Na sziasztok!
Vagyok, vagyok, csak a hétvégén a család jól megtúráztatott
Szombaton Aszódon voltunk a barátainknál, a kislányuk (A keresztlányunk) 9 hónapos, és csuda aranyos, kis rámenős, állandóan le akarta Petit vadászni
Mi lesz, ha elindul?
Vasárnap meg Peti hajnalban kukorékolt, így elmentünk a János-hegyre, sőőt még a libegőre is fel mertünk ülni vele. Nagyon élvezte
Sajnos, fentebb igazatok van, tényleg ez van manapság. A Bánhidy előtt én is megjártam a hadak útját, jajjj milyen dokikat fogtam ki!!! Félelmetes.... Volt egy, aki magánrendelt valahol a belvárosban, a harmadikon. A rendelő (szerencsére, mert akkor még nagyon fehér köpeny félelmem volt, egy olyan lakásban, ahol a műszereken és a vizsgálószéken kívül minden olyan volt, mint egy igényes polgári lakás.
DE a vizsgáló asztal az erkélyajtó felé (fény felé ugye) volt fordítva, erkély nyitva, szemben iskola (isten bizony). Aztán. Belémrakta a kacsát, elkezdett csörögni a telefon. Úgyhagyott, felvette...közben csöngettek. KIMENT!!! ajtó nyitva, én premier plámban (nem tudom hogy kell írni) kiterítve....szerencsére csak Csabi ült az ajtó mellett, de Ő is majdnem leesett a székről. Aztán, mondom, tablettáért jöttem. (Ja akkor 5000 volt egy vizsgálat 3-4 évvel ezelőtt). Erre elővesz 3 doboz 1-1 havis Cilestet. Hűű mondom magamban, de rendes..... Mondom, a végén mennyivel tartozom? 8000 ft. (hozzáadta a gyógyszert is). Nem szólva arról, az egyik gyógyszer lejárt, és amikor mentem vissza a rákszűrés eredményéért, és visszaadtam neki, szemrebbenés nélkül felírta a gyógyszet, de nem fizette vissza.....
Szóval, azért ilyen is van.....így hát ez az ominózus eset után Kőbányára jártam (fél évente egyszer kibírtam) az SZTK-ba. Na, csak egy kis ízelítő innen is: olyan kesztyűben vizsgált meg, (nem tudom máshoz hasonlítani) amiben régebben festettek hajat (most már "tapadós" a kesztyű a dobozokban. SAzóval olyan sima "zsacskóval". Na de Ő a Bajcsyban vezet szüléseket, oda nem igazán mentem volna. Így esett a JÓ választásom a SOTE-ra. És milyen mázlim volt!!! A Pajor dokihoz indultunk (a barátnőmmel, az Ő huga jár hozzá) valahogy félretájékoztattak, odamentünk 8-ra, mert azt mondták, bármikor mehetünk, és kiderült, 11-től rendel. Mivel egy munkahelyen dolgozunk, sietnünk kellett. Pont ott beszélgettünk egy 13 éves kslánnyal, akit a mentő hozott, mert éjjel fájt a hasa. Soha nem volt nőgyógyásznál, és ott félt. Bement, és ragyogva jött ki, hogy milyen nagyon aranyos dokinál volt. Mivel én is, a barátnőm is orvosválasztás előtt álltunk (nekem különösen sürgető volt, ugyanis épp azért mentem, hogy ugye terhes vagyok???) ezért lecsaptunk a pultosra az ambulancián: Kinél volt a kislány???? Mi is hozzá akarunk!!!! Na, azóta a Bánhidy az orvosom. Bár a Pajor doki is nagyon aranyos, volt szerencsém hozzá is.
De azért nem cserélném le az én dokimat senkire
A fent emlegetett dokinak meg lehet, hogy baromi rossz periódusa volt, és azért viselkedett így. De nem értem, nálunk fel sem merült roblémaként, hogy ne a magánrendelésre menjek legközelebb. Végülis nem tartozunk oda kerületileg, miért kezelne ingyen??
Puszi: Kata
ui: Ja, képzeljétek, szombaton Aszódon ott volt az egyik srác barátnője, és beszélgetünk, beszélgetünk, kiderül, hogy keresztúron rendel a Mericli doki, és hozzá jár SZTK-ilag. Ő is a SOTE-n fog szülni!!! Mármint ha sikerül betörnie a Szabolcsot (barátunk
) addig. Már csak ez a srác nőtlen gyerektelen a bandából, és ezt a lányt nemrég ismerte meg, nagyon drukkolunk
Tök aranyos csaj, örülök Neki