Új privát üzeneted érkezett!

Rosszullét... mindenképpen többször kevesebbet enni! én reggel nem vagyok rosszullétes. nekem az este kegyetlen. eljön az 5-6 óra és onnan mig el nem alszom állandóan rosszul vagyok. nem is émelygek, hanem az a tömény rosszullét.

igyekszem napközben pihenni 1-2 órácskát és többször enni. ha mást nem egy kiflit vagy kekszet majszolni.

azt mondják a gyümölcs fontos... de azt is óvatosan. nekem kétszer is meg kell gondolnom eszem-e. észrevettem hogy ha napközben több gyümölsöt eszem, az is besegít a rosszul létnek. gondolom savat csinál. ugyhogy azzal is csak óvatosan!
tudom, hogy a konzerv meg a befőtt elég cukros, de szerintem az első trimeszterben ha valaki savasodásra hajlamos inkább azt egyen, és majd később a friss gyümölcsöt.

jah és ami még nekem bevállt az a reggeli 3 dl tej. nem is kell hozzá ennem, csak azt meginni és napközben is megiszogatok kb fél liternyit. az nekem nagyon sokat segít.
timi1982

Timi szerencsés vagy én utálom a tejet ha csak megorrolom már sugárba szedem a kisállatokat :oops: még az anyatejnél is.Ez gáz mindíg úgy szoptattam és fogok, hogy bekenem az orrom valami kenőccsel és így elnyomja az illatanyagot a nózimba.Na olvastatok ekkora hibbant dologról itt a topikon valaholl is :).
Elég ciki elárulom
tappancs28

Szia Zsu hát bevittem a reggelit közkívánatra a szobába mert "megy az xy mese amit muszály nézni anyúúúúúúúúúúú"
hát kiváncsi vagyok, hogy mi marad belőle...... :lol:
tappancs28

hát ez tényleg érdekes... mert teszem azt valaki tejallergiás, tejérzékeny. az ok. de ilyet... persze terhességnél érthető hogy produkálunk érdekes dolgokat :)
timi1982

hát azért ilyet még nem hallottam senkitől.....aranyos :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tudjátok a ciki az , hogy dolgoztam felszolgálóként pultba és ugye ott forró csoki, tejeskv,stb....s ott se bírtam indiai balzsammal dolgoztam hónapokig míg eljöttem mert nem baírtam tovább. Ez fura dolog de a család legalább elfogadja, hogy anyutól nem kér kakaót tejet, tejbedarát mert akkor kiütöm magam félórára és a wc-be vagyok fellelhető. Már voltam dokinál is de jót röhögött és azt mondta kerüljem a tejes élményeket. GYAGYÁS vagyok ennyi :oops: :lol:
tappancs28

Gyerekként sokszor rámerőltették és valszínű ennyire sikerült megundorodnom :wink:
tappancs28

és a tejtermékek? pl. joghurtok, bolti kakaó stb? azokra is érzékeny vagy?
timi1982

ezeket az első terhességemig nem ettem meg ugyan ezen az alapon aztán akkor elmarta a grabancomat a párom, hogy a kicsinek kell a tejtermék és rávett a sajt és a tejfől evésére de ezeken kívül a mai napig az igazság szerint nem szeretek enni.
A tejfölt is úgy, hogy fokhagymával és vöröshagymával magába semmi szín alatt se
tappancs28

Én ííííííííííííííííííííímádom a tejes dolgokat.... megzakkannék, ha nem ehetnék-ihatnék ilyeneket :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

egyik ismim terhessége vége felé derült ki hogy tejallergiás. előtte mindenféle tejterméket ehetett és imádta is.
asszem a 6-7. hónapban derült ki a probléma. onnantól kezdve meg volt vonva tőle mindenféle tejtermék. megszült... a baba is tejérzékeny. néha az anyatejtől is kiütéses volt a gyerek. most közel 2 éves a kisfiu. még csak most próbálkozhatnak neki adni egy két tejet tartalmazó dolgot. eddig el volt tiltva ő is és a kicsi is. mig szoptatott nem ehetetett bnőm se tejterméket, mert akkor az anyatejjel átadta volna érzékeny kisfiának.

