Új privát üzeneted érkezett!

vanda igen ismerem junkot (neten kersztul mar majdnem 3 eve)nagyon nagyon sajnalom azt ki sem tudom mondani.
nem tudom mit takar a kromoszoma rendelleneseg.

kis csillagot is "ismerem" es nagyon sajnalom ot is.az o kenyerreceptjet sutom nap mint nap.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajszik!

:( Junkóval? Mi történt? Melyik topikban találom meg? Régebbről ismerem.
A kisfiamnak is az volt (vagy fejlődési) nem tudták. Elég annyi ha egy kis darabka letörik a dns-ből amikor összetalálkoznak, vagy mindenkiben kb 2-3 hibás kromoszóma van, ha az apának is ugyanolyan van, és ezek kapcsolódnak össze, az is rendellenességet okoz. Legtöbb esetben ezek vezetnek vetéléshez. Kicsi fiam 21hétig bírta :( Nekem 50% esélyt adtak arra, hogy valaha is lehet egészséges gyermekem. Szép mi? Na de nem lehet feladni, küzdeni kell mint egy anyaállat.
Miért olyan szomorú ez a január?? :(
Sztem nekem meg kezd a mensi :shock: :shock: 30 nap. Első clostis hónapom, pé 16-17 napon volt. Végül is 14 nap telt el azóta, igazságos ha jön. (de minek? )
Na.....lesz még február is.

Puszi nektek!

Ölelek mindenkit!
Nyusz
nyuszifülû

Monyo megtaláltam, és elolvastam :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani, potyognak a könnyeim. :( Sajnos átérzem, és megszakad a szívem érte. :( :(
Iszonyú.
Na jó megyek.
Puszi nektek!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok!

Hol lehet megtalálni a történeteket?

Melcsi, ténylet itt van a nagy ugrás. Az otthoni kisérletezésből elmenni egy meddőségi kp-ba. Te mikor tervezed?

krévi
krévi

Krévi, kiscsillag borzasztó történetét a Beültetés... topikban találod.

Junkóval mi történt??

Krévi, mi egyenlőre megvárjuk az eredményt és annak tükrében döntünk, nem tudom még mit csinálunk.
gmelcsi1

sziasztok.

vanda valami fejlemeny?

melcsi mikor tudod meg az eredmenyt?

Kép
monyo83

Sziasztok!

monyo, semmi fejlemény, nagyon bizonytalan vagyok...
33.napon vagyok, mensti tünetem egyáltalán nincs. 35.napon fogok tesztelni , mert előbb nem érdemes szerintem. ha akkor is negatív akkor gond van ezzel a ciklussal, clostil nélkül lehet,hogy megint felborult és maratoni lesz.
ha nem vagyok terhes inkább jönne meg minél előbb,hogy belevághassunk a stimulált ciklusba.
iszonyú ez a bizonytalanság.
ha csoda folytán pozitív lenne, akkor hívom a dokit és azonnal elkezdem az utrot. szerencsére van otthon legalább két hétre való.
k.vanda

Sziasztok!

monyo, semmi fejlemény, nagyon bizonytalan vagyok...
33.napon vagyok, mensti tünetem egyáltalán nincs. 35.napon fogok tesztelni , mert előbb nem érdemes szerintem. ha akkor is negatív akkor gond van ezzel a ciklussal, clostil nélkül lehet,hogy megint felborult és maratoni lesz.
ha nem vagyok terhes inkább jönne meg minél előbb,hogy belevághassunk a stimulált ciklusba.
iszonyú ez a bizonytalanság.
ha csoda folytán pozitív lenne, akkor hívom a dokit és azonnal elkezdem az utrot. szerencsére van otthon legalább két hétre való.
k.vanda

Sziasztok Lányok!

Vanda, akkor még két nap! Jó lenne már mihamarabb tudni, hogy mi a helyzet. Tűkön ülök.

