Sziasztok!
Hát igen, valószínű, ha most elmennék a kerületi nőgyógyászatra, akkor ingyen megkaphatnám a beutalót, talán. Mert ugye joggal mondhatja azt az ott rendelő orvos, ha magánorvoshoz járok, szerezzek tőle beutalót (mint ahogy mondták is már nekem). Tehát most már nem vállalok be egy vitát és harcot az ott rendelő orvossal. Az elején még eljártam az sztk-s dokihoz a beutalókért, de mindig ragaszkodott a manuális vizsgálathoz, amit szívem szerint kihagytam volna (de hiába kértem, ne legyen, ő ragaszkodott hozzá).
Nálam a sztrepto 3000 e Ft, + 2000 a vérvizsgálat.
Én is inkább az uh árán akadtam ki, szívesebben költenék ennyi pénz inkább a gyerekeimre, mint egy 5 perces uh-ra. Orvosom vett egy 4 D-s gépet, és társult egy orvossal, aki vizsgál, de mondtam, hogy én csak a 2 D-s vizsgálat részét kérem, és azt mondta az 8 e.
Hát máshol, pl Praxisban az "csak" 6 ezer, de nincs pofám elmenni máshova, hiszen be kell mutatnom a leletet neki.
(az sztk-s doki, pedig csak egy másik kórházba tud uh beutalót adni, hogy nézne ki, ha szülés előtt egy héttel egy másik kórházba mennék vizsgálatra
)
És még az is kiderült, hogy pont a kiírt időpontom előtt pár napig szabin lesz
Én eddig a 39. héten szültem mindkét gyerekemet..........
na mindegy, beletörődöm és nem stresszelek tovább ezen. Csak minden rendben legyen a lelettel és a szüléssel