gondolhatjátok hogy teltek a hónapjaik... és még mindig... se egy joghurt se egy krémtúró, semmi. a főzelék is el volt tiltva a tejtől és hasonlóktól.
timi1982

Ez szomorú :cry: !
Én könnyen vagyok mert nem raongok érte de ha szeretném ez iszonyú lenne, amit írtál.szegénykék :cry: :( .
tappancs28

Na nekem mennem kell melózni. Mindenkinek szép napot. Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna - Köszi az érdeklődést :) Most egész tűrhetően van a derekam .. fájdogál, de ki tudok vele mozdulni itthonról :)

Remélem tegnap sikerrel jártatok!! :D :D
Azért tessék még próbálkozni a napokban is ..

Tappancs
- Ok, megbeszélem a kiscsajjal, hogy anyuci már nem vevő a változásokra :D :lol:

Kép
szösszenet

sziasztok!

timi: üdv itt :) tudom, sokszor keveset, de igazából én már mindent próbáltam, amiket olvastam mindenhol. Vannak napok, mikor tök jó minden, aztán meg hogy végigrókázom az egész napot. Szóval változó. Tegnap olyan rosszul voltam este, hogy nem bírtam mozogni sem, mert minden kijött belőlem, és teljesen legyengültem. szóval változó, mert itt bent melóban meg általában jól vagyok napközben. Csak reggel és este vannak rosszullétes időszakok. De hát ez van, ki kell bírni :)
párom is sajnál és mindig kérdezi mit tehetne, mit segíthetne, de igazából nem tud és ezt nehéz neki elfogadnia, hogy végülis hármunk helyett és szenvedek egyedül :lol:

szöszi: szerintem biztos hogy Alíz már nem fog nemet váltani :lol: :lol:

mindenki próbálkozzon gátlástalanul a babával és nem kell mindig a PÉ-hez viszonyítani mindent, akkor kell együtt lenni, amikor jólesik. :P
lei

nah megjöttünk. 12 hetesek és 6 naposak vagyunk.

szegény uh-s doktornőt lerohantam teljesen. bementem. pocimra tette az uh-t és már kérdeztem is hogy ugye minden rendben, nem hallom a szivhangot... szegény pislogott rám nagyokat hgoy még meg se találta hogy hol is van pontosan az én pocaklakóm. meg persze h nincs szivhang mert nincs bekapcsolva a hang :)

szóval szegény meg lett velem áldva. egyfolytában kérdezgettem, hogy mindenhol rendben minden, fejecske, kezecske, lábacska... a végén már csak nevetett hogy nyugodjak már meg. igy nem fog tudni rendesen megnézni. főleg hogy hüvelyi uh-t is néztek ugyebár. :?

nah de a lényeg, hogy rendben találtak mindent. ennek örömére megyek és eszek egy kis meggybefőttet :D
timi1982

timi: már akartam kérdezni, hogy a 12. heti UH-t mindig hason keresztül csinálják, vagy még az is hüvelyi? De ezekszerint mindkettő?
örülök, hogy minden OK odabent. Én is nagyon fogok izgulni, hiszen a múltkor pont ennál a vizsgálatnál derült ki, hogy elhalt a baba.....szóval a rossz emlékek még megvannak sajnos. De azért remélem ez nem fogja elrontani a hangulatomat és végül örömkönnyekkel fogok kijönni, és nem úgy mint a múltkor.
lei

Timi - Örülök, hogy minden rendben :)

Lei
- Nekem azt mondták a 12 hetesen, hogy mivel sokkal pontosabb a hüvelyi UH, és fontos adatokat mérnek (nyakiredő, nyitott gerinc..), ezért úgy csinálják ..
De anno volt téma a másik topicban, és van, akiknek hasit csináltak ..
Én örülök, hogy hüvelyi volt, sokkal szebben láttam a babát :) Utána megmutatta hasin . .de az ahhoz képest homály volt :D

Jajj .. Alíznak ma nagyon mocorgós napja van :D

Kép
szösszenet

Lei olvasd át kicsike és próbáld ki ezek nem ártanak a kicsinek neked viszont jók azért ha gondolod kérd ki a doki tanácsát.Ezt a júliusi kismamik topikjából csentem:)

PHYTOLACCA
Javallatok:
Elsősorban a mirigyekre ható szer. Gyakran használják torok- és mandulagyulladás, emlőgyulladás esetén. Az anyatej mennyisége növelhető vele (alacsony hígításban!). Kétoldali fülfájás.

