sziasztok!
először is bocsika a nagy eltünésért de vizsgaidőszak van!!!!
most épp pihenésként bekapcsoltam a gépet hogy írjak nektek de ma szigorlatozom pedagógiábólés még 7 tételt át kell néznem remélem most sikerülni fog nemúgy mint tavaly mondjuk akkor nem voltam szimpi a tanárúrnak mert kismama voltam
na de ennyit a panaszkodásról!!!
seeplin!
hatalmas gratula nektek a kismanóhoz majd gyere és mesélj!!!
boboka!
én még nem is gratuláltam neked jó pofátlan vagyok mi!!!!
de most megteszem sok-sok gratula és vigyázz magatokra!!!!
egyébként hogy vagytok????
timi!
te szegény elhiszem hogy idegeskedsz de ne tedd ha Anna jól érzi magát akkor nincs gond szopiztasd és minden jó lesz!!!!
gtündi!
nagyon jók a havas képek és Fici is nagyon édes!!!!
teszek neked Balázsról új képet majd berakod a táblába???? köszike!!!
bogáncs!
köszike a tanácsot de sajna semmilyen praktika nem vált be sajna teljesen elutasította a cicit és a tápszert választotta akárcsak a bátyja!!!
na de ez azt hiszem nem az én hibám hanem annak a drágalátos doktornőnek akimiatt elég pocsékul teltek az ünnepek!!!
Lencus jól van???
szóval a kálváriánk!
elvittem Balázst az orvoshoz a két ünnep között mert köhögött és úgy láttam jónak ha látja orvos jelzem csak a helyettes doki volt mert a miénk szabin volt sajna
felírt neki egy rakat gyógyszert na én jó szülőként szépen beadtam a gyógyszereket a gyereknek hogy jobban legyen na de nem lett! éjszaka nem aludtunk egy percet sem mert a gyerek ideges volt nem aludt és teljesen felpörgött! nekiláttunk hajnalban a gyógyszerek papírjainak a tüzetes elolvasásához és 4 gyógyszer mellékhatása hogy álmatlanság, idegesség, szapora púlzus !!!!
reggel úgy döntöttem lesz ami lesz én nem adom neki ezeket csak a fenistil, sinecod cseppeket és a homeopátiás gyógyszereket na meg esetleg az antibiotikumot! láss csodát a gyerek meggyógyult!!!!!!
kedden mentünk a mi doktornéninkhez és elmondtam neki hogy jártunk na meg felsoroltam neki a gyógyszereket közölte hogy az egyik gyógyszert nem is írhatták volna fel 2 hós gyereknek és azt mondta jól csináltam hogy csak a homeós dolgokar adtam neki meg a cseppeket!!!!
jelentem Balázs egészséges így megkaptuk a szurit is!
most 5800 gramm és 60cm és sajnos csak a tápszer kell neki
a helyettes doki jól kicseszett velünk!!!!!!!
na röviden ennyi de szerencsére mostmár jól van csak az a baj hogy nem hajlandó a kiságyában aludni csak a babakocsiban!!!!
adjatok tanácsot hogy szokassam vissza a kiságyba??????????
na majd jövök még van 6 vizsgám és utánna több időm lesz!!!!!
ja és majd visszaaolvasok és írok mindenkinek!!!!
a babák gyönyörűek puszi mindenkinek!!!!