Sziasztok!
Málna nagyon nagy gratula!!!
Régen voltam, nézzétek el nekem, de sajnos velem rossz dolgok történtek. A múlt csütörtökön voltam egy UH-n a Praxisban, akkor voltam 5 hetes + 1 napos. Egy 3 cm-es vérömleny látszott és egy 13 mm-es mióma, terhesség sajnos nem. A vérömlenyre azt mondta a szonográfus, hogy lehet, hogy mola terhesség. Ettől nagyon beparáztam...
Hétfőn reggel a Sotén kezdtem, UH, Nincs vérömleny, de van még egy mióma, ami 24 mm-es és deformálja a méhemet ( tök jó, hogy ezt eddig senki nem vette észre!). Terhesség nem látszott. Hcg-t néztek, 234 volt. Tegnap újabb hcg mérés, 256 volt. Ez tul.képpen stagnál, de valahol van valami, csak nem derül ki, hogy méhen belül, vagy kívül. Holnap újabb hcg nézés... Nagyon el vagyok keseredve, mert egyrészt most semmi nem történik ( nincs se vérzés, se görcs ), és terhesség biztos, hogy nincs. Lemaradtam a februári lombikról és sajnos nem vagyok már fiatal. A miómámat meg valószínű meg kéne műttetni, de ez már nem hiszem, hogy nekem belefér...
Most próbálok hozzászokni a gondolathoz, hogy nem lesz több gyerekem. Végülis van egy, átélhettem az anyaságot, még ha nem is tudtam annyira értékelni, mint most tudnám, ugyanis nem kellett küzdeni érte, nem is terveztük ( azért ne értsétek félre, szeretem nagyon ).
Búcsúzom Tőletek, szorítok mindenkinek, év végéig mindenki babás lesz!