SEPIA
Javallatok:
A menstruáció rendszertelen, alhasi panaszok, terhesség alatt fellépő betegségek. Ismétlődő vetélések (5-6 hónaposan). Fejfájás (változó korban, egyébként féloldali). Visszerek, aranyeres csomók. Terhességi hányás.

ACTEA RACEMOSA
Javallatok:
Terhességi émelygés reggel, renyhe méhizomzat, gyenge szülőfájások, nagyon erős gyermekágyas utófájások, fülcsengés, szemüregi sajgó fájdalom; lábikra görcs.

CIMICIFUGA
Javallatok:
Terhességi émelygés reggel, renyhe méhizomzat, gyenge szülőfájások, nagyon erős gyermekágyas utófájások, fülcsengés, szemüregi sajgó fájdalom; lábikra görcs
tappancs28

Remélem hasznos infók mindenkinek
tappancs28

Ja ezek HOMEOS KÉSZÍTMÉNYEK!!!!!!!!!!!!!!!444
tappancs28

Hát ismét sziasztok! Pihenek kicsit a tanulásban, mert kezd minden összemosódni.

Timi: Úgy örülök, hogy mindent rendben találtak :lol:

Szöszi: Szerencsére nagyon jókor jött a tegnap esti hancúrka.... úgy néz ki, hogy petécském érésnek indul... reggel óta úgy fáj pocim és balabbik fészkem, hogy menni is csak lassn jó :cry: Szóval remélem, apácskának ma is lesz kedve egy kicsikét rosszalkodni :oops: 8) :oops: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu!

Ügyik legyetek és azért a pihenésre is legyen kicsi idő mert ilyenkor hasznos tud lenni
tappancs28

Tappancs: Hát nem viszem túlzásba, bár nem is hanyagolom el... az esték azért páromé :oops: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSU: Helyes :lol:

Hoztam még ilyen gyüjtést ami idővel hasznos mindenki számára:

TERHESSÉGI HÁNYINGER, HÁNYÁS

• Colchicum autumnale
Tünetek: Extrém túlérzékenység szagokra, ételundor (már az ételek látványa és szaga is hányingert és hányást vált ki), ájuláshajlam, hideg verítékezés.
Adagolás: Colchicum D6 vagy C6 2-3x1 tabletta
• Ipecacuanha
Tünetek: Szinte állandó igen intenzív hányinger, ismétlődő hányás, a hányinger a hányást követően sem csillapodik, időnként hasmenéssel és hasi görcsökkel kombinálódik, a nyelv nem szokott lepedékes lenni.
Adagolás: Ipecacunha D6 vagy C6 2-3x1 tabletta
• Sepia
Tünetek: Állandósult hányinger, ami reggel felkeléskor és délután rosszabb, extrém szagérzékenység, a beteg tejszerű folyadékot hány.
Adagolás: Sepia D12 vagy C12 2-3x1 tabletta
• Iris
Tünetek: Gyomorégés, savas felböfögés, erős nyálfolyás, a tünetek periódikusan jelentkeznek.
Adagolás: Iris D6 vagy C6 2-3x1 tabletta

SZÜLÉS ELŐTT, ALATT ÉS UTÁN

Figyelmedbe ajánljuk még:
Babykomp és társaik (cikk)
Séta "A közöny ellen - egy jobb világért!" (cikk)
Baba-mama harmónia (cikk)
Rossz evő, sovány a gyerekem, mit tegyek vele? (tudásbázis)
Mikor érdemes új, nagyobb autós gyerekülést venni? (tudásbázis)
A keresztelőre csak a családot szokás meghívni? (tudásbázis)

