Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rejo!
bizony jó magas volt. most nem tudom beírni neked, mert a cégnél vagyok, de emléxem, h szép értéke volt :roll:
zebrásnak én is örülnék, de legalább már láttam zebrásat :lol:

viszont azt hiszem, h nem túl sok értelme van használnom az LH-t. :( na mindegy, remélem, h igazad lesz és az új ház, no meg az esküvő hozzánk csalogatja a mi kis bébinket :wink:

Szép napot!

babszika

sziasztok!

Luca:így ismeretlenül is nagyon gratulálok!

Mostanában keveset nézegetem ezt az oldalt :roll: :? .

Babszika szorítok neked nagyon,hogy tényleg úgy legyen!Új ház+esküvő hoozátok csalogassa a bébit!Mostmár kész van teljesen a ház?Jössz sűrűbben erre?

Kép

Kép
lecso

Szia Lecso!!!!!!!!!!!!!!!
Jól vagytok????
Annyi szoktam gondolni Levire. (jó benyomást tett rám a talin) :wink:

A nappali, konyha, fürdő teljesen kész. a hálónkban még egyszer kell festeni, mert a bordó nem fogta be elsőre, de azzal meg kell várnunk a fűtést.
Pénteken beüzemelik a kazánt, aztán indulhat a fűtés..... :) És akkor minden fontos dolog meg lesz. A hiányzó szobákat (vendég, gardrób, gyereké) majd tavasszal megcsináljuk. Ja és egyenlőre vmi szekrényt kéne szereznünk, mert nem tudjuk hova tenni a ruháinkat (néztem ingyen elvihetőket, de nem találtam).

Hát, így állunk. :roll:

babszika

Ja és egyébként jönnék én többet erre, de amikor megírom, h mi volt velem abba a topikba, ahol a kezdetek óta írok, általában már csak arra van energiám, h átolavssam ezt.
Kampányidőszak van a cégemnél és elég sokáig dolgozom. Ahhoz meg nincs pofám, h írjak magamról vmit (bár szinte csak a házról és esküvőről tudok mostanság íni és képet feltenni), de ne reagáljak nektek.
De mire végigolvasom, elfelejtem, h ki mit írt. :oops: :( :cry:

És most is mennem kell... 9kor lekapcsola cég....

Szép napot és puszka!

babszika

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy a Mens Mentis-be ha csak vércukor és inzulinvizsgálatot szeretnék csináltatni egyéb más vizsgálatot nem szeretnék csináltatni is be kell jelentkezni előre?
kata05

Kata, szerintem igen, sőőőt tuttira.
Vendég

Lafead, köszönöm szépen a válaszod!
kata05

Luca!!!

Milliónyi gratula Nektek!! Vigyázz magadra, pihenj sokat, és semmivel ne foglalkozz! Rendben lesz minden!

Hajni! Fel a fejjel kérlek......... Szerintem egy hét "influenza" pihenő, betegség nélkül talán jót tenne neked.......... :oops: Hogy kicsit magadra is jusson időd!!!

Babszika! Fotókat akarunk! A házról is és az esküvőről is, a ruháról, söttörö, söttörö........ Nekem az LH teszt a mensi előtt is simán becsíkozódott, viszont jelezte Nórit is........... Nem megbízható ilyen hullámzó hormonszintenknél, mint a pcos-ké........ Ja, magadról is kérünk fotót, hagy lássuk csak azt a fogyást! :):):):):):):):):):)
Vendég

Sziasztok!!!

A tesóméknak van 2 lányuk, vettek egy újházat és puff neki, lett egy fiú is.
Pedig ők már nem is akartak 3. gyereket ezért a sógornőm rakatott fel magának hurkot és még is terhes lett. Talán az új ház varázsa?????
Mondtam is én hogy az a gólya nem jó helyre ment ,eltévesztette a házszámot (mert velünk szemben laknak a tesómék).
Bár tavasszal mi is építeni szeretnénk (ha nem jön közbe semmi),
ezért remélem meg könyörül rajtam a gólya.
A nyáron is itt mászkált a kertben a gólyabácsi. Kép

Ki az, akinek a napokban fog eldőlni, hogy jön a baba vagy még nem?

