Új privát üzeneted érkezett!

hát esetleg vissza lehet térni a pettingre, vagy az orálra....az is jó tud lenni. Én amikor már nagyon sajnálom a páromat, vagy érzem, hogy jól esne neki már nagyon, akkor ehhez a megoldáshoz folyamodom :lol:
lei

ZSuzska - Remélem ügyesen akcióztatok :lol: :lol:

4D - Este jövök mindenképp élménybeszámolni! ;) 17h-ra megyünk .. ;)

Timi - Szex kérdés .. szerintem mindenkinél változó. Én pl. a 12-14. hétig csak arra tudtam gondolni, hogy ott a baba, és nehogy ártsunk neki, baja essen .. stb .. tehát ha volt is bármi, akkor is részemről takaréklángon .. :oops: :oops: Aztán megszoktam az állapotom, egyre jobban élveztem a növekvő pocit, és nem volt gond :) persze picit ritkábban voltunk együtt, mint amúgy "babagyártás"-kor .. de nem is a vágy miatt, hanem a sok intéznivaló miatt, ami ránk zúdult. Most meg már akkora a pocim, hogy elég fáradékony vagyok .. de vággyal most sincs baj :) működnek a dolgok .. csak korlátozottak a lehetőségek egy hordóval elől :oops: :lol: :lol: :lol:
Az utolsó hetekben nem hiszem, hogy nagy akciózásokat csapnánk .. hogy lenne erre energiám .. passz .. majd kiderül.
A baba után viszont 6 hétig úgysem lehetünk együtt .. tehát mindenképp van ilyen "embertpróbáló" időszak a babavárás alatt .. de egy szerető férjnek ez nem probléma ;)

Kép
szösszenet

[quote="lei"]h írta:leiát esetleg vissza lehet térni a pettingre, vagy az orálra....az is jó tud lenni. Én amikor már nagyon sajnálom a páromat, vagy érzem, hogy jól esne neki már nagyon, akkor ehhez a megoldáshoz folyamodom :lol:

Persze .. annyi megoldás van ;) :)
Szerintem ezek a dolgok még fel is pezsdítik a kapcsolatot ..
Így érzik, hogy fontos nekünk az ő érzésük is .. törődünk velük, és nem fognak baba mellett sem háttérbe szorulni :)
Mert ugye sok pasinak ez a félelme :)

Kép
szösszenet

hát igen, az a legfonotosabb, hogy ne érezzék harmadiknak magukat a babával szemben. Mert ez az ő legnagyobb félelmük, hogy teljesen háttérbe fognak szorulni egy idő után. ezért mindig velük is törődni kell, meg mindenhez ki kell kérni a véleményüket, meg segítségüket, hogy érezzék, szükség van rájuk, de nem csak harmadikként, hanem egyenrangú társként. Ha ez működik, akkor nem lehet nagy baj!
lei

Lei:
visszatérve a kérdésre:
Nálunk szex mentes időszak van miattam és nálunk semmi nem kerül szóba mert rávágom az ajtót ezt tudja.Mert kötelességből Tőlem nem csikar ki semmit.De elárulom, akkor kezdődött minden amikor 6 éve a fiam megszületett, volt kis gondom a hüvelyemmel és fájdalmak amik be blokkoltak s azóta pszichésen védekezve felhozza azt az érzetet és gyűlölöm az egyyüttléteket, azóta voltam dokinál, hogy kezdjenek velem valamit, de nem ment a fiam és a lányom közt a lányom fogantatásánál voltunk együtt, aztán most kb június körül kezdtünk rendbe jönni és most rosszabb a helyzet mint annak idelyén.
Ez van mondtam neki már azt is, hogy tartson barátnőt erre ideges lett s közölte NEM.Hát ez van én meg nemtudok kezdeni semmit a dolgokkal, mert még a gondolat is frusztrál, hogy most kéne valamit csinálni.Ezt senkinek nem kívánom.Szarul érezné bárki magát, főleg mert önmagával szemben akkora útálat alakulna ki, hopgy míg világ a világ nem tünne el.
tappancs28

Mondhattok bármit rám nem érdekel már nem....önmagammal szemben képtelen voltam jóra fordítani akár segítséggel is.Ennyi.Imádom a férjem a gyerekeim és megőrülök attól, hogy alapvető társi kötelességeimet nem teljesítem pedig boldogságot adna neki.

