Sziasztok!
Szépek vagytok Mamák-Babák! Nem is látszik rajtatok, hogy 2-3 hónapja születtek a babák!
Panndi: Én is közgázt végeztem, nem is olyan régen, azon belül pedig számvitelt. Én is szívesen segítek, legalább felfrissítem egy kicsit a tudásomat
Arról esetleg nem tud valamelyikőtök valamit, hogy míg GYES-en, GYED-en van az ember, addig tényleg nem kell tandíjat fizetni a másoddiplomás képzéseken sem? Én is gondolkodom a dolgon, ELTE-n van közgazdászoknak 2 vagy 3 éves jogi képzés. Volt évfolyamtársaim közül van aki elkezdte, és azt mondja jó. Már kicsit bánom, hogy nem kezdtem el én is szeptemberben...Mikor jelentkezni kellett rá nyáron (júniusban), még nem mertem Zsófi mellett bevállalni. Mostanra már bánom, mert annyit változott azóta a napirendje...
Babett: Nappali egyedül elalvás nekünk sem megy, még mindig... Bár ez szerintem nagyrészt a mi hibánk. Zsófi sokáig (3 hónapos koráig) hasfájós volt, és csak úgy aludt el nappal egy kicsit, ha ölben volt. Mióta elmúlt a hasfájás próbáljuk folyamatosan átnevelni az egyedül elalvásra, de nappal nem megy
Este már simán elalszik percek alatt, de nappal sír nagyon, ha otthagyom. Fél óránál többet pedig nem akarom siratni, így mindig az a vége, hogy bemegyek, ölbe veszem, elringatom. Mikor már úgy tűnik, hogy hamarosan elalszik akkor beteszem az ágyába, ütögetem a popsiját míg el nem alszik. Tudom, hogy ezt már sokáig nem bírom csinálni, ezért próbálom minél hamarabb letenni, szépen fokozatosan csökkentve a ringatás idejét. Remélem hamarosan elérjük mi is, hogy ringatás nélkül is menni fog...A 8,5-9 kg-ját egyre nehezebben bírom...Én is szívesen veszek egy-két tippet ilyen ügyben.
Evés: Rájöttem végre, mi a baj Zsófival. Eddig úgy alakult a napja délelőtt, hogy 11 körül ébredt a szunyából és ebédelni csak fél1 után adtam neki, közte játék-jövés-menés-mászkálás volt. Pár napja véletlenül tovább aludt, szinte dél volt mire megébredt. Így nem fáradt el annyira ebédig és evett is viszonylag jól. A másik amire rájöttem, hogy én is mindig vele eszek, és annyira kiváncsi arra, hogy én mit eszek, hogy inkább a sajátjából nem eszik, csak hogy adjak neki az enyémből. A kis ravasz
Én is megpróbálok feltenni egy képet.