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Babszika:köszike jól vagyunk!Levi is,már kész nagy fiú.Várja a kistesót ,Tomit.Ránk is nagy hatással voltatok apároddal,szokott is kérdezni felőled a párom.Igaz csak kis vöröske néven hív,mert nem jegyezte meg a neved :lol:

Itt a ngy lúrkó:
Kép Kép

Tomi képét meg láthatod avatárként.Tavasszal remélem arra repül agólya,és meg áll addig míg a kis prinyó bekerül a pocakba.
Gratulálok a -10kg-hoz.Igen,kérünk képet rólad+a házról is!
puszi

Kép

Kép
lecso

bocsi a sok helyesírási hibákért! :roll:

Kép

Kép
lecso

Hajni: Kitartás! És támogatom a táppénzes ötletet! :wink:
Egyébként az én megvonásos vérzéseim is 4 naposak szoktak lenni, és nem érzek semmit.(Ingerültségen kívül :evil: )

Kép
Kép
zazzy

Lecso :D
Nagyon tündéri a "csepped"!
Vendég

cherry:köszike szépen! :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Húú, egy csomó képem van..... :roll:

Hát, először is egy kép szilveszterkor:
Kép

babszika

Lecso!
egy csomóan hívnak így (persze olyanok is, akik tudják a nevem). pl. az egyik barátunk Gyufafejnek hív :lol: :lol: :lol:

Menyasszonyi rucik: (a fejemet ne nézzétek, mert kb. 36 órája voltam fent egy haláleset miatt)
Kép
Kép
A Bálintnak ezt a rucit néztük ki az esküvőre:
Kép

babszika

Húú, midnen velem lesz tele :oops: :oops: :oops:

Íme a saját magam által tervezett konyha:
Kép

Kép
A porszívó helyén egy mosogatógép fog állni, amit most vettünk
Kép
Kép
Kép

babszika

Ilyen a fürdőnk (még van mit csinálni rajta, de már elvileg költözhető ez is):
és ezt is én terveztem, sőt a mozaikokat én csináltam (kéne új képet csinálnom, mert már fugázva is van minden)
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

babszika

A nappali köve:
Kép

A konyha köve:
Kép

A konyhában a pult felett:
Kép

A nappali és a konyha találkozása:
Kép

Kilátás a hálónkból:
Kép

Háló (ez a két szín lesz benne, de még egy réteg vár rá) - nem fehér, hanem vmivéle tojáshéj
Kép

babszika

És végül a nappali bútor:

Kép
Kép
Kép
Kép
És legutoljára, csak hogy lássátok, h miért nem jön hozzánk a bébi :lol: :lol:
Komolyra fordítva: nem iszunk, ezek csak gyűltek az évek alatt... bár, ezt most azt hiszem, h hiába is mondom :oops: )Kép

babszika

Sziasztok!

Köszi az ötletet, biztos gondolatátvitelt végeztetek :) Mert ugyanis holnaptól szabin vagyok és csak jövőhét csütörtökön megyek dolgozni. Volt tavalyról még pár napom, meg jár 2 nap rendkívüli is. Bár a közvetlen koleganőm nem nagyon nézte jó szemmel ezt az egészet. Annyira örülök, hogy ilyen megértő és segítőkész emberek dolgoznak egy oviban.... :evil: Úgyhogy aludni fogok sokat, legalábbis remélem tudok majd, meg mozgok hogy kijöjjön belőlem a feszültség. Fáj a szívem meg a lelkem, de most is talpra állok mint mindig..... :wink: Ha 15évvel ezelőtt Apu halála után sikerült, akkor most is fog :!:

hajni...
Budaörs

Hát, nagyjából ennyi.
de majd egyszer megmutatom nektek, mert remélem, h lesz még topiktali és talán nálunk is lehetne ... már, ha szerintetek jó ötlet :oops:

