Új privát üzeneted érkezett!

Luca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is látom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na most ollyan jó kedvem lett. :lol: :lol: :lol: :lol:
A kis hucut(ok :lol: ) jól kiszámolták. :D
Jujjdejó! :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Köszi csajok....nem merem ám elhinni!
Meg ugye volt már olyan, hogy pozitív teszt, és megjött. :cry:
Sajnos sok a negatív példa.
Majd meglátjuk. :lol: Rajtam nem múlt, én megtettem mindent, ezután is meg fogok. :lol:

Ez még egy utolsó lehetőség az élettől.

Kacika, gratula sógornődnek!
Vendég

Luca: Itt is gartaulálok. Szemmel láthatólag kétcsíkos. nem csak te látod annak :)))

Sugi: neked is van zebrás teszted? Jól értem??? csak nem elindultak a gólyák?? Hiába lassan jön a tavasz:)

vera: Legyén optimista és ne ne rágd magad. nem tesz jót a pocaklakónak. Azt mondják a nátha még jó is lehet a babónak. Illetve ha a baba megtapadt akkor nem árt neki. Persze ha lázas vagy akkor azt csillapítani kell. Pihenj most és pénteken kiderül minden.

Kép
csucsu05

Luca!!!

Annyira örülök!!!

Nagyon vigyázz magatokra! ÉS NE STRESSZELJ!

Minden rendben lesz! A pozitív példa is sok, most azok lebegjenek a szemed előtt!

Ezer puszi!

Kép
zmimi

Luca!!!

Annyira örülök!!!

Nagyon vigyázz magatokra! ÉS NE STRESSZELJ!

Minden rendben lesz! A pozitív példa is sok, most azok lebegjenek a szemed előtt!

Ezer puszi!

Kép
zmimi

Látjátok, annyira örvendeztem, h 2x küldtem el... :wink:

Voltam ma kismama csoport relaxon, jó volt, mint mindig!

Ja, és ha már ott voltam, megvettem az "apás szülés szettet"...
(mintha már nagyon égető lenne... :twisted: )
kék hacuka, amiben az apa bejöhet a szülőszobába. Régen ilyen nem kellett.

Kép
zmimi

Sziasztok!

Luca!
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Kacika!
Igazi szívtipró a fiad!
Soginődéknek sok boldogságot!!

mindenkinek drukkolok, minden szépet és jót kívánunk!

Ábel megfázott, "hála" a hóevésnek. Nem is kapta meg a 1,5 éves szurit. Ráadásul pelenkadermitisze van. Használt valaki ecsetelőt?? Elfelejtettem megkérdezni a gyakorlati kivitelezést és gondban vagyok.
Nekem is folyik az orrom, fáj a fejem, vagyis nátha ezerrel.
Megyek vissza az ágyikóba, amíg alszik a fiacskám.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: akkor szépen rátok jár most rúd. Kúrálljátok magatokat! Javulást.

Kép
csucsu05

Zsuzsu, jobbulást!Én is elkaptam valami kórságot, itthon vagyok táppénzen.
Vendég

Luca!!! :lol: :lol: :lol: Hurrá!!! Én is látom azt a csíkot!! Lesz az még erősebb is. Csak össze-elmélkedtük ezt a zebrát!! :lol: Nem bíztatlak, most jön majd a "jajjcsakmegmaradjon" érzés, de ezen itt mindannyian túlestünk! :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Köszi, Monti!Nem tudom, mikor menjek dokihoz...Most meg nem merem megmondani senkinek, csak itt a babaneten.
Pedig itthon akarok maradni táppénzen minél előbb.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu!

Ment priviben a telefonszámom. Te is megadhatod a tiédet!
Vendég

sziasztok.
Nekem 2008.01.06-án volt missed ab.műtétem el kellett távolíani a babát mert elhalt:(
Szerintetek mennyi és milyenek az esélyem az újjabb tersségre?
:lol:
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska007!

Nekem az orvosom 3 természetes ciklust javasolt (mondjuk 25 hétre kellett a terhességemet befejezni).

Üdv:

ppetike.
Vendég

Na tessék, az ember nincs két napig, és milyen jó hírek!!!

Luca,
nagyon örülök!!! Ezek szerint neked nagykönyv szerint működött az ovitrelle. :lol:

Sugi,
neked is szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen.

Én meg gyúrok a következő hónapra... :lol:

Kacika,
gratulálok a sógornődnek!