Sziasztok
tappancs28

Sajnálom, hogy ez van nálad/nálatok! Nem lehet könnyű sem neked, sem a férjednek. Erre nem tudok mit írni, gondolom már minden okosságot kipróbáltál.
Remélem, azért az idő ezt is meggyógyítja, vagy ha megszületik az új baba esetleg utána megváltoznak a dolgok. Ki tudja? Annyi minden furcsaságot képes produkálni az emberi szervezet.
:lol:
lei

pussz neked én is ebben reménykedem, más már nem megy
tappancs28

Jaj Szösszenet most vetközik a 4D-n már kiváncsi vagyok mi újság velük?
tappancs28

Tappancs: Én semmi okosságot nem tudok mondani neked :cry: A barátnőm,amíg terhes volt, ő sem akart szexelni egyáltalán..... ő is úgy vette rá magát, hogy szegény férje ne egyen egyedül vele....ő se a terhessége alatt, se a szoptatás alatt nemívánta a szexet....hozzáteszem, most szülte meg a hétvégén a másodikgyerekét, úgyhogy náluk megint nem lesz unga bunga jó ideig :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy pár vidám perc.... haláli aranyosak....gyerekek dolgozataiból szösszenetek:

Gyerekdolgozatok:
"A Föld első élőlényei a kékmaszatok voltak"
"Amerikában a Sziklás-hg-ben rengeteg Gizimedve él"
"A tengerszint emelkedését dagálynak, a süllyedését apámnak nevezzük"
"Győr egyik legszebb kiállítási tárgya Szent László spermája"
"A világ legnagyobb sodrású folyója az Anakonda, melynek őserdeiben rengeteg amazonas él"
"A lelkészek a parókán laktak"
"A római katólikus egyház feje kétezer éve a cápa"
"Ady Endre szülei: Góg és MAgóg.."
"A költők csak akkor tudtak verseket írni ha homlokon csókolta őket egy mázsa"
"Arany János 1817től 1882ig született"
Caesar utolsó szavai így hangzottak: Te is fiam Brumi?"
"Maugli párducát Bagarolnak hívták"
"Mikszáth híres regénye a Nosztí fiú esete a Tóth Matyival"
"Hemingway Nobel-díjat kapott az Öreg halál és a hengerért"
"Juhász Gyula egyik legszebb szerelmes verse az Anna ökör"
"Az irányított egyenes szakasz a Hektór"
"Síkidomok a kör, a négyzet, a háromszög és a palalelógó gamma"
"Stephenson megépítette az első rakétát, amit Gőzmozdonynak nevezett el..ja nem! Fordítva!"
"A távíró feltalálása után már csak az lehetett távírász, aki megtanulta a Morzsa ábécét"
"Dugovits Titusz a hátsóját a falnak támasztotta és azon felmászott"
"II. József Mária és Terézia fia volt..."
"A trákok mai utódai az osztrákok"
"Mezopotámia a Tigris és az Elefántesz folyók között terült el"
"Egész Európa rettegett a magyarok nyulaitól"'
"1222ben II. András király adta ki az Aranybuktát"
"Caesar átlépett a Rubik Ernőn"
"Benyovszky volt Magadoszkár legnagyobb királya"
"Gararin volt az első földönkívüli"
"Az USA azért lépett be az első világháborúba, mert a Lucitania gőzösből a németek tengeralattjárót csináltak"
"A polipok lábasfejűek, de nem azért, mert lábas van a fejükön"
"Az ausztrál vadkutyák a digók"
"Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett"
"A medveféléknek több faja van, pl: a barnamedve, jegesmeve, grizzlymedve és Micimackó"
"A csótányok a rovarok osztályába tartoznak, azon belül a rusnya dögök családjába"
"A baromfiudvar leggyakoribb lakója a buta liba, a hülye tyúk és a mérges pulyka"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj Zsanna! hát ezek nagyon édesek! ilyen cuki elszólások nálunk is vannak a suliban néha :)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok Lányok!