Kész vagyok. Tegnap úgy néz ki megjött, életembe először 29-ik napon. :shock: Első clostis hónapom.
Szerintetek nagy baj ha a luteális fázisom 12-13 napos?????? Ez nagyon rövidke nem? A closti csinálhat ilyet?
Elmondom. Segítsetek. Nemtom mivanmost.
:cry:
Szóval az LH teszt a 16, és a 17-ik napomon volt pozitív, vagyis a 17-ik nap a legutolsó poz LH tesztes napom. A nagy könyv szerint ezt követően 24-36 órán belül van tüszőrepedés (ha van). Akkor kb a 18-in napra számolok. Megjött tegnap a 29-en. Így ugye ez 11-12 nap luteális fázis. Lehet sárgatest elégtelenség? Meg vagyok rémülve. A megjövés még olyan gyenge. Nem is tudom mitől számítsam. A pöttytől (vér), vagy a több pöttytől???
Ilyenkor olyan buta tudok lenni.............. :cry:

Puszi nektek
Nyusz
nyuszifülû

nyuszifulu ne aggodj,ha 12-13 napos a luth.fazisod(ami ugye lehet tobb is mert az lh nem 100%os)az meg normalis.11 napos luth.fazis tekintheto nem normalisnak.

latod mukodik nalad a closty mostmar csk Uh. egyutlet es mar ossze is jon a baba. :wink:

a vertol szoktuk szamolni 1cn nek.

Kép
monyo83

Uhh Monyo! De jó! Akkor nincs gáz. Hála..... Első ilyen "érdekes clostis" hónap.
Mondtam apának este hogy megjött. Szegény letört mint a bilifüle. Nadehát soroltam az indokokat, hogy miért kell a mensinek örülni, ahhoz képest hogy másfél hónapja meddőség és örökbefogadás, petesejt donáció volt a téma............ És nem kell szednem a duphastont sem mert megjött magától!!!! És mondtam neki hogy aki tök egészséges ott is csak 30% eséllyel jön össze a baba. :) ......és még ő mondja rám hogy türelmetlen vagyok.....:):):)
hihi....ezek a pasik :):):)

Lányok merre vagytok????

Mostanába alig vagyunk. :)

Pusszantás
Nyusz
nyuszifülû

nyuszifulu nincs gaz persze :wink:

azert a kovetkezo honapban feltetlen kerjel Uh kovetest!

Kép
monyo83

Persze Monyo! Így is beszéltük meg a dokimmal. :) (egyikünk sem gondolta hogy a nagy semmiből lesz valamink ebbe a hónapban, meglepetésként ért, ugyhogy az uh-ra nem is gondoltunk)
Na de majd...mensi után lépek és meglessük a dolgokat :):)

Monyo nálad helyzet???

Pusza

Nyusz
nyuszifülû

nem tul jo,allandoan boghetnekem van de majd lesz valahogy.
jovo heten megyek dokihoz es valszeg vervetel lesz.stimu nem lesz egy darabig :cry: tegnap beszeltuk meg a ferjemmel.

Kép
monyo83

Jajj Monyo ne legyen rossz kedved. Gondolj arra hogy ugyis sikerülni fog, ha nem most, akkor később, de sikerül. Hidd el!
nyuszifülû

Sziasztok,

monyó, fel a fejjel. Biztos, hogy ebből előbb utóbb baba lesz. Hiszen nektek összejön, már csak meg kéne tartani. Arra pedig vannak tök jó terápiák.

Vanda, izgalmas napjaitok vannak. Igazán nem unatkozhattok. Jelentkezz, ha már tudsz valamit.

Melcsi, az eredmény, amire vártok, az a férjed sperma eredménye nem? Most mi is úgy vagyunk pont mint ti, hogy nem tudjuk merre tovább. Bár én már sejtem, hogy ebből MC lesz.

nyusz, annak is kell örülni, hogy egyáltalán segítség nélkül megjött. Innen már csak egy ugrás a cél. Figyelni a peteérést, repeszteni, akciózni és kész is.

Na én beszélek, aki becsatlakozott egy topicba, amelynek a címe closty és még soha nem is szedtem. De ami késik nem múlik. Én is fogom szedni ezt a csodaszert. Sajnos.

krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Apa végzett a vizsgálattal Teljesen normális az eredménye, a minőség és mennyiség is rendben van. Kikiálltották nemzőképesnek. Nagyon boldog. :D
Azonban van egy kis prosztata-gyulladása, aminek semmi tünetete sincs. Kapott rá antibiotikumot, azt mondta a doki, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést.
Okosabbak nem lettünk, de ő legalább kilőve.

Felhívom a dokimat, hogy ezek után mit mond, és ha nem tetszik, akkor megyünk tovább, talán a Kaáli. Krévi olyan nehéz ez.

Vandus nagon szorítok.
Írj egyből. Érzel esetleg valamit? Szurka, ilyenek?