Mi meg járjuk az orvosokat, voltunk ortopédián Lilivel, kap majd valami kis gyógycipőt, hogy egyenesen álljon a lába. Pénteken megyünk vissza a gyerekorvoshoz, aztán meg szájsebészet. Nagyon félek, hogy az nem lesz egyszerű eset, elég csúnya valami van Lili szájában, félek, hogy ki kell műteni, akkor viszont őt altatják még. Nem nagyon szeretném...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma két ismerősömnek is elújságoltam, hogy jönnek felénk a gólyák! :lol: :lol: :lol:

Kacika,
Gratulálok! Hogy hívják, mekkora?

Mimi,
Hol fogsz szülni? Nálunk Apuka simán utcai cuccban lehet.

Nitacska,
Esélyed szerintem akkora mint eddig :wink: , nekem 1 menszit javasolt az orvosom.

KépKép
dreika

lucaaaaaa
gratula, jujjj de örülök, egyébként magamban bíztam benne ha most nem sikerül nektek, nem adod még föl, sokan 43 évesen szülnek, de így sokkal jobb. nagyon örülök.
Ez a legszomorúbb topic, hát mutassuk meg mindenkinek, hogy azért nem vagyunk elveszettek.
Tegnap voltam dokinál, ugyanaz a helyzet , műteni nem kell, szerinte semmi akadálya annak hogy végighordjam és szüljek, mondtam neki hogy két csíkos tesztet kaptam, ha nem lesz addig gond, 2 hét múlva találkozunk, nagyon örült hogy mértem a hőmet, mert így ki tudtuk számolni, a ciklus végét, nem kell besz@rjunk, hogy úristen nem látunk még semmit.
A többit majd látjuk, én addig nem bizakodok amíg szívét nem hallom

Ja Luca, mondtam már hogy gratuuuulaaaaa???????????

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Nitacska, nekem 3 ciklust javasolt a doki.Szerintem sincs semmivel kevesebb esélyed.Sőt, azt is hallottam már, hogy missed ab. után könnyebb teherbe esni.Ugye, Kacika??? :lol:
Bár én ezt magamon nem tapasztaltam, attól még igaz is lehet.

Kacika, kérünk részleteket is a babáról!

Sugi, merre vagy?Mi újság?Mikor mész dokihoz?

Lina, meglátod, Neked is sikerülni fog!Az állás pályázatról mikor derül ki valami?
Szegény Lili, ennyi minden, jól összejött most Nektek!Minden téren jobbulást kívánok Neki!
Azt nem tudom, nekem is mi van ott belül, nem tudom, mit csinált az Ovitrelle...Azért jó lesz elmenni uh-ra.
Vendég

Hőt már nem mérek mert éjszaka többször kijárok pissss, így nincs meg a 6 óra alvás, így meg nem ér semmit

Kép

Kép
napsugár035

Köszi, Sugi!Már éppen hiányoltalak! :lol:

Én is úgy vagyok vele, hogy majd akkor hiszem el, ha egészségesen a kezemben tartom...
Vendég

Én meg azért nem mérek, mert nem akarok feleslegesen idegeskedni.Majd azért csinálok mégegy tesztet, hogy erősödik-e a csík.
Most ezerrel keresem a megfelelő orvost.

Sugi, van valami tüneted?
Vendég

ÓÓÓÓÓ még valamit, hadd meséljem el, várjuk a dokit, nem voltak sokan, recepció mellett csüccs, 50-es nő bemegy vizsgálatra, aztán kijön dokival, recepción mondja, a hölgynek reggel műtét a vizsgálatokat elvégezni, doki vissza.
Sajnáltuk szegényt, mondtam a páromnak, nagy baj lehet, ilyen idősen azonnal műteni kell, hát a legrosszabbra gondolunk, főnővér kérdezgeti a hölgyet , életkora, stb, stb, ----hány hetes????----
Azt mondja, 8, basszus lefagytunk, párommal, meg sem tudtunk szólalni.......neki bezzeg sikerül :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
napsugár035

Nagyon érdekes, eddig mindig cici feszült ezerrel, most annyira, nem , viszont émelygés, szédülés, meg kell néha kapaszkodjak, hogy neki ne menjek valaminek,
Ja és a szagok, meg tudtam volna folytani ali tegnap kávét főzött, de azért hidegen megiszok felet tejjel, 2/ nap, nagyon alacsony a vérnyomásom, muszály, na meg nagyon fázok mindig, ez szokott lenni a legerősebb tünetem.