Gyorsan mutatok fotókat, és írok élménybeszámolót a 4D-ről ;)

A drága kisbabánk tökéletesen érzi magát odabent :)
Először alvás közben csíptük el, ami önmagában nem lett volna probléma .. de a mi KISLÁNYUNK (ez 100% :D) úgy alszik, hogy a lábai nyújtva!!! maga előtt vannak, és a kezét a tarkójára teszi .. tehát egyik oldalról a lábával, másikról a könyökével takarja a pofiját :D A nyújtott lábaknak köszönhetően viszon tökéletesen ráláttunk a nunira, megbizonyosodtunk, hogy Alízból nem lett út közben Marcell :lol: 10-15 percig nem történt változás, ezért egy anyukát magunk elé engedtünk, én ittam egy kávét és mi elmentünk sétálni .. Eredményes volt a project, mert Alíz pózt váltott .. és leengedte a lábait egy kis időre .. tehát visszatértünkkor kb. 5 percet láthattuk az arcocskáját :) :) utána felvette a már leírt alvópózt újra :lol:

1017 gramm, mindene megvan, és rendben van :)
Továbbra is kb. 1 héttel kisebb, mint a tényleges kora.
Fejvégű fekvésben van .. de a fura póz miatt érzem ennyire a húgyhólyagom .. ugyanis a fejét és a lábait is oda fúrja bele ... ki látott még ilyet? :D :D
Átlagos mennyiségű magzatvíz, placenta hátsó falon .. tehát minden OK :)

És akkor itt van a néhány fotó a pofijáról, amit sikerült elcsípni :)

Kép
Kép
Kép

Kép
szösszenet

Zsuzska annyira vigyorogtam konkrétan leestem a székről, mivel az ugrárlástól kiment a lába s azt gondoltam a kicsi is kiugrik :lol:
tappancs28

Zsu akkor a barátnőd tudja milyen ez :cry:
tappancs28

Szösszenet:

Tüneményesen jó fej a kicsi elég nagy arc, ha úgy gondolja nem kommunikál inkább alszik egyett.Hát ez kész... 8) Viszont gyönyörű és szótfogadott mert nem lett belőle Marcelka. A képek is jók nagyon nálunk egyik se mutatta a pofiját sose pedig 3-3-om uh volt ill.4D velük a popsit meg a talpukat mutatták ami méretileg meggyőző látványt adott :lol: :lol: .
Lényeg a lényeg gyönyörű a picurka :wink: :lol:
tappancs28

Sziasztok!

Szösszenet! Ez egy valodi csoda, ez egy álom!! Gyönyörü és nagyon kis édes! Gratulálok a kis Alizhoz!!! Örülök, hogy minden rendben van!! Puszi nektek!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok csajszik!!! Most jöttem vizsgáról.... sikerült.....hármas lett az egyik, a másikat vlamikor ajövő héten tudjuk meg :lol: :lol:

Szöszi: Tüneményes Alízka :lol: :lol: :lol: Egszerűen gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Nóci: Jó lett a vonalzód :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Hát sajna tudja :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska! Gratulálok a vizsgádhoz! Bizti sikerült a másik is!!! :wink:
Amugy köszi ! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Volt akciózás :?: :?: :?: Látom, most vagy félidős :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!

Örülök az eredményednek biztos a másik jegy is jó lesz ügyi vagy :wink:
tappancs28

Köszi Tappancs :lol: Hogy telik a hétvége :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok gratula!!!!