Nyuszifülű, szerintem is rendben van minden. Legalább pé-d már van, mostmár csak a babára kell koncentrálni. Egy akadályt leküzdötettek. :D

Monyó, miért vagy szomorú? Tuti, hogy egyszerű vérvételelll meg fogják mondani, miért vetélsz el. Kapsz gyogyit és stimu nélkül is sikerül.
gmelcsi1

melcsi gratulalok apa remek eredmenyehez,egy lepessel kozelebb vagytok a sikerhez:)

Kép
monyo83

Sziasztok,

Melcsi, gratula férjed eredményéhez :D Biztos írtad már, de elfelejtettem. Hol csináltattátok és mennyiért?

Igen, innen nehéz továbblépni. Mi még itt sem tartunk, mint Ti. Szerintem azt nehéz eldönteni, hogy el kell-e menni egyáltalán meddőségi kp-ba. Mert ha az ember lánya tudná, hogy pár hónapon belül spontán is terhes lesz, akkor nem menne el. De sajnos ezt nem lehet előre tudni. Azt meg nem akarjuk, hogy még évek teljenek el, mire lesz baba.

Melcsi, mindenképpen írd meg, hogy mit mondott a dokid? Ő magándoki?

krévi
krévi

Mi már biztos, hogy meddőségibe fogunk menni, mert ugyan még nem jött meg, de pé-t nem éreztem és már lett egy negatív tesztem. Nálam nem jött be a closty. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok,

Krévi, Dr. Fekete Ferenc, 1027, Kapás u. 26. 15000 volt a vizsgálat.
Kapott egy papírt, amit a nőgyógyászomnak el kell vinni.
20 nap múlva vissza kell menni, hogy a prosztata-gyulladás elmúlt-e.

vicky, nagyon sajnálom. De a meddőségivel legalább előrébb vagytok.
gmelcsi1

Krévi, ha kell a tel.szám szólj, és leírom.
gmelcsi1

Szép estét csajok!

most benéztem ,holnap sok munkám lesz, csak este tudok jönni.
veszek napközben egy tesztet és csütörtökön reggel megcsinálom.
már máskor is akartam írni ,ha valamilyen jogi problémátok van, írjátok nyugodtan, férjem ügyvéd, én is nem sokára az leszek:) (most ügyvédjelölt vagyok)

szóval csütörtökön már a 35.napon leszek, ha terhes lennék valamit akkor már mutatnia kellene a tesztnek.
szóval itt lassan két lehetőség körvonalazódik:
1.terhesség
2.hosszú ciklus, tehát clostil nélkül borult minden és valószínű nem volt pé.

asszem az elsőnek szurkolok :wink: , de tisztában vagyok az esélyekkel

jó éjt Nektek!
k.vanda

SZiasztok Csajok,

Vandus, nagyon szorítok, gyere egyből a hírekkel. És köszi, hogy fordulhatunk hozzád, ha szükséges. Drága vagy. :D

Hova tüntetek csajok???

Kivel mizu?
gmelcsi1

Sziasztok,

Melcsi, köszi az infot. Azt hiszem, elhatároztuk magunkat. Jövő hét csütörtökre bejelentkeztünk a BMC-be.Szóval elkezdődnek a kivizsgálások. Nem megyünk el a magán andrológushoz, hiszen a BMC-ben TB-re megcsinálják.
Írj, hogy mit mondott a nőgyógyász.

Vanda, köszi, ha valami jogi ügyem lesz, szólok. 2 évvel ezelőtt volt egy csúnya ügyem, mikor terhesen a munkáltatóm ki akart rúgni, de hamar belátták, hogy semmi esélyük. Ott kellett ügyvédi segítség, hogy a leveleket megírjam nekik. Most egyelőre nincs dolgom velük.
Mindenképpen jelentkezz, ha van valami.

Vicky, akkor Te is nagyjából ott tartasz, mint Melcsi és én. (Kivéve, hogy én még soha nem szedtem clostyt. Ti már igen.) Akkor legalább konzultálhatunk a fejleményekről. Melyik meddőségi fogsz menni?

Monyó, jelentkezz. Nem szabad ennyire elkenődni.

Nem tudjátok, hogy a meddőségi centrumokban mi szokott történni az első konzultáción?

krévi
krévi

krévi, most fel fognak pörögni az események.
Szerintem az első konzultáción, kikérdeznek benneteket, és kiírják a szükséges vizsgálatokat. Amint mindegyiknek meg van az eredmény, úgy lesz második.
Nagyon izgulok, és szorítok értetek. :D

Vandus, tünetek, hogy érzed magad. Mensi ugye sehol?