• Pulsatilla
Javasolt: szülésre felkészítéskor, 6 héttel előbb elkezdhető szedése, mint a várt szülési terminus. A szülés után akkor ajánlott, ha nem indul meg a lochia (váladék) folyása.
Adagolás:Pusatilla D6 vagy C6 2x1 tabletta
• Caulophyllum
Javasolt: szülésre felkészítéskor, 3 héttel előbb elkezdhető szedése, mint a várt szülési terminus. Elősegítheti a méhnyak „megérését”, azaz felpuhulását, a fájások rendszereződését, hatásosságát.
Adagolás: Caulophyllum D4 vagy C4 2x1 tabletta
• Cimicifuga
Javasolt: szülés megkönnyítésére, különösen akkor jó, ha túl gyengék a szülési fájdalmak.
Adagolás: Cimicifuga D1 vagy C1 félóránként 3-5 csepp
• Gelsemium
Javasolt: ha nem akar rendesen tágulni a méhszáj.
Adagolás: Gelsemium D4 vagy C4 1-2 óránként 1 tabletta
• Chamomilla
Javasolt: túlzott fájdalomérzékenységnél, idegesség, nyugtalanság esetén.
Adagolás: Chamomilla D4 vagy C4 fél-egy óránként 1 tabletta
• Bellis perenis
Javasolt: a szülés után a placenta lelökődésének megkönnyítésére, a gátmetszés sebének gyorsabb gyógyulására.
Adagolás: Bellis per. D3 vagy C3 3x1 tabletta
• Arnica
Javasolt: zúzott, fájdalmas sérülések esetén, főleg akkor, ha a betegek erőtlenek, azaz szívesebben nyomják az ágyat, nem akarnak mozogni, erős a váladék folyása, továbbá a hüvely és a végbél közti repedést is képes meggyógyítani.
Adagolás: Arnica D6 vagy C6 3x1 tabletta
• Staphysagria
Javasolt: egyenes vonalú sebzések (császármetszés) gyógyulásának gyorsítására, valamint a katéterezés okozta „sértések” miatt fellépő hólyaghurutszerű állapotok ellátására.
Adagolás: Staphysagria D4 vagy C4 3x1 tabletta

,SZOPTATÁS SORÁN AJÁNLOTT SZEREK

• Borax
Javasolt: intenzív tejfolyáskor, ha közben a mellek nagyon fájnak, vagy ha szoptatáskor az ellenoldali mell erős fájdalmát tapasztalja valaki.
Adagolás: Borax D3 vagy C3 3x1 tabletta
• Phytolacca
Javasolt: intenzív tejfolyáskor, a mellek nagyon fájnak és csomósak.
Adagolás: Phytolacca D2 vagy C2 3x1 tabletta – ha a tejtermelést el akarjuk apasztani
Phytolacca D4 vagy C4 3x1 tabletta – ha a tejtermelést csak csökkenteni akarjuk
• Acidum phosphoricum
Javasolt: ha a tejtermelés azért csökkent, mert túl kimerült vagy fáradt a kismama.
Adagolás: Borax D4 vagy C4 3x1 tabletta
• Lac defloratum
Javasolt: ha elnyúlik a tejtermelés megindulása és túl kevés tej termelődik.
Adagolás: Lac defloratum D6 vagy C6 3x1 tabletta
• Bryonia
Javasolt: olyan emlőgyulladások szere, ahol az emlők kemények, súlyosak, a fájdalmak fokozódnak a legkisebb mozdulatra is, a betegek csak melltartóban képesek tolerálni a fájdalmakat.
Adagolás: Bryonia D6 vagy C6 3x1 tabletta
• Belladonna
Javasolt: ha a gyulladás lüktetéssel jár, valamint jól észlelhető a vöröses színű duzzanat és forróság.
Adagolás: Belladonna D6 vagy C6 3x1 tabletta
A felsorolt szerek használatát természetesen célszerű beszedésük előtt homeopátiában jártas szakemberrel egyeztetni. Azt, hogy kinek melyik – esetleg itt fel sem sorolt – szerre lehet szüksége, és mit mennyi ideig érdemes alkalmazni, a szakemberek tudják leginkább megítélni
tappancs28