Eddig jól nem jöttem, most meg csak az én fotóim.
BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT!!!!! :roll:

babszika

Hmmmmmmm Babszi igzán takaros csecse a kérótok :D Tetszenek a vidám színek.

hajni...
Budaörs

sziasztok,

csatlakozhatok?

decemberben diagnosztizált a nődoki nálam pco-t. ma lett meg a vérvételem eredménye:

FSH: 5,9 UI/l
LH: 9,5 UI/l
Ösztradiol: 218,9pmol/l
progeszteron: 0,6 nmol/l
prolactin: 417,8 mUI/l
tesztoszteron: 2,54 nmol/l
glucose 0 perc: 4,69 mmol/l
glucose 120 perc: 5,88 mmol/l
insulin 0 perc: 7,62 mUI/l
insulin 120 perc: 43,62 mUI/l

"vélemény: PCOS, inzulinrezisztencia alapján diétás oktatás, metformin kezelését kezdjük

5 napig napi 1x511, utána 5 napig napi 2x5, utána 5 napig napi 3x1, és aztán 5 napig napi 2x850, majd napi 3x850"

ha bírom :shock:

aztán ha ez rendben van tárgyalhatunk a hormonokról. mert addig felesleges is nézni ilyen rossz eredményekkel.

megnézte a hőgörbémet is. nem volt túl lelkes, hogy nem megy fel a luteális szakaszban 36,5 fölé. azt mondta, fel kell tornászni 37ig.

holnap este kezdem a metet, ma nem merem bevenni, nehogy holnap gond legyen a mhelyemen :D :D

addig is rendeltem egy búcsúpizzát :wink:

szerdán megyek nődokihoz, hogy vele is megbeszéljük a továbbiakat. :wink:

most egy kicsit el vagyok kenődve, mert bár a dokim azt mondta, hogy "inne szép nyerni" azért a türelem - másfél év után - már nem az erősségem (bár sose volt).

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Szia Giz!
Kép

Hajni!
Köszi!!!! :wink: :lol: :lol:

babszika

Ezt kaptam ma a mailemre:

Diabétesz + bulímia

Becslések szerint a 30 év alatti, 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő brit és amerikai nők egyharmada annak érdekében nem adja be magának a létfontosságú inzulint, hogy fogyjon. Ez a viselkedés maradandó egészségkárosodát okozhat, hosszabb távon pedig felér a lassú és fájdalmas öngyilkossággal.

Egészségen vett karcsúság

Mint minden tinédzser, Lee Ann Thill is a külsője megszállotja volt. A cukorbeteg lány korábban már bulímiával is küzdött: evés után hánytatta magát, hogy fogyjon. Egyszer 17 évesen egy diabéteszeseknek rendezett táborban tanúja volt, ahogy az egyik felügyelő két lányt korhol "diabulímiáért". Megvonták maguktól az inzulint, hogy így veszítsenek súlyt. "Nem tudod, hogy meghalhatsz inzulin nélkül? Kómába eshetsz, tönkremehet a veséd és megvakulhatsz!" - szidta őket a nevelő. Ezt hallgatva Lee Ann fejében azonban csak egy dolog állt össze: nem adni be az inzulint egyenes út a fogyáshoz. A következő 17 évben diabulímiásként élt. Mindig csak a túléléshez szükséges mennyiséget adta be magának.

Most, 34 évesen egy szemműtét után, károsodott vesével elárulta, fél a jövőtől. "Biztosan érzem, ha vigyáztam volna magamra, lehetne olyan hosszú életem, mint egy egészséges embernek. Most azt hiszem, velem nem így lesz."