Monyó merre vagy?
gmelcsi1

krévi: Mi is a BMC-be akarunk majd menni, mert nekem a Kaáli egy kicsit drágának tűnik. Nekem most a 3 clostys ciklus után ki kell hagyni 3 hónapot és ha utána még mindig nem leszek babás, akkor bejelentkezem. Várom a véleményeket róla.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

egész nap pörögtem ,tesztet sem tudtam venni ,így csak holnap veszek és péntek reggel tesztelek.
ma vagyok a 34. napon ,semmi mensti tünet, fogalmam sincs,hogy mi lehet.
talán jobb is ,hogy csak pénteken reggel tesztelek, ha terhes lennék akkor a 36.napon muszáj valamit jeleznie.
ha full negatív ,hívom a dokit, hogy mi legyen.
perstze,ha pozitív akkor is hívom a dokit, csak sokkal jobb hangulatban:)

jó éjt Nektek:)
k.vanda

Vandus, ezt nem teheted , pedig vártam már a ma reggelt, hogy mit írsz. Tessék ma tesztet csinálni. :lol:

Monyó, kezdünk aggódni érted, miért nem írsz?

Krévi, mizu?
gmelcsi1

Vicky, mennyi ideje próbálkoztok? Ha túl régóta, lehet, hogy nem kéne azt a 3 hónapot kivárnod. Attól, hogy a BMC-ben csinálják a vizsgálatokat, még nyugodtan próbálkozhattok spontán.

Vanda, nagyon izgalmas. Drukkolok nektek. Tényleg megérdemelnétek már egy kis pocaklakót.

Melcsi, nálatok mi újság?

Monyo, neked van egy hírem. Az e heti Nők Lapjában a vetélésről van egy cikk. Új terápiát fejlesztettek ki, amelyet egyelőre csak Szegeden és Debrecenben csinálnak Mo-on. Olvasd el a cikket, nagyon érdekes. A lényegét leírom: a vetélések nagy részét az immunológiai összeférhetetlenség okozza. A terápia lényege pedig az, hogy apai trombocitákat juttatnak az anyai szervezetbe háromszor, és ez által végleges védettség alakul ki. A program most ingyenes a résztvevők számára, mert pályázati pénzből finanszírozzák.

krévi
krévi

sziasztok.

megvagyok.most nem vagyok valami tul jo passzban majd ha jobban leszek akkor jovok.

vandus drukkolok,reggel en is vartam a hirt.

vicky szerintem se varj 3 honapot.miert is varnal hogy kiuruljon a closty vagy valami masert?

krevi en kulfoldi vagyok.azert koszi.

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!

krévi, én is olvastam a nők lapjában megjelent cikket.
aranyosak vagytok, hogy így gondoltok rám ezekben a napokban. most csak arra kell vigyázni ,hogy ne kezdjek el bizakodni.
hiszen azért elég sokszor csúszott "csak úgy" a menstruációm.

Most ami a legfurcsább,hogy szinte az ég világon semmit nem érzek.
nálam cickóérzékenyég szokott lenni a menstruációt megelőző tünet.
kicsit gyanús a pénteki lázam, ami csak egy este volt és kész.
már azt hittem napokig influenzás leszek, aztán szombaton már igazából semmi bajom nem volt.
szóval csupa-csupa nyitott kérdés.
most rohanok, veszek ma tesztet és holnap reggel megcsinálom!

puszi:)
k.vanda

Sziasztok lanyok,

En is szurkolok vandanak, mar vartam az eredmenyt! :) ma vagyok a 27. napon, de ugy erzem megfog jonni... a melleim fajnak es olyan erzesem van, h most jon meg, hanyingerem is van idonkent, de ez altalaban minden menszi elott elofordul... sajnos... pedig mindent beleadtunk.Hat ez van, van meg egy clostis honapom...
basa31

Sziasztok csajok,

Vandus, akkor holnap reggel várunk a hírrel. Addig is++++++++++++++++++

Basa, én is a 27 napon vagyok. Hétvégén kell nem megjönnie. :D
Addig ne add fel még meg nem jön. Mi is beleadunk mindent, de látod, eddig hiába. De a mi időnk is eljön.

Krévi, jövőhéten mentek?