Kép

Kép
napsugár035

Tegnap nem voltunk itthon, doki, meg tervezzük a lakás további felújítását, ha kész lesz teszek föl nektek fényképet majd róla, véletlen sem hagytunk semmit ott ahol addig volt, nagyon faxa lesz

Kép

Kép
napsugár035

Luca én elhatároztam, hogy nem fogom figyelni a tüneteket, tudod, legutőbbi vetélésnél voltam legrosszabbúl, akkor én is úgy jártam mint Vera, ha ilyen tünetek vannak mindennek rendben kell lennie, pedig épp rohamos csökkenésben volt a hcg.
Hát inkább ne legyen tünet, csak minden rendben legyen.
Miminek sem nagyon volt aztán láss csodát.

Vera6+3nál a dokimban föl sem merült még hogy nem lesz benne embrió, nálam. Ha kibírnád, én a helyedben még holnap sem mennék el dokihoz, a fene tudja, hiába számolgatunk az élet néha úgy alakítja a dolgokat ahogy akarja, ha nem lesz benne senki ,műteni kell, de lehet hogy magától elmegy, és azért az sokkal jobb, de ha lenne benne majd valaki, adjál neki időt hogy kialaküljon, mért műtsenek meg amíg van remény.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, nekem a cicim úgy fáj, nem tudok aludni tőle.Meg egyébként sem tudok aludni, cikáznak a gondolatok a fejemben.
És semmit nem kívánok enni.Pedig kellene, pld 7-ig reggelizni, de a hideg kiráz tőle, ha rágondolok.

Én is nagyon fáztam az utóbbi napokban, de betudtam a hőemelkedésnek. :lol:

Ha többen leszünk, nálunk is mindenki másik szobába költözik, úgyhogy itt is lesz felfordulás.Már puhítom a csajokat, bár még nem mondtuk, hogy mi a helyzet.Úgy tűnt, nem viseli meg Őket nagyon a szobacsere.
Vendég

Luca, bizony én vagyok az egyik példa, hogy missed ab után egyetlen mensi kivárása nélkül is teherbe lehet esni, és meg is marad a baba.
Sógornőm kisfia Zsombor lett, 3250gr, pedig 2 héttel előtt jött. Mi lett volna ha végig kihúzza.....lett volna vagy 4 kiló.

Tegnap beszéltünk, jól vannak, fáj a sebe, de a baba úgy szopik, mintha mindig ezt csinálta volna :lol:
Szóval minden oké!

Remélem Neked sikerül jó dokit találni!

Nitácska , fel a fejjel, lesz új baba!!!

Sugi, 50 évesen terhes volt a nő :x :shock: :shock: Ejha! Biztos azért nem védekezett, mert azt hitte hogy neki már úgysem lesz...

Péterem oviban. Szerencsére jól elvan ott.
Vendég

Linácska: Lilit miért kell vinni szájsebészetre?

Kép
csucsu05

Húúú csajok, rosszul lettem az úton, azt hittem nem érek haza soha, bementem a takarékba, meleg volt mire kijöttem nem láttam
Fehér vagyok mint a fal, remélem nem lesz semmi gond

Kép

Kép
napsugár035

csináltam újabb tesztet, már erősebb mint 2 napja, és hamarabb előbújt, ezek szerint alakul, reméljük így is marad

Kép

Kép
napsugár035

Sugi! Csak így tovább!!!!!!!!!
Vendég

Vera az baj, sajnálom, akkor menj dokihoz :cry: :cry:

Kép

Kép
napsugár035

Vera: Én lemaradtam valamiről. Most mi van??? Betegség miatt jobb is , hogy igy alakul? Mire gondolsz?

Kép
csucsu05

Szia Lányok!

Nitácska, nekem a vetélés után (igaz nem kellett műteni) egy mensit vártunk, és a köv ciklusban megfogant a baba. Hajrá!

Dreika, a Szt. Imrében fogok szülni, az előző 2 szülésem is ott volt, akkor még nem kellett cucc az apukáknak...

Vera, drukkolok nagyon, h úgy legyen ahogy a legjobb!

Luca, Sugi! Vigyázzatok magatokra!

Viszont én elkezdtem parázni: tegnap egyszer sem éreztem a babát mozogni, és még ma sem... úgy félek, h vmi baj van. :cry:
Dokihoz csak egy hét múlva kell mennem.

Kép
zmimi

mimi, irány dokihoz, bárkihez, vagy védőnéni is tud szívhangot nézni, nyomááááás

Kép

Kép
napsugár035

Mimi!

Nekem a finisben volt egy fél nap. Leküldtem fél littyó coca-colát (pedig utálom, és nem is volt otthon), na arra elkezdett pörögni, de én is nagyon megijedtem.

