés, de akkor feltétlen lásson doki.
Ahogy Márti írta, az aggódás már örökre megmarad. (pont most hívott a nagymamám hogy aggódik édesapám miatt mert úgy látja félre áll a szája. Azt hiszi agyvérzést kapott
, közbe csak levágta a bajuszát és most furcsa az arca. Ő még soha nem vágta le a bajuszát, de ezt szó szerint vegyétek. Tehát anyukája gyermekkorában látta utoljára a csupasz bőrét az arcán. Arról nem is beszélve hogy egy agyvérzésnek más tünetei is lennének, na mindegy, nem akarok megöregedni, minden betegséget beképzelni)
Szilvi, sajnálom hogy még várnod kell, de így legalább apával együtt mehettek.
Gabi, köszi a linket, tök jó.
Zsu, még mindig nem írt nekem sömit, viszont láttam iwiw-en fent volt azóta. Évi, beteg, na meg ahogy írtam sokat melózik, biztos nem jön mostanság.
Viszont a többiek! VICUSKA! BESSY! ALEXA!(asszem a konyhát újitják nem?)
Tegnap este vártam Roni mozgolódását, de nem igazán akart. Most bepótólja. Voltam vérvételen, viszont a szülésfelkészítő elmarad mert kevesen vagyunk. Sebaj, tőletek úgyis megtudok mindent.
Most mosnom mosogatnom kéne, apa horkol itt mellettem olyan kitekert pózba hogy nem is csodálom hogy fáj a dereka.