Jacq Allan 26 éves lány már két hete nem adott be magának inzulint, nem injekciózza magát rendszeresen. Egy évvel ezelőtti súlyához képest 20 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. "Minden reggel felkelek, és azon gondolkodom, talán be kellene menni a kórházba... Aggódom, ez a nap lesz, amikor valamelyik szervem felmondja a szolgálatot. Lehet, hogy igazából akarom, hogy történjék valami. Az talán megállítana."

Mi az a diabulímia?

Orvosi körökben régóta ismert az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedők diabulímiának nevezett kényszeres viselkedése. Ám csak az utóbbi időben kapott nagyobb teret főleg az étkezési rendellenességekkel küzdők körében a világhálón.

Az 1-es típusú diabétesz általában 40 éves kor előtt jelentkezik, és az összes cukorbeteg kb. 10 százalékát érinti. Ha azonban a cukorbeteg inzulinozása elmarad, a vércukorszint megemelkedik. A test nem tudja hasznosítani a glükózt, miközben a sejtek üzemanyagért kiáltanak. Ezért a tartalékokat használják föl vagy az izomzatot, ami gyors súlyvesztést okoz.

Diabulimiára figyelmeztethet az étkezési szokások megváltozása. Jellemzően, ha valaki többet eszik, mégis fogy. A gyakori vizelés szintén intő jel. Mikor a vércukorszint magas, a vesék többet dolgoznak, hogy a felesleget kiszűrjék. A cukor vesék általi kitisztíttatása a szervezetből hasonlít ahhoz, mint amikor valaki evés után hánytatja magát.

Mit szóltok?
Hát ez eszméletlen durva!!!!

babszika

Babszika: köszi! :D

próbálok visszaolvasni :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Babszikám, fantörpikus kérótok lesz!!!Irigy vagyok, na meg az a kilátás!!!!!!!!!!!Nálunk is ennyi pia van....szépen lassan gyúlik, de legalább van miból ajándékozni! :lol:
Vendég

Ja és a lényeg, minden menyasszony szép, de te tökéletes leszel, nagyon csini lettél ám!Gratulálok!Dokink fel sem ismerne....vagy máss látott ilyen csinin????(nálam beájult,mennyit fogytam, hisz a pocak miatt nem látszott, ám de most nagyon!)
Vendég

babszika tök jó volt végre képeket nézegetni, meg kiszellőztetni a fejünket! Döbbenet mennyit számít 10 kiló! jók a rucik! de ugye ez nem a férjjelölted! :wink: :lol: csak a ruha... :lol:

Gizi sztem ezek nem olyan rossz eredméynek. sőőttt. nem mondom, persze nem normális hormonszintek, de láttam itt már ennél sokkal, de sokkal rosszabbakat is, sokan babáznak már közülük.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok Csajok!

Basszus megint nem tudok aludni. Olyan éber vagyok, mint egy vadnyúl. :shock:
Szerencsére a gyerek alszik a pocakomban, bízom benne, hogy nem érzékeli éjjelibagoly anyját! :shock: :oops: :roll:

Luca!
Hatalmas gratulációm!

Ez jól sikerült! :wink: :lol:

Babszika!
Nagyon jó nő lettél. azt nem mondom, hogy nem voltál a nyáron is jó nő, de most!!!! Hihetetlenül csinos vagy!!!
Gratulálok! :D
A lakásotok nagyon tetszik. :D
Kell ennyi pia! :lol: :lol: Titokban rájár az ember, aztán feltölti cukros löttyel! :lol: Vagy csak síma vízzel.

Gizi!
Majdnem hasonló laborértékeim voltak. Talán az inzulinom alacsonyabb volt. (a terheléses) A met 6 hó alatt rendezte a ciklusom. Ez a 3x850 mg nagyon komoly! De hatni fog, az biztos. A lényeg az óvatos felépítés, de hátha te is az a kategória vagy, aki jól bírja. :)
A búcsúpizza gondolata nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol: Igen, ezt valahogy így kell csinálni! :lol: :lol:
Milyen más tüneted van még?

Hajni!
Jól teszed, hogy egy időre kivonulsz! Én azért több empátiát várnék a kollegáktól. :?