Nagyon jók vagytok, ilyen eredményeket :D kinek miben... :lol: 8)

Szösszenet:
a 12 hetes uh-n nekem is fejfekvéses volt. és szerintem nem is igazán akaródzik majd más pózt felvenni később sem. én is egyfolytában pisilni járok. igaz én iszom is rengeteget, de azért annyit nem hogy, elmegyek pisilni és ugyanugy nyom a hólyagom. majd szólok is a dokinak miatta, hgoy ez igy rendben van-e. nem lesz-e ebből probléma később.

ma nem a legjobban voltam, tuti lefog dönteni a lábamról valami fránya virus. a szemeim elég érdekesek már. reggel a torkom is kapart. hát remélem a komoly részét meguszom és ellébecolhatom kisebb problémákkal.
pedig este tettünk is a kórokozók ellen. a párom kikurált 8) , vagy mondjam ugy lepókhálózott?! :lol:

és mégegyszer gratula a vizsgához, meg a gyönyörű fotókhoz is nektek! csak igy tovább és kitartást!!!! hamar eltelik a várakozással teli időszak!

Kép

Kép
timi1982

sziasztok lányok!

látom a hétvége mindenkinek vmi szorgoskodással telik. nem vagytok. remélem kimozdultatok a jó levegőre és nem az ágyat nyomjátok.

nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol a várandóságról vannak idézetek, versikék??

előre is köszi, és további gyönyörűségesen szép hétvégét mindenkinek

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok lányok!!!

Timi: Köszike a vizsgázós nép nevében is :lol: :lol: Milyen jó is a pókhálótlanítás :oops: :lol: :oops: :lol: Nálunk is működött este.....én már alukáltam, mikor apácska el kezdett puszikálni és nem hagyni alukálni.... nem harcoltam ellene :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást neked, vigyázz magatokra :!: :!: :!:

Mindenkinek szép napot :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska! Aha ja volt akció!!! De most valami extrán jól esett a dolog!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ezt teljesen meg tudom érteni :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na, akkor hajrá lányok, mindent bele! :D
vizsgákhoz meg gratula! :lol:

szöszi: nagyon édes, ahogy ásít!!! :P én mondtam, hogy már Alíz marad!!!! De jó lehetett nektek látni végre! Én is várom már a február 5-ét nagyon!!!

mi hétvégén voltunk korizni a Pesterzsébeti Jégcsarnokban, nagyon jól volt.

Ja, és mostanában már nem vagyok annyira szarul napközben, és ennek felettébb örülök, de még nem akarom elkiabálni sem!!
lei

Sziasztok!
Lei, nem félsz korizni? Én tuti paráznék egy rossz eséstől.
Vizsgákhoz én is gratulálok.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Lei nagyon örülök neki, hogy már nem annyira gázosak a nappaljaid! De a kori az tényleg jó dolog!! Meg azért vigyázz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lányok!

Lei: Nagyon vigyázz magadra kori közben :!: :!: Nagyon jó pálya a Pesterzsébeti, mi is szotunk oda járni :lol: :lol:

Nóci: Csak most vettem észre, hogy együtt ciklusozunk..... már csakegyütt kéne babásodnunk.....na az mekkora szám lenne :?: :lol: :?: :lol: Hogy álltok babáilag :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska! Igen én is észre vettem! Én bírnám nagyon!! Amugy ami azt illeti elég gázul, mert van barna folyásom ami elég kellemetlen! És fáj a pocakom is meg szerintem a höméröm tuti rossz mert igy se mér semmit! Amugy igy mennyit kéne mutatnia reggel?? Én nem tudom mert ez az elsö honap hogy mérek! És ti hogy álltok???????? :D :?:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci! Nekem először leesett a hőm 2-3 tizedet, aztán másnapra meg felugrott hármat. ....azt hiszem, de mindjárt beillesztem ide... Mi dolgozunk ezerrel a babán.... most már lehetne neki látszatja is.... éppen eléggé fáj a pocim és úgy be van keményedve :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És amugy hány fokosnak kéne mlennie?? Mert ebből nem igazán tudom ki venni! Bizti én vagyok a pancser!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát arra nincs szentírás....... neked nincs görbéd??? Nekem 16-17én, meg dec. 19-20-ánvolt PÉ-m.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Meg én használok ovulációs tesztet is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok......volt "szerencsém" ma egy szipussal utaznom egy buszon...higítót szívott..... úgy el kezdett fájni a hasam tőle és olyan hányingerem volt, hogy csak na :cry: :cry: :cry: Azért szörnyű, hogy ilyeneket felengednek a buszra :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De van csak én egy papiron vezetem mert azt adták az ogyeiban! Na és én ottmérem :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Egy szipussal utazni nagyon gáz!!! Én rettenetesen utálom öket! Pláne akik árusitják! Hát nem látják hogy nem lakás felujitásra veszik?