Monyo, próbálj megnyugodni, és gyere sűrűbben.
gmelcsi1

koszi melcsi! ;)
te produkalsz valamilyen tunetet? nekem 21-22-e korul kell megjonnie...
Ez a varakozas! :? :roll:
basa31

Basa, mindig produkálok tüneteket, most például a derekam és alul szurkál folyamatosan. Biztos csak bebeszélem magamnak. :D
Egyébként, megpróbálom magam semmibe sem beleélni, mert mikor beleéltem magam, és megjött akkor nagyon kibuktam.

Krévivel mi nagy tünetgyárosak vagyunk. :D
gmelcsi1

Melcsi, "tünetgyárosak" ez jó :D :D :D De így igaz, ahogy mondod.
Igen, jövő héten megyünk.
A vizsgálatokkal kapcsolatban én csak azért izgulok, hogy egy esetleges spontán terhességet nem értintenek rosszul?

Vandus, holnap reggel én is jövök, és megnézem mi újság veled.

monyo, attól, hogy "külföldi" vagy, még megkérdezhetnéd, hogy résztvehetsz-e a programban. Érdemes lenne. Vagy azt legalább meg tudnák mondani, hogy Szerbiában alkalmazzák-e valahol? Vagy a Nők Lapját nem tudod beszerezni? Ha gondolod, beszkennelem, és elküldöm a cikket.

Basa, drukkolok, hogy ne jöjjön meg.

krévi
krévi

koszi krevi!

melcsi, nekem is fajdogal neha a derekam es szurkal alul, szoval nem tudom... okosabb csak a jovo heten leszek, hacsak nem jon meg hamarabb :?
basa31

Sziasztok Csajok,

Basa, most nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni. :(
De szorítsunk magunknk.

Krévi, engem érdekelne a cikk, beszkennelnéd. Tudom még nem volt vetélésem, de azért kiváncsi vagyok.
gmelcsi1

krévi: A dokim mondta, hogy a következő stimuláció előtt kell, hogy pihenjen a szervezet egy kicsit. Nem is bánom annyira, mert most spontánozunk és most nem is hőmérőzök, próbálok addig leakadni a baba témáról egy kicsit. Bár az egy kicsit aggaszt, hogy még mindig nem jött meg, pedig a tesztem negatív lett. Egyébként szerintem nem nagyon kellenek vizsgálatok, mert mindent megcsináltattunk, max. egy friss hormonos lelet kell.

monyo83: Legutóbb írta, hogy a barátnőm egyik ismerőse is valami ilyesmi miatt etélt el 3-szor, de amikor erre rájöttek, valami úton-módon sikerült kihordania a babát. Hát majd kiderül, hogy mi lesz belőle, mert úgyis megírják valahol, hogy használ-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindig olvaslak ám titeket!

Vanda,

nagyon szorítok, hogy a teszt babát mutasson! Megérdemelnétek, hogy jöjjön a pici hozzátok!

Üdv mindenkinek:

Monic
monic80

Jó reggelt csajok!

Sajnos nincsenek különösebben jó híreim, ma reggel a 36. napon első vizeletből megcsináltam a tesztet és totál negatív....

Különösen nem viselt meg, de azért megint ott volt a reménysugár. Nem ámítom magam ,hogy majd két nap múlva újra tesztelek, a 36.napon kellene valamit mutatnia. Ez sajnos csak egy elhúzódó ciklus, closti nélkül ezek szerint nem volt pé.

Most akkor már annak kell örülni ,ha minél előbb megjön, mert addig nem kezdthetem a stimulált ciklust.
Ha hétfő-keddig nem jön meg, akkor még a dokit is hívhatom, remélem norculotra nem lesz szükségem.(arra még soha nem volt, egyszer már kiváltottam és mire hazaértem vele megjött)

szóval ez van, sajnos nincs babcika....

vicky, akkor hasonló cipőben járunk:(
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Vandus, annyira szorítottam, sajnálom. De most akkor azért szorítok, hogy legalább megjöjjön. :(

Vicky, én is pihenni szertenék egy hónapot, 5 hónapi szedtem folyamatosan a clostit, felfújta a méhemet, olyan vagyok oldalról, mint egy kismama.
gmelcsi1

hali lanyok,

melcsi, en is ugy erzem... na, de akkor minel elobb jojjon meg, mert most valahogy nagyon hosszunak tunik a varakozas. Azt mondod, h a closti felfujja a mehet, akkor nekem is azert van igy, olyan mintha felpuffadt volna a hasam.

vanda, sajnalom...mar en is voltam hasonlo helyzetben es teljesen kikeszultem a varakozastol is es az eredmenytol is.
basa31

Basa, pont ugyanez van nálam is. Akkora alul a hasam, hogy csak na. A dokim is említette, hogy felfújhatja a méhet.
Szerintem ezért is kell néha pihentetni, mert ez nem normális.
Nincs a napnak olyan pillanatat, még reggel sem, hogy kicsit kisebb lenne.
gmelcsi1

Vanda, nagyon sajnálom. :( Akkor tényleg az a cél, hogy minél előbb megjöjjön, és ne legyen egy végtelen ciklus. :?