Ági!
Vannak gólyák, akik valahogy összekeverik a dolgokat! :? De a tavasszal remélhetőleg tiszta fejjel tér vissza :lol: és tudni fogja hova kell letenni a bébit! :D

Lecso!
Kicsifiad egy tünemény! :)

Lehet le kellene feküdnöm. Most kezdek álmosodni. Kép

31+3
Vendég

Sziasztok!

Lafi!
Nem akartam mondani, mert féltem, h ciki lenne, de kb nekünk is azért van "csak" ennyi, mert már a felét elajándékoztuk.
Amíg a Bálintom Tescozott, addig jóval olcsóbban vettünk meg minden piát és ő tárazott. :roll:
Ezer éve nem voltam a dokinknál, úgyhogy leeht, h fel sem ismer :oops: :roll: :?

Rejo!
sajnos, vagy nem sajnos, de nem ő az :lol: :lol: :lol:

Kavics!
Vadnyúl és éjjelibagoly egyszerre :shock: ez olyasmi mint a lótest és emberfej? :lol: :lol: :wink:
Köszi, jól esik, h ezt írod, de azért van min csiszolni ahhoz, h jó nő legyek :roll: (a fekete felsőből még kifolyik az úszógumim...)
Cukros löty? :idea: nem is rossz ötlet hihi :D
Viszont ne aggódj, habár nem tudtál aludni, de mire megírtad a hsz-ad, addigra elálmosodtál. Így kell ezt csinálni!

babszika

Babszika !

Gratulálok az igen látványos fogyáshoz ! Nagyon jól áll, csak így tovább !!!
mniki

Köszi Niki!

egyébként érdekes, mert eddig nem vettem észre magamon. de egyik nap feltettem a lábam az autóban és olyan feltünően könnyen össze tudtam magam "csomagolni" :)
és tegnap, mikor feltettem nektek a képeket, akkor döbbentem meg, h mennyire más vagyok...... :shock: ezt a két képet sztem ki fogom nyomtatni és ki teszem majd az új házban a szobabiciklimhez közel, h ez is erőt adjon a továbbiakhoz.

mert azt azért el kell mondanom, h a diétámat nem igazán tudom tartani. anyósoméknál nem nagyon van lehetőségem főzőcskére (mert állandóan leugat, h miért nem eszem a mama főztjét). így napközben az étteremben vagy van vmi pcos-nak való kaja, vagy nem. de ilyenor mindenféleképpen mértékletes vagyok.
viszont az összes receptet kinyomtatom és alig várom, h megfőzhessem és kipróbálhassam a fincsiségeket, amiket írtatok a másik topikba!

babszika

Csajok!
a MM honlapja nem működik??
mert nem tudom megnyitni!

pedig nagyon kéne a számuk.... vki meg tudná adni?

viszont most mennem kell.
legyen szép napotok!

babszika

Babszi!

Figyi, nem akarok beleugatni, de mi pont ezzel a hálószoba színnel jól pórul jártunk. A második festés után is pont ilyen foltos lett. Ennek a bordós színnek durva alapozás kell. 3× 4× is akár fel kell vinni alá mély alapozót, mert nem egyenletesen szívja el a fal a festéket és full foltos lesz. Mi nem csináltuk meg és a hálónkat jövőre újra kell festeni. (Azért remélem hogy Ti már előbb megkaptátok az erre vonatkozó tanácsot!)

Én a konyhabútorra vagyok irígyke, de ami késik az a villamos, nekünk is lesz előbb-utóbb ilyen szép. :D Majd valószínű a gólya után. :D

Gizi!

Üdv itt!

Kavicska!

Tessék aludni! :lol:

Hajni!

