Sziasztok!
Még mi is tartozunk egy képpel, de még át kell mentenem apa gépéről, ez meg egy kis idő
Mi se kapunk szépség nívó díjat, de azért fel merem rakni.
Mi sokat utazunk, ha nem bánjátok leírom tapasztalatokat, hátha más is tud meríteni belőle.
Mi átlag két hetente megyünk anyósékhoz (100 km oda, 100 vissza). De voltunk dédi látogatóba is (300 km oda, 300 vissza). Mi ezeket egy nap alatt tudjuk le.
Anyu szerint Lilla utazó nagykövet lesz, annyit volt már pocakban és most is kocsiban. Mivel azonban szétszórt a család, mást nem tehetünk.
A 100 km anyósék utat 14 napos korától nyomtuk, dédit először 4 hónaposan látogattuk.
Egyedül Lilluval csúcs 35 km Pest -Monor táv (hat hetes kortól), a többi apával csak. Szerintem a 100km is beleférne, de én a 4-es úton nem szívesen vezetek úgy egyedül, hogy Lilla hátul van, előre meg nem szeretem kötni rövid távon sem.
Bár ugye nekünk a kezdésnél szerencsénk is volt a jó idő miatt.
Én azt tapasztaltam, hogy Lilla kb. 1-1,5 órát bír ki egyhuzamban, ennek kb. 2/3 alussza, előtte-utána nézeget. Mi könnyen öltöztetjük, inkább fűtünk (ki és beszállásnál plusz takarókat használok, overáll le és felvétele ugyanis nagyon maceráns.)
Ami kellhet egy zörgősebb játék, nálunk a nyálkendő - szép színes is nagy favorit. Mivel nekünk cumink nincs, így néha azt szopizza. Vidám énekrepertoár és jó kedv az énekléshez. Mi ezzel plusz fél órát szoktuk húzni. Vannak népdal, mesezene és komoly zenei énekek is a tarsolyomban, na meg egy tehetségtelen énekhang, de ez Lillát nem érdekli, nagyon szereti.
Nekünk két óra után mindig meg kellett állni. Ekkor félreálltunk benzinkút vagy pihenőhely. Ha kell mobilpelusozó takarón pelenkacsere, plusz szopi. Lilla nagyon éhes mindig, mi szopi nélkül nem bírjuk tovább.
Ja és utazik velünk a fél ház. Éjjelre még nem maradtunk ott sehol, mi inkább többet utazunk.
Nekünk amúgy a nagyszülőknél van egy-egy járóka, ebben játszani és kis kibéleléssel aludni is remekül lehet. Lassan kipróbáljuk majd az éjszakát is.
Szerintem Babett vágjatok bele nyugodtan, a puding próbája mindig az evés. Látod Zsófi is, Lilla is bírja a dolgot.
Na most már befejezem, mert nagyon hosszú lett.
Ildi