Szerintem is menj védőnőhöz, ő is meg tud hallgatni, mármint a baba szívét. Jól emlékszem, hogy anyukád a védőnőd?

Feltétlenül írd meg mi volt!

Vera!

Drukkolok, hogy ne legyen baj.

tjuca

Mimi!

Mikor én 18 hetes voltam nekem is volt ilyen! Dokinak panaszkodtam, azt mondta, hogy az ő felesége 25 hetes és előfordulnak napok mikor nem érzi, hogy mozog, emiatt nem kell megijedni! De persze megértelek és jobb, ha megnéznek!

Sugi!

Gratulálok! :wink:

Kacika!

Jól eltelt ez a pár hónap! Minnyá szülsz! :shock: :wink:

Vera!

Drukkolok, hogy ebböl az egészből a legjobban gyere ki!
Vendég

Mimi, jobb a békesség, én is megnézetném.

Gröni, ne is mondd, kezdek is parázni... :shock: Ráadásul semmi sincs kész. Néhány ruhát vettem és slussz.Jó, örökli a tesó ágyát, pelenkázóját, de kellene még egy csomó minden. Pl nekem a kórházba. Meg mellszívó, szekrény a ruháinak, ki kéne mosni vasalni is lassan a ruhákat, babakocsi....és még át sem gondoltam a többit.
Fel kell ébresztenem Petit, mert különben este nem fekszik le. Csak ilyenkor meg alig van szívem felzavarni :(
Vendég

Sziasztok,

igen, jóanyám védőnő. De az önkormányzat olyan szuperül felszerelte őket, h egy kövület doppler-ük van, amivel állítása szerint minden 5.kismaminál találnak szívhangot... jórészt ahoz is 20 hétnél nagyobb babákkal a pocakban.

Ő is azt mondta mint Gröni, h ebben az időszakban ez simán előfordulhat, pláne, h melső fali a lepényem.

De azért nem vagyok túl nyugodt, már Cola-t is ittam, de semmi.
Ha holnap sem, akkor lehet, h beerőszakoskodom vhova. Bár akkor meg mit tudnak csinálni... semmit. Akkor: game over. :cry:

Ppetike, Gröni, nektek mitől volt a vetélésetek a 2. trimeszterben?

Kép
zmimi

Mimi!

Ne gondolkodj vetélésen!!! Bemenni az Imrébe? Vagy az nagyon körülményes? Ha idegeskedsz sem lesz jobb!!!

tjuca

és bár nem engem kérdeztél, de Alíznak beteg volt a babája, de ott élő terhességet fejeztek be, Gröninek meg a méhszája nyílt ki, és nem tudták visszatartani a gyereket, aki ha jól tudom egészséges volt.

Tényleg ne parázz ilyesmin, ha anyukád azt mondta nagyon ritka, akkor nagyon ritka és pont.

tjuca

Mimi!

Tegnap nekem sem mozgott Mazsikám, ma reggel meg akkorát rugott az oldalamba, hogy felébredtem rá. :shock: Bepótolta a tegnapit. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Mimi!

Úgy volt ahogy Juca írta, de ne gondolj ilyenre! Nálam nem volt gond a babával még sem akart nagyon mocorogni, pedig a negyedik terhességem volt! Nem törvényszerű, hogy a sokadik előbb, többször, intezívebben mozog! Természetesen megértelek, de nagyon sokan ennyi idősen egy pici magzatmozgást sem éreznek! Azért nyugodj meg és sok-sok pozitív gondolat! :wink:
Vendég

Kacika!

Pedig már lassan itt az idő, ideje beszerezni mindent! :wink: Peti szemei gyönyörűek, meg úgy az egész gyerek, de a szemei..... :wink:
Vendég

sziasztok lányok.Hogy vagytok ma?
Én ma is meg tegnap isnem tudom mért de nagyon jó kedvem volt.
Szerintetek mitől lehet ez?
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zmimi!

Nekem fejlődési-rendellenesség (Potter-syndroma) miatt kellett vetélésindukciót kezdeményezni betöltött 25 hétre.

3 hét múlva kezdem a CTG-t.
Vendég

Mindenkinek köszi a bíztatást, igyekszem nem a legrosszabbra koncentrálni.

Mi az a Potter szindróma? :shock:

Próbltam utána nézni, de nem találom...

Kép
zmimi

Zmimi!

Vesefejlődési-rendellenesség. Nem működött a kisbaba veséje. Borzasztó volt az egészet végig csinálni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?