Melcsi, jövő héten tudja a férjem lemásolni a cikket. Utána tudom beszkennelni és lemásolni.
Nem is tudtam, hogy a closty felfújja a méhet. :shock: Tegnap beszéltem egy barátnőmmel, aki járt a BMC-be, ő mondta, hogy ott nem is clostyznak. Egyből nyomatják a nem tudom milyen injekciót. :? Szép kilátások nem?

Basa, azért még ne add fel! Ebből lehet, hogy baba lesz.

Vicky, készen van az összes leleted? Milyen leleteid vannak, milyen eredménnyel? Hol csináltattad azokat?
Akkor tényleg várni kell egy kicsit, ha túl sok időn keresztül stimuláltak. Igaza van az orvosnak.

Viszont én jövő héten megyek Szigfridhez Budaörsre, a "gyerekcsináló" reflexológushoz. Állítólag MINDENKI babás lett, aki hozzá járt. 3x, 4x kell elmenni, hogy eredményes legyen a kezelés.

(másodszorra írok le mindent, mert mire készen lettem, a gyerek kikapcsolta egyszerűen a számítógépet. Olyan rossz, mint egy ördögfióka.)

krévi
krévi

Melcsi, szurkolok neked is, hogy a hetvegen ne jojjon meg! Egyebkent az en dokim azt mondta, h csak 3 honapig lehet szedni a clostit. Na aztan, ezeken igazodj el, kiserleteznek rajtunk v.mi? :roll:
:)

Krevi, koszi a biztatast! Van egy ismerosom, akinek az elso gyereke spontan osszejott es a masodikra mar 3-4 eve varnak..Ki erti ezt? Gyogyszeresz a lany es mar mindent kiprobaltak.

A tegnap este hallottam a tv-ben valamilyen tornarol, kiegeszito kezeleskent. Kar, hogy nalunk nincs ilyen.
basa31

a tornaval kapcsolatban... Aviva torna asszem, latom van is itt ilyen tema.
basa31

Valóban a clostilnak lehet ilyen mellékhastása, de én különösebben nem tapasztaltam semmit.

Arról megoszlanak a vélemények,hogy mennyi ideig lehet alkalmazni ,de szerintem a legfontosabb a folyamtos UH-val történő követése.

basa, én is láttam ezt a tornás dolgot, mozgás mindenképpen szükséges ,de sajnos nekem pl. nagyon kevés az időm, vagy iszonyú fáradt vagyok.
egyébként baromira várom a hétvégét, pörgös hetem volt megint.

azért elég pocsék érzés ,hogy most azt kell várnom,hogy megjöjjön végre és akkor még annak kell örülnöm.
Marha jó......
de közben bízok a következő stimus hónapban, két doboz clostil ott figyel a szekrényben.
3-7 napig kell majd napi két szemet szednem.

barátnőm mondja,hogy lehet még terhes, a 36.napi negatív tesztem nem jelent semmit. hát én ebben nem nagyon bízom. azért ezek az érzékeny tesztek ilyenkor már jelezni szoktak....

kitartást a munkában lévőknek, szép hétvégét:)
k.vanda

Vanda, hat nem konnyu az biztos. Nekem az 5. naptol kellett szedjem a 9.-ig 2x1 szemet. Ez bevalt mar 1x, 2 evvel ezelott, haat most nem tudom...majd a jovo heten kiderul. Jo hetveget neked is es pihenj amennyit csak tudsz. ( tenyleg jo lenne, ha megengednetek magatoknak min.1 het pihenest es teljes kikapcsolodast azokon a napokon... En bankban dolgozom es mielott a kisfiam megfogant volna nagyon stresszes eletet eltem,sot, ugy mentem el szabira, h tobbet bankot sem akarok latni. Kikapcsolodtunk es megerte! :lol: )
basa31

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?