Remélem nem gáz, hogy küldök ilyeneket nektek.De hagyományos gyógyszerek híján szerintem jól jöhet :lol:
tappancs28

Tappancs? ez nagyon jó ötlet volt tőled :lol: szerintem senki nem fog megharagudni érte :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Tappancs! Hát igen nem kéne annyira görcsölni, de ezt nem könnyü megálni! de bizti eljön annak is az ideje, hogy ugy leszünk vele " Majd jön mikor jönni szeretne"!!!!!!! És sajnálom, hogy ennyire nem birod a tejes cuccokat! Én inkább mondjuk kakaos vagyok, de azt minden mennyiségben! Écsapám meg annyira tejes, ás annyira nem birja az alkoholt, hogy ő még szilveszterkor is tejjel koccint! Na ez meg milyen! Ez szerintem meg már a másik véglet!!!!!!!!!!! :P

Lei! Ne is gondolj a multra! Most a jövö a lényeg!!! Most itt ez a pici akire már oly rég vártál és csak is ez számit!!! Persze, hogy minden rendben lesz mért is lenne másképp!

Zsuzska! Az az igazság, hogy tegnap én is elakartam kapni apát egy fordulora, de Ő nagyon fáradt volt Na nem baj majd ma :!: :!: :!: mert ugy érzem most lenne itt az ideje igyis meg ugy is!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci hajrá :lol: :wink: :!: :!: :!: :!:
tappancs28

Azon vagyok!!!!!!!!!!! Majd ma este :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát sziasztok megint!! Jött ment vagyok :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Kapd el apát.....hátha ma már nemcsak aludni lenne hajlandó :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok!

Végre ennek az éjszakának is vége! rettenetes volt. nagyon megviselt. egész éjszaka forgolódtam, hányingerem volt, meg hát voltam is a rókákkal beszélgetni.

biztos a tegnapi idegeskedés, meg hogy megnyomkodták a pocimat. fájt is egész este. biztos nem tett jót babókámnak, de hát muszáj volt megnézni. az se lett volna jobb ha csak rákukkant aztán nem vizsgálja át a 12. héten.

ti rosszul voltatok utána vagy ezt csak az én szervezetem produkálta?
timi1982

timi: én még nem jutottam el a 12. heti vizsgálatig egyik terhességemnél sem, úgyhogy erről csak februárban tudok majd nyilatkozni :) amúgy én is az elmúlt napokban iszonyat rosszul vagyok, nem tudom, lehet az idő miatt is. A lényeg, hogy sokat rókakomázom én is és egyfolytában forog a gyomrom. :(

nóci, kuzsanna: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! De amúgy is jó csak úgy összebújni, úgyhogy már csak az együttlevés miatt is örülök nektek :P

tappancs: köszi a homeós dolgokat, majd ha odáig jutok talán elővezsem őket. annyira nem hiszek ezekben, meg már szedtem is anno a hányingeremre, de nem nagyon használt. Na mindegy. azért köszi.

viszont tök jó, hogy a párom mostanában kezd kicsit felengedni és már nem olyan aggódós és érdektelen, mint eddig. MA reggel is puszilgatta a hasamat, meg viccelődünk azon állandóan, hogy mekkorák már a melleim, meg hogy ő is valamelyik nap majdnem rókázott és mondtam neki, hogy biztos tudat alatt szolidarít velem :lol: szóval most tök jól esik, hogy így áll a dolgokhoz!! Remélem ez már nem fog változni.
lei

Sziasztok lányok!
Hát nekem nemegészen úgy alault az éjszakám, mint szerettem volna. Apa annyira fáradt volt, hogy nem volt semmi. Meg reggel sem.....szóval ez van, pedig PÉ az volt.....