Tök jó hogy otthon maradhatsz egy kicsit. Biztos sokat fog lendíteni a kedveden! :D A mamid miatt ne bánkódj, kérlek... neki már jó, mindig csak annak rossz aki itt marad! ((((()))))

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gizi!
Szerintem sem rosszak ezek az eredmények!Az enyémek 9 hónap met után rosszabbak! :cry:
Arnold doktornál pedig jó kezekben leszel!(Én is hozzá "járok")
Szóval fel a fejjel! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Csak érdekességképpen:

ma voltam a lézerklinikán, hogy a szemvizsgálaton átessek és kiderüljön, hogy megműthető a szemem?!
2 órásra sikeredett a vizsgálat, nagyon sok gépen átnézték a szemeimet. Mindkettő kezelhető, semmi elváltozást nem mutat egyik gép sem. De amint a dokinő csodálkozott, hogy miért szedek metformintot, ha nem vagyok cukros.? Akkor én el kezdtem magyarázni, hogy hogyan jutottam el ideáig, de láttam rajta, hogy nem ért velem egyet. Végén leszögezte, hogy fél évig nem szabad teherbeesnem, mert gyógyszereket is kell szednem és a babásodás hormonháztartás felborulásával jár, így a szem visszaállhat a régi dioptriára. Műtét február 9-én lesz.

Szóval most aztán tényleg parkolópályára szorultam.

KépKép
charlott

Sziasztok,

Babszi : nagyon takaros a kis lakásotok!!

Charlott: ne bánkódjál! egyébként nem gyógyszert kell majd szedned a műtét után , hanem szemcseppet kell csepektetni, először 1nap 5*, majd már csak 3* fél évig + műkönny ha szükséged van rá! ezek az első csepp erősebb antibiotikum, a második már gyengébb és ezekben van vmi, h ne tudjon visszaromolni a szemed, vh gátolja a sejtnövedést, és ez nem tesz jót a babának. merth leradírozzás a felső szaruhártyaréteget a szemről és a szervezet védekezésképpen visszaépítené, ez ellen kell a szer. ezért is lehet az, h vkinek visszaromlik a szeme, mert túl jól dolgozik a szervezete és visszaépül a szaruhártyája.
én így emlékszem, h így magyarázták anno nekem.
remélem most az egészségügyisek nem fogják a fejük, remélem nem mondtam nagy sületlenséget.

egyébként, amikor engem vizsgáltak először én is kérdeztem a babát. volt olyan vki, aki nem tudott róla, h terhes és úgy műtötték és csepegtette a szemét, és nem volt semmi gond se mamával se babával. gondolom inkább jobb az elővigyázatosság! soha nem lehet tudni, és a cég is védi a saját fenekét!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Charlott: hányas is a szemed? elfelejtettem! febr. 9 húha, az mindjárt itt van! sok sikert előre is ! és műtéttől ne féljél!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: -4,25 és -4,75 a szemeim.
Nem félek, várom már nagyon, hogy szemüveg nélkül éljem az életem! :wink:

KépKép
charlott

Charlott!
Akartam kérdezni, emlékeztem, hogy mész :wink:
Én is így tudtam(csak ezt már elfelejtettem mondani, mert nekem akkoriban egyáltalán nem volt aktuális a baba-téma), hogy fél év türelem... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Megvannak az eredményeim, amik a 3.napon készültek:
Cukor: 5,6 mmol/L
TSH:1,930 mIU/L!!! (ez októberben 4,480volt és előtte is 4 felett!!!)
Szabad T4: 20,6 pmol/L (ref.tart: 10,3-24,5)
Szabad T3: 6,5 pmol/L (reftart: 2,8-6,5 ) Ez idegesít hogy mé' ennyi
Anti TPO: <10,0 IU/mL
LH: 5,2U/L
FSH: 6,2U/L
Prolaktin: 356 mIU/L (reftart:40-530)
Ösztradiol: 146 pmol/L
Progeszteron: 1,4 nmol/L
Tesztoszteron: 1,8nmol/L( reftart: <2,1) Ez 6hóval ezelőtt 3,8volt, 3hóval ezelőtt meg 2,1!)
Éhgyomri inzulin: 16,60 mIU/L!!! (reftart:<29,10) Ez 6hóval ezelőtt mikor Tűűhöz kerültem 30,85volt, 3 hóval ezelőtt októberben pedig 17,80)!!!!!