Kép

Kép

Kép
nócika

Ahaaaaaaaaaaaaaaaan, értsem!!!!!! :lol: :lol: Akkor azt írd le nekm,hogy milyen volt a tegnapi hőd, meg a tegnapelőttid?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szombat 36.1 vasárnap meg 36,2

Kép

Kép

Kép
nócika

lányok!

azért ezt a rákészülést ne vigyétek tulzásba. az se jó ha nagyon megtervezitek a dolgokat! az is hátrány lehet. sok ismerősöm volt igy. aztán valahogy mégse jött össze sose. aztán egy idő után beleuntak a nagy számolgatásba és láss csodát, egyből összejött a baba

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok Csajok!

Köszönjük a bókokat Alíz baba nevében :) :D :D
Nagyon Boldog vagyok :)

Hogy vagytok?
Akciózás??

Lei
- Óvatosan korizz nekem :)
Amúgy nincs kedved a Móriczon az új Vörös Oroszlán teaházban találkozni és dumcsizni egyet :D Mert terveztünk anno randit ..
És én nem tudom, meddig bírok közlekedni .. óriási vagyok :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szisztok! Rókamentes szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Édi bédi lett a szülinapos vonalzód :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lánykák!
Bocs eltüntem de sajnos oka volt .Nagyon fáj a pocóm és délután a fiamat levittem edzeni és mikor haza jöttünk elmentem pisilni mikor is észre vettem , hogy véres a betétem.Hívtam a dokit aki mondta szedelőzködjek s menjek a kórházba, megvizsgál az ügyeletes és Ő reggel Velem kezd, mert most nemtud vissza menni.
Hát ekkora görényt a világ nem hordott a hátán mint ez az ügyeletes...Mindenk dúlt fúlt a méregtől, hogy fájt a vizsgálat, hogybunkó volt stb-...semmit nem mondott uh-nál se vizsgálatnál se csak rámparancsolt, hogy hol várakozzak és kitett a kórházból, hogy szedjek nospát és igyak sokat meg pihenjek.Szerintetek 2 gyerek mellett?
Amúgy is feküdtem egész eddig mit tegyek még? A nővér mondta, hogy nyugi a babóca állítólag jól van.
Szóval holnap megint kórház megyek a sajátomhoz mert szeretném tudni a vizsgálat fordítását mivel latinul nem tanuiltam . Szerintem a fogadott doki is ki fog akadni, hogy reggel nem talál ott, mivel vidéki vagyok és 21.00-kor kiraktak stb ...amit nem bánok mert mg reggel is látni kellett volna ezt a majmot akkor biztos elkaparom magam önkéntes alapon.
Szóval gondoljatok rám és szorítsatok!!!!!
Ja a vérzésrwe az volt abeszólás, hogy biztos megeröltettem magam.Mire megkérdeztem, hogy ha napok óta fekszem akkor mégis mibe eröltettem meg magam??????????
Na erre már nem volt okostojásnak válasza. Kész vagyok senkinek nem kívánom ezt senkinek!!!!4
Pusz mindenkinek legyetek jók ha holnap nemjövök akkor kórházban pihizek .Igyekszem jelentkezni sziasztok
tappancs28

Bocsi a hibákért de ideges vagyok :oops: még
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?