Timi: Kitartást neked rókakomához, hátha nemsokára elhagy téged :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ma jobban vagyok. tuti a tegnapi stressz volt az oka. ma kisikáltam az egész lakást :)

tisztába raktam magunkat :lol: előgyakorlok :D :D
timi1982

hú, azért a vegyszereket ne lélegezd be nagyon, én direkt vettem a gyógyszertárban maszkot a takarításhoz, mert a domestos és társai nem tesznek jót ilyenkor.
Meg azért ne vidd túlzásba a hajolgatást és megerőltetést sem!!
De azért ügyi vagy! :)

mi nemsokára megyünk egy bajor kolbászdába találkozni barétokkal, én meg mindjárt kitaccsolok, úgy émelygek megint. Remélem ott nem lesz gond, és a kajától majd rendbejövök.

engem tudjátok mi idegesít nagyon? A fokozott nyáltermelés. egyfolytában nyelem, de legszívesebben kiköpném, mert már ettől is rosszul vagyok. Jaaj, ez olyan rossz. :cry:
lei

Sziasztok!

Timi! Tényleg nagyon vigyázz a tisztitoszerekkel! És eszedbe ne jusson létrárol ablakot pucolni!

Lányok! Ti mértetek már reggel ugy höt, hogy 35,8 lett! Na nekem ennyi volt ma reggel szájban nyelv alatt! Ez nem nagyon gáz??? És kb 25 fok volt a szobában!!! Lehet hogy a höméröm a gáz??? Na majd holnap reggel meglátom mit mér ez a ganyé!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska - Köszi, egész jól van a derekam :) A kiscsaj meg egyre elevenebb .. egyre erősebbeket rúg ;) Nagyon szeretem ..
Apukája odáig van érte. Ma oda tette a fejét a pocimra, és élvezte, hogy arcon rugdossa őt a kicsi :D Aztán ilyeneket mondott neki "Dugd ide a lábad, megpuszilom" :D :D Annyira édes .. ezekért a percekért érdemes megszületni ;) :)
Amiatt, hogy nem jött össze az éjszaka, ne aggódj .. pár nap ide-oda .. hidd el, nem ezen múlik .. Én pl. számolgattam, és a mi babánk jóval peteérés után fogant :)
Szóval bármelyik nap megtörténhet a csoda :)

Lei - Örülök, hogy párod kezd felengedni :) Nagyon fontos, hogy együtt éljétek meg ezeket a csodás heteket/hónapokat :)

Timi - Én rosszul nem voltam a 12 hetes UH és vizsgálat után .. de pl. barnáztam .. a 8 hetes, és a 12 hetes után is .. meg picit fájdogáltam. Nem esett jól, hogy megpiszkáltak .. de pl. a 16 hetes után már nem volt ilyen tünetem :)
Ne ijedj meg, normális, hogy kellemetlen .. lehet nálad így jelentkezik, rosszullétekben .. de jobb, mint az én barnázásom volt anno ;)
És pikk-pakk te is itt fogsz tartani ... úgy repülnek a hetek :D

Holnap (vagyis már ma :D) megyünk 4D-re délután 5-re .. nagyon várom, izgatott vagyok .. lehet azért sem akaródzik most még aludni :D

Kép
szösszenet

Sziasztok csajszikák :lol: !

Szösszenet gyere majd utána ide egy pillanatra és számolj be kérlek, hogy a kis szépség, hogy viszonyúlt a kukucshoz?
tappancs28

Jó reggelt mindenkinek!!!! Hogy aludtatok?

Lei: Róka komával kergetőztetek???

Szöszi: Uh után nagyon kiváncsi vagyok, hogy viselkedik lánykád :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Timi: Tényleg ne mászkálj létrán.....barátnőm megtette és olyan rosszul lett tőle, hogy egy napig csak feküdt utána :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hello!
szöszi: tök jó, hogy már itt tartasz!! Szabihoz meg nem tudok mit hozzátenni, iszonyat mázlista vagy :) 4D után gyere, és képeket is mutass!! Biztos, hogy Alíz lesz és nem kisfiú!!

nóci: nekem volt 35,9 úgyhogy ne izgulj, nem biztos, hogy a hőmérő a hibás. Mondjuk én sosem szájban mértem, mindig hónaljban.