Ami aggaszt:
Süllyedés: 23mm/h (reftart: 1-20)
GPT: 69 U/L (reftart: <35) Ez majdnem a határérték 2szerese :( )
Gamma GT: 43 U/L (reftart: 7-32)

Ja és -6,6kgnál tartok, ami szerintem kevés de a Férem és az anyósom szerint tök látványos mert más lett az alakom. :roll:

Szakértő lányok!Szerintetek javulok?????

hajni...
Budaörs

Tücsi!
Bizony, nagyon jó lenne, ha akkor mi ketten is...

Luca!
Gratulálok!
:lol:

Babszi!
Minden elismerésem az alakodért a házért és a ruhákért. Nekem a piros nagyon-nagyon tetszik! Egyébként hányszor hány méteres a konyhátok?

Pogi!
Hogy vagy? Gyere kérlek!!

Lona
lona1

Charlott: tök jó lesz majd meglátod!! :lol: tényleg látni fogsz szemüveg nélkül végre!!
én lencsét hordtam 14évig és 1-2 hétig még hiányzott a rituálé, h ki és betegyem a lencsét! :shock: most már eszembe se jut!! :lol:
nagyon drukkolok!!

Hajni: ha a férjed és anyósod is dícséri az alakod, akkor az azért jó jel!! :wink: remélem sikerül kicsit kipihizned magad . laborhoz nem értek! :cry:

most szabin leszek egész jövőhéten (sajna nem leszek net közelben), államvizsgára tanulok :twisted: 1 hét alatt kell 40 tételt a fejembe verni, remélem most már túlleszek a sulin!!úgy útálom!! :twisted:
legyetek rosszak! rosszalkodjatok sokat , vigyázzatok magatokra és jöjjenek azok a zebrák csapatostul!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babszika :D
Nekem a konyhád tetszett leginkább. Én is valami hasonló árnyalatban gondolkodom. :D

Charlott :D
Biztosan nagyon fura lesz szemüveg nélkül. Hamar elrepül ez a kis idő. :D
Vendég

Sziasztok!

Rejo!
a tartozás:
FSH - 6,29 U/l
LH - 28,20 U/l

majd

FSH - 8,0 U/l
LH - 54,2 U/l

Monee!
Hát, h az az alapozás elég volt-e, csak akkor fog kiderülni, ha újra átfestjük. de tudod, mit?! Nem fog kifogni rajtam. Ha foltos lesz, majd előkapom a kreativitásom és festek rá :wink: De nagyon szépen köszönöm, h szóltál. Majd meg is kérdezema páromat, h hányszor alapoztak. :roll:

Köszi lona!!!
A konyhabútor hosszabbik oldala kicsit több mint 4m és azt hiszem, h 2m körül lehet vége a bútornak. De ezt azért nem tudom, mert egybe van a nappalival. :oops:

Czinkeb!
most nem mondhatom, h jó tanulást... ööö... mit kell ilyenkor kívánni? :oops: Szóval azt kívánom, h a tételek hipsz-hopsz a fejedben legyenek!!! :wink:

Cherry!
Köszi!

Végre beindult a fűtés!
Esküszöm, h még érezni sem lehet, de én már nem fáztam... :shock: :D

babszika

Hajni!

Javulsz PCOS szempontjából, de szerintem lehet, h. epeköved van. Családban volt már vkinek?
Háziorvost is keresd fel a leletekkel mindenképpen!

rambóka

Sziasztok!

A mérlegen mikor jelentkezik az első változás diéta után?
Nálam még nem látszik, de minden esetre könnyebbnek érzem magam.
Elmentem szoliba a héten kétszer (már elég régen nem voltam és úgy néztem ki, mint egy hipóreklám), úgyhogy most már szép barnára sültek a kis röcögős hájaim. :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?