na, ma még nem rókáztam reggel, büszke vagyok magamra, pedig voltak öklendezések, de kibírtam eddig. :wink: [/img]
lei

Szöszi: Az az igazság, hogy ugyan mondja az én kedvesem, hogy ő akar babát, de nem igazán tesz érte, úgyhogy tegnap eléggé komolyan elbeszélgettünk, hogy ahogy élünk mostanában, az nem hasonlít családtervezésre.... már hogy igazán az utóbbi hónapokban annyit dolgozott, hogy nem nagyon volt itthon és ezt akarta folytatni megint.... én meg kiborultam tőle.... szóval megígérte, hogy változtatni fog.... erre tegnap megint nyolc után jött haza :( :cry: :( :cry: De aranyos volt, mert nem teketóriázott sokáig :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska: hohóó, akkor mindent bele!! már az is tök jó, hogy így le tudtok ülni megbeszélni az ilyen dolgokat. Sok párnál ez abszolút nem működik.
lei

az baj ha én nem mérem a hőmérsékletem? nekem eddig eszembe se jutott. soha nem foglalkoztam ennyire a dologgal.
:oops:

családi élet: hát az nálunk is érdekesen alakul. habár itt aki nem mutat hajlandóságot, az sajnos én vagyok. irulok-pirulok is érte. de nem tudom mit is tehetnék ellene. az az igazság, hogy mivel én este vagyok rosszul mire az én drágám hazaér én már kidőlök, és el vagyok foglalva a rókakoma érkezésével. ami valahogy sose akar persze eljönni, és a kényszer még rosszabb mintha jönne és tul lennénk rajta.
ugyhogy sajnos szegény párom mindig nyűg is érte.

de higyjétek el, nem azért van mert féltem a picit. csak valahogy nem kívánom, nem esik jól. valamelyikőtök volt ilyen cipőben? lehet ellene tenni? remélem hamar el fog mulni.

főleg mert, hát nagy változások lesznek életünkben. drága párom 1,5 hét mulva főnök lesz :) és jó ha eleinte a hétvégét együtt töltjük. tehát akkor már ő is állandóan fáradt lesz és akkor még annyira se lesz egymáshoz bujkászolás :o

beszéltem dokival, azt mondta lesz ez még jobb is. vannak ilyenek akik egyáltalán nem kívánósak ilyen téren. aztán meg, eljön az idő mikor már majd apa kér egy szusszanatnyi időt :)

nektek lányok? ez irányú tapasztalat???
timi1982

nekem is az első időkben abszolút nem volt ingerenciám a szexhez. Aztán szerintem a második trimeszterben meg pont hogy minden az ellenkezőjére változik, akkor lesz a nagy kajálás meg a kívánósság mind kaják mind szex terén. szóval nyugi! apa meg legyen türelmes kicsit.
lei

Én olyan frigid vagyok mint a nagyalföld :lol: de már a pár terhesség alatt hozzászoktunk meg mondjuk gond is lehet nálunk belőle.Így szülés után majd idővel pótoljuk :oops: :cry: .Nem vagyok rá büszke de ez van .Arra viszont igen is büszke vagyok, hogy az a férjem aki mert sokan felkennének a falra szerintem hasonló helyzetbe
tappancs28

tappancs: de nálad végig nem volt sex? vagy csak az elején és a legvégén?
lei

ok lei!
megmondom neki hogy még kitartás pár napig, hétig :D

a dokim meg viccesen megjegyezte: szomszédasszony mindig akad, meg segítő kezek is itt ott a városban... még jó hogy nem vettük komolyan :) ő már olyan családi orvos. anyukám orvosa már évek óta. szülni nem nála szült engem, de 2-3 év mulva már hozzá járt. én meg az első vizsgálaton is nála voltam anno 16-17 évesen. tehát elég családi a hangulat :D
szóval még jó hogy a párom is csak röhögött rajta :lol: 8) meg persze szerencsémre nem is az a kószálódós típusú az én nyuszómuszóm :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?